Jump to content

Lenovo A850+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

MIUI v6 for Lenovo A850+

Η διαδικασία είναι ίδια με την εγκατάσταση της Vanilla,

περνάμε πρώτα την rom που κατεβάζουμε από εδώ https://drive.google.com/file/d/0BwKiNODXo-29VXYwQzV4bnB2cjA/view

και αμέσως μετά με τον ίδιο τρόπο περνάμε αυτό https://drive.google.com/file/d/0BwKiNODXo-29c1RCd0J1TzBLaU0/view

καλή διασκέδαση

Anna2 εδώ είσαι.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Anna2 εδώ είσαι.

Ευχαριστώ πολύ αλλά το λινκ δεν δουλεύει.

Edited by anna2
Φιλικά.Γιώργος.

Θα το ανεβάσω αύριο και θα στο στείλω.

Ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Φιλικά.Γιώργος.

Εδώ τα δύο αρχεία : https://drive.google.com/open?id=0B8vIQL2xtDnUaTdoZGlJU0wwYXc και https://drive.google.com/open?id=0B8vIQL2xtDnUY2xNMWtUbWZTb3M. Πρώτα περνάς το ένα και μετά αμέσως το άλλο. Καλή επιτυχία.

Μολις διαβασα αυτο που λεει πως βελτειωνει την camera, ειμαι με AOSP Vanilla ROM 2.7 λετε να το δοκιμασω?

Μόλις το έβαλα σε συσκευή φίλου με miui.

Μια χαρά δουλεύει.

Φιλικά.Γιώργος.

Μόλις το έβαλα σε συσκευή φίλου με miui.

Μια χαρά δουλεύει.

Δλδ τι παραπάνω προσφέρει?

Δλδ τι παραπάνω προσφέρει?

υποτιθεται καλυτερη καμερα μπρος-πισω, νομιζω διακρινω μια μικρη βελτιωση αλλα τιποτα το φοβερο.

Υπαρχει καποιος καλος dialer να μου προτεινει καποιος?

Υπαρχει καποιος καλος dialer να μου προτεινει καποιος?

Δοκίμασε τον ExDialer

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλησπερα, εχω το κινητακι αυτο με την s124_140516_baralabji.

Για τον σκοπο που το θελω (gps με εφαρμογη HERE) σπερνει. Γρηγορο λοκαρισμα και αψογη πλοηγηση.

Επειδη ομως το μικροβιο δεν βγαινει της καστομιας, τι rom να βαλω και να δουλευει απροβληματιστα το κινητο;

thanks in advance

Καλησπερα, εχω το κινητακι αυτο με την s124_140516_baralabji.

Για τον σκοπο που το θελω (gps με εφαρμογη HERE) σπερνει. Γρηγορο λοκαρισμα και αψογη πλοηγηση.

Επειδη ομως το μικροβιο δεν βγαινει της καστομιας, τι rom να βαλω και να δουλευει απροβληματιστα το κινητο;

thanks in advance

Aosp vanilla 2.7 . Μέσω recovery περνάει ,πάρε backup πρωτα

• 4 weeks later...

Την εβαλα μετα κοπων και βαιων.

Εχω ενα θεμα, το here δεν ανοιγει καν.

Και το GravityBox μου βγαζει:

"GravityBox system framework not responding. Exiting."

Καμμια ιδεα;

Χαίρεται, αντιμετωπίζει κανείς τελευταία προβλήματα συγχρονισμού ειδικά στην λήψη email και το εικονίδιο του Wi-Fi να είναι συνεχώς γκρι και όχι μπλε? Είμαι με την s124

Την εβαλα μετα κοπων και βαιων.

Εχω ενα θεμα, το here δεν ανοιγει καν.

Και το GravityBox μου βγαζει:

"GravityBox system framework not responding. Exiting."

Καμμια ιδεα;

Το here μου τρέχει κανονικά. Για το gravity box πήγαινε στην εφαρμογή xposed installer ,modules και τικαρε το gravitybox

• 2 weeks later...
Παιδιά έχω προβληματάκι με την vanilla..!! ο ήχος από όοολα τα ringtone είναι πολύ χαμηλός δοκίμασα μέσω του gravitybox αλλά δεν έγινε, έπειτα μπήκα σε engineering mode και ανέβασα τις τιμές από το audio αλλά δεν έγινε καμιά ιδέα κανείς?? Ευχαριστώ. επίσης διαπίστωσα ότι δεν βλέπει στον αποθηκευτικό χώρο την κάρτα sd.. άλλος το έχει αυτό το πρόβλημα??? Edited by gachrazoglou

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΕΧΩ ΤΟ LENOVO A850+

ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ Η ΟΘΟΝΗ.ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΒΓΑΛΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ,ΚΑΡΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΩς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΚΙΝΑ.

****ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΑ.ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ***

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

Από που το βρίσκεις ??? Needrom?

Τον ΝΟΥ σου και να πίνεις το ΝΟΥΝΟΥ σου!!!!:ninja:

Από που το βρίσκεις ??? Needrom?

Στην πρώτη σελίδα του παρόντος νήματος υπάρχει.

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΕΧΩ ΤΟ LENOVO A850+

ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ Η ΟΘΟΝΗ.ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΒΓΑΛΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ,ΚΑΡΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΩς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΚΙΝΑ.

****ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΑ.ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ***

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

Για αρχή μη γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις και εμείς δε σου έχουμε κάνει τίποτα.

Τώρα στο θέμα, αν δεν μπορείς να το ξεκλειδώσεις πρέπει να μπεις στο recovery το οποίο μπορείς να περάσεις μέσο flash tool, να κάνεις διαγραφή data user και επανεκκίνηση, ότι έχεις περασμένο - αποθηκευμένο θα διαγραφεί, αν δεν κατάλαβες τίποτα από αυτά που σου λέω ψάξε κάποιο γνωστό που να μπορεί να καταλάβει τι πρέπει να κάνει και ότι χρειάζεται εδώ είμαστε.

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

• 5 weeks later...

Καλησπέρα στην κοινότητα και καλή χρονιά.

Προφανώς έχω το συγκεκριμένο μοντέλο και το έχω παραγγείλει από Κίνα, που σημαίνει ότι έχει κινέζικη ROM και θέλω να την αλλάξω.

Έχω κάποιους ενδοιασμούς σχετικά με την ROΜ που προτέινεται σ'αυτό το thread (Vanilla Aosp κτλ), θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι δοκιμασμένη στο συγκεκριμένο μοντέλο, εαν παρουσιάζει προβλήματα και τι απόδοση προσφέρει γενικά.

Δεύτερη ερώτηση: Έχω προσπαθήσει να κάνω flash μια official ROM που βρήκα απο το needrom.com με 4.2.2 και δεν τα κατάφερα λόγω του ότι όταν συνέδεα την συσκευή χωρίς μπαταρία για να κάνει flash την ROM (έτσι προτείνεται από έναν οδηγό που βρήκα) απλά δεν έβρισκε την συσκευή (έχω Windows 8.1). Αναρωτήθηκα αν είναι θέμα USB ή απλά αν μου διαφέυγει κάτι.

Τρίτη και κύρια ερώτηση: Υποστηρίζει η συσκευή Lollipop; Και αν ναι, που μπορώ να βρω ROM και πως μπορώ να κάνω flash.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Edited by MasterNik

Είχε την s118 στο κινητό και είχε κάποια προβλήματα, αποφάσισα να βάλω τη vanilla και το κινητό μεταμορφώθηκε. Το μονο θέμα που δεν έχω βρει λύσει είναι οτι όταν το απενεργοποιω μετα δεν ανοίγει αν δεν κάνω reboot απο το recovery, οποτε αναγκαστικά το αφηνω στη λειτουργεια πτήσης, κάτι άλλο σημαντικό δεν έχω δει.