azuli Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Σχετικά με την τελευταία ColorOS, συμφωνώ!! Κάποια πρόταση (και Link) που να μπορεί να φλασαριστεί από recovery?? sorry δεν το εχω ψαξει,εχω μονο το backup μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 πηγαινε σε official 4.2 coolUI ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kανε ενα backup τα sms σου (αν τα θες) με sms backup and restore απο το play και σβησε τις επαφες σου,μετα πηγαινε στην εφαρμογη των sms (αν εχεις και την παλια παγωμενη πηγαινε και σ αυτην) και κανε clear data και cache (απο το apps,οχι το recovery) μετα πηγαινε και στο recovery και κανε wipe cache και wipe dalvik.Γυρνα πισω στην rom και κανε import τις (διορθωμενες) επαφες σου και δες τι παιζει.Πολλες εφαρμογες ''ξεκολλανε'' με αυτον τον τροπο (ps θα χρειαστει να ξανακανεις ολες τις ρυθμισεις στο sms app) Θα το δοκιμάσω μετά. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 (edited) Σχετικά με την τελευταία ColorOS, συμφωνώ!! Κάποια πρόταση (και Link) που να μπορεί να φλασαριστεί από recovery?? Εγω ψηνομαι για αυτες KK4.4.2_Coolpad-8297W.4.9.25.by Lzy MIUI4.4.2_Coolpad-8297w.4.9.24.by Lzy τις εχει βαλει κανεις; αυτος ο Lzy ξεφυγε,καθε μερα αλλη rom..! http://pan.baidu.com/share/home?uk=1110166341&view=share#category/type=0 Edited September 30, 2014 by pyxta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Εγω ψηνομαι για αυτες KK4.4.2_Coolpad-8297W.4.9.25.by Lzy MIUI4.4.2_Coolpad-8297w.4.9.24.by Lzy τις εχει βαλει κανεις; ε βαλτες μια,τι περιμενεις?!εγω δοκιμαζω την αλλη του Lzy την aosp 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 ε βαλτες μια,τι περιμενεις?!εγω δοκιμαζω την αλλη του Lzy την aosp 4.4.2 οτι θα τις βαλω ειναι σιγουρο αλλα λογω δουλειας πεμπτη με παρασκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 μια χαρα η Lzy aosp 4.4.2 μεχρι τωρα,δουλευει κ το xposed και το gravity,οποιος εχει ορεξη ας την περασει να τελειωσουμε το test drive πιο γρηγορα..! Αν μπορεις δοκιμασε να ενεργοποιησεις το navigation bar απο το gravity box και πες μου αν δουλευει Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Λοιπόν εγώ με ColorOS βρήκα κι άλλο bug. Όταν λάμβανες sms από επαφή που είχες αποθηκευμένη στη συσκευή αλλά με μορφή 69xxxxxxxx και όχι +3069xxxxxxxx δεν εμφανιζόταν το όνομα της επαφής. Άλλαξα τη μορφή των επαφών με το Twitch! Contacts Formatter και τώρα αν έχω τη συσκευή κλειστή και δεχθώ κάποια κλήση το ενημερωτικό sms του παρόχου όταν την ανοίξω πάλι δεν εμφανίζει το όνομα της επαφής γιατί στο sms η επαφή έχει τη μορφή 69xxxxxxxx. Kανε ενα backup τα sms σου (αν τα θες) με sms backup and restore απο το play και σβησε τις επαφες σου,μετα πηγαινε στην εφαρμογη των sms (αν εχεις και την παλια παγωμενη πηγαινε και σ αυτην) και κανε clear data και cache (απο το apps,οχι το recovery) μετα πηγαινε και στο recovery και κανε wipe cache και wipe dalvik.Γυρνα πισω στην rom και κανε import τις (διορθωμενες) επαφες σου και δες τι παιζει.Πολλες εφαρμογες ''ξεκολλανε'' με αυτον τον τροπο (ps θα χρειαστει να ξανακανεις ολες τις ρυθμισεις στο sms app) Το έκανα, δυστυχώς μία από τα ίδια. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Αν μπορεις δοκιμασε να ενεργοποιησεις το navigation bar απο το gravity box και πες μου αν δουλευει οχι.δεν πρεπει να υποστηριζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 οχι.δεν πρεπει να υποστηριζεται τσεκαρε το αν θες. η μονη rom που δουλευει αψογα ειναι η AOSP-lite του jonzalvo. Πλεον δεν μπορω χωρις κουμπακια στην οθονη... Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Παιδιά μια ερώτηση. Ανέβασα τον ήχο στο μεγάφωνο (για τον ήχο κλήσης) από το mobileuncle και έβαλα τιμές 245/250. Είναι υπερβολικά πολύ λέτε; Μήπως έχω κάποιο θέμα με το ακουστικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 (edited) τσεκαρε το αν θες. η μονη rom που δουλευει αψογα ειναι η AOSP-lite του jonzalvo. Πλεον δεν μπορω χωρις κουμπακια στην οθονη... το τσεκαρα,γι αυτο σου ειπα οχι.Ειναι η μονη επιλογη του gravity που δεν δουλευει! Αλλα δουλευουν ολες οι αλλες και η aosp γινεται super..!Oπως υποψιαζομουν λυθηκε και το θεμα με τα capacitive που αναβαν για λιγο μονο. Ξερει κανεις απο boot.img?Θελω να το ανοιξω και να αλλαξω αυτο το αθλιο κινεζικο logo της coolpad πριν το bootanimation,αλλα δεν θελω να μπλεξω με android kitchen και split tools.. Edited September 30, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 είσαι σίγουρος ότι είναι μέσα στο κέρνελ ; δεν νομίζω να είναι στο boot, το boot είναι κερνελ και το ανοίγουν για να αλλάξουν kernel line πρέπει να είναι το logo.bin Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Ρε πριν 2 σελίδες κυριολεκτικά έβαλα το boot image που έχω φτιάξει, έλεος :lol: Εκτός αν ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ!!!!! :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5656579#post5656579 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 τνα αλλαξω αυτο το αθλιο κινεζικο logo της coolpad πριν το bootanimation. Δες και εδώ (εκεί που λέει logo & boot animations): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2785891 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Αόρατος είμαι; Γιατί δεν λέτε μια κουβέντα για το logo ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Μια χαρά είναι το boot logo σου και μπράβο για την προσπάθεια. Στείλε π.μ. σε κάποιο moderator να βάλει το link στην πρώτη σελίδα, το Κινέζικο logo είναι χάλι μαύρο. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Παιδιά μια ερώτηση. Ανέβασα τον ήχο στο μεγάφωνο (για τον ήχο κλήσης) από το mobileuncle και έβαλα τιμές 245/250. Είναι υπερβολικά πολύ λέτε; Μήπως έχω κάποιο θέμα με το ακουστικό; Εγώ δεν θα το έβαζα τόσο ψηλές τιμές γιατί υπάρχει πάντα κίνδυνος να χαλάσει το ηχείο. Στο Amoi N828 το ανέβασα στο τέρμα, όλα καλά για 3 μήνες, αλλά ύστερα μπούκωσε και τελικά δεν άντεξε η μεμβράνη και ακουγόταν σαν χαλασμένο μπάσο με αποτέλεσμα την αλλαγή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) Ρε πριν 2 σελίδες κυριολεκτικά έβαλα το boot image που έχω φτιάξει, έλεος :lol: Εκτός αν ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ!!!!! :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5656579#post5656579 η αληθεια ειναι οτι την εχω καταβρει με το aosp bootanimation,απλα ηθελα να αντικαταστησω το coolpad logo με μια μαυρη εικονα ;) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- είσαι σίγουρος ότι είναι μέσα στο κέρνελ ; δεν νομίζω να είναι στο boot, το boot είναι κερνελ και το ανοίγουν για να αλλάξουν kernel line πρέπει να είναι το logo.bin μαλλον εκει πρεπει να ειναι,παραπλανηθηκα απο τα ιντερνετς..! δεν θα πρεπε να ειναι στον system/media/images ? Edited October 1, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 παιδιά μια βοήθεια, προσπαθω να κάνω συγχρονισμο στο gmail μου και μου βγάζει "παρουσιαστηκε ενα προβλημα με τους διακομιστες της google" και οι επαφες δεν συγχρονιζονται. Ξερει κανενας καμμια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deaplo Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Επανέρχομαι σήμερα παιδιά με ένα πρόβλημα που μου κάνει το κινητό. Η παραγγελία έγινε από geekbuying και στο κινητό δεν δουλεύει το proximity sensor Νομίζει συνέχεια ότι κάτι είναι κοντά και σβήνει η οθόνη στις κλήσεις με αποτέλεσμα να μην μπορώ με τίποτα να κλείσω το κινητό σε μία κλήση. Να σημειώσω ότι το κινητό σε αυτή την παραγγελία( έχω πάρει μέχρι στιγμής 4 coolpad) δεν είναι root. Γνωρίζεται κάποιο πρόγραμμα που να απενεργοποιεί τελείως τη λειτουργία του proximity ώστε να μην μου σβήνει ποτέ η οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Επανέρχομαι σήμερα παιδιά με ένα πρόβλημα που μου κάνει το κινητό. Η παραγγελία έγινε από geekbuying και στο κινητό δεν δουλεύει το proximity sensor Νομίζει συνέχεια ότι κάτι είναι κοντά και σβήνει η οθόνη στις κλήσεις με αποτέλεσμα να μην μπορώ με τίποτα να κλείσω το κινητό σε μία κλήση. Να σημειώσω ότι το κινητό σε αυτή την παραγγελία( έχω πάρει μέχρι στιγμής 4 coolpad) δεν είναι root. Γνωρίζεται κάποιο πρόγραμμα που να απενεργοποιεί τελείως τη λειτουργία του proximity ώστε να μην μου σβήνει ποτέ η οθόνη? Γιατι δεν δοκιμαζεις να αλλαξεις rom για να το δοκιμασεις και ετσι. Δεν χανεις κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 παιδιά μια βοήθεια, προσπαθω να κάνω συγχρονισμο στο gmail μου και μου βγάζει "παρουσιαστηκε ενα προβλημα με τους διακομιστες της google" και οι επαφες δεν συγχρονιζονται. Ξερει κανενας καμμια λύση? Βγαλε και ξαναβαλε τον λογαριασμο σου, περιμενε λιγο και θα γινει.. :) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Επανέρχομαι σήμερα παιδιά με ένα πρόβλημα που μου κάνει το κινητό. Η παραγγελία έγινε από geekbuying και στο κινητό δεν δουλεύει το proximity sensor Νομίζει συνέχεια ότι κάτι είναι κοντά και σβήνει η οθόνη στις κλήσεις με αποτέλεσμα να μην μπορώ με τίποτα να κλείσω το κινητό σε μία κλήση. Να σημειώσω ότι το κινητό σε αυτή την παραγγελία( έχω πάρει μέχρι στιγμής 4 coolpad) δεν είναι root. Γνωρίζεται κάποιο πρόγραμμα που να απενεργοποιεί τελείως τη λειτουργία του proximity ώστε να μην μου σβήνει ποτέ η οθόνη? πρεπει να το ροοταρεις και να βαλεις το mobileuncle tools,απo κει θα κανεις calibration τον proximity.Δοκιμασε και χωρις root μηπως γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 η αληθεια ειναι οτι την εχω καταβρει με το aosp bootanimation,απλα ηθελα να αντικαταστησω το coolpad logo με μια μαυρη εικονα ;) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μαλλον εκει πρεπει να ειναι,παραπλανηθηκα απο τα ιντερνετς..! δεν θα πρεπε να ειναι στον system/media/images ? Φίλε δεν είναι boot animation, είναι boot logo, αυτό που θες να αλλάξεις δηλαδή. Αυτό βρίσκεται στο logo.bin. Τα animation και άλλα 2 στατικά logo είναι αυτά που είναι στο system/media. Αν θες, όταν έχω χρόνο, μπορώ να σου φτιάξω ένα logo που θα είναι ίδιο με το animation της ρομ σου, για να φαίνεται συνεχόμενο όταν ξεκινάει. Μπορείς να μου στείλεις τα αρχεία από το system/media; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Αγαπητοί φίλοι του forum, θέλω, αν ξέρει και μπορεί κάποιος, να μου πει πως αλλάζουμε το MAC ADDRESS σε F1 με ROM όπως ήρθε από Vickmall (Build number 4.2.015.P0.140321.8297W). Σας ευχαριστώ από πριν. Μιχάλης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts