georgis_4 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Καλησπερα, εφτασε και το 3ο στην οικογενεια το δικο μου επιτελους μετα απο πολλα στραβα,προβλημα με to2c που το εστειλε στην γερμανια,πηρα απο vickmall (και τα 3) Μετα απο 2 βδομαδες σχεδον εχω να πω μονο καλα λογια! Αυτα που παρατηρησα ειναι τα εξης ισως λιγο το ακουστικο να ειναι χαμηλο! επισησ πλεον με βονταφον πολλες φορες σε σημεια που ειχα σημα δεν εχω και μου ρχοντε οι κλησεις σε μνμ! :/ 32579 antutu...πιστευω ειναι τρομερο το νουμερο που μου εβγαλε! τελος,εγγραφη στην xiaomi εκανα απο το κινητο εκει που μου ζητησε για το mi account για να κατεβασω wallpaper κλπ...πρεπει να κανω καπου αλλου??Η για να δω καπου που ειχατε πει που βαζουμε τον κωδικο αν ειναι γνησιο κλπ../??! ευχαριστω. order.mi.com/service/scode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3G_Analyzer Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Δεν ξέρω, την επόμενη φορά που θα την δω θα τι ρωτήσω. κάπου από aliexpress. Φίλε μου μην κουράζεσαι άδικα. Το τηλέφωνο είναι κλώνος και όχι γνήσιο. Αυτό το aliexpress θα έπρεπε να το έχουν κάνει Block από το Internet. Είναι η μεγαλύτερη απάτη που υπάρχει, και είναι χιλιάδες τα θύματά του. Παράθεση WIND for EVER :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 (edited) Φίλε μου μην κουράζεσαι άδικα. Το τηλέφωνο είναι κλώνος και όχι γνήσιο. Αυτό το aliexpress θα έπρεπε να το έχουν κάνει Block από το Internet. Είναι η μεγαλύτερη απάτη που υπάρχει, και είναι χιλιάδες τα θύματά του. το alliexpress δεν είναι απάτη , καθώς δεν είναι μαγαζί , είναι το κινέζικο ebay . Όπως και στο ebay έτσι και στο alliexpress πρέπει να κοιτάζεις τα reviews για τον πωλητή . Όσον αφορά το κινητό λογικό είναι να υπάρχουν μπανανοφάγα xiaomi αφού είναι τόσο μεγάλη εταιρία πες στη φίλη σου να βάλει εδώ IMEI και S/N για να δει τι είναι Δεν είναι κλώνος, όλα φαίνονται κανονικά από μέσα. Στο antutu που το τεσταρα μου έβγαλε 20.000 και κάτι, ή μνήμη και ο επεξεργαστής είναι σωστά. Κάτι όμως παίζει με την ανάλυση της οθόνης γιατί μου την βγάζει μικρότερη. Από ότι είδα το κενό του ενός χιλιοστό, αν αλλάξω θέμα γίνεται γκρι που σημαίνει ότι υπάρχει και άλλη οθόνη. Έκανα εκινηση σε recovery και βλέπω ότι έχει το κινέζικο. Πιστεύω ότι αν αλλάξω ρομ το πρόβλημα θα λυθεί. Πάντως αν το πήρε τώρα και με antutu 20000 + εμένα μου φαίνεται μήπως είναι η 4g έκδοση με τον snapdragon Edited November 3, 2014 by spiros7777 Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Δεν είναι κλώνος, όλα φαίνονται κανονικά από μέσα. Στο antutu που το τεσταρα μου έβγαλε 20.000 και κάτι, ή μνήμη και ο επεξεργαστής είναι σωστά. Κάτι όμως παίζει με την ανάλυση της οθόνης γιατί μου την βγάζει μικρότερη. Από ότι είδα το κενό του ενός χιλιοστό, αν αλλάξω θέμα γίνεται γκρι που σημαίνει ότι υπάρχει και άλλη οθόνη. Έκανα εκινηση σε recovery και βλέπω ότι έχει το κινέζικο. Πιστεύω ότι αν αλλάξω ρομ το πρόβλημα θα λυθεί. Φίλε μην το κουράζεις , είναι 100% fake . Ενας από τους τρόπους να τσεκάρεις QUOTE 3. Lower Screen Resolution Another way for replica makers to save cost is by using a lower screen resolution. The real Redmi Note is having a 5.5″ screen with 1280×720 resolution, which is identical to the Galaxy Note II. On the fake unit, the on-board display is doing a much lower qHD resolution of 960×540. If you can’t notice the difference with your naked eye, you can check the display resolution under Device info under Antutu. UNQUOTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 το alliexpress δεν είναι απάτη , καθώς δεν είναι μαγαζί , είναι το κινέζικο ebay . Όπως και στο ebay έτσι και στο alliexpress πρέπει να κοιτάζεις τα reviews για τον πωλητή . Όσον αφορά το κινητό λογικό είναι να υπάρχουν μπανανοφάγα xiaomi αφού είναι τόσο μεγάλη εταιρία πες στη φίλη σου να βάλει εδώ IMEI και S/N για να δει τι είναι Πάντως αν το πήρε τώρα και με antutu 20000 + εμένα μου φαίνεται μήπως είναι η 4g έκδοση με τον snapdragon μακαρι να ηταν το 4G αλλα το προδιδει η χαμηλοτερη αναλυση δυστυχως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 μακαρι να ηταν το 4G αλλα το προδιδει η χαμηλοτερη αναλυση δυστυχως.. 'Ενας από τους 6 βασικούς λόγους , που δείχνει ότι είναι fake (συνήθως made in Malaysia) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Γκουγκλάρισε "how to check fake xiaomi redmi note" , και θα διαπιστώσεις που βρίσκεσαι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Εγω εχω παρειι πολλα τηλ από το aliexpres και μεχρι τωρα δεν υπαρχειι καποιο θεμα.Το τελευταιο που πηρα ηταν ένα ascend mate 2 που είναι σουπερ. Λεω να παρω και αυτό εδώ για τον κουνιαδο μου, http://www.aliexpress.com/item/original-xiaomi-redmi-note-phone-MTK6592-octa-core-1-4-1GB-RAM-8GB-ROM-5-5/1812120889.html Ενταξει το για to mate 2 δεν υπαρχει θεμα να βγαλουν κλωνο αλλα για το note μαλλον υπαρχει. Αυτός α πωλητης πως σας φαινεται διαβαζοντας τα σχολια λενε ότι είναι καλος .Είναι δυνατων να πουλαει κλωνους.Εχειι 99.3 feedback. Υπαρχει κατι να ελεγξω πριν κανω τη παραγγελια στο συγκεκριμενο τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Την έβαλα χθες. Απίστευτα γρήγορη και σταθερή.Τα πάντα γίνονται αστραπιαία. Antutu 31312. Τα πάντα λειτουργούν άψογα και έχει χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας. Αυτά. Γιώργο GPS, OTG, κάμερα, βίντεο; Όλα super? Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Γιώργο GPS, OTG, κάμερα, βίντεο; Όλα super? Gps που με ενδιαφέρει σούπερ. Κάμερα, βίντεο με Lenovo Super Camera που χρησιμοποιώ άψογα. Otg δεν δοκίμασα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 (edited) Gps που με ενδιαφέρει σούπερ. Κάμερα, βίντεο με Lenovo Super Camera που χρησιμοποιώ άψογα. Otg δεν δοκίμασα. Σ' ευχαριστώ. Μόλις την έβαλα κι εγώ:) EDIT: Δεν είναι rooted? Edited November 3, 2014 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Σ' ευχαριστώ. Μόλις την έβαλα κι εγώ:) Και το OTG ok. Είδε το 32Gb ADATA φλασάκι μου. Πως τη βλέπεις Σωκράτη; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 (edited) Και το OTG ok. Είδε το 32Gb ADATA φλασάκι μου. Πως τη βλέπεις Σωκράτη; Κατ' αρχήν έγινε πάρα πολύ γρήγορα η (καθαρή) εγκατάσταση. Πάω να κάνω επαναφορά με titanium και μου λέει δεν είναι root. Το ελέγχω και με το root checker και όντως δεν είναι root:( EDIT: Ok, το λέει ότι θέλει ενεργοποίηση το SuperUser από Ρυθμίσεις/Ασφάλεια! Edited November 3, 2014 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Κατ' αρχήν έγινε πάρα πολύ γρήγορα η (καθαρή) εγκατάσταση. Πάω να κάνω επαναφορά με titanium και μου λέει δεν είναι root. Το ελέγχω και με το root checker και όντως δεν είναι root:( EDIT: Ok, το λέει ότι θέλει ενεργοποίηση το SuperUser από Ρυθμίσεις/Ασφάλεια! Ναι, κι εγώ την πάτησα στην αρχή. Πάντως η rom είναι απίστευτα γρήγορη. Bluetooth επίσης οκ. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 (edited) Ναι, κι εγώ την πάτησα στην αρχή. Πάντως η rom είναι απίστευτα γρήγορη. Bluetooth επίσης οκ. Για να δούμε και μια AOSP εκτός από αυτές του Ισπανού:lol: EDIT:Είναι και σε εσένα έτσι στα Ρώσικα το Ρυθμίσεις-Widget?:rolleyes: EDIT: Με επανεκκίνηση διορθώθηκε και αυτό. Και δεν χρειαζεται το fix για τις μνήμες. Άψογα!!! Edited November 3, 2014 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Για να δούμε και μια AOSP εκτός από αυτές του Ισπανού:lol: EDIT:Είναι και σε εσένα έτσι στα Ρώσικα το Ρυθμίσεις-Widget?:rolleyes: EDIT: Με επανεκκίνηση διορθώθηκε και αυτό. Και δεν χρειαζεται το fix για τις μνήμες. Άψογα!!! Ναι το είχα κι εγώ στην αρχή κι έφτιαξε με reboot. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Αν είσαι ροοτ μπορεί να ρυθμιστεί . απο vickmall το πηρα...του ειπα να βαλει ελληνικα κλπ κλασσικα οτι λενε ολοι...πρεπει να ειναι ρουτ...πως θα το τσεκαρω κ τι πρεπει να κανω να δω μπας κ ανεβασω τον ηχο order.mi.com/service/scode ωπα με εστειλες στα φουλ κινεζικα...δεν καταλαβαινω τπτ Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 απο vickmall το πηρα...του ειπα να βαλει ελληνικα κλπ κλασσικα οτι λενε ολοι...πρεπει να ειναι ρουτ...πως θα το τσεκαρω κ τι πρεπει να κανω να δω μπας κ ανεβασω τον ηχο ωπα με εστειλες στα φουλ κινεζικα...δεν καταλαβαινω τπτ Καλύτερα να το αγοράσεις με την μαμισια ρομ και να του περάσεις την ελληνική από xiaomi Hellas. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 απο vickmall το πηρα...του ειπα να βαλει ελληνικα κλπ κλασσικα οτι λενε ολοι...πρεπει να ειναι ρουτ...πως θα το τσεκαρω κ τι πρεπει να κανω να δω μπας κ ανεβασω τον ηχο Κατέβασε από το PlayStore το Root Checker , τρέξε το , πάτα to "verify root" και θα σου δείξει αν είσαι root . Οταν είσαι root . Κατεβάζεις από το PlayStore το Mobileuncle . Το τρέχεις . Πας Engineer Mode/Engineer Mode (MTK) στο tab Hardware Testing/Audio/Loudspeaker mode αι αλλάζεις τις τιμές . Πατάς Set και είσαι ΟΚ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Gps που με ενδιαφέρει σούπερ. Κάμερα, βίντεο με Lenovo Super Camera που χρησιμοποιώ άψογα. Otg δεν δοκίμασα. φωτο και βιντεο κομπλε δηλαδη; διχως λαγκαρισματα και καθυστερησεις; γιατι ηταν ο μονος λογος που γυρισα παλι σε miui, σχεδον σε καμια custom που δοκιμασα δεν μου αρεσαν φωτο/βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickSS Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Κατέβασε από το PlayStore το Root Checker , τρέξε το , πάτα to "verify root" και θα σου δείξει αν είσαι root . Οταν είσαι root . Κατεβάζεις από το PlayStore το Mobileuncle . Το τρέχεις . Πας Engineer Mode/Engineer Mode (MTK) στο tab Hardware Testing/Audio/Loudspeaker mode αι αλλάζεις τις τιμές . Πατάς Set και είσαι ΟΚ . Φίλε μήπως ξέρεις με αυτό τον τρόπο εάν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι με τον αισθητήρα αυτόματης φωτεινότητας , που είναι το μόνο πράγμα που δεν δουλεύει πολύ σωστά στο δικό μου με miUI ? Ποτέ ποτέ μετά από επανεκκίνηση δουλεύει ο αισθητήρας η αυτόματη φωτεινότητα , αλλες φορές κολλάει φουλ αναμμένη Παράθεση Xiaomi Redmi Note MTK - MIUI GR V4.9.5 INTERCOOLER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 φωτο και βιντεο κομπλε δηλαδη; διχως λαγκαρισματα και καθυστερησεις; γιατι ηταν ο μονος λογος που γυρισα παλι σε miui, σχεδον σε καμια custom που δοκιμασα δεν μου αρεσαν φωτο/βιντεο Μιά χαρά είναι με Lenovo Super Camera. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Φίλε μήπως ξέρεις με αυτό τον τρόπο εάν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι με τον αισθητήρα αυτόματης φωτεινότητας , που είναι το μόνο πράγμα που δεν δουλεύει πολύ σωστά στο δικό μου με miUI ? Ποτέ ποτέ μετά από επανεκκίνηση δουλεύει ο αισθητήρας η αυτόματη φωτεινότητα , αλλες φορές κολλάει φουλ αναμμένη 'Εφτιαξες τον ήχο ? Πηδάς από το ένα στο άλλο . Το Mobileuncle έχει και Sensor Calibration . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickSS Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 'Εφτιαξες τον ήχο ? Πηδάς από το ένα στο άλλο . Το Mobileuncle έχει και Sensor Calibration . Χαχαχα μπερδεύεσαι δεν είχα Εγώ πρόβλημα με τον ήχο... Ναι είδα ότι έχει και sensor Αλλά δεν ξέρω Ποιος είναι αυτός τις φωτεινότητας και τι να του αλλάξω... Παράθεση Xiaomi Redmi Note MTK - MIUI GR V4.9.5 INTERCOOLER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 (edited) Για να δούμε και μια AOSP εκτός από αυτές του Ισπανού:lol: EDIT:Είναι και σε εσένα έτσι στα Ρώσικα το Ρυθμίσεις-Widget?:rolleyes: EDIT: Με επανεκκίνηση διορθώθηκε και αυτό. Και δεν χρειαζεται το fix για τις μνήμες. Άψογα!!! καλησπέρα από need rom την κατέβασες?θέλω να την φλασάρω και εγώ ξέρεις ή όποιος ξέρει τι διαφορές έχει η paranoid με την z3? επίσης θέλω να την φλασάρω με twrp recovery αλλά δεν βρίσκω στην sd card κανέναν φάκελο root για να βάλω το recovery img καμιά βοήθεια? ευχαριστώ Edited November 4, 2014 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts