nikanta Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 @nikanta Για πες ενα παιχνιδι να το κατεβασω απο το play να δουμε εαν παιζει σε εμενα. αυτά που κατεβάζω εκτός play store είναι επειδή είναι επί πληρωμή για παράδειγμα το nfs most wanted και modern combat 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris96 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Αυτο με το rotation δεν το καταλαβα,που ακριβως δεν σου δουλευει καλα? Εγω το πειραξα και μεσα απο το gravity,και τωρα γυρναει σε ολους τους αξονες. Και ναι η μπαταρια ειναι ενα απο τα πολυ καλα σημεια τις v3. φιλε μου λειτουργει παρα πολυ καλα για 30 λεπτα μετα κρασαρει ο σενσορας. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι...ολα τελεια στην 4,4,2 αλλα οταν μπαινω στην καμερα και μου βγαζει μονο κατακορυφες φωτο με ενοχλει. Υπαρχει καποιος τροπος να το αλλαξω; το ξετσεκαρω το ξανα τσεκαρω και τιποτα...το κανω calibration και τιποτα...μετα απο καποιο χρονο δεν νιωθει ο sensor :/ θελει restart για να στρωσει...στην αρχη πιστευα εχει θεμα το κινητο...αλλα στην 4,2,2 με παει τελεια...δεν μου εκανε ποτε τετοιο πραγμα...τι μπορει να φταιει ξερεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 αυτά που κατεβάζω εκτός play store είναι επειδή είναι επί πληρωμή για παράδειγμα το nfs most wanted και modern combat 4 A μαλιστα,εδω δεν μπορω να πω κατι,οτι games εχω ειναι απο play,οποτε δεν εχω θεμα. Dimitris96 Eννοεις να το εχεις και να το δουλευεις επι μιση ωρα,και μετα σταματα το rotation,σωστα?? Το δοκιμαζω τωρα και σου λεω.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) Στη τελευταία Color OS που συζητάμε, αν βάλετε το morelocale2 και ορίσετε ελληνικά, θα βγουν πολύ περισσότερα πράγματα στα ελληνικά, από ότι συνήθως!! Edited September 28, 2014 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris96 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Dimitris96 Eννοεις να το εχεις και να το δουλευεις επι μιση ωρα,και μετα σταματα το rotation,σωστα?? Το δοκιμαζω τωρα και σου λεω.:) ναι αυτο λεω...μ'αρεσε παρα πολυ η v3 πολυ σταθερη πολυ ομορφη ολα τελεια...αλλαααα το rotation με ενοχλησε :/ ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- kostast1 δες ενας αλλος συνονοματος τι λεει...ακριβως το ιδιο...λες να φταιει το ονομα μας; :P :lol: καλησπερα παιδια εχω ενα θεματακι, το κινητο φωραει AOSP KK ROM V3 laek.17. Ολα καλα και ωραια αλλα δεν περιστρεφεται η οθονη,θελω την βοηθεια σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 ναι αυτο λεω...μ'αρεσε παρα πολυ η v3 πολυ σταθερη πολυ ομορφη ολα τελεια...αλλαααα το rotation με ενοχλησε :/ ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- kostast1 δες ενας αλλος συνονοματος τι λεει...ακριβως το ιδιο...λες να φταιει το ονομα μας; :P :lol: Ο φιλος το ελυσε αμεσα οπως του ειπα εαν θυμαμαι καλα,το εκλεισε,το ανοιξε,εκανε και ενα restart και ολα οκ. Ναι το ονομα πια...........:lol: @Baniko Αυτο με το morelocale2 δεν το δοκιμασα...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 A μαλιστα,εδω δεν μπορω να πω κατι,οτι games εχω ειναι απο play,οποτε δεν εχω θεμα. Το δοκιμαζω τωρα και σου λεω.:) έχεις δοκιμάσει κανένα από αυτά που σου είπα από το playstore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Έλεος, πολύ ωραία η Color OS αλλά δεν υποστηρίζει Xposed; Πως θα βάλω Greenify donate τώρα; Κρίμα, ο ήχος τέλειος, ωραία έξτρα κτλ. Αλλά το χαρακτηριστικό του Greenify donate να λαμβάνεις μηνύματα με κλειστές τις εφαρμογές μέσω gcm push ανεκτίμητη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 ναι αυτο λεω...μ'αρεσε παρα πολυ η v3 πολυ σταθερη πολυ ομορφη ολα τελεια...αλλαααα το rotation με ενοχλησε :/ ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- kostast1 δες ενας αλλος συνονοματος τι λεει...ακριβως το ιδιο...λες να φταιει το ονομα μας; :P :lol: Λοιπον απο τις 16.43 εως και τις 17.27 το δουλευω,δεν ειχα κανενα θεμα με το rotation. Δουλευει κανονικα σε εμενα.Δεν ξρω για ποιον λογο στο κανει αυτο φιλε μου. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris96 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Λοιπον απο τις 16.43 εως και τις 17.27 το δουλευω,δεν ειχα κανενα θεμα με το rotation. Δουλευει κανονικα σε εμενα.Δεν ξρω για ποιον λογο στο κανει αυτο φιλε μου. Λες να την ξανα φλασαρω; μου αρεσε πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alpri Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Θέλω κάποιος να μου στείλει το USB driver για windows 8.1 x64bit γιατί δεν μου το αναγνωρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Λες να την ξανα φλασαρω; μου αρεσε πολυ... Δοκιμασε ξανα τι να σου πω,και κανε ολα τα wipe,οπως δειχνω στο video,ολα επι 2 φορες,μηπως μενει κατι μεσα.Kαι την καρτα sd καντην διαμορφωση στο pc σου πρωτα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 ναι αυτο λεω...μ'αρεσε παρα πολυ η v3 πολυ σταθερη πολυ ομορφη ολα τελεια...αλλαααα το rotation με ενοχλησε :/ ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- kostast1 δες ενας αλλος συνονοματος τι λεει...ακριβως το ιδιο...λες να φταιει το ονομα μας; :P :lol: μεχρι τωρα δουλευει σωστα μετα απο restart που εκανα αλλα δεν το κρατισα μιση ωρα που λεει ο φιλος.θα το δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) Θέλω κάποιος να μου στείλει το USB driver για windows 8.1 x64bit γιατί δεν μου το αναγνωρίζει. πηγαινε μερικες σελιδες πισω και τσεκαρε τον οδηγο που εχω κανει,δεν φταιει ο driver,ειναι θεμα ασφαλειας των windows 8 64bit αλλα παρακαμπτεται ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχεις δοκιμάσει κανένα από αυτά που σου είπα από το playstore? μηπως εχεις ανοιχτο το verify apps απο το google settings και δεν σε αφηνει επειδη ειναι σπασμενα? Mπορει να κατεβασει καποιος αυτη την rom και να την ανεβασει σε εναν ανθρωπινο server?Προσπαθω απο το πρωι http://pan.baidu.com/s/1gdtJ287 Eιναι official 4.4.2 της 23ης Σεπτεμβριου,εκδοση 027 Edited September 28, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cnoiprocs Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) Πατα κατω μια επιλογη που δεν ειναι σε κουμπι κ στο επομενο μενου την πρωτη Κινεζικη επιλογη. :up: Θα ξαναπατσαρω με το baseband της WCDMA μπας κ στρωσει για οποιους δεν διαβαζει την sim (μαζι με αυτους κ εγω). Παντως ειμαι βεβαιως πως σαν στοκ coolui 4.2.2 δεν ειναι. ..αδερφέ θα σου είμαστε ευγνώμονες..! Edited September 28, 2014 by cnoiprocs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 πηγαινε μερικες σελιδες πισω και τσεκαρε τον οδηγο που εχω κανει,δεν φταιει ο driver,ειναι θεμα ασφαλειας των windows 8 64bit αλλα παρακαμπτεται ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μηπως εχεις ανοιχτο το verify apps απο το google settings και δεν σε αφηνει επειδη ειναι σπασμενα? Mπορει να κατεβασει καποιος αυτη την rom και να την ανεβασει σε εναν ανθρωπινο server?Προσπαθω απο το πρωι http://pan.baidu.com/s/1gdtJ287 Eιναι official 4.4.2 της 23ης Σεπτεμβριου,εκδοση 027 951 mb............:blink:Θα το παλεψω φιλε μου. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alpri Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 πηγαινε μερικες σελιδες πισω και τσεκαρε τον οδηγο που εχω κανει,δεν φταιει ο driver,ειναι θεμα ασφαλειας των windows 8 64bit αλλα παρακαμπτεται ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μηπως εχεις ανοιχτο το verify apps απο το google settings και δεν σε αφηνει επειδη ειναι σπασμενα? Mπορει να κατεβασει καποιος αυτη την rom και να την ανεβασει σε εναν ανθρωπινο server?Προσπαθω απο το πρωι http://pan.baidu.com/s/1gdtJ287 Eιναι official 4.4.2 της 23ης Σεπτεμβριου,εκδοση 027 Το έχω κάνει και αυτό μέσω επανεκκίνησης και πατώντας παρατεταμένα το shift και από εκει το ρύθμισα να δέχεται ότι driver θέλω. Το πρόβλημα είναι ότι μέσω fast reboot που το κάνω δεν μου το αναγνωρίζει. Αν θες μπορώ να σου στείλω και φωτογραφίες για να καταλάβεις τι μου δείχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) Το έχω κάνει και αυτό μέσω επανεκκίνησης και πατώντας παρατεταμένα το shift και από εκει το ρύθμισα να δέχεται ότι driver θέλω. Το πρόβλημα είναι ότι μέσω fast reboot που το κάνω δεν μου το αναγνωρίζει. Αν θες μπορώ να σου στείλω και φωτογραφίες για να καταλάβεις τι μου δείχνει. αυτο το fast reboot με μπερδεψε λιγο..!φανταζομαι οτι εχεις βαλει τους αλλους drivers (pdanet,coolpad) και εχεις θεμα με τον vcom?Θες να φλασαρεις CPB rom μεσω YGDP η γενικα drivers για το κινητο?O oδηγος ειναι για να δουλεψει το YGDP σε 64bit Αnyway στους ανεβαζω ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 951 mb............:blink:Θα το παλεψω φιλε μου. Kατεβασα τον internet download manager και παει σφαιρα πλεον το download,θα δωσω feedback μολις την βαλω ;) Edited September 28, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alpri Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) Το έχω κάνει και αυτό μέσω επανεκκίνησης και πατώντας παρατεταμένα το shift και από εκει το ρύθμισα να δέχεται ότι driver θέλω. Το πρόβλημα είναι ότι μέσω fast reboot που το κάνω δεν μου το αναγνωρίζει. Αν θες μπορώ να σου στείλω και φωτογραφίες για να καταλάβεις τι μου δείχνει. Για να καταλάβεις δεν είναι root το κινητό μου και δεν μου ανοίγει καν το recovery mode ενώ πιο πριν όταν μου το άνοιγε μου έλεγε No Command. Οπότε αποφάσισα να το κάνω μέσω SP Flash Tool v5.1 (εφαρμογή για τον υπολογιστή για να μπορώ να περνάω είτε ROM είτε να το κάνω ROOT είτε να περάσω οποιαδήποτε μορφή πχ CWM,TWCP κ.α στο κινητό) γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση. Όσο για το FASTBOOT mode γίνεται πατώντας τα πλήκτρα Volume up+Volume down+Power για να μπορέσει να τραβήξει τα αρχεία που θέλω να στείλω από τον υπολογιστή στο κινητό μέσω του SP Flash Tool v5.1 αλλά δεν μου αναγνωρίζει την συσκευή. Δεν ξέρω τι να κάνω πια. Έχω ψάξει παντού έχω κάνει τα πάντα και δεν βγάζω άκρη. Edited September 28, 2014 by Alpri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Για να καταλάβεις δεν είναι root το κινητό μου και δεν μου ανοίγει καν το recovery mode ενώ πιο πριν όταν μου το άνοιγε μου έλεγε No Command. Οπότε αποφάσισα να το κάνω μέσω SP Flash Tool v5.1 (εφαρμογή για τον υπολογιστή για να μπορώ να περνάω είτε ROM είτε να το κάνω ROOT είτε να περάσω οποιαδήποτε μορφή πχ CWM,TWCP κ.α στο κινητό) γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση. Όσο για το FASTBOOT mode γίνεται πατώντας τα πλήκτρα Volume up+Volume down+Power για να μπορέσει να τραβήξει τα αρχεία που θέλω να στείλω από τον υπολογιστή στο κινητό μέσω του SP Flash Tool v5.1 αλλά δεν μου αναγνωρίζει την συσκευή. Δεν ξέρω τι να κάνω πια. Έχω ψάξει παντού έχω κάνει τα πάντα και δεν βγάζω άκρη. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να καταλάβεις δεν είναι root το κινητό μου και δεν μου ανοίγει καν το recovery mode ενώ πιο πριν όταν μου το άνοιγε μου έλεγε No Command. Οπότε αποφάσισα να το κάνω μέσω SP Flash Tool v5.1 (εφαρμογή για τον υπολογιστή για να μπορώ να περνάω είτε ROM είτε να το κάνω ROOT είτε να περάσω οποιαδήποτε μορφή πχ CWM,TWCP κ.α στο κινητό) γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση. Όσο για το FASTBOOT mode γίνεται πατώντας τα πλήκτρα Volume up+Volume down+Power για να μπορέσει να τραβήξει τα αρχεία που θέλω να στείλω από τον υπολογιστή στο κινητό μέσω του SP Flash Tool v5.1 αλλά δεν μου αναγνωρίζει την συσκευή. Δεν ξέρω τι να κάνω πια. Έχω ψάξει παντού έχω κάνει τα πάντα και δεν βγάζω άκρη. βαλε απο αυτα τα drivers https://www.sendspace.com/file/ywd4zm τα pdanet,coolpad και vcom.Αν εχεις παλι θεμα ισως χρειαστει να βγαλεις τα παλια drivers με καποιο tool και να ξαναδοκιμασεις.Χρησιμοποιησε μονιμα ενα συγκεκριμενο usb port στο pc σου οποτε συνδεεις το τηλ και οχι αλλο.Το SP flash tool δεν το εχω βαλει ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Στη τελευταία Color OS που συζητάμε, αν βάλετε το morelocale2 και ορίσετε ελληνικά, θα βγουν πολύ περισσότερα πράγματα στα ελληνικά, από ότι συνήθως!! ... @Baniko Αυτο με το morelocale2 δεν το δοκιμασα...... Και οι ρυθμίσεις και ο launcher "γυρίζουν" στα ελληνικά! Στην ουσία η ROM γίνεται πολυγλωσσική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alpri Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 βαλε απο αυτα τα drivers https://www.sendspace.com/file/ywd4zm τα pdanet,coolpad και vcom.Αν εχεις παλι θεμα ισως χρειαστει να βγαλεις τα παλια drivers με καποιο tool και να ξαναδοκιμασεις.Χρησιμοποιησε μονιμα ενα συγκεκριμενο usb port στο pc σου οποτε συνδεεις το τηλ και οχι αλλο.Το SP flash tool δεν το εχω βαλει ποτε Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια θα δω αν γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Έλεος, πολύ ωραία η Color OS αλλά δεν υποστηρίζει Xposed; Πως θα βάλω Greenify donate τώρα; Κρίμα, ο ήχος τέλειος, ωραία έξτρα κτλ. Αλλά το χαρακτηριστικό του Greenify donate να λαμβάνεις μηνύματα με κλειστές τις εφαρμογές μέσω gcm push ανεκτίμητη... αν το ψαξεις... θα βρεις γκρινιφάη που ..δεν θελει ντονέισον... :ninja::ninja::ninja: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Υπαρχει καποιο link για την color os? Με spflashtool την περναμε ή με cmw recovery? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Υπαρχει καποιο link για την color os? Με spflashtool την περναμε ή με cmw recovery? Κοιτα 2-3 σελιδες πισω νομιζω τις ειδα.Οχι με twrp τις περνας. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts