mech35 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 απλά όσο το ψάχνω στο internet μόνο για το 4G βρίσκω πληροφορίες , για το 3G τίποτα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 ότι γενικά έχει δώσει τον κώδικα είναι το μόνο σίγουρο. για τον πολύ απλό λόγο ότι κυκλοφορούν ένα σωρό ΜΤΚ6592 με 4.4.2. Αν η xiaomi θα το δώσει τελικά επίσημα και πότε είναι άλλο θέμα. Πάντως έχει πουλήσει πολύ και θα είναι χοντρό γράψιμο προς τους πελάτες της να μην δώσει ούτε μια έκδοση παραπάνω απο αυτή του λανσαρισματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arial Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 (edited) Επανερχομαι με μια νεα απορια. Οταν καλω καποιον, μαυριζει τελειως η οθονη και δεν μπορω ουτε να κλεισω την κλιση. Μηπως ειναι καποια ρυθμιση? Ακυρο, το βρηκα, κατι εφτεγε στις ρυθμισεις. Edited November 13, 2014 by arial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mech35 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 ότι γενικά έχει δώσει τον κώδικα είναι το μόνο σίγουρο. για τον πολύ απλό λόγο ότι κυκλοφορούν ένα σωρό ΜΤΚ6592 με 4.4.2. Αν η xiaomi θα το δώσει τελικά επίσημα και πότε είναι άλλο θέμα. Πάντως έχει πουλήσει πολύ και θα είναι χοντρό γράψιμο προς τους πελάτες της να μην δώσει ούτε μια έκδοση παραπάνω απο αυτή του λανσαρισματος. απ'την άλλη δεν πρέπει να υπάρχει και πουθενά επίσημη τοποθέτηση ή χρονοδιάγραμμα από την Xiaomi ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 απ'την άλλη δεν πρέπει να υπάρχει και πουθενά επίσημη τοποθέτηση ή χρονοδιάγραμμα από την Xiaomi ! Το χρονοδιάγραμμα λέει προς το τέλος του χρόνου για το note. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ψαχνω να το βρω σε αγγελιες κ οι περισσοτεροι το δινουν σε μεγαλυτερη τιμη απο οτι εχει καινουργιο. Απο που να το παρω σε φτηνη τιμη κ να μην αργησει ΠΑΡΑ πολυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Οταν λες πανω απο οσο εχει καινουριο,πανω δηλαδη απο €180-€190?Φθηνη τιμη πλεον μαλλον θεωρειται περι τα €180 για το mtk πλεον αλλα να μην αργησει πολυ με απλο κινεζικο ταχυδρομειο απλα ΔΕΝ παιζει.Να εχεις κατα νου τις 20 μερες που συνηθως ειναι παραπανω (και πολυ σπανια πιο κατω) εκτος αν επιλεξεις dhl οπου φυσικα θα το παρεις πιο γρηγορα αλλα θα μπλεξεις με τελωνια κτλ χωρια τα μεταφορικα που θα χρεωθεις για dhl.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 απ'την άλλη δεν πρέπει να υπάρχει και πουθενά επίσημη τοποθέτηση ή χρονοδιάγραμμα από την Xiaomi ! Έχει βγει ένα που έλεγε τέλος 2014. Αν το σκεφτείς άμα έχουν το 4.4 για ΜΤΚ έτοιμο και τη ν6 έτοιμη τα υπόλοιπα είναι απλό ρετουσαρισμα. Εγώ είμαι αισιόδοξος οτι θα πάρουμε, απλά θα αργήσει λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drRodiL Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Παρήγγειλα κ εγώ προχθες απο vickmall. Ενδιαφέρομαι για ένα καλό Power Bank (αν λέγεται έτσι), ξέρετε αυτό που λειτουργεί σαν "φορτιστής τσέπης" Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Κι' αν δώσουν τη 4.4 τι θα γίνει . Μιά χαρά δεν είναι έτσι . Πόσα microseconds ταχύτερο θα γίνει ? Κι' αν έχει τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί σε άλλα κινητά , άδειασμα μπαταρίας , λάγκιν και τα συναφή ? Αντε πάλι πίσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Παρήγγειλα κ εγώ προχθες απο vickmall. Ενδιαφέρομαι για ένα καλό Power Bank (αν λέγεται έτσι), ξέρετε αυτό που λειτουργεί σαν "φορτιστής τσέπης" Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι; Βασικα οι τιμες τους παιζουν αναλογα με την χωρητικοτητα τους γιαυτο και αν θελουμε ενα που να μπορει να φορτισει πληρως το note μαλλον ανεβαινει αρκετα η τιμη.Με €10-15 υπαρχουν διαφορα (επωνυμα) μεχρι 2000κατι mah παντος που για ωρα αναγκης μια χαρα ειναι. http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SONY-CP-ELS-White,99452,534283,1360987.html?langId=-18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drRodiL Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 (edited) Η selina μου προτεινε αυτο: http://www.vickmall.com/original-xiaomi-enough-10400mah-portable-power-bank-external-battery-charger.html Επίσης έχω απορία στον τρόπο λειτουργίας. Το φορτίζεις και μετα αυτο δίνει την μπαταρία που έχει στο κινητό και αδειάζει τη δικια του; και μολις τελειωσει πρεπει να το ξαναφορτίσεις; Edited November 13, 2014 by drRodiL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 (edited) Μια χαρα ειναι ειδικα αν ανοιγει και μπορεις μελοντικα να αλλαξεις και μπαταριες αν χρειαστει οπως φαινεται στη μια φωτο!(τετοιες λιθιου χρησιμοποιουντε στα mod ηλεκτρονικων τσιγαρων :lol: )Ναι ετσι ακριβως δουλευει.Αν ειναι πραγματικα τα mah του θα φορτιζει πληρως το note 3 φορες (και 2 καλα θα ειναι ) Edited November 13, 2014 by georgis_4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drRodiL Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Η διαφορά στα mAh είναι απλά στο πόσο θα φορτίζει το κινητό; Καμία διαφορά δηλαδή στη ταχύτητα φόρτισης. Θέλω να πώ πχ αν θέλω να κάνω το 20% σε 30% θα γίνεται το ίδιο γρήγορα και με το ίδιο power bank με λιγότερα mAh? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mech35 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Κι' αν δώσουν τη 4.4 τι θα γίνει . Μιά χαρά δεν είναι έτσι . Πόσα microseconds ταχύτερο θα γίνει ? Κι' αν έχει τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί σε άλλα κινητά , άδειασμα μπαταρίας , λάγκιν και τα συναφή ? Αντε πάλι πίσω ? το θέμα δεν είναι το τώρα αλλά το μέλλον, όταν οι εφαρμογές θα έχουν βαρύνει και εμείς θα έχουμε ένα ακόμα πιο ξεπερασμένο λογισμικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Η διαφορά στα mAh είναι απλά στο πόσο θα φορτίζει το κινητό; Καμία διαφορά δηλαδή στη ταχύτητα φόρτισης. Θέλω να πώ πχ αν θέλω να κάνω το 20% σε 30% θα γίνεται το ίδιο γρήγορα και με το ίδιο power bank με λιγότερα mAh? Ειναι το ποση ενεργεια χωραει να το πω μπακαλιστικα. ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το θέμα δεν είναι το τώρα αλλά το μέλλον, όταν οι εφαρμογές θα έχουν βαρύνει και εμείς θα έχουμε ένα ακόμα πιο ξεπερασμένο λογισμικό! Μεχρι να βαρυνουν οι εφαρμογες κακα τα ψεμματα μπορει να εχουμε το redmi note 3 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 το θέμα δεν είναι το τώρα αλλά το μέλλον, όταν οι εφαρμογές θα έχουν βαρύνει και εμείς θα έχουμε ένα ακόμα πιο ξεπερασμένο λογισμικό! Απ' ότι διαβάζω οι developers προσπαθούν εδώ και καιρό οι εφαρμογές τους να είναι όσον το δυνατό ελαφρότερες , και εν πάση περιπτώσει δεν πρόκειται να μείνουμε με το συγκεκριμένο κινητό μιά ζωή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drRodiL Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ειναι το ποση ενεργεια χωραει να το πω μπακαλιστικα. οκ. Μαλλον θα τσιμπησω αυτο που ανεβασα πιο πριν, με παζαρια 20$. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ψαχνω να το βρω σε αγγελιες κ οι περισσοτεροι το δινουν σε μεγαλυτερη τιμη απο οτι εχει καινουργιο. Απο που να το παρω σε φτηνη τιμη κ να μην αργησει ΠΑΡΑ πολυ? Speamall με DHL πέρυσι χωρίς τελωνείο... Παρά πολλά άτομα παίρνουν από εκεί με DHL και για κάποιο λόγο από το συγκεκριμένο κατάστημα δεν παίρνει τελωνείο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arial Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ψαχνω να το βρω σε αγγελιες κ οι περισσοτεροι το δινουν σε μεγαλυτερη τιμη απο οτι εχει καινουργιο. Απο που να το παρω σε φτηνη τιμη κ να μην αργησει ΠΑΡΑ πολυ? Απο το to2c.com το πηρα καπου €150 (πληρωσα και εξτρα για θηκη και καρτα μνημης) και με free shipping με singapore post, 27/10 εγινε shipping και εφτασε χτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Speamall με DHL πέρυσι χωρίς τελωνείο... Παρά πολλά άτομα παίρνουν από εκεί με DHL και για κάποιο λόγο από το συγκεκριμένο κατάστημα δεν παίρνει τελωνείο.. Δεν εχει να κανει με τελωνειο το καταστημα αλλα η ιδια η dhl τα πηγαινει στανταρ να περασουν τελωνειο.Αν δε πληρωσες τελωνειο μαλλον το καταστημα ειναι εντος ευρωπης και οχι κινεζικο.(η το κινητο σταλθηκε απο ευρωπαικη αποθηκη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leftezog Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Αν και εκτός θέματος το συγκεκριμένο το έχω και επίσης έχω και το note 3 το οποίο όντως το φορτίζει 3 φορές άνετα!!!Πάρε το άφοβα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Οι μπαταριες αφαιρουντε φιλος;;(μηπως γραφουν και τιποτα 18650 επανω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leftezog Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Οι μπαταριες αφαιρουντε φιλος;;(μηπως γραφουν και τιποτα 18650 επανω;) Αν εννοείς για το xiaomi powerbank από ότι εχω δει σε διάφορα βίντεο στο youtube ναι αφαιρούνται αλλά πρέπει στην ουσία να ξεκολλήσεις την βάση του powerbank και μετά να την ξανακολλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drRodiL Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Εγω που ρώτησα τη Selina για το αν αφαιρούνται μου είπε όχι. Αλλά είδα και εγώ σε video διαφορους που το βγαζουν. τωρα για αντικατασταση δεν ειδα κατι. Αν και εκτός θέματος το συγκεκριμένο το έχω και επίσης έχω και το note 3 το οποίο όντως το φορτίζει 3 φορές άνετα!!!Πάρε το άφοβα!!! απο vickmall το πήρες; μου είχε μονο netherland post επιλογη ελπιζω να μην γινει καμια πατατα ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts