drivth Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 MIUI v6 for Lenovo A850+ Η διαδικασία είναι ίδια με την εγκατάσταση της Vanilla, περνάμε πρώτα την rom που κατεβάζουμε από εδώ https://drive.google.com/file/d/0BwKiNODXo-29VXYwQzV4bnB2cjA/view και αμέσως μετά με τον ίδιο τρόπο περνάμε αυτό https://drive.google.com/file/d/0BwKiNODXo-29c1RCd0J1TzBLaU0/view καλή διασκέδαση Anna2 εδώ είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 (edited) Anna2 εδώ είσαι. Ευχαριστώ πολύ αλλά το λινκ δεν δουλεύει. Edited October 19, 2015 by anna2 Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Θα το ανεβάσω αύριο και θα στο στείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Θα το ανεβάσω αύριο και θα στο στείλω. Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Εδώ τα δύο αρχεία : https://drive.google.com/open?id=0B8vIQL2xtDnUaTdoZGlJU0wwYXc και https://drive.google.com/open?id=0B8vIQL2xtDnUY2xNMWtUbWZTb3M. Πρώτα περνάς το ένα και μετά αμέσως το άλλο. Καλή επιτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Ευχαριστώ πάρα πολύ. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oban Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 (edited) Μολις διαβασα αυτο που λεει πως βελτειωνει την camera, ειμαι με AOSP Vanilla ROM 2.7 λετε να το δοκιμασω? Edited October 20, 2015 by oban Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Μολις διαβασα αυτο που λεει πως βελτειωνει την camera, ειμαι με AOSP Vanilla ROM 2.7 λετε να το δοκιμασω? Μόλις το έβαλα σε συσκευή φίλου με miui. Μια χαρά δουλεύει. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Μόλις το έβαλα σε συσκευή φίλου με miui. Μια χαρά δουλεύει. Δλδ τι παραπάνω προσφέρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oban Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Δλδ τι παραπάνω προσφέρει? υποτιθεται καλυτερη καμερα μπρος-πισω, νομιζω διακρινω μια μικρη βελτιωση αλλα τιποτα το φοβερο. Υπαρχει καποιος καλος dialer να μου προτεινει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Υπαρχει καποιος καλος dialer να μου προτεινει καποιος? Δοκίμασε τον ExDialer Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oban Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Δοκίμασε τον ExDialer θα τον δοκιμασω, ευχαριστω για την προταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Καλησπερα, εχω το κινητακι αυτο με την s124_140516_baralabji. Για τον σκοπο που το θελω (gps με εφαρμογη HERE) σπερνει. Γρηγορο λοκαρισμα και αψογη πλοηγηση. Επειδη ομως το μικροβιο δεν βγαινει της καστομιας, τι rom να βαλω και να δουλευει απροβληματιστα το κινητο; thanks in advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Καλησπερα, εχω το κινητακι αυτο με την s124_140516_baralabji. Για τον σκοπο που το θελω (gps με εφαρμογη HERE) σπερνει. Γρηγορο λοκαρισμα και αψογη πλοηγηση. Επειδη ομως το μικροβιο δεν βγαινει της καστομιας, τι rom να βαλω και να δουλευει απροβληματιστα το κινητο; thanks in advance Aosp vanilla 2.7 . Μέσω recovery περνάει ,πάρε backup πρωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Aosp vanilla 2.7 . Μέσω recovery περνάει ,πάρε backup πρωτα Την εβαλα μετα κοπων και βαιων. Εχω ενα θεμα, το here δεν ανοιγει καν. Και το GravityBox μου βγαζει: "GravityBox system framework not responding. Exiting." Καμμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Χαίρεται, αντιμετωπίζει κανείς τελευταία προβλήματα συγχρονισμού ειδικά στην λήψη email και το εικονίδιο του Wi-Fi να είναι συνεχώς γκρι και όχι μπλε? Είμαι με την s124 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Την εβαλα μετα κοπων και βαιων. Εχω ενα θεμα, το here δεν ανοιγει καν. Και το GravityBox μου βγαζει: "GravityBox system framework not responding. Exiting." Καμμια ιδεα; Το here μου τρέχει κανονικά. Για το gravity box πήγαινε στην εφαρμογή xposed installer ,modules και τικαρε το gravitybox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oban Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 εχει δοκιμασαει κανεις τιποτα αλλο stable εκτος απο vanilla? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gachrazoglou Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 (edited) Παιδιά έχω προβληματάκι με την vanilla..!! ο ήχος από όοολα τα ringtone είναι πολύ χαμηλός δοκίμασα μέσω του gravitybox αλλά δεν έγινε, έπειτα μπήκα σε engineering mode και ανέβασα τις τιμές από το audio αλλά δεν έγινε καμιά ιδέα κανείς?? Ευχαριστώ. επίσης διαπίστωσα ότι δεν βλέπει στον αποθηκευτικό χώρο την κάρτα sd.. άλλος το έχει αυτό το πρόβλημα??? Edited December 1, 2015 by gachrazoglou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleele Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΤΟ LENOVO A850+ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ Η ΟΘΟΝΗ.ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΒΓΑΛΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ,ΚΑΡΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΩς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΚΙΝΑ. ****ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΑ.ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ*** ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalti Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Aosp vanilla 2.7 . Μέσω recovery περνάει ,πάρε backup πρωτα Από που το βρίσκεις ??? Needrom? Παράθεση Τον ΝΟΥ σου και να πίνεις το ΝΟΥΝΟΥ σου!!!!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Από που το βρίσκεις ??? Needrom? Στην πρώτη σελίδα του παρόντος νήματος υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΤΟ LENOVO A850+ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ Η ΟΘΟΝΗ.ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΒΓΑΛΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ,ΚΑΡΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΩς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΚΙΝΑ. ****ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΑ.ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ*** ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. Για αρχή μη γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις και εμείς δε σου έχουμε κάνει τίποτα. Τώρα στο θέμα, αν δεν μπορείς να το ξεκλειδώσεις πρέπει να μπεις στο recovery το οποίο μπορείς να περάσεις μέσο flash tool, να κάνεις διαγραφή data user και επανεκκίνηση, ότι έχεις περασμένο - αποθηκευμένο θα διαγραφεί, αν δεν κατάλαβες τίποτα από αυτά που σου λέω ψάξε κάποιο γνωστό που να μπορεί να καταλάβει τι πρέπει να κάνει και ότι χρειάζεται εδώ είμαστε. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MasterNik Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 (edited) Καλησπέρα στην κοινότητα και καλή χρονιά. Προφανώς έχω το συγκεκριμένο μοντέλο και το έχω παραγγείλει από Κίνα, που σημαίνει ότι έχει κινέζικη ROM και θέλω να την αλλάξω. Έχω κάποιους ενδοιασμούς σχετικά με την ROΜ που προτέινεται σ'αυτό το thread (Vanilla Aosp κτλ), θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι δοκιμασμένη στο συγκεκριμένο μοντέλο, εαν παρουσιάζει προβλήματα και τι απόδοση προσφέρει γενικά. Δεύτερη ερώτηση: Έχω προσπαθήσει να κάνω flash μια official ROM που βρήκα απο το needrom.com με 4.2.2 και δεν τα κατάφερα λόγω του ότι όταν συνέδεα την συσκευή χωρίς μπαταρία για να κάνει flash την ROM (έτσι προτείνεται από έναν οδηγό που βρήκα) απλά δεν έβρισκε την συσκευή (έχω Windows 8.1). Αναρωτήθηκα αν είναι θέμα USB ή απλά αν μου διαφέυγει κάτι. Τρίτη και κύρια ερώτηση: Υποστηρίζει η συσκευή Lollipop; Και αν ναι, που μπορώ να βρω ROM και πως μπορώ να κάνω flash. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited January 3, 2016 by MasterNik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themig Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Είχε την s118 στο κινητό και είχε κάποια προβλήματα, αποφάσισα να βάλω τη vanilla και το κινητό μεταμορφώθηκε. Το μονο θέμα που δεν έχω βρει λύσει είναι οτι όταν το απενεργοποιω μετα δεν ανοίγει αν δεν κάνω reboot απο το recovery, οποτε αναγκαστικά το αφηνω στη λειτουργεια πτήσης, κάτι άλλο σημαντικό δεν έχω δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts