sso Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) Έβαλα next launcher 3d. Όλα καλά κι ωραία, αλλά η status bar αρνείται να γίνει διαφανής.:p Κατόπιν πέρασα wsm tools/ xposed / gravity box και το μόνο που κατάφερα είναι να έχω crt εφέ όταν κλείνει η οθόνη :lol: Στην AOSP είναι διαφανής η status bar? Υπάρχει τρόπος να το φτιάξω στη miui? Σταμάτη στην miui δεν δουλεύουν τα xposed/gravity. Με το WSM tools θα βάλεις το mitool http://en.miui.com/thread-24903-1-1.html Πρόσεχε θα το (ξανα)μπρικάρεις Edited August 29, 2014 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Σταμάτη στην miui δεν δουλεύουν τα xposed/gravity. Με το WSM tools θα βάλεις το mitool http://en.miui.com/thread-24903-1-1.html Έχω βάλει και το mitool Σωκράτη, αλλά δεν.. Πρόσεχε θα το (ξανα)μπρικάρεις Μάγος είσαι; :lol: Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Αν δεν υπάρχει επιλογή και με το mi tool τότε μάλλον δε γίνεται κάτι τέτοιο στη miui με εύκολο τρόπο.Η ίσως με κάποιο theme από το mi store να γίνεται αυτό Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Μάγος είσαι; :lol: Τι, το έκανες κιόλας;;;Με το xposed;;;:worry: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hompit Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 φιλε να εισαι καλα ολα οκ τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Τι, το έκανες κιόλας;;;Με το xposed;;;:worry: Όχι ρε φίλε...:lol: Είπα να χαλαρώσω λίγο, να το χαρώ το τηλεφωνάκι! Έβαλα μαύρο wallpaper :p Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pater77 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 καλησπέρα ποια AOSP προτείνεται γιατί μπερδεύτηκα:): Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 καλησπέρα ποια AOSP προτείνεται γιατί μπερδεύτηκα:): Αυτή νομίζω. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kspatharas Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 αντιμετωπιζει κανένας άλλος πρόβλημα με το bluetooth ή μόνο εγώ είμαι??? δεν μου εντοπίζει άλλες συσκευές.... έχουν αναφερθεί προβλήματα παλιότερα και δεν το είδα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisagn Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) Καλησπέρα κι από μένα. Μόλις παρέλαβα (Vickmall) κι εγώ το κινητό (RedmiNote) με Android version 4.2.2, MIUI version MIUI Stable-23-Hellas-GTV-3.15.0 Εκανα τις πρωτες ρυθμίσεις,λογαριασμός google και miui, εδωσα προσβαση root (Επιφ. Εργασίας:Aσφάλεια->Δικαιωματα->ΟΝ Διαχειριστης δικαιωμάτων και ΟΝ Δικαιωματα root, το τσέκαρα με το Root Checker και ειναι root πλήρες, μπαίνω από Επιφ. Εργασίας στο ΟΤΑ Updater και κατεβάζω την ενημέρωση, κάνει επανεκίννηση αφού την κατεβάσει, βγάζει το ρομποτάκι που επισκευαζεται, βγάζει κατόπιν το σημα ΜΙ ΧΙΑΟΜΙ.COM κλπ και όταν μπαίνω ξανά στην επιφάνεια εργασίας βλεπω οτι δεν εχει γίνει η ενημέρωση μιας και συνεχίζει να υπάρχει πάνω αριστερά η ειδοποίηση για update και στις πληροφοριες της συσκευής υπάρχουν τα ιδια στοιχεία που υπήρχαν και πριν. (3.15..κλπ) Τι κάνω λάθος και δεν μπορώ να κάνω την ενημέρωση? Edited August 29, 2014 by makisagn Παράθεση Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) Καλησπέρα κι από μένα. Μόλις παρέλαβα (Vickmall) κι εγώ το κινητό (RedmiNote) με Android version 4.2.2, MIUI version MIUI Stable-23-Hellas-GTV-3.15.0 Εκανα τις πρωτες ρυθμίσεις,λογαριασμός google και miui, εδωσα προσβαση root (Επιφ. Εργασίας:Aσφάλεια->Δικαιωματα->ΟΝ Διαχειριστης δικαιωμάτων και ΟΝ Δικαιωματα root, το τσέκαρα με το Root Checker και ειναι root πλήρες, μπαίνω από Επιφ. Εργασίας στο ΟΤΑ Updater και κατεβάζω την ενημέρωση, κάνει επανεκίννηση αφού την κατεβάσει, βγάζει το ρομποτάκι που επισκευαζεται, βγάζει κατόπιν το σημα ΜΙ ΧΙΑΟΜΙ.COM κλπ και όταν μπαίνω ξανά στην επιφάνεια εργασίας βλεπω οτι δεν εχει γίνει η ενημέρωση μιας και συνεχίζει να υπάρχει πάνω αριστερά η ειδοποίηση για update και στις πληροφοριες της συσκευής υπάρχουν τα ιδια στοιχεία που υπήρχαν και πριν. (3.15..κλπ) Τι κάνω λάθος και δεν μπορώ να κάνω την ενημέρωση? Δεν δουλεύει σωστά ο updater. Κάνε την αναβάθμιση από τον miui updater (το εικονίδιο με το βέλος που κοιτάζει προς τα πάνω) αφού κατεβάσεις το αρχείο της αναβάθμισης στο τηλέφωνο. Edited August 29, 2014 by anna2 Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Αυτή νομίζω. Ρε παιδιά δεν κατεβάζει με τίποτα το mega, θέλω να τη κατεβάσω για να την έχω και δεν μπορώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisagn Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) Ευχαριστώ, το κάνω(θα προσπαθήσω να το κάνω..) έτσι να δούμε τι θα καταφέρω.. Edit:Ναι το έκανε ετσι, :) νά'σαι καλά :happy: Edited August 29, 2014 by makisagn Παράθεση Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) Ρε παιδιά δεν κατεβάζει με τίποτα το mega, θέλω να τη κατεβάσω για να την έχω και δεν μπορώ! Μια χαρά κατεβάζει και με πολύ καλή ταχύτητα:) Edited August 29, 2014 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Μολις πηρα απο Minideal το note παιδιά.βλέπω έχει τη Ρομ τους.. Πάω στην αναβάθμιση και όταν παταω το βελάκι με πετά στην αρχική οθόνη.. Ήλπιζα να κατέβαζα την καθαρη Ρομ απο εκεί όπως είχα κανει παλιά στο χογκμι.. Τι λέτε να κανω; Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Νέα rom στο needrom. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Νέα rom στο needrom. Την κατεβάζω πάραυτα!!!:lol: Γιώργο την δοκίμασες; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisagn Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) Καλημέρα :) Σκαλίζω απο χθες το κινητό και η μπαταρία κρατάει την..θέση της γερά..!:happy: Δυό-τρεις απορίες έχω.. Γιατί τα θέματα που κατεβάζουμε δεν πάνε στην εξωτερική κάρτα ( /storage/sdcard1 ), και επίσης γιατι δεν μπορώ να μεταφέρω και καμμιά άλλη εφαρμογή η ότι αλλο θέλω από την εσωτερική στην εξωτερική.. Προσπάθησα με κάθε "καλή" και "ιδανική" εφαρμογή αλλά σε ολες ειχα.."απαγορευτικό".. και έχει μισογεμίσει ο εσωτερικός χώρος.. :wacko: Επίσης έχω κάνει 2 μπακαπς,ενα χθες με την ρομ που ηρθε το κινητο και πριν βαλω εφαρμογες κλπ, και ενα σημερα (το 6πλασιο σε μέγεθος απο το χθεσινό) με την ενημερωση σε 3.21 και τις εφαρμογες μου. Μπορώ να σβήσω το πρώτο μπακαπ? Edited August 30, 2014 by makisagn Παράθεση Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Πολύ δράκος ναουμ.... Για να δούμε! :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hompit Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 ως ασχετος ...το πηρα με multi πως κανω αναβαθμισεις???εχω διαβασει σχεδον ολα τα ποστ και με εχει πιασει το κεφαλι μου:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Την κατεβάζω πάραυτα!!!:lol: Γιώργο την δοκίμασες; Όχι Σωκράτη. Δεν είναι εύκολο να πειράζεις τακτικά επαγγελματικά τηλέφωνα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) Όχι Σωκράτη. Δεν είναι εύκολο να πειράζεις τακτικά επαγγελματικά τηλέφωνα. Σωστά! Την έβαλα εγώ, αλλά δυστυχώς δεν παίζει το xposed/gravity. Οπότε, όπως λέει κι ο φίλος μας ο Χρήστος, no Gravity no party EDIT: Βρήκα τη λύση και έπαιξε το xposed!! Edited August 30, 2014 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Σωστά! Την έβαλα εγώ, αλλά δυστυχώς δεν παίζει το xposed/gravity. Οπότε, όπως λέει κι ο φίλος μας ο Χρήστος, no Gravity no party EDIT: Βρήκα τη λύση και έπαιξε το xposed!! Όχι πως δε θα την έβρισκες..... Είσαι καλλιτέχνης :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Μόνο που δεν παίζει σωστά το usb otg.Θα προσπαθήσω να κάνω συνδυασμούς της aosp και αυτής,μπας και βρεθεί λύση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Μόνο που δεν παίζει σωστά το usb otg.Θα προσπαθήσω να κάνω συνδυασμούς της aosp και αυτής,μπας και βρεθεί λύση Δυστυχώς φίλε. Ενώ όταν το συνδέω/αποσυνδεω βγάζει τις σχετικες ειδοποιήσεις στην notification bar δεν το βρίσκω πουθενά. Το ίδιο ακριβώς θέμα είχε και η CM11. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts