Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την εβαλα ηδη απο πανω απο την 3.21.

Οσο για τα WSM Tools, επειδη οταν εκανα εγκατασταση τη ROM απο πανω και ενεργοποιουσα τα Tools η συσκευη κολλαγε στο reboot στο ΜΙ logo, εκανα απεγκατασταση πρωτα τα Tools, μετα εγκατασαση τη ROM και μετα ξαναεγκατασταση τα Tools και παιζουν μια χαρα. :p

Ποια mods έχεις πάνω στα wsm tools που παίζουν;

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγώ άσχετος είμαι. Χα χα χα...

Να είναι καλά τα παιδιά εδώ, και στο miui hellas που μου έδειξαν δύο - τρία πραγματάκια (τους ευχαριστώ και πάλι).

Οπότε θα σου πω τι έκανα εγώ πριν κανένα μήνα που το αγόρασα και δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με κινητά.

Το αγόρασα με τη multi γιατί ήθελα να έχει ελληνικό μενού από τη πρώτη μέρα, μιας και δεν είχα ιδέα από ρομ κτλ. Μου ήρθε στα χέρια μου, έβαλα μερικές εφαρμογές που ήθελα και γενικά ήταν ένα τηλέφωνο σα να το είχα αγοράσει από Ελλάδα.

Μετά από λίγες μέρες όμως, βλέποντας και μερικές κινεζιες που δε τις ήθελα (όχι ότι δημιουργούν κάποιο πρόβλημα, απλά δε τις ήθελα) αποφάσισα να περάσω την ελληνική ρομ GTV 3.21. με τη βοήθεια των παιδιών που αναφέρω παραπάνω, την πέρασα εύκολα. Το recovery που αναφέρω λύθηκε και αυτό με την ελληνική ρομ.

Δε το μετάνιωσα που το πήρα με τη multi γιατί....

1.και κυριότερο έκανα 5-6 φίλους (έστω και προς το παρόν δικτυακός).

2.μου έμαθαν 5 πράγματα πολύ χρήσιμα.

3.(λιγότερο σημαντικό, για εμένα, απο τα δύο παραπάνω) το κινητό είναι 100%λειτουργικό.

Η επιλογή είναι δική σου :)

Σ ευχαριστω πολυ,οποτε το περνω με multi και μετα θα βαρεθεις να μου δινεις τα φωτα σου!!!!:):):lol::lol::):)

όταν εχεις μια πιο καθαρη άποψη και μετα τις διάφορες δοκιμές μας ξαναλες....Αν είναι η dragon καλύτερη και επειδή θυμάμαι οτι για να παίξει το otg βάζεις κάποιον άλλο kernel θα ήθελες να το ανεβασεις κάπου για να το έχουμε και οι υπόλοιποι έτοιμο;

Λοιπόν η lamborghini είχε θέμα με την data σύνδεση.Oπότε ξαναγύρισα στην dragonfly.Μετά έβαλα την android L και μετά την turbo-x

Τι αλλάζει σε όλες αυτές τις ρομ; Είναι όλες με android 4.2.2 και πρακτικά aosp roms με διαφορετική ταπετσαρία και λογότυπο εκκίνησης ανάλογα το όνομα της ρομ.Αλλες έχουν τον κερνελ της aosp και παίζει το otg και άλλες τον άλλο kernel (αυτόν που έχει και η cm11 απο το κινέζικο φόρουμ) και δεν παίζει το otg.Ομως... Με τον κερνελ που δεν παίζει το otg,παίζει το νέο sygic.Με τον κερνελ που παίζει το otg,η νέα έκδοση του sygic βγάζει μια μαύρη οθόνη αντι του χάρτη οπότε δε λειτουργεί

Τελικό συμπέρασμα; Σε δουλειά να βρισκόμαστε :lol: Αν δε κυκλοφορήσει μια επίσημη miui με kitkat δε πρόκειται να δούμε μια πραγματικά νέα ρομ άλλου τύπου και απλά θα είμαστε είτε με την κλασσική miui,είτε με τις aosp με διαφορές σε ταπετσαρίες και boot animation είτε σε τύπου samsung rom

Επίσης εδώ περιγράφει έναν τρόπο για να μπορεί κάποιος να έχει dualboot δηλαδή 2 roms.Θα ήταν ενδιαφέρον αν γίνεται να βάλεις την επίσημη miui και μια aosp.Αλλά βαριέμαι να κάτσω να ασχοληθώ :lol: για να δω αν γίνεται

Edited by bbbb

Ποια mods έχεις πάνω στα asm tools που παίζουν;
Εχω το Mi-Tools και το XExtStorage :)

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Σ ευχαριστω πολυ,οποτε το περνω με multi και μετα θα βαρεθεις να μου δινεις τα φωτα σου!!!!:):):lol::lol::):)

Αν περιμένεις απο τα δικά μου τα φώτα να δεις φως, κάηκες....

Αφού σου είπα βρε είμαι άσχετος :D

Πάρε το με το καλό, και όλα τα παιδιά έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν....

Στα έγραψα ολα τα παραπάνω για να δεις ότι, ακόμα και εγω ο μαεβιους ασχετιδιους, με τη βοήθεια των παιδιών εχω ενα τηλέφωνο 100% λειτουργικό.

*** οι γνώστες προτείνουν αγγλοκινεζικη rom.:happy:

:)

Πριν από λίγο που πέρασα την GTV-4.9.5 , χάθηκε το root και με το zip που το επαναφέρει ενώ εκτελείται επιτυχώς δεν αποκτά δικαιώματα root. την έβαλε κανένας άλλος??? και αν είναι έκανε full wipe ή μόνο την cache ???

καλησπέρα

πήρα το redmi από minideal με multi

πάει καιρός που το έχω

όταν περνάω οποιοδήποτε launcher κολλάει το τηλ σε τυχαίες στιγμές όχι πάντα και όταν κολλάει μου εμφανίζει στην οθόνη ότι βρίσκομαι σε κλήση και ένα από τα κουμπιά της κλήσης εμφανίζεται συνεχόμενα πατημένο ίσως είναι κόκκινο η μπορεί να είναι πατημένο μόνο το κόκκινο κουμπί που τερματίζει την κλήση δεν θυμάμαι καλά την εικόνα για να την περιγράψω,όταν ξανά εμφανιστεί και λειτουργεί η επιλογή αποτύπωμα θα την ανεβάσω. και για να ξεκολλήσει ύστερα από το μενού της κλήσης πατάω το μεσαίο κουμπί του κινητού,

αυτό το bug δλδ την ίδια εικόνα την εμφάνιζε και στο προηγούμενο κινητό που είχα δεν την έχει το μόνο το redmi

το έχει συναντήσει κανένας;

θέλω να αλλάξω rom μπήκα με multi κανονικά σε κινέζικο :ninja: recovery mode πατώντας τα κουμπιά power & volume down

δεν ξέρω πως περνάω rom

από τη στιγμή που έχω κινέζικο recovery τι πρέπει να κάνω?

μπορείτε να μου εξηγήσετε με βήματα η να μου δώσετε links πως θα έχω αγγλικό recovery και πως πέρνάω rom?

και γενικά να μάθω πως περνάω rom :help:

ευχαριστώ πολύ

και κάτι τελευταίο

να μείνω με multi ή υπάρχει κάποια σταθέρη και καλύτερη rom?

:dizzy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πριν από λίγο που πέρασα την GTV-4.9.5 , χάθηκε το root και με το zip που το επαναφέρει ενώ εκτελείται επιτυχώς δεν αποκτά δικαιώματα root. την έβαλε κανένας άλλος??? και αν είναι έκανε full wipe ή μόνο την cache ???
Eγω δεν εκανα τιποτε απο αυτα. Πανω απο την 3.21 χωρις τιποτε, ολα καλα :p

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

καλησπέρα

πήρα το redmi από minideal με multi

πάει καιρός που το έχω

όταν περνάω οποιοδήποτε launcher κολλάει το τηλ σε τυχαίες στιγμές όχι πάντα και όταν κολλάει μου εμφανίζει στην οθόνη ότι βρίσκομαι σε κλήση και ένα από τα κουμπιά της κλήσης εμφανίζεται συνεχόμενα πατημένο ίσως είναι κόκκινο η μπορεί να είναι πατημένο μόνο το κόκκινο κουμπί που τερματίζει την κλήση δεν θυμάμαι καλά την εικόνα για να την περιγράψω,όταν ξανά εμφανιστεί και λειτουργεί η επιλογή αποτύπωμα θα την ανεβάσω. και για να ξεκολλήσει ύστερα από το μενού της κλήσης πατάω το μεσαίο κουμπί του κινητού,

αυτό το bug δλδ την ίδια εικόνα την εμφάνιζε και στο προηγούμενο κινητό που είχα δεν την έχει το μόνο το redmi

το έχει συναντήσει κανένας;

θέλω να αλλάξω rom μπήκα με multi κανονικά σε κινέζικο :ninja: recovery mode πατώντας τα κουμπιά power & volume down

δεν ξέρω πως περνάω rom

από τη στιγμή που έχω κινέζικο recovery τι πρέπει να κάνω?

μπορείτε να μου εξηγήσετε με βήματα η να μου δώσετε links πως θα έχω αγγλικό recovery και πως πέρνάω rom?

και γενικά να μάθω πως περνάω rom :help:

ευχαριστώ πολύ

και κάτι τελευταίο

να μείνω με multi ή υπάρχει κάποια σταθέρη και καλύτερη rom?

:dizzy:

Αν διαβάσεις λίγο πιο πίσω έχει ανφερθεί πολλές φορές πως φτιάχνεις τη recovery στα αγγλικά.Περνώντας την ελληνική miui rom (εδώ θα βρείς οδηγίες ) όπως έκαναν οι περισσότεροι νομίζω. Πριν κάνεις οτιδήποτε περνάς cm ή twrp recovery (1η σελίδα-οδηγίες) για να έχεις back up σε περίπτωση λάθους.. (παθών :D ) .

Edited by skydiver

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Αν διαβάσεις λίγο πιο πίσω έχει ανφερθεί πολλές φορές πως φτιάχνεις τη recovery στα αγγλικά.Περνώντας την ελληνική miui rom (εδώ θα βρείς οδηγίες ) όπως έκαναν οι περισσότεροι νομίζω. Πριν κάνεις οτιδήποτε περνάς cm ή twrp recovery (1η σελίδα-οδηγίες) για να έχεις back up σε περίπτωση λάθους.. (παθών :D ) .

να σαι καλά για την υπενθύμιση!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

@topmar

Να είσαι καλα

σε ευχαριστώ πολύ.

Και εγώ έψαχνα τόση ώρα από τα widget να βρω "εισαγωγή φακέλου" :lol::lol::lol:

:blink:

Και που να σου πω πως αλλάζεις όνομα στο φάκελο τώρα... :)

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Και εγω πριν από λίγο τη πέρασα με OTA χωρίς wipe και το τηλέφωνο είναι μια χαρά όπως πριν.

Eγω δεν εκανα τιποτε απο αυτα. Πανω απο την 3.21 χωρις τιποτε, ολα καλα :p

Τι recovery χρησιμοποίητε;;; μου έχει σπάσει τα νεύρα... To back-up να είναι καλά... Χάχαχαχαχαχα

Εσωτερικό χώρο βλέπω ελεύθερο 1.8gb.

Από που να αρχίσω να καθαρίζω και πως?

Η έχει ακόμα και να το αφήσω στην ησυχία του?

@Kspatharas με ΟΤΑ το έκανα και TWRP recovery :)

Edited by mike_k

Εσωτερικό χώρο βλέπω ελεύθερο 1.8gb.

Από που να αρχίσω να καθαρίζω και πως?

Η έχει ακόμα και να το αφήσω στην ησυχία του?

Έχεις ακόμα.... Τι βιάζεσαι;;; έχεις κατεβάσει βίντεο;;;

Μπα όχι βίντεο. Μπορεί να είναι από τις εφαρμογές αλλά όχι ότι έχω και πολλές γι αυτό μου κάνει εντύπωση.... Τέλος πάντων θα το αφήσω έτσι προς το παρόν αφού έχει ακόμα.

Απλά ρώτησα για ξέρω τι ακριβώς κάνουμε για να το ελαφρυνω λίγο.

Ερώτηση.... Έχω πάρει και ένα backup με TWRP. το έκανα και ένα copy paste στην SD. Γενικά που είναι καλό να αποθηκεύουμε τα backup μας?

Εσωτερική, εξωτερική, η και στα δύο?

Μήπως χρησιμοποιείς κάδο ανακύκλωσης και δεν τον έχεις αδειάσει;[ATTACH]49562[/ATTACH]

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Αααα θα μας τρελανεις εσύ :)

που το βρήκες αυτό πάλι?

Θα ψάξω για κάδο αλλά που? Το μόνο κάδο που βλέπω είναι ένας πράσινος στο απέναντι πεζοδρόμιο... :)

Es file explorer

Στην εξωτερική κάρτα μνήμης να βάζεις τα backup και για σιγουριά,κάνε κάπου-κάπου και μια αντιγραφή του backup στo pc γιατι η καρτα μνήμης μπορεί κάποια στιγμή να "χτυπήσει".Και επισης η εσωτερική μνήμη είναι ήδη μικρή.Αν βάλεις εκει και τα backup σου,τότε θα ξεμείνεις αρκετά γρήγορα.Τέλος δε παίζει ρόλο πόσες εφαρμογές έχεις αλλά τι δεδομένα αποθηκεύουν αυτές οι εφαρμογές.πχ Αν έχεις βάλει ένα παιχνίδι που θέλει να κατεβάσει 1gb δεδομένα έξτρα ή κάποιο πρόγραμμα που θέλει αρκετή προσωρινή μνήμη (cache memory) κτλ,αυτά δε θα πάνε στην εξωτερική κάρτα μνήμης αλλά στην εσωτερική με αποτέλεσμα να έχεις gb να "κάθονται" στην sd σου και η εσωτερική μνήμη να είναι γεμάτη.

Γιαυτό άλλωστε έχουν βγει και τα διάφορα fix που διορθώνουν (εν μέρει στην miui από όσο γνωρίζω) το πρόβλημα αυτό και αυτό είναι ένας ακόμη λόγος που προσωπικά προτιμώ aosp roms

Αααα θα μας τρελανεις εσύ

που το βρήκες αυτό πάλι?

Θα ψάξω για κάδο αλλά που? Το μόνο κάδο που βλέπω είναι ένας πράσινος στο απέναντι πεζοδρόμιο...

Κατέβασε το folder mount και πάτα ανάλυση εφαρμογών.Εκει θα σου δείξει πόσο χώρο πιάνει πραγματικά κάθε εφαρμογή σου.πχ Εγώ χρησιμοποιώ το pv star+ για να βλέπω youtube playlists και βιντεος offline και έτσι ενώ η εφαρμογή είναι μερικά mb,η cache μνήμη ειναι αυτή τη στιγμή 1,5gb.

Αν δεις κάτι παρόμοιο με κάποια εφαρμογή σου,μπορείς με το folder mount να ανακατευθύνεις την cache μνήμη στην sd σου και έτσι θα έχεις ελεύθερο χώρο στην εσωτερική μνήμη.Δηλαδή το κινητό θα νομίζει ότι τα δεδομένα ειναι αποθηκευμένα στην εσωτερική μνήμη,ενώ στην πραγματικότητα θα ειναι στην εξωτερική κάρτα μνήμης

Edited by bbbb

Είστε άρχοντες όπως πάντα :)

Παιχνίδια δεν έχω ούτε ένα. Κάτι λίγες εφαρμογές μόνο.

Το κάδο στο es Explorer τον άνοιξα. Μετά?

Φοβάμαι να αρχίσω να πετάω πράγματα μη ρίξω τίποτα μέσα που δε πρέπει.

Πάντως δε φταίει η ρομ όσο αφορά τον εσωτερικό χώρο αλλά οι εφαρμογές που βάζουμε από όσα κατάλαβα :)

Όταν έχεις ενεργοποιημένο τον κάδο, ο,τι σβήνεις πηγαίνει εκεί (όπως στον υπολογιστή σου ). Και αν δεν αδειάζεις τον κάδο δεν ελευθερώνεται χώρος όταν σβήνεις κάτι. Κάποια στιγμή εγώ είδα να μειώνεται συνέχεια ο χώρος στην sd και δεν καταλάβαινα το γιατί. Οπότε παρατήρησα ότι ενώ έσβηνα ένα μεγάλο φάκελο (πχ ένα backup Rom) Ο χώρος δεν αυξανόταν, διότι είχα ενεργοποιήσει τον κάδο.

Η δεύτερη μπαταρία που πήρα από την Σελινα βλέπω ότι"συμπεριφέρεται" πολύ καλύτερα από αυτήν που είχε το κινητό. Με την πρώτη δεν έβγαζα πάνω από 4-4,5 ώρες οθόνης. Με αυτήν πάω άνετα πάνω από 6,5 ώρες.

Δεν ξέρω τον λόγο, αλλά ο διαχειριστής του συστήματος δεν μου επιτρέπει να επισυναψω screenshot.

Edited by sso

Παιδιά έχετε απόλυτο δίκιο, όπως πάντα.

Δύο backup μόνο που έσβησα, πήγα αμέσως στα 3,5 gb από 1.9gb που ήταν ελεύθερος χώρος... :)

Οπότε τα backup στην SD και στο pc.

Αν και το pc δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα για να δω αν βλέπει το κινητό.

Edited by mike_k

Παιδιά έχετε απόλυτο δίκιο, όπως πάντα.

Δύο backup μόνο που έσβησα, πήγα αμέσως στα 3,5 gb από 1.9gb που ήταν ελεύθερος χώρος... :)

Το κάθε backup (δικό μου ) είναι περίπου 1,8 gb. Και έχω 5. Κράτα ένα backup στο κινητό σου και τα άλλα, αν έχεις, στο PC.