Jonhis Δημοσιεύτηκε September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 14, 2004 Να βάλω ενα θέμα δύσκολο. Να ρωτήσω την αποψη σας για την εμπιστοσύνη, τι είναι, πως κερδίζετε αυτή και πως θα εμπιστευόσαστε ενα ανθρωπο που συναντάται για πρώτη φορά? Τι κριτήρια θα πρέπει να πληρή για να τον εμπιστευθούμε? Περιμένω απαντήσεις. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Φιλικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κερδίζει κανείς δύσκολα και τη χάνει πολύ εύκολα. Για το πώς κερδίζεται αυτή δεν ξέρω αν θα πρέπει κανείς να προσδιορίσει αυστηρά κριτήρια. Δηλαδή νομίζω όταν βλέπεις κάποιον αυτός σου βγάζει αν μπορείς να τον εμπιστευθείς ή όχι. Βέβαια δεν ισχύει πάντα γιατί τα φαινόμενα απατούν. Για να κερδίσει λοιπόν την εμπιστοσύνη κάποιος θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι εχέμυθος - όχι μόνο με τα δικά σου μυστικά (αυτό θα πάρει χρόνο..) , το βλέπει κανείς καθώς συζητάει μαζί του. Η εχεμύθεια είναι πολύ σημαντική - ίσως το σημαντικότερο. Αλλο κριτήριο? Νομίζω ότι μάλλον τα κριτήρια της εμπιστοσύνης συμπίπτουν με αυτά για τη φιλία. Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_Wankell Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jonhis (14 Σεπ. 2004 , 03:30) ...και πως θα εμπιστευόσαστε ενα ανθρωπο που συναντάται για πρώτη φορά?... Όταν εκείνο το μικρό ανθρωπάκι μέσα σου, πει να τον εμπιστευτείς ή όχι Παράθεση Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 πιστευω στην εμπνεει την εμπιστοσυνη ο αλλος δ χρειαζεται να τον ξερεις καλα για να το καταλαβεις http://www.langkawi.dk/a1025.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Εξαρτάται... Ορισμένα άτομα σου εμπνέουν εμπιστοσύνη απο την πρώτη μέρα που θα τα γνωρίσεις ενώ για να εμπιστευτείς αλλους μπορει να χρειαστεί να περιμένεις πολύ καιρο. Εγώ γενικά εμπιστεύομαι αρκετά ευκολά τους αλλους, πράγμα πολύ κακό για μένα... Βέβαια εννοείται ότι δεν θα εμπιστευτω κάποιον που μόλις με δει θα αρχίσει να μου λεει όσα του έχουν εμπιστευτει άλλοι και να κουτσομπολεύει ασύστολα... Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dr_Wankell (14 Σεπ. 2004 , 11:47) Όταν εκείνο το μικρό ανθρωπάκι μέσα σου, πει να τον εμπιστευτείς ή όχι kamia fora omos to an8ropaki ayto kanei la8os.... :( dystyxos... :worry: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 εξαρτάται από το τί άνθρωπος είσαι εσύ , αλλά και με ποιον έχεις να κάνεις... δυστυχώς... όλοι μας έχουμε εμπιστευτεί άτομα που δεν έπρεπε, όπως και το αντίστροφο.. αλλά έτσι έχει η ζωή.. αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις..και ουτω καθ'εξής.. (το "ανθρωπάκι" αυτό αν πραγματικά το εμπιστεύεσαι.... κάνει το σωστό...) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonhis Δημ. September 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Κυρίες και Κύριοι καλά όλα αυτά που γράψατε. Ρωτώ πάλι τι είναι εκείνο το μικρό ανθρωπάκι και τι θα του ενεργοποιειθεί για να μας δώσει μια απάντηση στο θέμα είτε θετική είτε αρνητική, συνεχίζω και σκέφτομαι μου εμπνέι την εμπιστοσύνη? αλλά πως μπορώ να είμαι σίγουρος αφού ο διπλανός μου ενω ξέρει πως το ωράριο μου είναι νύχτα μου βάζει τραγούδια 8 η ώρα το πρωί στην διαπασών, η φιλία βέβαια είναι διφορετική σχέση, εγώ όμως μιλώ για την πρώτη φορά που συναντάμαι κάποιον. Τι θα ήταν αυτό που θα σε έκανε να τον εμπιστευθείς? Μήπως η εμφάνιση, μήπως ο τρόπος που κινείται, μήπως ο τρόπος που μιλάει ή όλα αυτά μαζί? Παράθεση Φιλικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Εγω παλι παιδια αρνουμαι να εμπιστευτω καποιον γιατι πολυ απλα την εμπιστοσυνη σου μπορει να την κερδισει καποιος που δεν χρειαζετε να την αξιζει,μπορει να την κερδισει γιατι απλα θα φανει εξυπνος πραγμα που ετσι και συμβει αρχιζουν τα δυσκολα..οποτε οσο λιγοτερο εμπιστευεσε τοσο πιο ευκολα γλιτωνεις..Τωρα το τι σε κανει να εμπιστευεσε καποιον εγω οσες φορες την εχω πατησει(ολες απο γυναικες)ειναι συνηθως η ηρεμια που σου προκαλει η παρουσια του.. Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 το να εμπιστευθείς κάποιον εξαρχής , είναι κάτι που στο εκπέμπει ( προφανώς) "κόβεις¨κίνηση" :D δεν ξέρω πως εμπιστεύεται κανείς ,αλλά συνήθως δεν πέφτω έξω από την πρώτη στιγμή που μιλήσω με κάποιον αν είναι άτομο εμπιστοσύνης κτλ :rolleyes: συνήθως ένα άτομο που είναι καλοπροαίρετο...χαμογελαστό ευδιάθετο μας κάνει να το εμπιστευόμαστε ;) τώρα δεν είπαμε να κάτσεις να πεις τα εσώψυχα σου με την μια.... :p βλέπεις το πως αντιδράει ο άλλος στην δικιά σου συμπεριφορά , αν είναι αμοιβαία κτλ και έχεις εμπιστοσύνη ( προφανώς και πάλι!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 εγώ είχα(ο) την τάση να εμπιστεύομαι τον καθένα όταν τον γνωρίσω προσωπικά όμως όχι ας πούμε να αγοράσω κάτι από net στα τυφλά ;),δηλαδή δεν αμφισβητώ ότι λέει,αλλα πάντα προσέχω το παραμικρό γιατί η λεπτομέρεια κάνει την διαφορα ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonhis Δημ. September 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Μια καλή απάντηση είναι αυοτ που λεει η φίλη παραπάνω <συνήθως ένα άτομο που είναι καλοπροαίρετο...χαμογελαστό ευδιάθετο μας κάνει να το εμπιστευόμαστε > αυτό πωτώ και εγώ γιατί αυτόν και οχι κάποιον αλλα. Καποιον με εμφάνιση περιποιημένη οχι τόσο ευδιάθετο θα τον εμπιστευόμασταν. Εναν άλλο που δεν ξέρει να μιλάει και μόνο γελάει πως θα μας φαινόταν? Παράθεση Φιλικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Μεγαλώνοντας, οι συναναστροφές μας, οι εμπειρίες μας από τις ανθρώπινες σχέσεις, μας φτιάχνουν κάποια φίλτρα που μέσα από αυτά περνούν οι νέοι άνθρωποι που γνωρίζουμε την κάθε στιγμή. Αυτά τα φίλτρα, καθημερινά αλλάζουν μορφή χωρίς να γίνεται αντιληπτό από εμάς. Οι εμπειρίες συμψηφίζονται και πλάθουν τη νέα μορφή των φίλτρων αυτών. Ο καθένας μας έχει ένα 'κουμπί' που όταν ο νέος άνθρωπος που θα γνωρίσει το πατήσει, τότε έχει καταφέρει να περάσει από αυτά τα φίλτρα. Παίζει ρόλο και ο τρόπος που θα το πατήσει, ακόμα και ο χρόνος. Φυσικά, πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και η δική μας ψυχολογία την στιγμή της εκάστοτε γνωριμίας. Αν θα μιλούσα για μένα, δεν ξέρω τι μπορεί να με έκανε να εμπιστευτώ κάποιον αλλά σίγουρα αν κάποιος με έκανε να γελάσω με την καρδιά μου και θα μου προκαλούσε την ανάγκη να τον αγκαλιάσω, να τον αγγίξω, τότε έχει κάνει ένα καλό βήμα. Σε αντίθεση βέβαια με κάποιον που θα διέκρινα να έχει έντονη μαγκιά και φιλαυτία που θα μπορούσα να του χώσω μια μπουνιά. :p Τα μάτια... Τα μάτια είναι υπέροχο εργαλείο. Ο τρόπος που θα σε κοιτάξει και θα σου απευθύνει τον λόγο. Ο τρόπος που θα σε κοιτάξει και θα σου χαμογελάσει. Αμέσως μετά έρχεται η φωνή. Ο τόνος της φωνής, ο τρόπος που αρθρώνει τις λέξεις, η αναπνοή. Έπειτα οι κινήσεις. Πόσο με πλησιάζει με το σώμα του, την στάση του σώματος και την αλληλεπίδρασή του με το περιβάλλον αλλά και με μένα. Τέλος, την επαφή με τους γύρω του, αν υπάρχουν άλλοι. Το πως μιλά και φέρεται σ' εκείνους και πως του φέρονται κι εκείνοι με τη σειρά τους. Κάτι σημαντικό για όλους αυτούς τους παράγοντες που παίρνουν μέρος στο παιχνίδι της εμπιστοσύνης, είναι οι προτεραιότητες του καθενός. Για μένα, όπως προείπα, είναι σημαντικό να με κάνει να γελάσω με την καρδιά μου και να μου προκαλέσει την ανάγκη να τον αγκαλιάσω. Για κάποιον άλλον αυτό μπορεί να είναι δευτερεύων και πιο σημαντικό να είναι το κοινό ενδιαφέρον για την αναπαραγωγή των πιγκουίνων, τους θερμούς μήνες, στον Καναδά. Λέμε τώρα... :lol: Η πιο άσχημη περίπτωση είναι όταν η ζυγαριά γέρνει πότε από τη μία και πότε από την άλλη. Όταν οι ενδείξεις είναι άλλες από την διαίσθησή σου. Τότε μάλλον ο χρόνος θα κάνει την δουλειά του. Μόνο αυτός δείχνει, άλλωστε. :) Κι επειδή έπρεπε να κοιμάμαι εδώ και 4 ώρες, έχω αρχίσει να μπερδεύομαι αν αυτό το post είναι αληθινό ή ένα όνειρο, λέω να σταματήσω να γράφω και να βεβαιωθώ... :p (Αν δεν είναι όνειρο, μπορεί να συνεχίσω τις ασυναρτησίες μου στο 1ο όνειρο που θα δω...) :lol: Καλημέρα σας. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 η εμπιστοσύνη κερδίζεται με διάφορους τρόπους Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalia Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Εγω θεωρω οτι η εμπιστοσυνη κερδιζεται με τις πρωτες ματιες . Αν ο αλλος (τα χαρακτηριστικα , το πως θα τον νιωσεις κλπ) σου κανει ,υποσυνειδητα ξερεις οτι θα τον εμπιστευτεις . Αν ακομα και οι πραξεις του σου λενε κατι αλλο αλλα η διαισθηση σου δεν συμφωνει .. το πιο πιθανον ειναι να μην καταφερεις να τον εμπιστευτεις απολυτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Κριστίνα μας... Υπάρχουν άτομα ξεχωριστά ανάμεσά μας..Ο καθένας μας, με διαφορετικά βιωματα και εμπειρίες, έχει και διαφορετικούς βαθμούς αξιολόγησης κάποιου για το αν τον εμπιστεύεται ή όχι. Κάποιοι από εμάς, έχοντας στο δισάκι τους άσχημες εμπειρίες στο παρελθόν, ο πήχης του "εμπιστεύομαι" είναι πολύ ψηλά, βάζοντας αυτόματα τις νέες γνωριμίες στη λίστα του "αγωνίζεσθαι" ... Κάποιες από αυτές τις γνωριμίες το κάνουν...Μένουν και παλεύουν για να σου αποδείξουν ότι ναι, αξίζουν, ότι μπορείς να τις εμπιστευθείς.... Κάποιες άλλες κουράζονται νωρίς και τα παρατάνε, αισθανόμενοι αδικημένοι που η καχυποψία και η κριτική μας διάθεση ξεπερνά κατά πολύ τον μέσο όρο που αυτές αντέχουν. Υπάρχουν άτομα ξεχωριστά ανάμεσά μας... Που σαν τα αντικρύζεις, σαν βλέπεις τα μάτια τους και το χαμόγελό τους, έχουν κερδίσει αυτόματα την εμπιστοσύνη σου. Εκεί απλά λειτουργεί η διαίσθησή σου, που αρκετές φορές μπορεί να μην βγει σωστή, αξίζει όμως ότι ρισκάρισες..... Πόσες άραγε φορές έχει λειτουργήσει αρνητικά σε ένα άτομο που άξιζε πραγματικά την εμπιστοσύνη μας, και εμείς την αρνηθήκαμε; Και πόσο χαμένοι είμαστε........ Μα κι αν ακόμα φοβόμαστε, αν ακόμα γυρίζουν ερωτηματικά για μια νέα γνωριμία που κάναμε, αφήνουμε το χρόνο να μας δείξει... Εκείνος δεν κάνει ποτέ λάθος.... Μην ξεγελιέστε όμως ότι η εμπιστοσύνη σημαίνει να περπατάς χέρι χέρι με εκείνον που εμπιστεύεσαι. Τις περισσότερες φορές, και μιλάω προσωπικά , σημαίνει ότι κάποιον που εμπιστεύθηκα, μπορεί στην πορεία να χωρίσουν οι δρόμοι μας, για τον οποιοδήποτε λόγο, η όποια σχέση είχαμε να κάνει τον κύκλο της, αλλά εκείνος/η να μπορεί να τιμήσει τα όσα περάσαμε, ζήσαμε και θυμόμαστε.... Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Θα αποκαλούσα τον εαυτό μου φυσιογνωμιστή. :o Φορτωμένος με πολλές άσχημες εμπειρείες σε θέματα εμπιστοσύνης, έμαθα να "διαβάζω" το πρόσωπο, τα μάτια, τις λέξεις και να σχηματίζω μια πρώτη εικόνα. Διαπίστωσα ότι υπάρχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά κρυμμένα που έχουν π.χ. οι ψεύτες, και παίρνω χαμπάρι γρήγορα περί τι ατόμου πρόκειται. Στον κόσμο που ζούμε, "χαίρομαι" που ανέπτυξα αυτή την ικανότητα. :( Όμως παραμένω -ας το πούμε- "ρομαντικός" και δεν κλείνω πόρτες. Για να μην κερδίσει κάποιος/κάποια την εμπιστοσύνη μου, θα πρέπει να κάνει μπαμ από μακριά. Υ.Γ. Πολύ όμορφα γραμμένο post Christina! :) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Προσωπικα δεν περιμενω καποια ιδιαιτερη κινηση η πραξη απο καποιον για να τον εμπιστευτω.Απλως αν αυτος ο καποιος μου εμπνεει εμπιστοσυνη τοτε και εγω θα ακολουθησω το ενστικτο μου.Βεβαια την εχω πατησει και θα την ξαναπατησω σιγουρα αλλα δεν πειραζει.Δεν νομιζω οτι μπορουν να τεθουν κριτηρια σε κατι τετοιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (16 Σεπ. 2004 , 07:48) η εμπιστοσύνη κερδίζεται με διάφορους τρόπους Εντελώς άσκοπο ποστ. Αφού το αναφέρεις,θα πρέπει και αναφέρεις 2-3 παραδείγματα. :mad: :mad: Αν θες να φτάσεις ψηλά σε αυτόν τον γαμημένο αριθμό ποστ και να περάσεις στην επόμενη ομάδα,ας ανταλλάξουμε μυνήματα. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ :mad: Στο Θέμα μας τώρα. Είναι πολύ δύσκολο τώρα πια να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός ατόμου,οι εποχές έχουν αλλάξει,οι άνθρωποι κλείνονται στον εαυτό τους φοβούμενοι μήπως πληγωθούν για τον x λόγο. Για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη κάποιου/κάποιας θα πρέπει να είσαι απολύτως ειλικρινής μαζί του/μαζί της και κάθε πράξη σου να έχει μέτρο. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις την θέση σου,να ανοιχτείς στον άλλο ώστε σιγά σιγά το άτομο να αρχίσει να σε βλέπει αλλιώς. Θα πρέπει να τον βοηθάς όπου έχει δυσκολίες,μόνο όταν είσαι σίγουρος ότι μπορείς,και να μην το κάνεις μόνο και μόνο για να φανείς ότι την βοηθάς. Είναι δύσκολο να εμπιστευτείς κάποιον,αλλά πολύ πιο δύσκολο να κερδίσεις εσύ την εμπιστοσύνη ενός άλλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Εγώ σε αρκετά πράγματα θα συμφωνήσω με τις κυρίες παραπάνω. Όσο μεγαλώνουμε, οι συνήθειές και οι προτιμήσεις μας μας κάνουν καταρχήν να ερχόμαστε πιο κοντά με άλλους ανθρώπους που έχουν τις ίδιες συνήθειες και αυτοί. Παράδειγμα: δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι όσες φορές βρίσκομαι σε επαγγελματικές εκδηλώσεις στο εξωτερικό - άγνωστος μεταξύ αγνώστων δηλαδή, πάντα, μα πάντα, γρήγορα κάνουμε πηγαδάκι οι "μεσογειακοί" τύποι. Έχουμε παρόμοια συμπεριφορά και αμέσως "τακιμιάζουμε". Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι η εμπιστοσύνη κερδίζεται από μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες της συμπεριφοράς του άλλου: μου αρέσει το σταθερό και γελαστό βλέμα. Επίσης το πως κινείται ή το πως θα πει κάτι είναι πράγματα που θα με κάνουν να τον εκτιμήσω και στη συνέχεια να τον εμπιστευτώ. Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (16 Σεπ. 2004 , 11:41) Εντελώς άσκοπο ποστ. Αφού το αναφέρεις,θα πρέπει και αναφέρεις 2-3 παραδείγματα. :mad: :mad: Αν θες να φτάσεις ψηλά σε αυτόν τον γαμημένο αριθμό ποστ και να περάσεις στην επόμενη ομάδα,ας ανταλλάξουμε μυνήματα. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ :mad: Όπα ρε φίλε που θα την πεις κιόλας έτσι στην κοπέλα. Τουλάχιστον ας είσαι πιο ευγενικός, και που ξέρεις δλδ ότι θέλει να περάσει κάποιον αριθμό μηνυμάτων;; Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια! Εσύ που δεν κάνεις ποτέ άσκοπα ποστ! Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (15 Σεπ. 2004 , 20:34) λολ :lol: :lol: :lol: :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Jog για πρόσεξε λίγο .. δεν είναι τρόπος να συμπεριφέρεσαι σε κάποιον άλλο χρήστη έτσι.. εξάλλου δεν είπε κάτι κακό ούτε έβρισε κάποιον.. για νάχουμε να λέμε τώρα.. Στο θέμα μας.. η εμπιστοσύνη κερδίζεται με την ειλικρίνεια και την εμπάθεια.. δηλαδή μην πέριμένεις με το παραμικρό έστω και το πιο λιλιπουτιο ψέμα να κερδίσεις την εμπιστοσύνη κάποιου.. χρειάζεται χρόνος.. Όπως ένα καλό κρασί χρειάζεται πολλά χρονια για να γίνει.. έτσι και η εμπιστοσύνη χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει και αναπτύσσεται σε μια σχέση.. ;) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 εγώ το βλέπω διαφορετικά...όταν με εμπιστευθούν οι άλλοι τότε εγώ προσπαθώ να δω αν μπορώ να τους εμπιστευθώ η όχι....και αν κάνω λάθος τότε βγάζω στην φορα ότι μου εμπιστεύθηκαν,hehehehehe! Σοβαρά όσο και να αναλύσουμε το θέμα όλοι θα εμπιστευτούμε λάθος άτομα ξανά και ξανά,είναι μέρος της ζωής και αν δεν το κάναμε τότε κάτι θα έλειπε.Το θέμα είναι να μην κλειστείς στον εαυτό σου λόγω καχυποψίας απέναντι στους άλλους γιατί κάποτε θα εκραγείς με όσα κρατάς μέσα σου.Μην φοβάστε να ανοιχθείτε,τα λάθη είναι για τους ανθρώπους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jonhis (16 Σεπ. 2004 , 01:23) Μια καλή απάντηση είναι αυοτ που λεει η φίλη παραπάνω <συνήθως ένα άτομο που είναι καλοπροαίρετο...χαμογελαστό ευδιάθετο μας κάνει να το εμπιστευόμαστε > αυτό πωτώ και εγώ γιατί αυτόν και οχι κάποιον αλλα. Καποιον με εμφάνιση περιποιημένη οχι τόσο ευδιάθετο θα τον εμπιστευόμασταν. Εναν άλλο που δεν ξέρει να μιλάει και μόνο γελάει πως θα μας φαινόταν? τι ακριβώς σε προβληματίζει όμως δεν λες και πως να "σε" πούμε; :whistle: :rolleyes: :confused: :) και τι εννοείς να γελάει και να μην μιλάει; :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (16 Σεπ. 2004 , 13:41) Εντελώς άσκοπο ποστ. Αφού το αναφέρεις,θα πρέπει και αναφέρεις 2-3 παραδείγματα. :mad: :mad: Αν θες να φτάσεις ψηλά σε αυτόν τον γαμημένο αριθμό ποστ και να περάσεις στην επόμενη ομάδα,ας ανταλλάξουμε μυνήματα. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ :mad: Αγαπητέ jog, αντγράφω από τους ΟΠΧ "Απαγορεύονται οι συστάσεις μελών του myPhone.gr προς άλλα μέλη σχετικά με την συμπεριφορά τους μέσα στο forum. Αρμόδιοι για το θέμα αυτό είναι μόνο οι Moderators του myPhone.gr, οι οποίοι έχουν και την ευθύνη να προβαίνουν στην λήψη κατάλληλων μέτρων. Εάν έχετε πρόβλημα με κάποιο άλλο μέλος του forum, ενημερώστε με PM τον αρμόδιο Moderator, και εκείνος θα επιληφθεί του θέματος κατά την κρίση του." Το παραπάνω μυνημά σου έρχεται σε σαφή αντίθεση , οπότε μπορείς να μετρήσεις αυτό το μηνυμά μου ως μία ακόμα προειδοποίηση προς το nickname σου. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts