Jump to content

myron526

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About myron526

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 16

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

myron526's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Δυστυχώς και το δεύτερο cubot dinosaur, που είχαμε στη οικογένεια, παρουσίασε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (καμένη λωρίδα pixel στην οθόνη)... τυχαίο δεν νομίζω !
  2. τελικά, παρά την ζημιά το κράτησα το κινητό και το χρησιμοποιώ κανονικά, ευτυχώς η ζημιά στην οθόνη δεν επεκτάθηκε και τα αυτόματα πατήματα περιορίστηκαν...οπότε και εγώ μετά από λίγο καιρό το συνήθισα και με διάφορες πατέντες (κλείδωσε - ξεκλείδωσε οθόνη) την παλεύω. Εκεί μας κατάντησε ο Κινέζος...:dizzy:
  3. Αν και η έως τώρα επικοινωνία μου με το cubot official store του Aliexpress ήταν απογοητευτική θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω και απευθείας με την εταιρεία. Πάντως είναι πολύ κρίμα που ένα τόσο καλό τηλέφωνο πρέπει να παροπλιστεί για ένα πρόβλημα που κατά πάσα πιθανότητα έχει να κάνει με το λογισμικό και όχι το hardware μιας και η εμφάνιση της καμένης λωρίδας γίνεται σποραδικά (στην πραγματικότητα δεν έχει καεί η οθόνη, τις περισσότερες φορές λειτουργεί κανονικά).
  4. Απογοητεύτηκα από την στάση της εταιρείας! Τελικά περιορίστηκαν μόνο σε τεχνικές συμβουλές για το πώς θα κάνω factory reset και τίποτα παραπάνω. Όταν τους είπα πως το πρόβλημα δεν λύθηκε τότε ξεκίνησαν να μου λένε ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε με δική μου ευθύνη και ότι αυτοί δεν αναγνωρίζουν καμία υποχρέωση απέναντι μου (ούτε εγγύηση, ούτε αποζημίωση, ούτε να μου στείλουν μια οθόνη να την αλλάξω μόνος μου...τίποτα!). Δυστυχώς, μετά το πρόβλημα που προέκυψε με την οθόνη επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο οι φόβοι για τις κινεζικές εταιρείες τεχνολογίας...
  5. και εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα με την οθόνη του κινητού μου (βλέπε youtube video: https://www.youtube.com/watch?v=kGTEU03J93s) . Από χθες συνομιλώ με το cubot official store του Aliexpress. Προς το παρόν μου πρότειναν να κάνω στην συσκευή μου factory reset το δοκίμασα αλλά δυστυχώς τίποτα δεν άλλαξε. Τους ενημέρωσα ότι δεν διορθώθηκε το πρόβλημά μου και τώρα περιμένω να μου απαντήσουν. Αν και μέχρι τώρα ήμουν πολύ ικανοποιημένος από το τηλέφωνο αν το πρόβλημα δεν λυθεί θα αλλάξω γνώμη τόσο για το τηλέφωνο όσο και για την εταιρεία.
  6. Βρήκα λύση : πήγα settings--> accounts-->πάνω δεξιά το πλήκτρο με τις 3 τελιτσες-->check στο auto sync data (πριν δεν το είχα ενεργοποιημένο). Τώρα ο chrome συγχρονίζεται με το Google account μου .
  7. προσπαθώ να κάνω sync τους σελιδοδείκτες του chrome με την χρήση του google account μου και δεν μπορώ. Ενω κάνω sign in με το google account μου, κάτω από το όνομά μου εμφανίζει το μήνυμα : android system sync disabled και μου ζητάει να πάω στο Android settings για να κάνω re-enable το android system sync. Πάω και εγώ στα settings-->accounts-->google και πατάω το chrome για να κάνει sync. Και δεν με αφήνει, μου εμφανίζει : sync is OFF. Ξέρει κανείς τί να κάνω για να συντονίσω τον chrome ??
  8. ναι, οι εφαρμογές χαθήκανε, νομίζω οτι χαθήκανε όταν πήγα απο την v.11 στην v.12. Την v.12 δεν πρόλαβα να την λειτουργήσω καθόλου γιατί κατ ευθείαν πέρασα την v.13 οπότε δεν ξέρω εκεί τί θα γινόταν. Επίσης χαθήκανε και τα διάφορα widgets (πχ. τα direct calls) που είχα στο Home.
  9. myron526

    Cubot S208

    τελικά μήπως έμαθε κανείς αν η μπαταρία απο το S208a κανει για το S208, ψάχνει ένας φίλος μου μπαταρία για το S208 και στο internet βρήκαμε μπαταρίες μόνο για S208a. Στην Ελληνική αντιπροσωπεία λέτε να ξέρουν ??
  10. ότι είχα αποθηκευμένο στην κάρτα μνήμης δεν έπαθε τίποτα! Οι γενικές όμως ρυθμίσεις του κινητού (wallpaper, ringtone, email, κτλ) ορίστηκαν αυτόματα στις εργοστασιακές τους παραμέτρους.
  11. Almanak, σ ευχαριστώ πολύ για το link της v.12 την κατεβασα, ακολούθησα τις οδηγίες και την πέρασα στο κινητο. Έπειτα εγκατεστησα ατα καπάκια και την v.13. Τέλος καλό, όλα καλά !!! Δεν χρειάζεται να πω, πως έχω τις καλύτερες εντυπωσεις από την ν.13, είναι αισθητά καλύτερη από την ν.10 που είχα μέχρι χθες. Βελτιωμένα γραφικά και καλύτερη, πιο ομαλή ανταπόκριση οθόνης.
  12. Το χρησιμοποιώ σαν κύρια και μόνη συσκευή εδώ και έναν μήνα περίπου . Δεν έχω κανένα παράπονο, για τα χρήματα που δαπάνησα (97$) είναι εξαιρετικό ! Το ηχείο του είναι καλό, τίποτα το ιδιαίτερο. Η οθόνη του μου φαίνεται πως είναι λίγο πιο ευαίσθητη απ ότι θα έπρεπε αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Η κάμερα του είναι μέτρια προς χαλιά (όταν έχει αρκετό φως είναι καλή, όταν είναι σκοτεινά είναι άθλια) το μικρόφωνο του κατά την βιντεοσκοπιση είναι εξαιρετικά αδύναμο, ηχογραφεί καλά μόνο αυτόν που κρατά το κινητό. Από μπαταρία σκίζει, 3 ημέρες στο χαλαρό. Το δικό μου ήρθε με ανδροιντ 6. Από εξωτερική εμφάνιση πρέπει να πω πως είναι πολύ ωραίο, στιβαρό με μόνο μειονέκτημα του το καπάκι της μπαταρίας που είναι λεπτό (όταν είναι κουμπωμένο πάνω στο κινητό δεν φαίνεται το χάλι του). Γενικά έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος από το δεινοσαυρακι. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε αφήνει να ενοποιήσεις την κάρτα μνήμης με την εσωτερική, όσο καιρό το είχα έτσι δεν παρατήρησα καποιο προβλημα. Λαγκ γενικότερα δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου (1 μηνας full χρήση (όχι games) με ν.10). Θήκες έχει απ όλων των ειδών, στο AliExpress θα βρεις πολλά και διαφορα. Εγώ που το παρήγειλα από το GearBest μου στείλανε δωρεάν μαζί με την συσκευή μία πλαστική διάφανη περιμετρική θήκη και μία ακόμα με πορτάκι (που έχει τρύπα μπροστά)
  13. δυστυχώς και εγώ δεν μπορώ να περάσω σε v.13 . Κατέβασα το zip αρχείο στην Internal μνήμη, έτρεξα κανονικά την διαδικασία και όταν το κινητό άνοιξε μετά το instaling system update, πάλι έδειχνε ότι είναι στην v.10 εκεί δηλαδή που ήταν πριν την προσπάθεια αναβάθμισης. Είναι πιθανόν να μην μπορεί να πάει απο v.10 σε v.13 απευθείας :confused: ?? update: το έκανα update σε v.11 και προσπάθησα ξανά να του περάσω την v.13, δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Όπως ανέφερε ήδη ο panos699 : ''Η version παραμένει η ίδια όπως και όλα τα άλλα. Πιστεύω πώς και αυτή έχει θέμα πάλι, διότι με το που πάει να κάνει την ενημέρωση μετά από λίγο σταματάει η μπάρα που δείχνει την κατάσταση στο περίπου πόσο θέλει ακόμη για να τελειώσει και εξαφανίζεται. Μετά από αυτό ούτε λέει ότι ενημερώθηκε επιτυχώς ούτε τίποτα απλά ξανανοίξει το κινητό και τίποτα όλα ίδια... '' Μάλλον ούτε απο v.11 σε v.13 γίνεται αναβάθμιση...
×
×
  • Create New...