CrazyAnt Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 180$ για όποιον ενδιαφέρεται: http://www.vickmall.com/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen-13mp-camera.html Τους ζητησα χτες το μεσημερι price match και δεχτηκαν και μεχρι χθες το βραδυ δεν ειχαν αλλαξει την τιμη στη σελιδα τους Απο οτι φενεται αποφασισαν να περασουν την τιμη στη σελιδα τους μονιμα Καλο αυτο για ολους Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Σχετικά γρήγορη φόρτιση μπαταρίας...νομίζω (το έβαλα στην μπρίζα στο 25%, μετά από 1ω15λ δείχνει 80% με το WiFi να είναι ανοιχτό. Έκλεισα το WiFi και είδα ότι φόρτισε 100% σε 2 ώρες ακριβώς). Αρνητικά Αδυναμία έντασης ηχείου και σχεδόν σίγαση εάν είναι ακουμπισμένο σε τραπέζι (χωρίς θήκη) Όχι ιδιαίτερα δυνατό ηχείο, όταν ακούω μουσική Δεν λειτουργεί η δυνατότητα 160 χαρακτήρων στην μανίσια εφαρμογή μηνυμάτων και δεν υπάρχει δυνατότητα (δεν τη βρήκα) απενεργοποίησης της ειδοποίησης, εάν έχεις εγκατεστημένη άλλη εφαρμογή (Handcent SMS). Καταρχην μια πρωτη ερωτηση-διευκρινηση Με ποια ΡΟΜ εισαι? (φενεται αναλυτικα στις πληροφοριες της συσκευης) Για την μπαταρια Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω ποσα mA ειναι ο φορτιστης του? Αν ειναι "αργης" φορτισης λογικα θα πρεπει να ειναι 500-550 mA, ενω αν ειναι ταχυφορτιστης θα ειναι 1000mA λογικα Για την ενταση Δοκιμασες να πειραξεις μεσω mobileUncle Tools την ενταση εκει που σου μοιαζει χαμηλη? Για τα sms Η μανισια εφαρμογη ειναι η JB messaging app, σωστα? Αυτη δεν εχει την δυνατοτητα υποστηριξης greek mode για τα μηνυματα οταν γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες (ειναι γνωστο θεμα της εφαρμογης) Το handcent δεν υποστηριζει dual sim επισης. Αν θελεις υποστηριξη dual sim και greek mode (οπως εχει και το handcent), εγω χρησιμοποιω το GO SMS Pro, με την παραχωρηση οτι εμφανιζει διαφημισεις μεσα στην εφαρμογη και καποιες φορες πεταει κια ενα pop-up add οταν κλεισεις την εφαρμογη.Αυτα ολα φυσικα οταν ειναι ανοιχτα τα δεδομενα (ειτε μεσω wifi ειτε μεσω GPRS/3G) To GO SMS Pro επισης σου δινει την δυνατοτητα να απενεργοποιησεις τις ειδοποιησεις απο αλλες εφαρμογες sms Επισης για το θεμα των ειδοποιησεων (αν θελεις να κρατησεις το handcent), εχεις επιλεξει για default/προεπιλεγμενη εφαρμογη το handcent? Ερωτηση-διευκρηνιση προς ολους Η μπροστινη καμερα του κινητου υποστηριζει βεντεοκλισεις και skype? Και κατι επιπλεον Εχει διαβασει πουθενα κανεις αν με καποια νεοτερη εκδοση ΡΟΜ, θα υποστηριζει OTG η συσκευη (μηπως η ελλειψη υποστηριξης ειναι θεμα software και οχι ελλειψης hardware)? Και κατι τελευτιαο.Εχουμε διαπιστωσει γιατι οι φωτογραφιες οταν αποθηκευονται ειναι τοσο μικρο μεγεθος?Μηπως υπαρχει καποια επιλογη συμπιεσης η οποια μπορει να απενεργοποιηθει? @johnickz1 , @hammer Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ηρθε και το 0.3mm 2.15D Tempered Glass Screen Guard,πολυ λεπτο και σε περιποιημενη θηκη,το μονο που λειπει ακομη ειναι το τηλ.? Τα εχω παρει ασχημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Καταρχην μια πρωτη ερωτηση-διευκρινηση Με ποια ΡΟΜ εισαι? (φενεται αναλυτικα στις πληροφοριες της συσκευης) Για την μπαταρια Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω ποσα mA ειναι ο φορτιστης του? Αν ειναι "αργης" φορτισης λογικα θα πρεπει να ειναι 500-550 mA, ενω αν ειναι ταχυφορτιστης θα ειναι 1000mA λογικα Για την ενταση Δοκιμασες να πειραξεις μεσω mobileUncle Tools την ενταση εκει που σου μοιαζει χαμηλη? Για τα sms Η μανισια εφαρμογη ειναι η JB messaging app, σωστα? Αυτη δεν εχει την δυνατοτητα υποστηριξης greek mode για τα μηνυματα οταν γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες (ειναι γνωστο θεμα της εφαρμογης) Το handcent δεν υποστηριζει dual sim επισης. Αν θελεις υποστηριξη dual sim και greek mode (οπως εχει και το handcent), εγω χρησιμοποιω το GO SMS Pro, με την παραχωρηση οτι εμφανιζει διαφημισεις μεσα στην εφαρμογη και καποιες φορες πεταει κια ενα pop-up add οταν κλεισεις την εφαρμογη.Αυτα ολα φυσικα οταν ειναι ανοιχτα τα δεδομενα (ειτε μεσω wifi ειτε μεσω GPRS/3G) To GO SMS Pro επισης σου δινει την δυνατοτητα να απενεργοποιησεις τις ειδοποιησεις απο αλλες εφαρμογες sms Επισης για το θεμα των ειδοποιησεων (αν θελεις να κρατησεις το handcent), εχεις επιλεξει για default/προεπιλεγμενη εφαρμογη το handcent? Ερωτηση-διευκρηνιση προς ολους Η μπροστινη καμερα του κινητου υποστηριζει βεντεοκλισεις και skype? Και κατι επιπλεον Εχει διαβασει πουθενα κανεις αν με καποια νεοτερη εκδοση ΡΟΜ, θα υποστηριζει OTG η συσκευη (μηπως η ελλειψη υποστηριξης ειναι θεμα software και οχι ελλειψης hardware)? Και κατι τελευτιαο.Εχουμε διαπιστωσει γιατι οι φωτογραφιες οταν αποθηκευονται ειναι τοσο μικρο μεγεθος?Μηπως υπαρχει καποια επιλογη συμπιεσης η οποια μπορει να απενεργοποιηθει? @johnickz1 , @hammer Ο φορτιστης του κινητου ειναι 1000μΑ Η μπροστινη καμερα του κινητου υποστηριζει βεντεοκλήσεις και skype? Τέλεια Εχουμε διαπιστωσει γιατι οι φωτογραφιες οταν αποθηκευονται ειναι τοσο μικρο μεγεθος?Μηπως υπαρχει καποια επιλογη συμπιεσης η οποια μπορει να απενεργοποιηθει? Με το default software αποθηκευει γυρω στα 4-5mb και με την εφαρμογη a better camera που χρησιμοποιω απο παλια γυρω στα 7mb πάντα μιλαω για miui , ειναι θεμα software η αναλυση της καμερας που διορθωνεται με άλλη rom οπως και ο ηχος του ηχειου (τα εχουμε πει στις αρχικες σελιδες και εχουμε ανεβασει και φωτος) Για otg ξερω οτι δεν υποστηριζει , αλλα δεν ξερω αν ειναι θεμα hardware Edited May 30, 2014 by hammer Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Βιντεο μεχρι ποσα καρε ανα δευτερολεπτο τραβαει σε 1080 και σε 720p? Βλεπω οτι το τηλ. φωραει SONY IMX135 που στα χαρτια (http://www.sony.net/SonyInfo/News/Press/201208/12-107E/)εχει την δυνατοτητα να τραβηξει 60fps και σε 1080 και σε 720p τελικα ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ο φορτιστης του κινητου ειναι 1000μΑ Η μπροστινη καμερα του κινητου υποστηριζει βεντεοκλήσεις και skype? Τέλεια Εχουμε διαπιστωσει γιατι οι φωτογραφιες οταν αποθηκευονται ειναι τοσο μικρο μεγεθος?Μηπως υπαρχει καποια επιλογη συμπιεσης η οποια μπορει να απενεργοποιηθει? Με το default software αποθηκευει γυρω στα 4-5mb και με την εφαρμογη a better camera που χρησιμοποιω απο παλια γυρω στα 7mb πάντα μιλαω για miui , ειναι θεμα software η αναλυση της καμερας που διορθωνεται με άλλη rom οπως και ο ηχος του ηχειου (τα εχουμε πει στις αρχικες σελιδες και εχουμε ανεβασει και φωτος) Για otg ξερω οτι δεν υποστηριζει , αλλα δεν ξερω αν ειναι θεμα hardware Ευχαριστω για την αμεση απαντηση Παρακολουθω το θεμα απο την αρχη και εχω διαβασει τα διαφορα οσον αφορα την καμερα Δεν εχω δει (μπορει να μου διεφυγε) αν το ζητημα λυνεται με καποια ΡΟΜ εκτος AOSP και MIUI Εσυ φορας MIUI.Εχεις δοκιμασει κ την AOSP και αν ναι με τι αποτελεσματα στο μεγεθος των αρχειων? Μπορεις να δοκιμασεις και το Lenovo Snap it kai Lenovo Super camera (ver. 3.5.6 οχι την 3.6.6. γιατι παρουσιαζει φριζαρισματα κτλ) και να μου πεις αν δεν σου ειναι κοπος? Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μέχρι και miui σε miui εχει διαφορα η κάμερα, συνεχώς αναβαθμιζεται και πιστεύω ότι οι drivers της καμερας sony μέχρι να τις τελειοποιησουν θα φαμε πολλα updates, πάντως μέχρι τώρα και με 3 ρομς που άλλαξα είδα διαφορά προς το καλύτερο Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Καταρχην μια πρωτη ερωτηση-διευκρινηση Με ποια ΡΟΜ εισαι? (φενεται αναλυτικα στις πληροφοριες της συσκευης) Για την μπαταρια Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω ποσα mA ειναι ο φορτιστης του? Αν ειναι "αργης" φορτισης λογικα θα πρεπει να ειναι 500-550 mA, ενω αν ειναι ταχυφορτιστης θα ειναι 1000mA λογικα Για την ενταση Δοκιμασες να πειραξεις μεσω mobileUncle Tools την ενταση εκει που σου μοιαζει χαμηλη? Για τα sms Η μανισια εφαρμογη ειναι η JB messaging app, σωστα? Αυτη δεν εχει την δυνατοτητα υποστηριξης greek mode για τα μηνυματα οταν γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες (ειναι γνωστο θεμα της εφαρμογης) Το handcent δεν υποστηριζει dual sim επισης. Αν θελεις υποστηριξη dual sim και greek mode (οπως εχει και το handcent), εγω χρησιμοποιω το GO SMS Pro, με την παραχωρηση οτι εμφανιζει διαφημισεις μεσα στην εφαρμογη και καποιες φορες πεταει κια ενα pop-up add οταν κλεισεις την εφαρμογη.Αυτα ολα φυσικα οταν ειναι ανοιχτα τα δεδομενα (ειτε μεσω wifi ειτε μεσω GPRS/3G) To GO SMS Pro επισης σου δινει την δυνατοτητα να απενεργοποιησεις τις ειδοποιησεις απο αλλες εφαρμογες sms Επισης για το θεμα των ειδοποιησεων (αν θελεις να κρατησεις το handcent), εχεις επιλεξει για default/προεπιλεγμενη εφαρμογη το handcent? Ερωτηση-διευκρηνιση προς ολους Η μπροστινη καμερα του κινητου υποστηριζει βεντεοκλισεις και skype? Και κατι επιπλεον Εχει διαβασει πουθενα κανεις αν με καποια νεοτερη εκδοση ΡΟΜ, θα υποστη ριζει OTG η συσκευη (μηπως η ελλειψη υποστηριξης ειναι θεμα software και οχι ελλειψης hardware)? Και κατι τελευτιαο.Εχουμε διαπιστωσει γιατι οι φωτογραφιες οταν αποθηκευονται ειναι τοσο μικρο μεγεθος?Μηπως υπαρχει καποια επιλογη συμπιεσης η οποια μπορει να απενεργοποιηθει? @johnickz1 , @hammer Την ΡΟΜ που την γράφει; Έχει στα στοιχεία Build number 4.2.015.Ρ0.140321.8297W και Custom Build version 62. Ο φορτιστής είναι 1000αρης..... Δεν την ξέρω τι είναι το mobileuncle tools.... για πες ; Για τα μηνύματα, η εφαρμογή Handcent με βολεύει γιατί στέλνω μηνύματα μόνο από την μια κάρτα Sim πάντα. Ενώ την ορισα προεπιλεγμένη, πάλι έρχεται ειδοποίηση στην μανισια εφαρμογή..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μέχρι και miui σε miui εχει διαφορα η κάμερα, συνεχώς αναβαθμιζεται και πιστεύω ότι οι drivers της καμερας sony μέχρι να τις τελειοποιησουν θα φαμε πολλα updates, πάντως μέχρι τώρα και με 3 ρομς που άλλαξα είδα διαφορά προς το καλύτερο Πάντως η κάμερα προβληματίζει με την απόδοση της... ακόμα και περιπτώσεις κινέζικων στο ίδιο μπάτζετ... τώρα δεν ξέρω αν είναι γενικό φαινόμενο ή μόνο είναι θέμα κάποιας ROM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για το κινητό πρίν λίγο ρώτησα την ..Selina (VICKMALL) και μου απάντησε :I am not sure that has 100% Greek Language..... Τελικά έχει ελληνικά ή όχι ( ας μας πεί κάποιος που έχει παραλάβει από vickmall) Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Σε Πάντως η κάμερα προβληματίζει με την απόδοση της... ακόμα και περιπτώσεις κινέζικων στο ίδιο μπάτζετ... τώρα δεν ξέρω αν είναι γενικό φαινόμενο ή μόνο είναι θέμα κάποιας ROM... Τις φωτογραφίες που ανέβηκαν από το κινητό τις είδες? Και αν τις ειδες με ποιο κινητό τις συγκρινες? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.dropbox.com/s/sjrkxeizvnzisi6/20140530_164321.jpg η φωτογραφια είναι απο το κινητό κατεβάστε την στον υπολογιστή σας και δείτε την Edited May 30, 2014 by hammer Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Tελικα θα μας πει κανεις μεχρι ποσα καρε ανα δευτερολεπτο τραβαει σε 1080 και σε 720p? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Σε Τις φωτογραφίες που ανέβηκαν από το κινητό τις είδες? Και αν τις ειδες με ποιο κινητό τις συγκρινες? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.dropbox.com/s/sjrkxeizvnzisi6/20140530_164321.jpg η φωτογραφια είναι απο το κινητό κατεβάστε την στον υπολογιστή σας και δείτε την Εχω δει αρκετές φώτος έχουν μια θαμπάδα κάποιες από αυτές, επιπλέον υπάρχει και θέμα μάλλον με την αυξημένη συμπίεση, βέβαια το μέγεθος αυτής της φωτογραφίας δεν έχει αυτό το πρόβλημα, μήπως χρησιμοποίησες άλλο πρόγραμμα για την κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 τελικα δεν εχω καταλαβει....με την ROM Aosp κραταει η μπαταρια πολυ...αλλα βγαζει θολες φωτογραφιες...και με την MIUI η μπαταρια...φευγει σαν τρελη αλλα διαρθωνεται το θεμα της καμερας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Καλησπέρα σε όλους και απο εμένα, το παρήγγειλα και εγώ μόλις απο Vickmall, με την δερμάτινη Nilkin, μιλησα και με την Selina μπας και στείλει την Nilkin hard case δώρο, αλλά δεν.... μου έστειλε ακουστικά δωράκι.Άντε να δούμε πότε θα έρθει. (ελπίζω πριν την γιορτή μου στις 30/6) Πότε περίπου πήρατε tracking μετά την παραγγελία απο Vickmall? Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 τι ROM φοραει ? την AOSP ? η καμερα εχει θεματα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 τελικα δεν εχω καταλαβει....με την ROM Aosp κραταει η μπαταρια πολυ...αλλα βγαζει θολες φωτογραφιες...και με την MIUI η μπαταρια...φευγει σαν τρελη αλλα διαρθωνεται το θεμα της καμερας ? Όποιος μπορεί ας δοκιμάσει να αλλάξει τα αρχεία μόνο της κάμερας, να πάρει της miui και να τα βάλει στην aosp rom. Η διαδικασία - οδηγός είναι στο ποστ 494 του φίλου Γιώργου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5059650&highlight=%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1#post5059650 Όποιος το δοκιμάσει να πάρει recovery backup πριν φλασαρει τη rom που θα μονταρει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolbe Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Καλησπέρα σε όλους και απο εμένα, το παρήγγειλα και εγώ μόλις απο Vickmall, με την δερμάτινη Nilkin, μιλησα και με την Selina μπας και στείλει την Nilkin hard case δώρο, αλλά δεν.... μου έστειλε ακουστικά δωράκι.Άντε να δούμε πότε θα έρθει. (ελπίζω πριν την γιορτή μου στις 30/6) Πότε περίπου πήρατε tracking μετά την παραγγελία απο Vickmall? Αυτός συνήθως στέλνει στό 24ωρο(τώρα εκεί είναι 03:30) traking number και προωθεί το δέμα άμεσα στην sigapore post (απο δική μου εμπειρία ) σε καμιά 20 αριά μερούλες θά το έχεις...διάβασε κι εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375436, λίγη υπομονή, και είσαι άρχοντας... Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Tελικα θα μας πει κανεις μεχρι ποσα καρε ανα δευτερολεπτο τραβαει σε 1080 και σε 720p? Στα 1080 10 καρε ανα δευτερολεπτο και στα 720 13καρε ανα δευτερολεπτο Σε sd 23καρε ανα δευτερολεπτο Aλλά παρατηρησα σε βιντεο που ειχα τραβηξει με AOSP σε full hd με 17 καρε Edited May 30, 2014 by hammer Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Στα 1080 10 καρε ανα δευτερολεπτο και στα 720 13καρε ανα δευτερολεπτο Σε sd 23καρε ανα δευτερολεπτο Aλλά παρατηρησα σε βιντεο που ειχα τραβηξει με AOSP σε full hd με 17 καρε Υπερβολικα λιγα τα καρε,με το Haier W910 στα 720p τραβουσε στα 30 καρε και στα 1080 (ακομη και το 3ων ετων huawei X5 τραβαει στα 27-29 fps στα 720p)24-26,ο φακος της sony υποστηριζει μεχρι 60fps στα 1080p! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Πριν λίγο παρήγγειλα το λευκό κι εγώ από Vickmall μαζί με την σκληρή θήκη Nillkin. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και σύντομα να το έχω στα χέρια μου!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Υπερβολικα λιγα τα καρε,με το Haier W910 στα 720p τραβουσε στα 30 καρε και στα 1080 (ακομη και το 3ων ετων huawei X5 τραβαει στα 27-29 fps στα 720p)24-26,ο φακος της sony υποστηριζει μεχρι 60fps στα 1080p! Αυτά τα καρέ είναι από βίντεο που κατέβασα στον υπολογιστή για να τα δω. Απο engineering mode οταν κάνω τεστ την κάμερα βγάζει σταθερά 30. Πως μπορώ να δω τι κάμερα έχει το κινητό, από που φαίνεται το hardware της καμερας? Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Αυτά τα καρέ είναι από βίντεο που κατέβασα στον υπολογιστή για να τα δω. Απο engineering mode οταν κάνω τεστ την κάμερα βγάζει σταθερά 30. Πως μπορώ να δω τι κάμερα έχει το κινητό, από που φαίνεται το hardware της καμερας? Sony imx135 ,σενσορας τον οποιο φωρανε οι περσινες ναυαρχιδες οπως, Samsung Galaxy Note 3,Samsung Galaxy S4,LG G2, Sony Xperia Z,OPPO Find 5 κ.τ.λ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Ηρθε και το 0.3mm 2.15D Tempered Glass Screen Guard,πολυ λεπτο και σε περιποιημενη θηκη,το μονο που λειπει ακομη ειναι το τηλ.? Τα εχω παρει ασχημα! Τι είναι αυτό screen protector απο γυαλί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Sony imx135 ,σενσορας τον οποιο φωρανε οι περσινες ναυαρχιδες οπως, Samsung Galaxy Note 3,Samsung Galaxy S4,LG G2, Sony Xperia Z,OPPO Find 5 κ.τ.λ! Στα χαρτιά ξέρω ότι είναι sony γι αυτό το λόγο το αγόρασα, πως μπορούμε να το εξακριβώσουμε? Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts