Yngwiedis Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Πιθανότατα να μην προλαβαίνει να γίνει mount η sd και δεν βρίσκει τους ήχους κλήσεις οπότε τους "ξεχνάει". Για δοκιμάστε να τους βάλετε στην internal και δείτε αν τους χάνει μετά. Λογικά όχι. Το έχω δοκιμάσει. Τα ίδια κάνει. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καλησπέρα και απο μένα. Λογικά αυριο μεθαυριο θα παραλάβω και εγω το F1 μου. Τι αλλαγες πιστεύετε ότι πρέπει να του κάνω?? Sorry αλλα ειναι πολλες οι σελίδες και δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω. 1.ROM Ποια?? και απο που? 2.Κάτι διαβασα για καλυτερο πρόγραμμα για την camera. 3.Kάτι άλλο??? Ευχαριστώ οπως θα καταλαβεις σε λιγο καιρο αυτη η ερωτηση γινεται ολη μερα εδω μεσα.Πρεπει να κατσεις να διαβασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 εχουμε σιγουρα την ιδια rom?a310 decrappified?Γιατι οπως ειπα δεν παιζει gps.conf και βλεπω οτι το επιβεβαιωνουν κι αλλοι πιο πανω. Ναι.. http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-10-14-16-25-59_zpscsjridwq.png Και μάλιστα χτες του πέρασα και ελληνικούς σερβερ Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Και μάλιστα χτες του πέρασα και ελληνικούς σερβερ θα τρελαθουμε εδω μεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaggelo Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Πιθανότατα να μην προλαβαίνει να γίνει mount η sd και δεν βρίσκει τους ήχους κλήσεις οπότε τους "ξεχνάει". Για δοκιμάστε να τους βάλετε στην internal και δείτε αν τους χάνει μετά. Λογικά όχι. Σωστός ;) Με colorOS κράτησε τον ήχο από internal storage :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Και μάλιστα χτες του πέρασα και ελληνικούς σερβερ Κανε το εξης τοτε αν θελεις για να μην το χασουμε εντελως,ανοιξε το zip της rom και τσεκαρε αν ειναι το αρχειο στον system/etc.Γιατι στην δικια μου οπως ειπα δεν ειναι ουτε στο zip!Kαι αν ειναι οντως και στο zip σου ποσταρε μια το ακριβες μεγεθος του οπως το βγαζει το 7zip οταν πατησεις file/properties.To δικο μου ειναι αυτο --> http://s22.postimg.org/54o1idqs1/Capture.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 έχω την official coolui 4.4.2 09 ολα ειναι μια χαρα, απο καμερα μπαταρια notifications. Φίλε μου, επειδή λίγοι σε αυτό το θέμα έχουν official rom, μπορείς να αναφέρεις γενικά τις εντυπώσεις σου γιατί με ενδιαφέρει άμεσα να αλλάξω σε official kitkat. Από που την κατέβασες; Έχεις λινκ; Είμαι τώρα με 039 από to2c. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosalig Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Φίλε μου, επειδή λίγοι σε αυτό το θέμα έχουν official rom, μπορείς να αναφέρεις γενικά τις εντυπώσεις σου γιατί με ενδιαφέρει άμεσα να αλλάξω σε official kitkat. Από που την κατέβασες; Έχεις λινκ; Είμαι τώρα με 039 από to2c. λινκ δεν εχω στο modaco το ειχα βρει. εχει πολυ καλη αυτονομια, πολυ καλη καμερα, τα notifications δουλευουν μια χαρα, το μονο δεν εχει 160 χαρακτηρες στα μυνηματα. εβαλα το handcent δουλεψε εκτος το led στις ειδοποιησης, οποτε την εβγαλα τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Εγω παλι χρησιμοποιω αυτην (NEXUS 5 6592) http://www.needrom.com/download/nexus-5-2/ Δεν βλεπω κανενα προβλημα. Πρεπει να τσεκαρω κατι? Εχει και update Για Ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) Με την V3 του Laek, μετά από restart χάνει τους ήχους κλήσης που έχω δηλώσει σε ξεχωριστές επαφές και πρέπει να τις ξαναπερνάω. Έχετε παρατηρήσει μήπως αυτό το πρόβλημα; Και σε μενα το ιδιο εκανε. Επισης εχανεκαι τον ηχο κλησης στο ξυπνητηρι. Δημιουργησα στην μνηνη τηλεφωνου ενα φακελο ringtones και εναν alarm εβαλα εκει τους ηχους και πλεον τους κραταει κανονικα Edited October 14, 2014 by pyxta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) Κανε το εξης τοτε αν θελεις για να μην το χασουμε εντελως,ανοιξε το zip της rom και τσεκαρε αν ειναι το αρχειο στον system/etc.Γιατι στην δικια μου οπως ειπα δεν ειναι ουτε στο zip!Kαι αν ειναι οντως και στο zip σου ποσταρε μια το ακριβες μεγεθος του οπως το βγαζει το 7zip οταν πατησεις file/properties.To δικο μου ειναι αυτο --> http://s22.postimg.org/54o1idqs1/Capture.png Ορίστε... http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-10-14-18-53-25_zpsh0urp3ym.png Το αρχείο δεν υπάρχει στην ρομ, γεγονός που σημαίνει ότι το δημιούργησε καποια εφαρμογη. Το fastergps δεν το χρησιμοποιώ. Χρησιμοποιησα ομως, το gps test. Δεν εκανα ποτε request adata. Υ. Γ. Δεν μπορω να καταλάβω ποιο ειναι το πρόβλημα. Αργεί να λοκαρει σε δορυφορους ? Edited October 14, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 @jpower73 Mια μικρη χαρη κανε μου,πριν αναιβασεις μια foto,κανε ενα resize,γεμιζει ολη η οθονη βρε ετσι οπως τις βαζεις.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Αν έχει τετοια δυνατότητα το photobucket, ok.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Αν έχει τετοια δυνατότητα το photobucket, ok.. Δεν το δουλευω το photobucket,οποτε δεν ξερω να σου πω. Και με το office μπορεις να το κανεις βρε,2 κλικ ειναι.:) Τελος παντων εαν μπορεις το κανεις το resize,δεν ειναι και ο κανονας εδω. Κοιτα εδω. http://i62.tinypic.com/292a64p.png Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 λινκ δεν εχω στο modaco το ειχα βρει. εχει πολυ καλη αυτονομια, πολυ καλη καμερα, τα notifications δουλευουν μια χαρα, το μονο δεν εχει 160 χαρακτηρες στα μυνηματα. εβαλα το handcent δουλεψε εκτος το led στις ειδοποιησης, οποτε την εβγαλα τωρα Από το modaco δεν έχεις λίνκ;; Ελληνικά έχει; Γενικά οι κινεζιές υπάρχουν σε αγγλικά ή κινέζικα; Εννοώ κάποια features που έχει η coolui είναι σε κινέζικα ή αγγλικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ορίστε... http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-10-14-18-53-25_zpsh0urp3ym.png Το αρχείο δεν υπάρχει στην ρομ, γεγονός που σημαίνει ότι το δημιούργησε καποια εφαρμογη. Το fastergps δεν το χρησιμοποιώ. Χρησιμοποιησα ομως, το gps test. Δεν εκανα ποτε request adata. Υ. Γ. Δεν μπορω να καταλάβω ποιο ειναι το πρόβλημα. Αργεί να λοκαρει σε δορυφορους ? ε πες το ετσι..δεν γινεται στον εναν να υπαρχει και στον αλλον οχι.Το θεμα ειναι αν η rom μπορει να χρησιμοποιησει πλεον το gps.conf γιατι απ'οτι καταλαβα αλλα ειναι τα αρχεια που ειναι υπευθυνα για τους τους servers πλεον. Θα κανω μια δοκιμη να το βαλω εκει που ηταν παλια και θα δω αν αλλαξει κατι. Κοιτα,λοκαρει δορυφορους αλλα δεν παιζει η universal εκδοση (στην καλη περιπτωση universal,γιατι η λογικη λεει οτι εχει servers για ινδια και ασια μεσα) των servers που εχει μεσα να ειναι καλυτερη απο την εξειδικευμενη για ελλαδα.Οποτε ναι θελω να το μονταρω παλι. Απ οτι ειδα τα αλλα αρχεια που ειναι πλεον υπευθυνα για τους servers ειναι λιγο μπαχαλο στο να καταλαβεις πως τα εχουν στησει και να τα διορθωσεις,θελει λιγο μελετη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Δεν το δουλευω το photobucket,οποτε δεν ξερω να σου πω. Και με το office μπορεις να το κανεις βρε,2 κλικ ειναι.:) Τελος παντων εαν μπορεις το κανεις το resize,δεν ειναι και ο κανονας εδω. Κοιτα εδω. http://i62.tinypic.com/292a64p.png Κώστα, όλο αυτον τον καιρό σας γραφω απο το κινητό. Οποτε, αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κανει ρισαηζ + Share με λινκ οπως το photobucket, θα με βόλευε. Παλαιότερα υπήρχε το imageshack. Τωρα δεν υπάρχει, δεν δουλεύει... Δεν ξέρω... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Κώστα, όλο αυτον τον καιρό σας γραφω απο το κινητό. Οποτε, αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κανει ρισαηζ + Share με λινκ οπως το photobucket, θα με βόλευε. Παλαιότερα υπήρχε το imageshack. Τωρα δεν υπάρχει, δεν δουλεύει... Δεν ξέρω... το imgur, κάνει autoresize, είναι γρήγορο και βολεύει αφάνταστα, το χρησιμοποιώ καιρό τώρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Κώστα, όλο αυτον τον καιρό σας γραφω απο το κινητό. Οποτε, αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κανει ρισαηζ + Share με λινκ οπως το photobucket, θα με βόλευε. Παλαιότερα υπήρχε το imageshack. Τωρα δεν υπάρχει, δεν δουλεύει... Δεν ξέρω... Με προλαβαν...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 χρησιμοποιει κανεις την εφαρμογη link2sd?Βλεπει το κινητο partitions ext* χωρις προβλημα? Γιατι παρολα τα fix στις kitkat μερικες εφαρμογες δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν την εξωτερικη καρτα για default και ψαχνω καποιο workaround η καμια αλλη τετοια εφαρμογη που να δουλευει καλα. Ελεος δηλαδη,νομιζω οτι η google μετα την jellybean εχει βαλει σκοπο να το κανει ios το android..Αυτη η αλλαγη με τα permissions των apps στην sd που λανσαριστηκε με την kitkat ειναι οτι πιο fail εχει γινει στο android ποτε.. Εκει που τα ειχα ολα τακτοποιημενα κυριος στην εξωτερικη και την εσωτερικη καρτα προ kitkat,τωρα ειναι και οι 2 οι καρτες ΜΠΑΧΑΛΟ.Δεν ξερω που ειναι τι,που σωζει τι,υπαρχουν duplicate φακελοι και στις 2 καρτες και γενικα αν η google δεν φτιαξει αυτο το πραγμα στην επομενη εκδοση δεν θα τα παμε καθολου καλα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ελεος δηλαδη,νομιζω οτι η google μετα την jellybean εχει βαλει σκοπο να το κανει ios το android..Αυτη η αλλαγη με τα permissions των apps στην sd που λανσαριστηκε με την kitkat ειναι οτι πιο fail εχει γινει στο android ποτε.. Κάτσε να δεις τώρα πού έρχεται το L τι μ@κακίες έχουν σκαρφιστεί... ΚΑΝΕΝΑΣ για κανένα λόγο δε θα έχει πρόσβαση στο /system και ενα σωρό άλλα folders. Δεν πα να σαι root δεν πα να σαι Θεός. ΜΟΝΟ από recovery (αν είσαι τυχερός και έχει recovery) και από πουθενά αλλού. ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από ios. Τώρα που καβατζωσανε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς ξεκίνησαν τα καραγκιοζιλίκια στο όνομα πάντα της ασφάλειας. Στο xda έχουν ξενερώσει όλοι devs και users μαζί. Προβλέπω καμιά μαζική διαδήλωση... Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skar98 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Windows 8 περνάω τους drivers από εδώ http://pan.baidu.com/s/1o62qOWU, αλλά δεν μου βλέπει στο PC όταν συνδέω τις μνήμες του κινητού είτε την εσωτερική είτε την microsd. MT65XX unspecified σαν συσκευή ... και μέσω windows update mtp usb device driver failed . Καμιά βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Windows 8 περνάω τους drivers από εδώ http://pan.baidu.com/s/1o62qOWU, αλλά δεν μου βλέπει στο PC όταν συνδέω τις μνήμες του κινητού είτε την εσωτερική είτε την microsd. MT65XX unspecified σαν συσκευή ... και μέσω windows update mtp usb device driver failed . Καμιά βοήθεια; τσεκαρε στο modaco πως γινεται,στην πρωτη σελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skar98 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 τσεκαρε στο modaco πως γινεται,στην πρωτη σελιδα. To link από εκεί είναι. Κάτι φταίει στα win8.1 μάλλον. Θα θέλει άλλους drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Κάτσε να δεις τώρα πού έρχεται το L τι μ@κακίες έχουν σκαρφιστεί... ΚΑΝΕΝΑΣ για κανένα λόγο δε θα έχει πρόσβαση στο /system και ενα σωρό άλλα folders. Δεν πα να σαι root δεν πα να σαι Θεός. ΜΟΝΟ από recovery (αν είσαι τυχερός και έχει recovery) και από πουθενά αλλού. ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από ios. Τώρα που καβατζωσανε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς ξεκίνησαν τα καραγκιοζιλίκια στο όνομα πάντα της ασφάλειας. Στο xda έχουν ξενερώσει όλοι devs και users μαζί. Προβλέπω καμιά μαζική διαδήλωση... εχω ξενερωσει με την google αφανταστα ειδικα με το πριξιμο που σου κανει στην kitkat να εχεις συνεχεια ενεργοποιημενο το location.Μολις βρω ενα καλο υποκαταστατο του playstore νομιζω οτι ολα τα google services θα παρουν τον πουλο.Και μονο που τα μισα processes που τρεχουν ειναι της google με τρελαινει οταν ανοιγω το running apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts