Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδία καλησπέρα. Προσπαθω να φλασαρω ΡΟΜ στο κινητο.

Περασα το MobileUncle tools αλλα οταν μπαινει σε recovery mode μου, βγαζει τις επιλογες στα κινεζικα. Τι πρεπει αν κανω?

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Παιδία καλησπέρα. Προσπαθω να φλασαρω ΡΟΜ στο κινητο.

Περασα το MobileUncle tools αλλα οταν μπαινει σε recovery mode μου, βγαζει τις επιλογες στα κινεζικα. Τι πρεπει αν κανω?

Είσαι root; Πρέπει να βάλεις Αγγλική recovery, εσύ έχεις την Κινέζικη.

Είσαι root; Πρέπει να βάλεις Αγγλική recovery, εσύ έχεις την Κινέζικη.

Nαι ειναι ρουταρισμενο κανονικα το κινητο. Εβαλα την recovery που γραψει ο jonickz στον οδηγο του στην σελιδα 12. Εχεις καποιο λινκ να κατεβασω καποια αγγλικη?

Nαι ειναι ρουταρισμενο κανονικα το κινητο. Εβαλα την recovery που γραψει ο jonickz στον οδηγο του στην σελιδα 12. Εχεις καποιο λινκ να κατεβασω καποια αγγλικη?

Αν έβαλες την CWM και μπαίνεις σε Κινέζικο μενού η συσκευή σου (όπως και η δική μου) είναι από αυτές που για ανεξήγητο λόγο δεν δουλεύει η CWM. Πρέπει να βάλεις την TWRP Recovery. Επίσης δουλεύει κανονικά η CWM Recovery 6.0.5.0.

Παίδες η TWRP δε βλέπει την Ινδονησιακή... Τζάμπα το κατέβασμα.
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Παίδες η TWRP δε βλέπει την Ινδονησιακή... Τζάμπα το κατέβασμα.

Έχω την εντύπωση ότι είναι σε .cpb μορφή και δεν μπαίνει με recovery αλλά με YGDP Tools.

Έχω την εντύπωση ότι είναι σε .cpb μορφή και δεν μπαίνει με recovery αλλά με YGDP Tools.

Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό...

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

στο μεταξύ, κατεβάζω..

Color OS 2.0

:D

Δε γινεται, περασαν 2 βδομαδες χωρίς να φλασαρω.....:lol::lol:

εντιτ...

μαλιστα, himax polymer logo

!!!!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΗΧΟΣ !!!! ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ

για φωτο έχει την UCAM, καλή εφαρμογή με πολλες ρυθμίσεις ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΟ FOCUS KAI ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΗΨΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΦΩΤΟ.

Πολύ γρηγορη αποθηκευση τους στην καρτα. μεγεθος αρχειων της ταξης των 3,6μβ.

πολλα θεματα για εμφανιση.

ΣΜΣ δέχεται κανονικα απο 4ψηφια.

βλέπει και αποθηκευει κανονικα και εξ ορισμού στην sd

(μια λεπτομερεια, μολις κανετε εκκινηση και μπει στο λειτουργικο, ζηταει κατι κινεζικα, τα οποία ευτυχώς τα ξεφορτωθηκα, δεν ξερω πως, προφανως κάποιο λογαριασμό στην οππο. Το κακό είναι ότι σου ανοιγει τα ντατα οπότε θα σου το τσιμπίσει το ευρουλακι..:p. Για να το .. γλυτώσετε, μη βαλετε σιμ, μεχρι να μπειτε στην main screen και να κλεισετε τα ντατα..;))

Καλά ε, εχω πάθει με τον ήχο...... Δεν πίστευα ότι αυτό το ηχειακι είχε τέτοιες δυνατότητες.. (τι vιper4android και @@@)

(Μα καλά, τι κάνουν οι ισπανο-ιταλοί..!!!???!!!!)

Την έβαλα και μέχρι στιγμής αποτελεί μια πολύ ευχάριστη έκπληξη! Άλλαξα το default θέμα με κάτι σοβαρότερο, γιατί μου θύμιζε παιδικό tablet :lol:, και μου αρέσει πολύ.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό...

Ξεκίνα διάβασμα.

grgz σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και φυσικα και τον johnickz για τον οδηγο του. Φλασαρα την Ισπανικη Κιτκατ 4,4,2 και νομιζω οτι ειμαι μια χαρα πλεον. Αφου καταφερα να κανω και το πρωτο μου φλασαρισμα καλα ειμαι...

καλησπερα παιδια εχω ενα θεματακι, το κινητο φωραει AOSP KK ROM V3 laek.17. Ολα καλα και ωραια αλλα δεν περιστρεφεται η οθονη,θελω την βοηθεια σας!!

grgz σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και φυσικα και τον johnickz για τον οδηγο του. Φλασαρα την Ισπανικη Κιτκατ 4,4,2 και νομιζω οτι ειμαι μια χαρα πλεον. Αφου καταφερα να κανω και το πρωτο μου φλασαρισμα καλα ειμαι...

:lol: Είδες που είναι πανεύκολο; :rolleyes:

Ειναι τικαρισμενο στης ρυθμισεις οθονης αλλα τιποτα,τι να φτεει;

Κλειστο-ανοιχτο και θα δουλεψει.Το πολυ πολυ κανε και ενα restart.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Με την πρωτη χρηση παιδια, ηρθε και το πρωτο προβλημα, ή εστω εγω ειμαι τερμα αμπαλος...

Περασα κανα 2 τραγουδια στην SD και δεν μπορω να τα επιλεξω ως ηχο κλησεις ή ξυπνητηρι... Τι να κανω? Επισης δεν υπαρχει καποιος φακελος "Μουσικη" ειναι φυσιολογικο αυτο?

Εντιτ: Ειμαι τερμα αμπαλος... Υπαρχιε φακελος μουσικη, ως Walkman, OK αυτο, απο εκει εθεσα και ηχο κλησης.

ΓΙα ξυπνητηρι τι να κανω αν μπορει καποις να βοηθησει

Edited by Mj25

Έβαλα την PUREAOSP V1.1 του Baldos και ολα ειναι εξαιρετικα εκτός από ένα πολύ βασικό για μένα. Δεν μπαίνουν soft buttons ούτε από το gravity box ούτε από κάποια εφαρμογή που δοκίμασα από το Playstore. Τα πλήκτρα αφής τα θεωρώ τραγικά και απαράδεκτα και δεν τα θέλω καθόλου.

Έβαλα την PUREAOSP V1.1 του Baldos και ολα ειναι εξαιρετικα εκτός από ένα πολύ βασικό για μένα. Δεν μπαίνουν soft buttons ούτε από το gravity box ούτε από κάποια εφαρμογή που δοκίμασα από το Playstore. Τα πλήκτρα αφής τα θεωρώ τραγικά και απαράδεκτα και δεν τα θέλω καθόλου.

Για δωσε και εσυ ενα link να δοκιμασω και εγω.......:)

Εγω παλι δεν μπορω τα soft button.Νιωθω οτι μου τρωνε οθονη.......:lol:

Για δωσε και εσυ ενα link να δοκιμασω και εγω.......:)

Εγω παλι δεν μπορω τα soft button.Νιωθω οτι μου τρωνε οθονη.......:lol:

Τσίμπα: http://www.needrom.com/download/f1-pure-aosp-kk/

Κι εγώ έτσι έλεγα μέχρι που τα δοκίμασα και δεν τα αλλάζω με τίποτα. Άσε που έχει και το κουμπάκι multitasking αντι για μενου και βολεύει πολύ. Ίσως ξαναγυρίσω τώρα κιόλας στην κιτ κατ των Ισπανών που παίζουν σίγουρα :lol:

Τσίμπα: http://www.needrom.com/download/f1-pure-aosp-kk/

Κι εγώ έτσι έλεγα μέχρι που τα δοκίμασα και δεν τα αλλάζω με τίποτα. Άσε που έχει και το κουμπάκι multitasking αντι για μενου και βολεύει πολύ. Ίσως ξαναγυρίσω τώρα κιόλας στην κιτ κατ των Ισπανών που παίζουν σίγουρα :lol:

A ναι την εχω βαλει αυτην πιο παλια.Βασικα οτι κινειται στο needrom το εχω δοκιμαση.........:lol:

λοιπόν, πολυ καλή η color os 2.0

αν εξαιρεσεις οτι xposed και τα παρεμφερή δεν παίζουν, αξίζει τον κόπο

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

To NLPOST μου γράφει ότι έχει φθάσει Ελλάδα από 18/09 άλλα στα ΕΛΤΑ μου λένε ότι το βλέπουν άλλα δεν έχει μπει ακόμα στην χωρά. Να ανησυχώ? Η αγορά έγινε από VICKMALL στις 10/9 με αποστολή registered Netherland post.

18-09-2014 18:47 The item has arrived in the country of destination GREECE

18-09-2014 08:39 The item is on transport to the country of destination

18-09-2014 00:08 The item is at the PostNL sorting center

15-09-2014 05:02 The item is pre-advised

A signature is required upon delivery of this item.

antutu 31977..!:D

Τα σπαει η color os...

βεβαια τσιμπαει λιγο ραμ παραπανω αλλα αξιζει με τα 1000 (και παραπανω).

edit: παιρνω και ξαναπαιρνω τηλ. απο το σταθερο στο κινητο,μονο και μονο για να ακουω τη μελωδια...:p

τελειος ηχος!!:)

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

@KOSTAST1

Περνα στην συσκευη σου απο το play το gosms (εαν θυμαμαι καλα) παγωσε το εργοστασιακο,και εισαι ετοιμος.

περασα το handsent.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.