Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα μια τελευταία προσπάθεια, και έστειλα ένα τελευταίο mail στη selina να μας βρει τη συγκεκριμένη θήκη.

Ο λόγος που επιμένω στο Vickmall είναι ότι μέχρι στιγμής (τουλάχιστον σε μένα) έχουν φερθεί άριστα. Επίσης το glass που έχουν, έχω ακούσει ότι είναι άριστο. Οπότε λέω να τα πάρουμε πακέτο για όποιον ενδιαφέρεται για προστασία μπρος πίσω....

Θα ενημερώσω αν έχω νέα! :)

Edited by mike_k
:)

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά ακολούθησα την πεπατημένη...:p (από vickmall)

Tempered glass & transparent shield case και αργότερα βλέπουμε..

Έγραφα και δεν είδα την απάντηση σου φίλε mike_k... Μου τα 'πρηξε ο brother και έκανα παραγγελία τελικά!

Edited by skydiver

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Μου απάντησε στο mail κατευθείαν. Γι αυτό το γουστάρω αυτό το μαγαζί.

@Selina

Dear customer,

We tried to find it,and just find for xiaomi mi3,but strong no for xiaomi hongmi note..

Αν δε βιάζεσαι περίμενε να πάρω τη διάφανη θήκη και να ποστάρω φωτογραφίες :)

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και μια ερώτηση: Έχουμε ένα λάπτοπ που είναι συνδεμένο στο ρούτερ με καλώδιο. Μπορώ να έχω internet στο κινητό μέσω του λάπτοπ;

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Αν δε βιάζεσαι περίμενε να πάρω τη διάφανη θήκη και να ποστάρω φωτογραφίες :)

Φυσικά και περιμένουμε εντυπώσεις φίλε μου . :)

Αν και δε σε βλέπω να σε αφήνει ο μπραδερ ούτε τη θήκη να πλησιάσεις :lol:

...

Και μια ερώτηση: Έχουμε ένα λάπτοπ που είναι συνδεμένο στο ρούτερ με καλώδιο. Μπορώ να έχω internet στο κινητό μέσω του λάπτοπ;

Δες μήπως κάνεις δουλειά με το reverse tether:)

Στην DragonFly υπάρχει αυτή η δυνατότητα:

Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Αν και δε σε βλέπω να σε αφήνει ο μπραδερ ούτε τη θήκη να πλησιάσεις :lol:

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Δες μήπως κάνεις δουλειά με το reverse tether:)

Στην DragonFly υπάρχει αυτή η δυνατότητα:

Σωκράτη ευχαριστώ. Δοκίμασα αλλά λέει ότι δεν το υποστηρίζει η συσκευή :wacko:

Αρχίζει το άγχος για μένα.... Έφτασε Αθήνα και αύριο ή μεθαύριο το περιμένω στα χέρια μου.... Πρέπει να αρχίσω το διάβασμα μάλλον... :)

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Αρχίζει το άγχος για μένα.... Έφτασε Αθήνα και αύριο ή μεθαύριο το περιμένω στα χέρια μου.... Πρέπει να αρχίσω το διάβασμα μάλλον... :)

Μην έχεις καθόλου άγχος!!! Το κινητό είναι απροβλημάτιστο! :) (Καλορίζικο)

Και αλλη ερωτηση, εχω να σας ταραξω ακομα...

Η απενεργοποιηση των καρτων SIM μεσα απο το μενου δουλευει?

Γιατι το κλεινω απο το μενου SIM Management και δεν κανει τιποτα, μπαινοντας ξανα μετα μεσα στο μενου φαινεται enabled.

Καμια ιδεα?

Use your Illusions..

Και αλλη ερωτηση, εχω να σας ταραξω ακομα...

Η απενεργοποιηση των καρτων SIM μεσα απο το μενου δουλευει?

Γιατι το κλεινω απο το μενου SIM Management και δεν κανει τιποτα, μπαινοντας ξανα μετα μεσα στο μενου φαινεται enabled.

Καμια ιδεα?

Δουλευει κανονικα :)

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Ποια ρομ εχεις?
To λεω και στην υπογραφη μου, GTV 3.21 GR :D

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Σωκράτη ευχαριστώ. Δοκίμασα αλλά λέει ότι δεν το υποστηρίζει η συσκευή :wacko:

Σταμάτη μόλις το δοκίμασα στο δικό μου και δουλεύει μια χαρά. Άρα δεν είναι θέμα hardware αλλά software:(

Φιλε μου δεν επιτρεπεται η γραφη τυπου sms,για αυτο πιθανοτατα να στο εγραψε ο φιλος παραπανω.

Και εγω βεβαια την λεξη κινητο την γραφω κντ.............:)

Ακριβώς αυτό εννοεί ο Θανάσης . Η Ελληνική γλώσσα είναι τόσο ωραία και τόσο πλούσια.

Είναι πολύ κρίμα να την "σκοτώνουμε" και να την "βιάζουμε" παρά φύσει!!!

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Σταμάτη μόλις το δοκίμασα στο δικό μου και δουλεύει μια χαρά. Άρα δεν είναι θέμα hardware αλλά software:(

Έχεις δίκιο, θα το ξαναπροσπαθήσω.. άλλωστε εγώ έχω την v30 :)

Ακριβώς αυτό εννοεί ο Θανάσης . Η Ελληνική γλώσσα είναι τόσο ωραία και τόσο πλούσια.

Είναι πολύ κρίμα να την "σκοτώνουμε" και να την "βιάζουμε" παρά φύσει!!!

+1

Και μια φωτογραφία (από το κινητό/camera zoom fx) το μηχανάκι μου που ξαναφτιάχνεται σιγά-σιγά :D

Και μια φωτογραφία (από το κινητό/camera zoom fx) το μηχανάκι μου που ξαναφτιάχνεται σιγά-σιγά :D

:) με lenovo s c το εργαλείο μου .... :)

http://i827.photobucket.com/albums/zz196/mikepart/IMG_20140831_124253_zpsezz1jzyf.jpg

Αυτό εννοείς? Δηλαδή όπως στη φώτο η δεξιά κάρτα να είναι απενεργοποιημενη?

Ναι αυτο

Το θεμα λυθηκε, δεν ηταν τιποτα στην ουσια.. ενω σε ολους τους διακοπτες στο μενου με το που τους ενεργοποιουμε/απενεργοποιουμε η αποκριση της εκαστοτε λειτουργειας τους ειναι αμεση, στον συγκεκριμενο διακοπτη πρεπει να πατησω το back button και μετα ενεργοποιειται..εγω πατουσα τον διακοπτη και μετα home button...λεπτομερειες που κανουν την διαφορα..my mistake..

Edited by MakTheo
Use your Illusions..

Έφτασε!!!

.... και φορτίζει τώρα.....:)

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

:) με lenovo s c το εργαλείο μου .... :)

ΩΡΑΙΟΣ!!!!

Πιστεύω να έβγαλες ένα προστατευτικο νάιλον που έχει η μπαταρία! :)

Είπαμε ότι είναι νέο το κινητό αλλά.... όχι και έτσι.. ...:)

Μόλις το άνοιξα και μπήκε απευθείας σε αγγλικό μενού, χωρίς να με ρωτήσει για γλώσσα ..... το παρήγγειλα με original Άγγλοκινέζικη ΡΟΜ, ....

Βρήκε αμέσως αναβαθμισμένη έκδοση και κάνει update, στην MIUI JHDCNBF30.0 (Stable build).....νεότερα αφού εγκαταστήσω το update. ..

Πρώτη εντύπωση: Μεγάλο ρε παιδιά. .....πολύ.. ...:)

Edited by topmar

Για τη μπαταρία το είπα επειδή την έχουν πατήσει αρκετοί. Ένας εξ αυτών και εγώ :)

Όσο για το μεγάλο, το έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι είναι. Αλλά σε δύο μέρες θα το έχεις συνηθίσει!