Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εβαλα απο deliopoulos παρατηρω ενα μικρο "φαγωμα" στην μπαταρια η κανω καποιο λαθος

υ.γ

Επισης αν καποιος ενδιαφερεται υπαρχει πιθανοτητα να το δωσω....Ενημερωτικα αν εχουμε αγοραστη!

Edited by kflabouris

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχω το τηλεφωνο ενα χρονο και παη σφαιρα δεν υπαρχει κανενα προβλημα. MIUI-JHDCNBA97.0. πρεπει να περασω stable η να το αφησω οπως εχει. προβληματα δεν εχω οπως το δουλευω. αν περασω stable, ποτε κανω factory reset πριν βαλω την rom η μετα?

Στο Redmi Note 3G , κατά τη διάρκεια συνομιλίας , αν με πάρει κάποιος τηλέφωνο , δεν ειδοποιούμαι να πράξω αναλόγως .

Ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ?

ΑΚΥΡΟ ... το βρήκα

Edited by geobas

Παίδες καλημέρα και καλό μήνα όταν πάτε ρυθμίσεις πρόσθετες ρυθμίσεις δουλεύει ή σπάει το σύστημα;;;;

Ποια Ρομ έχεις;

Με την διορθωμένη GTV 5.9.26 διορθώθηκε το πρόβλημα;

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Χάλασε η θύρα usb στο note του αδερφού μου και δεν μπορεί να το φορτίσει. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει ασύρματος φορτιστής που να δουλεύει με το δικό μας;

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Χάλασε η θύρα usb στο note του αδερφού μου και δεν μπορεί να το φορτίσει. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει ασύρματος φορτιστής που να δουλεύει με το δικό μας;

Επειδη δεν εχω ακουσει κατι για ασυρματη φορτιση η εναλλακτι για το φιλο σου ειναι αυτη

http://www.gearbest.com/other-batteries-chargers/pp_217743.html

Επειδη δεν εχω ακουσει κατι για ασυρματη φορτιση η εναλλακτι για το φιλο σου ειναι αυτη

http://www.gearbest.com/other-batteries-chargers/pp_217743.html

Ευχαριστώ yansta. Παίρνει και μια δεύτερη μπαταρία και είναι κομπλέ!

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Αυτό εδώ χρειάζεσαι φίλε μου.

http://www.ebay.com/itm/USB-microphone-Vibration-Board-PCB-Charge-For-Xiaomi-Hongmi-Redmi-Note-3G-/251734760023

Αν τα χέρια σου πιάνουν αλλάζει πολύ εύκολα.

Γνωρίζεις αν θέλει κολλήσεις ή είναι κουμπωτό;

Την διορθωμένη εχω

Εγώ πάντως με την τελευταία διορθωμένη GTV δεν έχω τέτοιο πρόβλημα!

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Γνωρίζεις αν θέλει κολλήσεις ή είναι κουμπωτό;

Φίλε μου αυτά είναι σχεδόν πάντα με καλωδιοταινίες κουμπωτές. Λογικά θα υπάρχει και κάποιο βίντεο στο YouTube. Πάντως στο Galaxy SII άλλαξα δύο φορές την ίδια θύρα πανεύκολα και με απόλυτη επιτυχία.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Φίλε μου αυτά είναι σχεδόν πάντα με καλωδιοταινίες κουμπωτές. Λογικά θα υπάρχει και κάποιο βίντεο στο YouTube. Πάντως στο Galaxy SII άλλαξα δύο φορές την ίδια θύρα πανεύκολα και με απόλυτη επιτυχία.

Ευχαριστώ akilleas (& teodorzaf) . Θα το ψάξω και στο youtube, θα πω τις επιλογές στον ενδιαφερόμενο και ας αποφασίσει.

Edited by skydiver

Καποιο λινκ για οθονη lcd μαζι με το πλαισιο εχει κανεις; Δεν με νοιαζει να ειναι οπωσδηποτε η γνησια απλα να ειναι δοκιμασμενη/αξιοπιστη.

Θελω να αλλαξω την τωρινη καθως εχει το θεμα με την κιτρινιλα

Use your Illusions..

Καλημερα παιδια.

Απο την 5.9.26 μεχρι και την σημερινή 5.10.8 εχω το ιδιο προβλημα με αυτο

Εχει δει κανεις κατι παρόμοιο?

Εγω ειμαι μ αυτην : MIUI-JHCCNBF97.0 . ειναι 4.2 . Ποια μου προτεινεται να βαλω ; Αυτες εδω http://en.miui.com/download-218.html εχουν μονο αγγλικα και κινεζικα ;

Ή υπαρχει καποια καλη ελληνικη ; Οπως η GTV-5.8.20 . https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929-GTV-5-9-10-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-ROM-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/?postID=52063#post52063

Ψαχνω usb drivers για windows 10. Πολυ δυσευερετοι.

Εχει κανεις σας καποιο λινκ ?

Εγώ μόλις έβαλα το Mi suite, από τότε το βλέπω κανονικά σε 10.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Καποιο λινκ για οθονη lcd μαζι με το πλαισιο εχει κανεις; Δεν με νοιαζει να ειναι οπωσδηποτε η γνησια απλα να ειναι δοκιμασμενη/αξιοπιστη.

Θελω να αλλαξω την τωρινη καθως εχει το θεμα με την κιτρινιλα

Εγω αγορασα απο αυτον εδω τον seller (http://www.ebay.com/itm/351366551338?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ), την εχω ηδη αντικαταστησει και επιτελους χαιρομαι παλι το κινητο μου σαν ανθρωπος (ιδιο προβλημα με κιτρινιλα και εγω). Το ανταλλακτικο ωστοσο κατα πασα πιθανοτητα δεν ειναι της xiaomi γιατι εχω την εντυπωση οτι η παλια-official ειχε καλυτερη ποιοτητα (pixel, εικονας). Για να μην τρομαξω ομως εσενα ή τον οποιοδηποτε σκεφτεται να την παρει, γενικα ειναι πεντακαθαρη η εικονα, σε οσους φιλους την εδειξα μαλιστα να τσεκαρουν την ποιοτητα της, με εκραξαν οτι παραειμαι "ψειρας" και οτι δεν βλεπουν κανενα θεμα σε οτι αφορα στην ποιοτητα της (ισως εχει να κανει με το γεγονος οτι μονο εγω ως κατοχος του κινητου μπορω να κανω την συγκριση γιατι θυμαμαι πως ηταν η πρωτη).

Edited by Hatebreeder13

Εγω αγορασα απο αυτον εδω τον seller (http://www.ebay.com/itm/351366551338?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ), την εχω ηδη αντικαταστησει και επιτελους χαιρομαι παλι το κινητο μου σαν ανθρωπος (ιδιο προβλημα με κιτρινιλα και εγω). Το ανταλλακτικο ωστοσο κατα πασα πιθανοτητα δεν ειναι της xiaomi γιατι εχω την εντυπωση οτι η παλια-official ειχε καλυτερη ποιοτητα (pixel, εικονας). Για να μην τρομαξω ομως εσενα ή τον οποιοδηποτε σκεφτεται να την παρει, γενικα ειναι πεντακαθαρη η εικονα, σε οσους φιλους την εδειξα μαλιστα να τσεκαρουν την ποιοτητα της, με εκραξαν οτι παραειμαι "ψειρας" και οτι δεν βλεπουν κανενα θεμα σε οτι αφορα στην ποιοτητα της (ισως εχει να κανει με το γεγονος οτι μονο εγω ως κατοχος του κινητου μπορω να κανω την συγκριση γιατι θυμαμαι πως ηταν η πρωτη).

Αυτη ειναι μαζι με το πλαισιο ετσι; Θελω να παρω με ενσωματομενο πλαισιο και οχι σκετη lcd γιατι λογικα η αντικατασταση της θα ειναι πιο ευκολη χωρις πιστολια θερμου αερα κτλ..

Αν λες οτι απο ποιοτητα ειναι ΟΚ, μαλλον θα παραγγειλω την ιδια. Ευχαριστω φιλε μου..

Use your Illusions..

Τελικα περασα αυτου τους drivers https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5876-MTK-USB-ADB-Driver/ και ολα καλα

Πριν δεν με εβλεπε το mi suite.

Αυτη ειναι μαζι με το πλαισιο ετσι; Θελω να παρω με ενσωματομενο πλαισιο και οχι σκετη lcd γιατι λογικα η αντικατασταση της θα ειναι πιο ευκολη χωρις πιστολια θερμου αερα κτλ..

Αν λες οτι απο ποιοτητα ειναι ΟΚ, μαλλον θα παραγγειλω την ιδια. Ευχαριστω φιλε μου..

Δεν έχει κάποιο πλαίσιο δυστυχώς, παιρνεις αυτό που βλεπεις στο λινκ. Όσο για την αντικατάσταση εγώ την εδωσα σε μαγαζί, για να μην κάνω πειράματα και γινει προχειροδουλειά. Εξτρα έξοδα βέβαια αλλά τουλάχιστον εχω το κεφάλι μου ήσυχο.