johnsot-1 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Μπορει να βοηθησει καποιος, γιατι δεν βλεπω λινκ για κατεβασμα. Εγγραφη στο Need Rom εχεις κανει? "You must be logged for ROM download". Αν οχι, εγγραψου και μετα το longin θα δεις το link ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Εγγραφη στο Need Rom εχεις κανει? "You must be logged for ROM download". Αν οχι, εγγραψου και μετα το longin θα δεις το link ;) Nai κανονικα εχω κανει, λινκ ομως δεν βλεπω πουθενα. :rolleyes: Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Nai κανονικα εχω κανει, λινκ ομως δεν βλεπω πουθενα. :rolleyes: Links other than Needrom: vondroid.com filefactory solidfiles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Links other than Needrom: vondroid.com filefactory solidfiles Αυτα τα βλεπω, αλλα απο κανενα δεν μου κατεβαζει την rom. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Αυτα τα βλεπω, αλλα απο κανενα δεν μου κατεβαζει την rom. Tωρα μολις το δοκιμασα http://www.solidfiles.com/d/049528fd57/CUBOT_S208_KITKAT_FW.rar κατεβαινει κανονικα, απο filefactory βγαζει File Unavailable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Tωρα μολις το δοκιμασα http://www.solidfiles.com/d/049528fd57/CUBOT_S208_KITKAT_FW.rar κατεβαινει κανονικα, απο filefactory βγαζει File Unavailable Ok, πατουσα λαθος κουμπι γι αυτο δεν κατεβαινε. Με spflashtool την περναμε αυτη? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) Παιδια δεν μπορω να το κανω root. Ξερετε κανεναν σιγουρο τροπο? Θελω να περασω μια αλλη rom και δεν μου bootαρει στο sp flash tool στο download. Edited May 14, 2015 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Παιδια δεν μπορω να το κανω root. Ξερετε κανεναν σιγουρο τροπο? Θελω να περασω μια αλλη rom και δεν μου bootαρει στο sp flash tool στο download. RootGenius_1.8.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 VRoot-1.8.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 CUBOT_S208_V12 with 8gb phone memory & 8gb storage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 ρε μεγάλε για πες μας τη είναι αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Εσωτερικος χώρος αποθήκευσης 8gb αντι για 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 και πως γίνεται αυτό ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mankap7 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Καλημέρα παιδιά , έψαχνα να βρω αν υπάρχει θέμα για μπαταρία στο cubot s200,αλλά δεν βρήκα ,για αυτό το γράφω εδώ .... το τελευταίο μήνα τα παίξε η μπαταρία του κινητού :!:....ανά 4 ώρες θέλει φόρτιση !!!!...ανεβάζει φουλ θερμοκρασία ,σε σημείο ,όταν μιλάω στο τηλέφωνο να το έχω 20-30 πόντους μακρυά !!! ξέρει κανείς τι παίζει;;; ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Καλημέρα, ξέρει κανείς αν η μπαταρία απο το S208a κανει για το S208, ψαχνω μπαταρία για το S208 και βρίσκω μόνο για S208a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Αλλάξαμε οθόνη στο s208 φίλου, αλλά το touch είναι ότι να ναι. Αλλού πατάς, κι αλλού πετιέται. Έχετε καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Αλλάξαμε οθόνη στο s208 φίλου, αλλά το touch είναι ότι να ναι. Αλλού πατάς, κι αλλού πετιέται. Έχετε καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει; Πολλά μπορεί να φταίνε... το digitizer το ίδιο, η ταινία κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myron526 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 τελικά μήπως έμαθε κανείς αν η μπαταρία απο το S208a κανει για το S208, ψάχνει ένας φίλος μου μπαταρία για το S208 και στο internet βρήκαμε μπαταρίες μόνο για S208a. Στην Ελληνική αντιπροσωπεία λέτε να ξέρουν ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts