Jump to content

Christos1983

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Christos1983

  1. :lol::lol::lol: Κλαίω... Πώς γίνεται ρε μάγκες αυτό;;
  2. Μπα δεν παίζει να κάνει 6,5 ώρες surfing στο 12ωρο.. Σίγουρα το ψάχνει ακόμα, με τις εφαρμογές κάτι φώτο,φακούς κ.α.. Μήπως είναι τίποτα ανοιχτό που του τρώει την μπαταρία;; Με το δίκιο σας θα μου απαντήσετε "παιχταρά διάβασε το νήμα"..εκτός ότι είναι 270 σελίδες, διαβάζω σουαχίλι, τριτοδεσμίτης γαρ...:lol: Για πείτε!
  3. Καλησπέρα! Παρέλαβα τη Δευτέρα το coolpad f1 από το minideal για να το κάνω δώρο στο μικρό μου αδερφό. Προκαταβολικά σας λέω ότι είμαι άσχετος με τα smartphones.. Τη Δευτέρα το έβαλα να φορτίσει και δεν φόρτιζε..λέω τι γίνεται ρε πστη μου; μου έστειλαν χαλασμένο;; Τελικά ένας συμφορουμίτης μου είπε για τη ζελατίνα στους πόλους της μπαταρίας..:lol::lol::lol::lol: Γελάω ακόμα με την ασχετοσύνη μου..:lol::lol: Λοιπόν αυτό που παρατήρησα και μου είπε και ο πιτσιρικάς είναι ότι η μπατάρια τα τσούζει μετά από 10-12 ώρες. Είχα διαβάσει ότι είχε καλές επιδόσεις η μπαταρία, τι παίζει; Ευχαριστώ προκαταβολικά και θέλω την υπομονή σας σε ενδεχόμενες αστείες απορίες-ερωτήσεις στη συνέχεια..:geek:
  4. 1000 ευχαριστώ φίλε μου! Δεν πήγε το μυαλό μου εκεί, μιας και είμαι κάτοχος αρχαίου "ψαράδικου" a.k.a Nokia...:lol::lol:
  5. Παιδιά καλησπέρα! Νέος στο φορουμ, σας συμβουλεύτηκα για να πάρω δώρο 1 smartphone στον αδερφό μου για τα γενέθλια του. Κατέληξα στο Coolpad F1 (vfm) από minideal. Όλα καλά ήρθε, τους είχα πει να κάνουν root, ελληνικό μενού κλπ. Ήρθε, πάω να πατήσω το power, τίποτα.. Ας το βάλω για φόρτισμα λέω. Φορτιστής στην πρίζα, δεν δείχνει τίποτα η οθόνη ότι φορτίζει.. Usb στον υπολογιστή, τίποτα..ούτε με λέει να εγκαταστήσω κανά πρόγραμμα..αλλάζω usb τίποτα.. Έχω κάνει κάτι λάθος;; Κοντεύω να τελαθώ, μιας και σε 2 μέρες είναι τα γενέθλια του και ήθελα να του το δώσω.. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας!
×
×
  • Create New...