evi_xan Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καλησπέρα. Ειμαι ετοιμη να παραγγειλω το κινητο απο minideal. Το βρήκα όμως στο ιδιο σαιτ στο eu warehouse.Ειναι λιγο πιο ακριβο, αλλα ερχεται γρηγορότερα.Γνωριζετε αν υπάρχει καμία άλλη διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καλησπέρα. Ειμαι ετοιμη να παραγγειλω το κινητο απο minideal. Το βρήκα όμως στο ιδιο σαιτ στο eu warehouse.Ειναι λιγο πιο ακριβο, αλλα ερχεται γρηγορότερα.Γνωριζετε αν υπάρχει καμία άλλη διαφορα? καποιο λαθος κανεις ,,,,,, δεν το εχει το minideal sto EU warehouse του το Α850+ ........ και αν "μυριζομαι" σωστα το εχεις μπερδεψει με το Lenovo S850 που πρεπει να ειναι αυτο που θελεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_xan Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 καποιο λαθος κανεις ,,,,,, δεν το εχει το minideal sto EU warehouse του το Α850+ ........ και αν "μυριζομαι" σωστα το εχεις μπερδεψει με το Lenovo S850 που πρεπει να ειναι αυτο που θελεις :) ooops!καλα το ''μυρίστηκες"...Παρολα αυτα γνωριζεις αν υπαρχει καποια διαφορα στις παραγγελιες απο το eu warehouse? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 παιδια εχω εντόπιση ενα προβλημα ατην vanilla rom εαν εχεις αναπάντητη η μήνυμα δεν αναβει κάποιο φωτάκι ειδοποιήσεις και για να δεις αν εχεις αναπάντητη πρεπει να ανοίξεις το τηλ ξερει κανεις καποια λυση για αυτό ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 παιδια εχω εντόπιση ενα προβλημα ατην vanilla rom εαν εχεις αναπάντητη η μήνυμα δεν αναβει κάποιο φωτάκι ειδοποιήσεις και για να δεις αν εχεις αναπάντητη πρεπει να ανοίξεις το τηλ ξερει κανεις καποια λυση για αυτό ?? Ωπα.. Για να ξερουμε και τι λεμε. Εννοεις οτι η συσκευη σου ειχε φωτακι πριν την Vanilla? Η δικη μου δεν ειχε, οπως νομιζω και οποιουδηποτε αλλου. Απλα δεν εχει φωτακι. Και Ναι, ανοιγεις το τηλεφωνο η βαζεις εφαρμογες τυπου noled, που ομως δεν στις συνιστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Ωπα.. Για να ξερουμε και τι λεμε. Εννοεις οτι η συσκευη σου ειχε φωτακι πριν την Vanilla? Η δικη μου δεν ειχε, οπως νομιζω και οποιουδηποτε αλλου. Απλα δεν εχει φωτακι. Και Ναι, ανοιγεις το τηλεφωνο η βαζεις εφαρμογες τυπου noled, που ομως δεν στις συνιστω. δεν ξρω αν ειχε πριν δεν το ειχα τσεκάρει εφαρμογή γιατι δεν προτείνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 δεν ξρω αν ειχε πριν δεν το ειχα τσεκάρει εφαρμογή γιατι δεν προτείνεις? Δεν ειχε ουτε πριν.... Οι εφαρμογες τετοιου ειδους σου αναβουν στην πραγματικότητα την οθονη, καταναλωνοντας μπαταρια και πορους της συσκευης. Καποια στιγμη θα σε κουρασει. Αν θελεις να μην χανεις κλησεις, απλα βαλε ενα δυνατο ringtone. Και αν το καλοσκεφτεις, ολοι ανοιγουμε την συσκευη μας σχετικα συχνα για να δουμε emails, μηνυματα, καιρο, ωρα κλπ. Οποτε το λεντακι δεν ειναι και τοσο τραγικο να λειπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 οκ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Παιδιά θέλω να περάσω τους σελιδοδείκτης από τον Chrome στον ίντερνετ του τηλεφώνου πως στο καλό γίνεται στα άλλα τηλέφωνα που είχα πήγαιναν μόνη τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Παιδιά θέλω να περάσω τους σελιδοδείκτης από τον Chrome στον ίντερνετ του τηλεφώνου πως στο καλό γίνεται στα άλλα τηλέφωνα που είχα πήγαιναν μόνη τους Θα το κάνει μόνο του στον επόμενο συγχρονισμό Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Θα το κάνει μόνο του στον επόμενο συγχρονισμό Δεν το κάνει έχω κάνει 100 συγχρονισμους α και ξέχασα στους συγχρονισμους δεν λέει πουθενά συγχρονισμός ίντερνετ που λένε όλα τα κινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Καλησπερα παιδιά. Έχω καμια βδομάδα που ξαναπερασα τη vanilla και παρατηρώ οτι τα mb φεύγουν πολύ γρήγορα. Ο chrome και το facebook app χαλάνε παρα πολλά. Ξέρετε κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Καλησπερα παιδιά. Έχω καμια βδομάδα που ξαναπερασα τη vanilla και παρατηρώ οτι τα mb φεύγουν πολύ γρήγορα. Ο chrome και το facebook app χαλάνε παρα πολλά. Ξέρετε κάτι? chrome > ρυθμίσεις > Μείωση χρίσης δεδομένον FB > απενεργοποίησε την αυτόματη έναρξη βίντεο (δεν θυμάμαι που είναι) Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 chrome > ρυθμίσεις > Μείωση χρίσης δεδομένον FB > απενεργοποίησε την αυτόματη έναρξη βίντεο (δεν θυμάμαι που είναι) Δυστυχώς τα έχω κανει αυτά. Ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 παιδια η vanilla 2,8 ποτε θα βγει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Ποιος browser ειναι καλυτερος για το κινητο? του εχω βαλει firefox. Μηπως να αφηνα chrome? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Ποιος browser ειναι καλυτερος για το κινητο? του εχω βαλει firefox. Μηπως να αφηνα chrome? Είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή τον dolphin, αλλά δεν με βόλεψε και τον έβγαλα. Firefox δεν έχω δοκιμάσει ακόμα... Ο chrome μια χαρά μου φαίνεται ως τώρα πάντως! Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 CM πολύ ελαφρύς και γρήγορος Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 CM πολύ ελαφρύς και γρήγορος ναι και επισης μια προταση UC Browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Παιδιά το κινητό μου εξακολουθεί να χαλάει για ολες τις εφαρμοφες πααααρα πολλά mb με ελάχιστη χρήση. Βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Καμια ιδέα παρακαλώ? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 DroidWall και ορίζεις ποιες εφαρμογές έχουν νετ ή οχι Αυτό στο έκανε από την αρχή που έβαλες την rom? Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 DroidWall και ορίζεις ποιες εφαρμογές έχουν νετ ή οχι Αυτό στο έκανε από την αρχή που έβαλες την rom? Νομιζω ναι. Ξαναφλασσαρα τη vanilla και κρατησα backup τη δικια μου και κανει το ίδιο. Το κανει με όλα τα browsers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Παράξενο, αν και χρησιμοποιώ πολύ νετ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, μετά είναι και το Green power που μπορεί να ελέγχει αρκετές λειτουργίες μεταξύ άλλων πότε μπενεις στο νετ. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 (edited) Παράξενο, αν και χρησιμοποιώ πολύ νετ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, μετά είναι και το Green power που μπορεί να ελέγχει αρκετές λειτουργίες μεταξύ άλλων πότε μπενεις στο νετ. Μπορει ας πουμε να μου φαει 2 mb σε 5 λεπτα browsing. Μου φαινετια και μενα παρα πολυ περιοεργο και εχω ξενερωσει λιγο. θα δοκιμασω να φλασαρω s124 τωρα κανει το ιδιο και με s124. Mπορει να μου χαλασε και 4mb σε 45 δευτερολεπτα μονο ο browser.Eχω απελπιστει Edited October 27, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seitanis Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 (edited) Δοκίμασε τον Now Browser, σε μένα δεν καταναλωνει πολλα MB. κι εγω το Vanilla εχω. Edited October 27, 2014 by seitanis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts