sso Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 @sso αύριο παραλαμβάνω το δικό μου... Από miui και aosp ποιο επέλεξες;; ποιες οι εντυπώσεις σου;;; Κοίτα...περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!!!! Η miui έχει πολύ όμορφο περιβάλλον, με ωραία και ζωντανά χρώματα. Εγώ προσωπικά καταβάλω μεγάλη προσπάθεια να συμβιωσω μαζί της. Της έχω δώσει πολλές ευκαιρίες αλλά πάντα κάτι συμβαίνει και με ξενερώνει. Και υπάρχει και το θέμα με τις μνήμες που παρ' όλο που έχει βγει κάποιο fix, δεν έχει λυθεί 100%. Με την AOSP αισθάνομαι πιο πολύ "στο σπίτι μου".:D Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Κοίτα...περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!!!! Η miui έχει πολύ όμορφο περιβάλλον, με ωραία και ζωντανά χρώματα. Εγώ προσωπικά καταβάλω μεγάλη προσπάθεια να συμβιωσω μαζί της. Της έχω δώσει πολλές ευκαιρίες αλλά πάντα κάτι συμβαίνει και με ξενερώνει. Και υπάρχει και το θέμα με τις μνήμες που παρ' όλο που έχει βγει κάποιο fix, δεν έχει λυθεί 100%. Με την AOSP αισθάνομαι πιο πολύ "στο σπίτι μου".:D Το ιδιο............προβλημα εχουμε φιλε μου.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kspatharas Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Σας ευχαριστώ και τους δύο... Αύριο έχει ψάξιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Σας ευχαριστώ και τους δύο... Αύριο έχει ψάξιμο... Με ποια Ρομ θα είναι; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Και υπάρχει και το θέμα με τις μνήμες που παρ' όλο που έχει βγει κάποιο fix, δεν έχει λυθεί 100% Με τις τελευταίες stable v30 και στην official και στη multi, αυτό το θέμα έχει αντιμετωπιστεί καθώς πλεον μπορείς να σώζεις φωτογραφίες, βίντεο κ τραγούδια στην SD-card χωρίς να χρειαζεται κάποιο fix. Ωστόσο πραγματικα και ανεξάρτητα απο την παραπανω διευκρίνιση το δίλημμα μεταξύ miui και aosp είναι δύσκολο να απαντηθεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efhmerida Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 το παρελαβα σημερα και δεν μου ανοιγει ξερεις κανεις τιποτα?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Με τις τελευταίες stable v30 και στην official και στη multi, αυτό το θέμα έχει αντιμετωπιστεί καθώς πλεον μπορείς να σώζεις φωτογραφίες, βίντεο κ τραγούδια στην SD-card χωρίς να χρειαζεται κάποιο fix. Ωστόσο πραγματικα και ανεξάρτητα απο την παραπανω διευκρίνιση το δίλημμα μεταξύ miui και aosp είναι δύσκολο να απαντηθεί! Το ξέρω αυτό. Δοκίμασα και την global v30 και την Ελληνική gtv 3.21 και το είδα. Υπάρχει όμως και κατι άλλο που δεν έχει αντιμετωπισθεί. Π.Χ. βάλε το pvstar+ και παίξε ένα βίντεο. Μετά ψάξε να δεις που το έχει σώσει. Θα το βρεις στην διαδρομή: android/data/jp.co.a sbit.pvstar/cache/videos της εσωτερικής μνήμης. Στην AOSP θα το βρεις στην αντίστοιχη διαδρομή της SD. Γι'αυτό και έγραψα ότι δεν έχει αντιμετωπισθεί 100%. Όσο για το δίλημμα miui vs AOSP είναι θέμα καθαρά υποκειμενικό. Ο καθένας οπως βολεύεται καλύτερα και ό,τι του αρέσει καλύτερα. ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το παρελαβα σημερα και δεν μου ανοιγει ξερεις κανεις τιποτα?:cry: Βγάλε την ταινία από τις επαφές της μπαταρίας. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Καλημέρα! Έχοντας κλείσει δυο 24ωρα με το κινητό στο χέρι και φέρνοντάς το πλεον στα μέτρα μου έχω να πω οτι είμαι μια χαρά ικανοποιημένος. Πραγματικά θεωρώ οτι για τα λεφτά του είναι μια άψογη αγορά. Το κινητό είναι με official rom αγλλοκινεζικη, rootαρισμενο, με playstore, google keyboard που υποστηρίζει μια χαρά τα ελληνικά στη γραφή και με ορθογραφικό έλεγχο για ελληνικά αγγλικά. Εγκατέστησα κ την εφαρμογή Language Enabler που δίνει μια υποτυπώδη μετάφραση σε καποιες εφαρμογές (όχι πολλά πολλά αλλά είναι οκ). Το ακουστικό το βρήκα κάπως χαμηλό αλλά όχι τραγικά. Από μπαταρία έχω την αίσθηση οτι θα μπορούσε να είναι καλύτερα αλλά σε αυτό ας με βοηθήσουν οι γνωστές λεγοντας μου τη γνώμη τους βλέποντας τα screenshot [ATTACH]49064[/ATTACH][ATTACH]49065[/ATTACH][ATTACH]49066[/ATTACH] Για το τέλος άφησα το antutu στο οποίο με μπαταρία στο 85% περιπου έκανε σκορ 31648! [ATTACH]49067[/ATTACH][ATTACH]49068[/ATTACH] Αυτά τα ολίγα απο ενα ευτυχισμένο κάτοχο ενος redmi note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Καλημέρα! Έχοντας κλείσει δυο 24ωρα με το κινητό στο χέρι και φέρνοντάς το πλεον στα μέτρα μου έχω να πω οτι είμαι μια χαρά ικανοποιημένος. Πραγματικά θεωρώ οτι για τα λεφτά του είναι μια άψογη αγορά. Το κινητό είναι με official rom αγλλοκινεζικη, rootαρισμενο, με playstore, google keyboard που υποστηρίζει μια χαρά τα ελληνικά στη γραφή και με ορθογραφικό έλεγχο για ελληνικά αγγλικά. Εγκατέστησα κ την εφαρμογή Language Enabler που δίνει μια υποτυπώδη μετάφραση σε καποιες εφαρμογές (όχι πολλά πολλά αλλά είναι οκ). Το ακουστικό το βρήκα κάπως χαμηλό αλλά όχι τραγικά. Από μπαταρία έχω την αίσθηση οτι θα μπορούσε να είναι καλύτερα αλλά σε αυτό ας με βοηθήσουν οι γνωστές λεγοντας μου τη γνώμη τους βλέποντας τα screenshot [ATTACH]49064[/ATTACH][ATTACH]49065[/ATTACH][ATTACH]49066[/ATTACH] Για το τέλος άφησα το antutu στο οποίο με μπαταρία στο 85% περιπου έκανε σκορ 31648! [ATTACH]49067[/ATTACH][ATTACH]49068[/ATTACH] Αυτά τα ολίγα απο ενα ευτυχισμένο κάτοχο ενος redmi note Σκορ πάνω από ~28000 δεν έχω ξαναδεί. Με το antutu η με το antutu x? Αν είναι με το antutu (σκέτο) κάνε ένα τεστ και με το antutu x να δούμε τι θα βγάλει; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 αποτελεσματα και με τις 2 εκδοσεις.τα τεστ έγιναν με 70% μπαταρία και εκκαθάριση Ραμ πριν απο κάθε τεστ.(multi rom ίσως να παιζει ρολο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Τα προηγούμενα τεστ ηταν με το antutu. Τώρα δοκιμασα κ το antutu x κ το σκορ ηταν ελαφρώς μειωμένο 30259 [ATTACH]49078[/ATTACH][ATTACH]49079[/ATTACH][ATTACH]49080[/ATTACH] Να σημειωσω οτι το κινητό το έστησα απο την αρχή με sp flash tool (καμια δεκάρια μνμ παραπανω αναφέρω το site για λεπτομέριες) και εν συνέχεια update στην τελευταια stable ROM. Αποφεύγω να βάζω ασχετες ROM τη μια πανω στην αλλη και κάνω καθαρές εγκαταστάσεις απο την αρχη. Αυτή την στιγμη στο κινητό υπαρχουν καμια 100στη εφαρμογές εγκατεστημένες απο playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Τα προηγούμενα τεστ ηταν με το antutu. Τώρα δοκιμασα κ το antutu x κ το σκορ ηταν ελαφρώς μειωμένο 30259 [ATTACH]49078[/ATTACH][ATTACH]49079[/ATTACH][ATTACH]49080[/ATTACH] Να σημειωσω οτι το κινητό το έστησα απο την αρχή με sp flash tool (καμια δεκάρια μνμ παραπανω αναφέρω το site για λεπτομέριες) και εν συνέχεια update στην τελευταια stable ROM. Αποφεύγω να βάζω ασχετες ROM τη μια πανω στην αλλη και κάνω καθαρές εγκαταστάσεις απο την αρχη. Αυτή την στιγμη στο κινητό υπαρχουν καμια 100στη εφαρμογές εγκατεστημένες απο playstore. Τούμπανο...! :lol: Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Καλημερα παιδες σκεφτομαι συντομα να το αγορασω αλλα εχω καποιες ερωτησεις για τωρινους κατοχους. 1. το βαρος του στο gsmarena λεει οτι ειναι 199gr - ισχυει αυτο? το νιωθεις τοσο βαρυ στην τσεπη σου? (αν χωραει :lol:) 2. η AOSP ROM εχει καποια προβληματα συμβατοτητας με το hardware του κινητου και ολα τα features? 3. η καμερα του σε σχεση με το samsung galaxy s3 σε τι επιπεδα ειναι? ρωταω για το συγκεκριμενο κινητο γιατι μπορω να κανω συγκρισεις με το συγκεκριμενο Βασικα θα ηθελα να το αγορασω χωρις root, multilanguage κτλ.. οσο πιο stock το καλυτερο. μονο το google play store θα ηθελα να περασω αλλα απο οτι καταλαβαινω αυτο ειναι σχετικα ευκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Το ξέρω αυτό. Δοκίμασα και την global v30 και την Ελληνική gtv 3.21 και το είδα. Υπάρχει όμως και κατι άλλο που δεν έχει αντιμετωπισθεί. Π.Χ. βάλε το pvstar+ και παίξε ένα βίντεο. Μετά ψάξε να δεις που το έχει σώσει. Θα το βρεις στην διαδρομή: android/data/jp.co.a sbit.pvstar/cache/videos της εσωτερικής μνήμης. Στην AOSP θα το βρεις στην αντίστοιχη διαδρομή της SD. Γι'αυτό και έγραψα ότι δεν έχει αντιμετωπισθεί 100%. Όσο για το δίλημμα miui vs AOSP είναι θέμα καθαρά υποκειμενικό. Ο καθένας οπως βολεύεται καλύτερα και ό,τι του αρέσει καλύτερα. ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βγάλε την ταινία από τις επαφές της μπαταρίας. Φιλέ μου θα ήθελες με την πρώτη ευκαιρία να μας πεις τα καλά και τα κακά που εχεις βρει εσύ στην AOSP για να έχουμε εναν μπουσουλα γιατί εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα....ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Λιπών παιδιά, μετά από μία εβδομάδα που το έχω περίπου παρατήρησα ένα πρόβλημα που έχει με την μπαταρία του, είναι λίγο στραβή!! Τόσο καιρό το χρησιμοποιώ με θήκη και δεν το είχα προσέξει, κάποια στιγμή την έβγαλα (τη θήκη) και παρατήρησα ότι κατά την χρήση το πίσω καπάκι έτριζε σε μια ορισμένοι κίνηση, και αφού το αφαίρεσα τότε το διαπίστωσα, επίσης όταν την βάζω σε επίπεδο πάγκο εκεί φαίνεται καθαρά. Ορίστε και μερικές φωτογραφίες με το πρόβλημα. Για κοιτάξτε και εσείς αν έχετε παρόμοιο πρόβλημα, η εγώ είμαι μόνο ο άτυχος. https://plus.google.com/app/basic/photos/photo/100198052877128532500/6052592131281002290?cbp=1rhmbvzqelt2l&sview=20&cid=5&soc-app=115&soc-platform=1&pct=ab&pcv=6052592128786065281&spath=%2Fapp%2Fbasic%2Fphotos%2F100198052877128532500%2Falbum%2F6052592128786065281&sparm=cbp%3Du5lvs8swakfu%26sview%3D27%26cid%3D5%26soc-app%3D115%26soc-platform%3D1%26spath%3D%2Fapp%2Fbasic%2F100198052877128532500%2Fposts%26sparm%3Dcbp%253D1oabmnamtyfzk%2526sview%253D2%2526cid%253D5%2526soc-app%253D115%2526soc-platform%253D1 Μιλας με το καταστημα που το αγορασες για να στην αλλαξουν. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Φιλέ μου θα ήθελες με την πρώτη ευκαιρία να μας πεις τα καλά και τα κακά που εχεις βρει εσύ στην AOSP για να έχουμε εναν μπουσουλα γιατί εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα....ευχαριστώ Επειδή τα έχω γράψει πολλές φορές τι ακριβώς δεν έχεις καταλάβει ακόμα και τι ακριβώς θέλεις να μάθεις, ευχαρίστως να σου πω. Λιπών παιδιά, μετά από μία εβδομάδα που το έχω περίπου παρατήρησα ένα πρόβλημα που έχει με την μπαταρία του, είναι λίγο στραβή!! Τόσο καιρό το χρησιμοποιώ με θήκη και δεν το είχα προσέξει, κάποια στιγμή την έβγαλα (τη θήκη) και παρατήρησα ότι κατά την χρήση το πίσω καπάκι έτριζε σε μια ορισμένοι κίνηση, και αφού το αφαίρεσα τότε το διαπίστωσα, επίσης όταν την βάζω σε επίπεδο πάγκο εκεί φαίνεται καθαρά. Ορίστε και μερικές φωτογραφίες με το πρόβλημα. Για κοιτάξτε και εσείς αν έχετε παρόμοιο πρόβλημα, η εγώ είμαι μόνο ο άτυχος. https://plus.google.com/app/basic/photos/photo/100198052877128532500/6052592131281002290?cbp=1rhmbvzqelt2l&sview=20&cid=5&soc-app=115&soc-platform=1&pct=ab&pcv=6052592128786065281&spath=%2Fapp%2Fbasic%2Fphotos%2F100198052877128532500%2Falbum%2F6052592128786065281&sparm=cbp%3Du5lvs8swakfu%26sview%3D27%26cid%3D5%26soc-app%3D115%26soc-platform%3D1%26spath%3D%2Fapp%2Fbasic%2F100198052877128532500%2Fposts%26sparm%3Dcbp%253D1oabmnamtyfzk%2526sview%253D2%2526cid%253D5%2526soc-app%253D115%2526soc-platform%253D1 Φίλε δες λίγο το λινκ. Δεν βγάζει κάτι. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Επειδή τα έχω γράψει πολλές φορές τι ακριβώς δεν έχεις καταλάβει ακόμα και τι ακριβώς θέλεις να μάθεις, ευχαρίστως να σου πω. Φίλε δες λίγο το λινκ. Δεν βγάζει κάτι. Ενα ας πούμε review της AOSP με τα καλά κακά στραβά η οτιδήποτε άλλο χρειάστηκε να κανεις για να γίνει απόλυτα λειτουργική βαση τον δικο σου θέλω. Αν θες ενα συγκριτικό αναμεσα miui και aosp για ram μπαταρία .....κλπ κλπ Αυτά σορρυ αν σε ζαλισα.... Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) Xρησιμοποιώ την aosp εδώ και πάρα πολύ καιρό και πραγματικά δεν έχω βρει κάποιο μειονέκτημα στη χρήση της.Αρχικά οι μνήμες δουλεύαν όπως στην miui αλλά μετά το fix που βγήκε,δουλεύει πραγματικά όπως πρέπει.Απο εκει και πέρα χθες "χτύπησε" η 64αρα sandisk κόκκινη-γκρι κάρτα μνήμης που είχα αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι έφταιγε η aosp.Γιατι κανονικά το κινητό (όπως και σε άλλα mtk που την είχα πριν το redmi) υποστηρίζει επίσημα μέχρι 32gb.Kατά τα άλλα δεν έχω κάποιο λειτουργικό πρόβλημα.Σε ότι αφορά την ραμ,με την aosp τα 2gb ram τα εκμεταλεύεται ο χρήστης για multitasking και όχι η ρομ για να μπορεί να τρέχει σωστά.Και σε θέμα μπαταρίας μια από τα ίδια.Με την ίδια χρήση,μου κρατάει τον ίδιο χρόνο που μου κρατούσε και η miui στις λίγες ημέρες που την χρησιμοποίησα. Σημαντικό για τα δικά μου δεδομένα πάντα,ειναι να δουλεύουν σωστά xposed framework + gravitybox + αρκετά ακόμη xposed modules που με βοηθάνε στην προσωπική παραμετροποίηση του κινητού μου. Edited August 28, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) Υπαρχει καποιο τοπικ(εκτος του καταστηματος) για να γραψω να δω αν εχει τυχει σε καποιον το ιδιο και ποσο του εχει καθυστερησει?!! Καλησπερα,παιδες μολις πηρα και εγω ενα δευτερο για ενα δικο μου ατομο απο vickmall για πρωτη φορα,ελπιζω να ειναι οκ Ελπιζω να πηρα το σωστο παλι οπως και στον to2c..........................??!!! http://www.vickmall.com/xiaomi-hongmi-note-wcdma-original-5-5-inch-mtk6592-octa-core-android-phone-2gb-ram-8gb-rom-3200mah-otg-gps-miui-v5.html Αν και περιμενω απο to2c οπως εχω πει με λαθος δικο του που το εχει ξεκινηση για ισπανια(να δω ποτε θα ερθει)!! Μιλησα με selina και μου εδωσε και 3$ discount με χιλια ζορια στα 207 δηλαδη. Ολα οκ θελω να πιστευω. Edited August 28, 2014 by kflabouris Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Αυτό έψαχνα σε ευχαριστώ πολύ. Αν θυμάμαι καλά την Ρομ απο το needrom δεν εχεις βάλει; για το xposed υπάρχει κάποιος οδηγός για να το εγκαταστήσουμε γιατί σε ενα 8πιρυνο ζοπο δεν εμπενε με τίποτα....ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Στην aosp είναι ήδη προεγκατεστημένη κάποια παλιά έκδοση.Θα βάλεις με την κλασσική apk εγκατάσταση τον xposed installer την τελευταία έκδοση http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52803112&postcount=7 και απο xposed installer-->framework πατάς εγκατάσταση/αναβάθμιση --->reboot και είσαι οκ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FreddyKrueger Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Έχει κάποιος άλλο πρόβλημα στο κινητό μας με τη lenovo super camera η οποία με ενεργοποιημένο το φλας, πολλές φορές τρώει "φλασιές" και δε δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Καλησπέρα, για όσους ενδιαφέρονται, σε πάρα πολύ καλή προσφορά υπάρχει από εδώ, Tempered glass screen protector για το Xiaomi Redmi Note, με κόστος μόλις 3,07€ !!! Εγώ παρήγγειλα ήδη 2...... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Καλησπέρα, για όσους ενδιαφέρονται, σε πάρα πολύ καλή προσφορά υπάρχει από εδώ, Tempered glass screen protector για το Xiaomi Redmi Note, με κόστος μόλις 3,07€ !!! Εγώ παρήγγειλα ήδη 2...... Το έχω πάρει εδώ και κάμποσο καιρό αλλά...Δεν λέει.... Και δεν μου κάθησε καλά (σε μια γωνιά δεν κάθεται με τίποτα ), αλλά μένουν και πολλές δακτυλιες, που είναι πολύ εκνευριστικό. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Το έχω πάρει εδώ και κάμποσο καιρό αλλά...Δεν λέει.... Και δεν μου κάθησε καλά (σε μια γωνιά δεν κάθεται με τίποτα ), αλλά μένουν και πολλές δακτυλιες, που είναι πολύ εκνευριστικό. Ναι ε? Θα δείξει όταν έρθει η δικιά μου.....το πολύ πολύ να χάσαμε 6€ (μια μπύρα).....:lol: Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts