Tragos13 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Βλεπω αυτη την φωτογραφια με τα χρωματα και το ψαχνω αλλα μεχρι τωρα τιποτα. Υπαρχει πουθενά σε αυτα τα χρωματα η ειναι μονο στις φωτογραφιες; http://image1.geekbuying.com/content_pic/201404/20140410152634408.jpg Ξερω οτι υπαρχουν καποια απο αυτα, σαν εξτρα καπακια στα 12$ εδω: http://www.aliexpress.com/store/product/For-Coolpad-F1-8297-8297W-3G-MTK6592-Original-Back-cover-for-Coolpad-f1-cell-phone-Accessory/412402_1753966149.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) Λοιπον σας εχω σπαρταριστα νεα. Μιλησα με emjot κ τον ρωτησα γιατι τρεχουν καλυτερα τα παιχνιδια στην PURE-AOSP του Jonzalvo. Μου απαντησε (για να μην μεταφραζω κιολας κ γραφω): Yes, question is simple. MIUI is slower ;-) . Try MTKTweak and set it to Gaming. But still probably it will be slower. Pure AOSP is meant to be light, pure and fast. MIUI is meant to be user friendly. For me gaming is not what I have this phone for, so I do not plan to invest my time heavily into this. If base ROM would be optimized better, my ROM would be also. Αυτο απανταει κ την ερωτηση ενος φιλου πιο πανω που ρωτουσε γιατι λαγκαρει το Asphalt στην MIUI. Μολις περασα την PURE-AOSP(v2) και φαινεται οτι οντως το παιχνιδι τρεχει αλαγκαριστα στα default settings. Αυτο σημαινει οτι οποιος θελει σπηντα κ σβελταδα και καλυτερες αποδοσεις ας καρφωσει πανω την PURE-AOSP, ειδαλλως οποιος προτιμαει user-friendly βαζει την MIUI του emjot. Edited June 10, 2014 by johnickz1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Ακουστικα ειναι συμβατα απο σειρα samsung galaxy S3,4.,ebay γνησια τα εχουν φθηνα και ειναι αρκετα ποιοτικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 σημερα μου ηρθε και εμενα :lol: η εκδοση που εχει ειναι 4.2.0.15.P0.140321.8297W επειδη θα μεινω με την επισημη αν θα το κανω update θα εχω κανενα θεμα; ποια ειναι η τελευταια επισημη εκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Φιλε δεν ξερω ποια ειναι η οφισιαλ αυτη την ωρα αλλα να ξερεις οτι αμα κανεις οτα update η αν δεν περασεις custom official με root privilidges θα χασεις το ρουτ κ μετα ειναι πολυ διαδικαδια για να ρουταρεις. Οποτε η κατσε με αυτην η περνα μια απο τις δυο που προανεφερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
it9492 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) Ερώτηση: Η κάμερα του κινητού χωρίς αλλαγές rom είναι καλή? Διάβασα ότι είναι λίγο θολές η φωτογραφίες που βγάζει. Ισχύει αυτό? Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η κάμερα να είναι καλή. (Είμαι κάτοχος του thl w100 και απογοητευμένος μόνο από την κάμερα του). Κατά τα άλλα επειδή δεν γνωρίζω πολλά από αλλαγές rom , ήθελα να ρωτήσω αν το κινητό είναι καλό και απροβλημάτιστο έτσι όπως το στέλνουν, χωρίς επεμβάσεις και διορθωτικές κινήσεις με updates κτλ. με multilanguage rom γιατί το θέλω στα ελληνικά. Σκέφτομαι να το παραγγείλω από to2c , ή minideal. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited June 10, 2014 by it9492 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Φιλε δεν ξερω ποια ειναι η οφισιαλ αυτη την ωρα αλλα να ξερεις οτι αμα κανεις οτα update η αν δεν περασεις custom official με root privilidges θα χασεις το ρουτ κ μετα ειναι πολυ διαδικαδια για να ρουταρεις. Οποτε η κατσε με αυτην η περνα μια απο τις δυο που προανεφερα.. Ok ευχαριστω. Τι driver πρεπει να περασω για να αναγνωρισει ο υπολογιστης το κινητο; Εχω τα 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Βαλε την καρτουλα στον υπολογιστη με αλλον τροπο ειτε με φλασακι ανταπτορα ειτε με κανα αλλι κινητο ειτε με ενα προγραμμα που λεγεται airdroid. Οταν τελειωσεις με το update τοτε το κινητο με την καινουργια ρομ θα αναγνωριζεται κανονικα. Οσον αφορα τον αλλο φιλο, κανε κ εσυ update φιλε με τον οδηγο για να βελτιωσεις τις φωτος σου γιατι στην στοκ δεν πολυπαλευονται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Δηλαδη με αυτη που φοραει δεν παιζει να το αναγνωριση ο υπολογιστης; αυτην ειναι που πρεπει να περασω; AOSP-V1.1-CoolPad-F1W-by-jonzalvo.zip - 361.41 MB απο το ποστ σελιδα 12; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Απο οτι θυμαμαι οχι, περνα το airdroid κ κανε την δουλεια σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Απο οτι θυμαμαι οχι, περνα το airdroid κ κανε την δουλεια σου.. το εχω περασει το airdroid η ρομ ειναι αυτη που λες στη σελιδα 12; AOSP-V1.1-CoolPad-F1W-by-jonzalvo.zip - 361.41 MB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 http://www.needrom.com/phone-roms/coolpad/8297-f1/ Κατεβασε η την πρωτη η την δευτερηα,η μια ειναι η καινουργια AOSP (οχι αυτη που εχω στο λινκ στον οδηγο) κ η αλλη ειναι η MIUI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Mολις εσκασε μυτη και εδω το coolpad. δεν μπορω να καταλαβω αν απο το to2c εχουν ηδη περασει το screen protector ή ξεχασαν να το βαλουν μεσα. Καποιος να βοηθησει; Δεν εχει εγκοπη στο υψος/σημειο που ειναι η μπροστινη καμερα? Εαν φοραει προτασια οθονης, τοτε σιγουρα θα εχει μια εγκοπη στο σημειο της καμερας Επισης οσο λεπτη και να ειναι, θα φενεται γιατι δεν μπορει να ειναι τσιμα-τσιμα περασμενη πανω στην οθονη και να μην αφηνει καθολου περιθωρια περιμετρικα της οθονης Οταν το παρελαβες, φορουσε πανω την κλασικη ζελατινα που εχουν τα κινητα στις οθονες τους? Αν ναι, τοτε σιγουρα δεν φοραει, αν οχι, τοτε την αφαιρεσαν και θα κρινεις το αν φοραει απο τα παραπανω. Καλησπέρα, διάβασα αρκετές σελίδες για το κινητο απο το νήμα εδώ, καμιά 20αρια αν θυμάμαι καλά και θέλω να ρωτήσω κάτι που δεν το διάβασα. Το κινητό αν έρθει με την rom της μάνας του αγγλικα-κινεζικα, θα εχει Playstore? αυτό με ενδιαφέρει ουσιαστικά, τα ελληνικά δεν με νοιάζουν. Αν οχι υπάρχει τρόπος να μπει και επειδη δεν θα είναι ρουταρισμενο, οι εφαρμογές θα μπορούν να μπουν στην sd? Αν το εχει κάποιος με την ρομ την μαμισια ας απαντήσει ή κάποιο παλικάρι που μπορεί να ξέρει με σιγουριά. Ευχαριστώ, καλό βράδυ. Καλυτερα να τα ρωτησεις αυτα στο καταστημα που σκοπευεις να το αγορασεις Αυτοι θα ξερουν αν σου απαντησουν για το playstore, γιατι ακομα και αν δεν εχει απο τη μανα του, μπορει να σου περνανε το play store ακομα και αν δεν ζητησεις να το ρουταρεις. Για τις εφαρμογες που ρωτας, μπορεις να χρησιμοποιησεις καποια εφαρμογη απο το play, οπως το app2sd (ισως πλεον να εχει αλλαξει ονομασια η εφαρμογη οποτε κοιταξε το) Τα ακουστικα που μου κάναν δώρο ήταν tα Monster beats by dr.dre :blink::blink:δηλ αυτά: http://www.ebay.com/itm/BLACK-RED-Monster-Beats-by-Dr-Dre-Tour-In-Ear-Headphones-Earphones-Earbuds-/191204878786?pt=US_Headphones&hash=item2c84b2e9c2 όσο μαϊμού και νάνε δεν τα βρηκα πουθενα κάτω από 15 ευρώ με ένα προχειρο ψαξιμο. Από ακουστική βέβαια δεν ταιριάζουν στο Coolpad με τίποτα. Θα τα δοκιμάσω όμως σε κάτι Samsung και θα σας πω.. Δεν ψαχνεις καλα για αυτο τα βρισκεις απο 15 ευρω και πανω Τα λινκ που εχω παραθεσει πριν απο μερικες σελιδες, ειναι απο τα συγκεκριμενα ακουστικα, τα οποια τα βρισκεις κοντα στα 2-3 euro ;) Υπαρχουν σε Μαυρο/Κοκκινο/Ασπρο Ερώτηση: Η κάμερα του κινητού χωρίς αλλαγές rom είναι καλή? Διάβασα ότι είναι λίγο θολές η φωτογραφίες που βγάζει. Ισχύει αυτό? Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η κάμερα να είναι καλή. (Είμαι κάτοχος του thl w100 και απογοητευμένος μόνο από την κάμερα του). Κατά τα άλλα επειδή δεν γνωρίζω πολλά από αλλαγές rom , ήθελα να ρωτήσω αν το κινητό είναι καλό και απροβλημάτιστο έτσι όπως το στέλνουν, χωρίς επεμβάσεις και διορθωτικές κινήσεις με updates κτλ. με multilanguage rom γιατί το θέλω στα ελληνικά. Σκέφτομαι να το παραγγείλω από to2c , ή minideal. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Οπως ερχεται δεν ειναι 100% optimized (με βαση τα οσα εχουν γραψει τα παιδια που το εχουν στα χερια τους ηδη) Ειδικα η καμερα θελει να αλλαξεις ΡΟΜ για να αποδοσει κοντα στα μεγιστα Οποτε μια αλλαγη ΡΟΜ θα χρειαστει να την κανεις, ειτε στην AOSP, ειτε στην MIUI (αν σε βολευει σαν interface) Ok ευχαριστω. Τι driver πρεπει να περασω για να αναγνωρισει ο υπολογιστης το κινητο; Εχω τα 7. Με το που συνδεεις το κινητο στον υπολογιστη, δεν εμφανιζεται στο κινητο ενα υπομενου/κουμπακι οπου σου ζηταει να το πατησεις για να μπει σε usb mode (ή κατι σχετικο γιατι δεν θυμαμαι ακριβως το μηνυμα) ? Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Με το που συνδεεις το κινητο στον υπολογιστη, δεν εμφανιζεται στο κινητο ενα υπομενου/κουμπακι οπου σου ζηταει να το πατησεις για να μπει σε usb mode (ή κατι σχετικο γιατι δεν θυμαμαι ακριβως το μηνυμα) ? Ναι αλλα δεν μπορεις να κανεις καμια λειτουργια και ο υπολογιστης ψαχνει για driver. Μετα απο λιγο εμφανιζει οτι δεν εγκατασταθηκαν. Πως αλλαζουμε ηχο. Στο φακελο ringtone εβαλα μουσικες αλλα δεν τις εμφανιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Παιδια θα το παραγγειλω κι εγω. Να το παρω με root και google play, ή να το κανω εγω μετα, τι ειναι καλυτερο? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Παρτο με ROOT. Απο κει κ περα αφου μαλλον κατα 99 της εκατο θα αλλαξεις ΡΟΜ τοτε θα βρεις μια ΡΟΜ που να εχει περασμενα τα gapps η τα περνας εσυ μπαμ μπαμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Παρτο με ROOT. Απο κει κ περα αφου μαλλον κατα 99 της εκατο θα αλλαξεις ΡΟΜ τοτε θα βρεις μια ΡΟΜ που να εχει περασμενα τα gapps η τα περνας εσυ μπαμ μπαμ. Ποια θεωρειται η καλυτερη rom για το κινητακι αυτο? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 @pyxta Βαλε οτι θες με το airdroid στην stock, μετα οταν περασεις την custom ολα θα φτιαξουν, ολα θα εμφανιζονται στον υπολογιστη σου μια χαρα. Που θελεις να αλλαξεις ringtone, σε ποια ΡΟΜ? ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- PURE-AOSP κ MIUI ειναι οι καλυτερες μεχρι στιγμη (κ εχω δοκιμασει οτι δουλευουν κ οι δυο ρολοι κ πετανε χωρις bugs). Μπορει στο μελλον βεβαια να βγει καμια official κ να ειναι ακομη καλυτερο κ optimised αλλα προς το παρον εχουν βγει κατι beta! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 @pyxta Βαλε οτι θες με το airdroid στην stock, μετα οταν περασεις την custom ολα θα φτιαξουν, ολα θα εμφανιζονται στον υπολογιστη σου μια χαρα. Που θελεις να αλλαξεις ringtone, σε ποια ΡΟΜ? Σε αυτην που φοραει 4.2.015.P0.140321.8297W Θα μεινω λιγες μερες με αυτην και αν δεν ικανοποιηθω μετα θα αλλαξω σε AOSP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Δεν θυμαμαι καθολου ρε bro. Δυστυχω δεν μπορω να σε βοηθησω. Ψαξτο!! Παντως αν κ καταλαβαινω οτι πολλοι το θελουν με την στοκ χωρις πειραγματα, αξιζει να το περασετε μια custom. Ειναι ευκολο ακομη κ για αρχαριους αρκει να ακολουθησετε τα βηματα ενα προς ενα!! Μετα θα απολαυσετε το κινητο ακομη περισσοτερο απο οτι ηδη εχετε με την στοκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) Ένας χαμός απο ROMS, ωραία :p http://www.7to.cn/androidrom/romlist/coolpad-8297w?s=3 Όταν παραλάβω άυριο μεθάυριο θα ξεκινήσω με την official beta 029 που φαίνεται η πιο δημοφιλής στο παραπάνω site. Edited June 10, 2014 by IVIetaCreatoR Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Μπραβο ρε μαν, δοκιμασε κ συ καμια ΡΟΜ να δουμε σε ποια θα καταληξουμε!! Αναλογως την ορεξη που θα χεις θελω πληρη λεπτομερειες για οτι δοκιμασεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Nα ρωτησω κατι ρε παιδια,εχω βαλει την miui_f1_emjot_4.5.30_multi_v03a και τωρα βλεπω βγηκε 4.6.7_multi_v04 αν καταλαβα καλα την βαζω χυμα στην καρτα και παταω "install from external sdcard και δεν κανω τιποτα αλλο,δηλ. ουτε wipes ουτε τιποτα,σωστα? Χρειαζετε να την βαλω σε αλλη καρτα,δηλ. σε αλλη καθαρη φορμαρισμενη η μπορω να την βαλω στην 32ρα που εχω ηδη μεσα στο τηλ. και που ειναι 20gb γεματη? Eπισης μπορω αφου εχω περασμενη miui nα ενημερωνετε σε τυχων αναβαθμισεις η ρομ μεσω ιντερνετ(παρακαλω μην γελασετε,ειμαι ασχετος με miui!)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Nα ρωτησω κατι ρε παιδια,εχω βαλει την miui_f1_emjot_4.5.30_multi_v03a και τωρα βλεπω βγηκε 4.6.7_multi_v04 αν καταλαβα καλα την βαζω χυμα στην καρτα και παταω "install from external sdcard και δεν κανω τιποτα αλλο,δηλ. ουτε wipes ουτε τιποτα,σωστα? Χρειαζετε να την βαλω σε αλλη καρτα,δηλ. σε αλλη καθαρη φορμαρισμενη η μπορω να την βαλω στην 32ρα που εχω ηδη μεσα στο τηλ. και που ειναι 20gb γεματη? Eπισης μπορω αφου εχω περασμενη miui nα ενημερωνετε σε τυχων αναβαθμισεις η ρομ μεσω ιντερνετ(παρακαλω μην γελασετε,ειμαι ασχετος με miui!)? Πρέπει να έχω διαβάσει κάπου εδώ μέσα ότι ΟΤΑ upgrade σε MIUI μπορεί να προκαλέσει soft brick, οπότε καλύτερα μην το κάνεις. Αν έχω λάθος παρακαλώ διορθώστε με, γιατί δεν έχω ιδία άποψη αφού δεν μου έχει έρθει ακόμη. (Το κινητό όχι η άποψη :) ) Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Επισης και κατι ακομη,προσπαθω να κανω ackup εφαρμογες και παιχνιδια μεσο titanium backup root και παρολου που το τηλ. ειναι root μου βγαζει μυνημα "titanium backup προσπαθει να παρει αδεια root κατι το οποιο ειναι απενεργοποιημενο απο πραεπιλογη για α εξασφαλιση της ασφαλειας του συστηματος ?" και μετα μου βγαζει μυνημα "συγνωμη δεν μπορεσα να αποκτησω δικαιωματαχρηστη root ,παρακαλω επαληθρυστε οτι το η ρομ σας ειναι rooted",τι κανω εδω re paidia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts