mindtrapper Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Αναιβασε κανενα screenshot απο την μπαταρια να δουμε τι γινεται. :) ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καντο απευθειας απο το gravity αυτο βρε.:) Σε ποιο μενού είναι η επιλογή γιατί με έπιασε στραβομάρα... Βασικά, μήπως είναι μόνο για κιτ κατ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Σε ποιο μενού είναι η επιλογή γιατί με έπιασε στραβομάρα... Βασικά, μήπως είναι μόνο για κιτ κατ; http://i59.tinypic.com/2qlbymb.png Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Ωραίος, ευχαριστώ πολύ, το έψαχνα στη lock screen ή στο power. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos1983 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Πατα ταυτοχρονα το vol- και το power.:) Κάτι δεν κάνω καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) Αναιβασε κανενα screenshot απο την μπαταρια να δουμε τι γινεται. :) ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καντο απευθειας απο το gravity αυτο βρε.:) παιζει γκραβιτι σε color os?:blink: xposed? Edited October 1, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 παιζει γκραβιτι σε color os?:blink: xposed? οοοοοppppppssssss............τωρα το ειδα βρε το color os. Δεν ξερω φιλε μου εαν τρεχει,την εβαλα την color os αλλα δεν μου εβλεπε την sim,οποτε εφυγε νυχτα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) οοοοοppppppssssss............τωρα το ειδα βρε το color os. Δεν ξερω φιλε μου εαν τρεχει,την εβαλα την color os αλλα δεν μου εβλεπε την sim,οποτε εφυγε νυχτα. Δυστυχώς δεν τρεχει.. Σχετικα με την σιμ και τις επαφές, κανα 2 - 3 σελιδες πισω εχω γράψει τι παιζει με την εν λογω ρομ.. Τις βλέπει κανονικά μεσω εφαρμογής και κλαουντ της οππο... Εγώ την κρατησα.. Πολυ ωραια ρομ και παραπέμπει σε τηλέφωνο, ονειρο..!:) Edited October 1, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Δυστυχώς δεν τρεχει.. Σχετικα με την σιμ και τις επαφές, κανα 2 - 3 σελιδες πισω εχω γράψει τι παιζει με την εν λογω ρομ.. Τις βλέπει κανονικά μεσω εφαρμογής και κλαουντ της οππο... Εγώ την κρατησα.. Πολυ ωραια ρομ και παραπέμπει σε τηλέφωνο, ονειρο..!:) Κριμα κανεις απιστευτα πραματα οπως ξερεις με gravity. Ναι ειναι να μην σου στραβωσει απο την αρχη με την εκαστοτε rom. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 να σου πω, το ψιλοβαρεθηκα το γκραβιτι... Εξ αλλου, η ηχητική απόλαυση που προσφέρει η COLOR, αξιζει μια τετοια "υποχώρηση" Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 να σου πω, το ψιλοβαρεθηκα το γκραβιτι... Εξ αλλου, η ηχητική απόλαυση που προσφέρει η COLOR, αξιζει μια τετοια "υποχώρηση" Στην ουσία μας έμεινε αυτή η ιστορία με το loop στο ξεκίνημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 να σου πω, το ψιλοβαρεθηκα το γκραβιτι... Εξ αλλου, η ηχητική απόλαυση που προσφέρει η COLOR, αξιζει μια τετοια "υποχώρηση" Ειδες τελικα που ολα ειναι θεμα γουστου.Ο ηχος ελαχιστα με ενδιαφερει αρκει να εχει καλη ανταση για το κουδουνισμα,και να παιζει καλα σαν player και radio.Eιμαι καλλημενος επι του παροντως.:) Καμια αλλη rom να παιξουμε εχει βγει? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Ειδες τελικα που ολα ειναι θεμα γουστου.Ο ηχος ελαχιστα με ενδιαφερει αρκει να εχει καλη ανταση για το κουδουνισμα,και να παιζει καλα σαν player και radio.Eιμαι καλλημενος επι του παροντως.:) Καμια αλλη rom να παιξουμε εχει βγει? κατι ειδα για μια σημερινή που εβγαλε καποιος slime00. Ειναι κκ Μια στιγμή να βρω λινκ... http://bbs.ydss.cn/thread-477872-1-1.html θελει τρανσλεητ:) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 κατι ειδα για μια σημερινή που εβγαλε καποιος slime00. Ειναι κκ Μια στιγμή να βρω λινκ... http://bbs.ydss.cn/thread-477872-1-1.html θελει τρανσλεητ:) Παλι δυσκολα μου βαζεις με αυτο το τρανσλεητ βρε συ.:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) Παλι δυσκολα μου βαζεις με αυτο το τρανσλεητ βρε συ.:lol: https://translate.google.com/translate?hl=&sl=zh-CN&tl=en&u=http%3A%2F%2Fbbs.ydss.cn%2Fthread-477872-1-1.html&sandbox=1 ετοιμοοοοοςςς:lol: παντως,αυτη η φαση με αυτο το τηλ.,καθε μερα νεα ρομ.... εχει καταντησει..βιτσιο:chair: Edited October 1, 2014 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vViperXx Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Παίδες δοκιμάστε το wifi hotspot σε 4.4.2 με data εάν είναι δυνατόν και πείτε μου εάν δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komitis13 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Παίδες δοκιμάστε το wifi hotspot σε 4.4.2 με data εάν είναι δυνατόν και πείτε μου εάν δουλεύει Δουλευει κανονικα με 4.4.2 v3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 να σου πω, το ψιλοβαρεθηκα το γκραβιτι... Εξ αλλου, η ηχητική απόλαυση που προσφέρει η COLOR, αξιζει μια τετοια "υποχώρηση" Πραγματικα ο ηχος ειναι απιστευτος μονο που με Mobileuncle Tools δεν μπορουσες να αλλαξεις τιποτα. Εγω την εβγαλα γιατι μου ρουφουσε γρηγορα την μπαταρια. Γυρισα στην v3 του laek. Επισης δοκιμασα και KK4.4.2_Coolpad-8297W.4.9.25.by Lzy Aosp4.4.2_Coolpad-8297w.20140928.by Lzy Καλες αλλα φουλ στην κινεζια Δεν καταφερα να περασω την MIUI4.4.2_Coolpad-8297w.4.9.24.by Lzy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Αγαπητοί φίλοι του forum, θέλω, αν ξέρει και μπορεί κάποιος, να μου πει πως αλλάζουμε το MAC ADDRESS σε F1 με ROM όπως ήρθε από Vickmall (Build number 4.2.015.P0.140321.8297W). Σας ευχαριστώ από πριν. Μιχάλης. Κάποιος που να ξέρει και να μπορεί να μου πεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Κάποιος που να ξέρει και να μπορεί να μου πεί? και να την αλλάξεις (που υπάρχουν άπειρα προγράμματα που το κάνουν) θα το χάσεις σε factory/reset αυτές οι mac address για wi-fi,bluetooth και imei είναι γραμμένα σε κρυφό partitions στην flash του κινητού για να την αλλάξεις θες μα περάσεις άλλη nvram αλλά θα σου αλλάξει και τα άλλα καμία επίσημη ρομ δεν συμπεριλαμβάνει μέσα το nvram για αυτό και αν χτυπήσεις στο google "recover imei" θα σου επιστρέψει εκατομμύρια αποτελέσματα @azuli αφού ήθελες να αλλάξεις το bootlogo βρήκα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1953726 και το δοκίμασα είναι super ;) ευχαριστώ για το τσίγκλισμα :lol: Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 και να την αλλάξεις (που υπάρχουν άπειρα προγράμματα που το κάνουν) θα το χάσεις σε factory/reset αυτές οι mac address για wi-fi,bluetooth και imei είναι γραμμένα σε κρυφό partitions στην flash του κινητού για να την αλλάξεις θες μα περάσεις άλλη nvram αλλά θα σου αλλάξει και τα άλλα καμία επίσημη ρομ δεν συμπεριλαμβάνει μέσα το nvram για αυτό και αν χτυπήσεις στο google "recover imei" θα σου επιστρέψει εκατομμύρια αποτελέσματα @azuli αφού ήθελες να αλλάξεις το bootlogo βρήκα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1953726 και το δοκίμασα είναι super ;) ευχαριστώ για το τσίγκλισμα :lol: φίλε martinoff καταρχήν σε ευχαριστώ για την καλοσύνη σου να μου απαντήσεις. Θέλω μόνο να κάνω μια διευκρίνηση το mac address θέλω να αλλάξω και όχι τα IMEI ... μήμπως αυτό κάνει την διαφορά? Σε ευχαριστώ. Μιχάλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Μου ήρθε και εμένα από Vickmall rooted ok αλλά με μια παλιά ROM την" 4.2.015.PO.140321.8297W (custom build version 62)" Με τρώει να βάλω την τελευταία που από ότι διαβάζω είναι η 039. Αν την φλασάρω θα γίνω unroot ? υπάρχει τρόπος να κάνω update ? Θα δω διαφορές ? είναι σε κάτι καλύτερη ? Σε custom δεν θέλω να πάω ακόμα, μήπως βγεί η official kitkat. 'Η να μείνω με την 15 ? Sorry για τις πολλές ερωτήσεις ! Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Νεα rom στο needrom http://www.needrom.com/download/nexus-5-2/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 φίλε martinoff καταρχήν σε ευχαριστώ για την καλοσύνη σου να μου απαντήσεις. Θέλω μόνο να κάνω μια διευκρίνηση το mac address θέλω να αλλάξω και όχι τα IMEI ... μήμπως αυτό κάνει την διαφορά? Σε ευχαριστώ. Μιχάλης Ναι, διευκρίνισε όμως εάν σου κάνει να το χάσεις σε κάθε factory reset :D γιατί εάν δεν σου κάνει κάπου εδώ έφτασες στο τέλος του αδιεξόδου. εάν δεν σε ενοχλεί κοίτα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2620741 Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avcargo Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) Με τρώει να βάλω την τελευταία που από ότι διαβάζω είναι η 039. Αν δε κάνω λάθος η τελευταία επίσημη είναι η 041 大神F1(联通版)自助升级包041版.rar 2014-09-15 843.07M (Great God F1 (Unicom Edition) Self 041 version upgrade package) http://www.yulong.com/product/product/product/load.html?productBO.product.id=6471&productBO.menuId=5082 Δες όμως και αυτό εδώ Edited October 1, 2014 by avcargo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Ναι, διευκρίνισε όμως εάν σου κάνει να το χάσεις σε κάθε factory reset :D γιατί εάν δεν σου κάνει κάπου εδώ έφτασες στο τέλος του αδιεξόδου. εάν δεν σε ενοχλεί κοίτα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2620741 Αγαπητέ martinoff, δε με πειράζει να το χάσω σε περίπτωση factory reset, το πιο πάνω post το ακολούθησα και στις δυο εκδοχές του αλλά και στις δυο ΔΕΝ μου άλλαξε τη mac address. Ακόμα και διαγραφή του αρχείου WIFI έκανα (/data/nvram/APCFG/APRDEB/) και με το turn on του WiFi ξαναέβαλε την "παλιά" όχι αυτή που του είχα βάλει... Σε ευχαριστώ πάντως. Μιχάλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts