Nagata Δημ. April 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Πλησιάζουν οι μέρες και ανυπομονούμε να βρεθούμε για άλλη μία φορά όλο το παρεάκι και να προστεθούν στην παρέα και νέα μέλη που μάλλον εάν έρθουν τώρα θα το κάνουν και αυτή συνήθεια :) Άντε άντε να μαζευόμαστε πολλοί, συνεχίστε να δηλώνετε συμμετοχές, απομένουν σχεδόν 4 ημέρες!!!! Βιαστείτε και μην το σκέφτεστε πολύ, ελάτε για καφεδάκι!! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoss Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 θα ερχομουν κ γω αλλα ειναι ακριβη η βενζινη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JGroovy Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Επίσης Παρών ! Παράθεση jg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Αργύρη σε είχα βάλει στην λίστα νωρίτερα, ξέρω ότι δίνεις πάντα το παρών :) Άντε λοιπόν να μετράμε αντίστροφα σιγά-σιγά. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kelias Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Μέσα κι εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_jim Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Ειμαι και γω μεσα για κυριακη! Τα λεμε απο κοντα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Αδειούχος, και θα είμαι κι εγώ επιτέλους εκεί! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Υπενθύμιση: Κυριακή 13/04/14 δίνουμε ραντεβού στην Καμάρα ώρα 17:00 το απόγευμα και από εκεί κατευθυνόμαστε όλοι μαζί στο κατάστημα Izzybar, Πλατεία Αριστοτέλους 4 (είναι το πρώην Suki). Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spook4 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Υπενθύμιση: Κυριακή 13/04/14 δίνουμε ραντεβού στην Καμάρα ώρα 17:00 το απόγευμα και από εκεί κατευθυνόμαστε όλοι μαζί στο κατάστημα Izzybar, Πλατεία Αριστοτέλους 4 (είναι το πρώην Suki). Περιμένουμε φωτογραφίες και σχόλια οι υπόλοιποι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Παιδιά, συγνωμη αλλά τελικα εγω και ο parsifal δε θα μπορεσουμε....... Καλα που ηρθε το μήνυμα και το θυμηθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Άλλαξε το μαγαζί;; Και μου άρεσε σαν ιδέα το iheart, έχω ρίξει διάβασμα εκεί... :P Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nisman Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Λογικά θα σας έρθω κι εγώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euro_2004 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Αν εχει κάποιος στην κατοχή του το ZTE S8Q θα το εκτιμούσα πολύ αν το έφερνε μαζί του. :) Θέλω να το δω πριν το πάρω και στο γερμανο δεν το επιτρέπουν! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 μας έδωσε άκυρο το iheart? από καμάρα μέχρι Αριστοτέλους on foot? Θα νομίζει ο κόσμος ότι έχει διαδήλωση με τόσα άτομα που θα μαζευτούν :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Καλυτερο σημειο συνευρεσης θα ηταν το αγαλμα του Βενιζελου....αλλα τωρα ειναι αργα!!!! Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Δεν πειραζει, θα περπατησουμε και λιγο! Ο καιρος καλος θα ειναι! :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Παιδιά μη διαμαρτύρεστε πολύ γιατί ο Nagata το σκέφτεται να πάμε προς Κρήνη μεριά.:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Παιδιά μη διαμαρτύρεστε πολύ γιατί ο Nagata το σκέφτεται να πάμε προς Κρήνη μεριά.:p Λες να καταληξουμε στη Περαια;;; :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Εμενα με βολευει, 2 βηματα απο Μηχανιωνα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 άλλαξε και ήρθε πολύ κοντά στη δουλειά μου! θα προσπαθήσω να πεταχτώ για ένα γεια Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Ελατε παραπονιαρηδες, η Καμαρα είναι σταθερό σημείο συνάντησης για εμάς και για αυτό δεν το αλλαζουμε. Έχει καλό καιρό για περπάτημα :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 50-50 ειμαι εγώ ;) Φαγητό θα έχει ? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Έλα ομάδα. Τα λέμε σήμερα από κοντά :D Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Ελατε παραπονιαρηδες, η Καμαρα είναι σταθερό σημείο συνάντησης για εμάς και για αυτό δεν το αλλαζουμε. Έχει καλό καιρό για περπάτημα :) Αυτό είπα κι εγώ πιο πάνω! Θα έχει καλο καιρό για περπάτημα! Αν και το μισό meeting θα το κάνουμε στο δρόμο :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Δυστυχώς μετά από καιρό δεν θα μπορέσω να έρθω σε meeting...:O Υπάρχει περίπτωση να μπορώ αργότερα για το γνωστό ...2ο ημίχρονο. Σε αυτήν την περίπτωση θα πέσει τηλεφωνάκι σε Γιώργο impreza ή Γιάννη Nagatta! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts