MakTheo Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Θα δοκιμασω αλλα νομιζω οτι δεν εχω πολλα περιθωρια.. ειναι σαν να μην βλεπει εσωτερικο χωρο σε data/system/cache, μονο internal storage δειχνει οτι υπάρχουν καποια gigabytes..επισης όπως ειπα σε όλα τα αλλα βγαζει unable to mount Maktheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Δες μήπως το "αναστήσεις" με αυτόν τον οδηγό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/7158-B%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-Unbrick-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-WCDMA/ Αν και πηρα το νεο Note 4, ειπα να δοκιμασω να το αναστησω, ετσι να υπάρχει για backup.. Ακολουθησα τον οδηγο, προχωρησε η διαδικασία οπως επρεπε σε ολη της την φαση αλλα στο τελος γιοκ, το κινητο παλι σε bootloop ειναι... Αν εχει καποιος καμια ιδεα ας την ριξει, ουτως ή αλλως οι δοκιμες τζάμπα ειναι, να χαλασει πιο πολυ δεν γίνεται... Maktheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Θα σου πρότεινα να γράψεις στο https://xiaomi-miui.gr/community/ Υπάρχουν εκεί αρκετά τσακάλια και πιστεύω θα βρουν τη λύση:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Λοιπον για να μη το σπασω ας γραψω εδω... Το κινητο δεν εχει πειραχτει ποτε οπως ηρθε προν 2+ χρονια Προσπαθω να περασω twrp αφου δεν εχει τιποτα και με vol down και ppwer με βγαζει στα γνωστα κιμεζικα και με volume up και power με παει στην 3πλη επιλογη fastboot κλπ αλλα δεν κανει τιποτα... Κατεβασα flashify να περασω twrp αρχείο αλλα τιποτα crashaρει η εφαρμογη μολις πεταω τα αρχεια απο twrp (κατεβασα πολλα δεν φταει το συγκεκριμενο) οπως και οποια εφαρμογη κατεβασα τετοιοθλυ στυλ κρασαρει εκεινη την ωρα... Twrp manager και official twrp app Πως να περασω twrp ρε παιδιά ευκολα για να μπορεσω να περασω μια νεα ρομ? Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Εγώ το είχα περάσει με το Mobileuncle tools δοκίμασε το, μπορείς και με spflash από pc. Xiaomi redmi pro, miui 8 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Εγώ το είχα περάσει με το Mobileuncle tools δοκίμασε το, μπορείς και με spflash από pc. Xiaomi redmi pro, miui 8 Εισαι σιγουρος για το προγραμμα,γιατι αποτι εχω δει δεν εχει τετοια επιλογη το mobileuncle Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Ναι με mobileunlce tools το ειχα κανει και εγω.. Update recovery το αναφερει αν θυμαμαι καλα.. Maktheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Δεν βρηκα πουθενα επιλογη,βρηκα ενα παρομοιο προγραμμα και ειχε επιλογη να φλασαρω το αρχειο που ειχα κατεβασει και εβαλα επιλογη reboot κερνελ και το μπρικαρα...Παταω να ανοιξει και κολαει στο mi logo και ξανακανει restart Ποσο πιο χαλια να παει αυτο το update :( Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Πολύ σωστά θυμάσαι, βρες το recovery.img από την ελληνική κοινότητα και πέρασε το μετά reboot to recovery και κάνεις παιχνίδι από twrp. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 (edited) Πολύ σωστά θυμάσαι, βρες το recovery.img από την ελληνική κοινότητα και πέρασε το μετά reboot to recovery και κάνεις παιχνίδι από twrp. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε προλαβα δες πανω Edited March 8, 2017 by kflabouris Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieim3000 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 https://mega.nz/#F!IMUnjBSA!YoO7yxh8eI_TKkN7WAikPQ Βαζεις το 2,8,7 πρωτα στην εσωτερική μνημη το μετονομαζεις σε update και η κατάληξη παραμενη .ζιπ και πας στο updater και το κανεις εγκατάσταση ..πανω δεξια .....choose update package Τα υπολοιπα θα τα βρεις Αν εκανα βλακια με το λινκ πες μου ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Παίδες υπάρχει περίπτωση να βρω οθόνη για το κινητό και από που; Είχαμε μια άτυχη στιγμή :( Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Δες στο αλιεξπρες Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 δεν νομίζω οτι αξίζει το κόστος της επισκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Για τόσο παλιό τηλέφωνο δεν αξίζει το ρίσκο τις επισκευής, στο Ali εχει οθόνες. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Βρήκα τυχαία αυτή. Ο αδερφός μου έλεγε να το επισκευάσει για 2ο , αλλά θα δει γιατί είναι κάπως δύσκολο. Εγώ αναγκαστικά πήρα εχθές καινούργιο. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts