nospa12 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 βρεθηκε οκ κατι αλλο παιδια....γινεται να βγαλουμε τις τρεις οθονες απο την lock screen?να μην παει αριστερα δεξια??με vanilla ειμαι.... Από τις ρυθμίσεις του launcher το κάνεις αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Δε μου δουλεύει το snapchat με data. Είμαι με αοσπ. Έχει κάνεις το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_6 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ξερω οτι θα εχει αναφερθει αλλα κουραστικε το ματι μου να διαβαζω και μεχρι την σελιδα που πηγα δεν ειχε αναφερθει. Η μπαταρια σε αυτο το κινητο πως παει? Ποσο αντεχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Με vanilla 2.7 σκοτώνει. Με μαμιισια Ρομ s118 δεν θυμάμαι, αλλά όχι άσχημα πάντως. Απο τις κορυφαίες έναντι του ανταγωνισμού. Edit. Μέγιστη διαρκεια οθόνης στην συσκευή μου πανω απο 9 ώρες. Δεν το έχω ξαναδεί αλλου προσωπικά. Edited April 21, 2015 by nininikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Με vanilla και πολλά τηλέφωνα, λίγο internet, ανοιχτό τηλέφωνο μέρα νύχτα πιάνω άνετα 4 μέρες αυτονομίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Το έχω με vanilla Επειδη θέλω sms με 150 χαρακτηρες και δεν γινεται, έβαλα το GoSMS αλλά μου ερχονται τα μυνηματα και με το προγραμμα sms της vanilla και με το gosms δλδ διπλά. Οταν απεγκατέστησα το προγραμμα των sms της vanilla δεν δούλευε ουτε το gosms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Δοκιμασε το google messenger.Αν δεν γινεται τιποτα , τοτε περασε ξανα μεσα το apk των μηνυματων που θα βρεις στο ιντερνετ και ξανα πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) Αντιμετωπιζω ενα θεματακι αρκετα ενοχλητικο εδω κ 3-4 μερες. Το κντ αργει παρα πολυ να φορτισει, το εβαλα βραδυ πριν κοιμηθω κ το πρωι μετα απο 6-7 ωρες ηταν στο 78%. Εχει τυχει σε καποιον κατι παρομοιο; Επισης σε διαφορες εφαρμογες μου πεταει το μηνυμα granted π.χ supersu to get root permission. Tι παιζει, δεν ειμαι root πλεον; Edited April 25, 2015 by foler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 (edited) Αυτό ρε παίδες άλλο είναι? 45.000 Αntutu!!!!! OS 4.4.3 1920Χ1080 CAMERA 13 M ΚΛΠ https://www.youtube.com/watch?v=1HjM4K0haBg Edited April 26, 2015 by Vagelis2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitheos Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Αυτό ρε παίδες άλλο είναι? 45.000 Αntutu!!!!! OS 4.4.3 1920Χ1080 CAMERA 13 M ΚΛΠ https://www.youtube.com/watch?v=1HjM4K0haBg ποιο μαιμου δεν γινεται........κοιτα το αυθεντικο για να καταλαβεις http://www.minideal.net/lenovo-a850-white-smartphone-mtk6592-octa-core-dual-sim-3g-gps-with-5-5-inch-ips-screen.html ,το αυθεντικο εχει και μπροστα logo και μεσα ο τυπος και τα στοιχεια του ειναι τυπωμενα στο πλαστικο και οχι αυτοκολητο που να λεει μονο λενοβο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mar_mo Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Καλησπέρα. Το κινητάκι το έχω από τον Οκτώβρη και πέρα από κάτι επανεκκινησεις που κανει που και που δεν έχω κανένα παράπονο. Εκτός από σήμερα που ξαφνικά σταμάτησαν να λειτουργουν τα πλήκτρα αφής. όλο το υπόλοιπο κινητο δουλεύει άψογα εκτός από τα 3 αυτά πληκτρα που δεν ανταποκρίνονται καθόλου. Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Καλησπέρα. Το κινητάκι το έχω από τον Οκτώβρη και πέρα από κάτι επανεκκινησεις που κανει που και που δεν έχω κανένα παράπονο. Εκτός από σήμερα που ξαφνικά σταμάτησαν να λειτουργουν τα πλήκτρα αφής. όλο το υπόλοιπο κινητο δουλεύει άψογα εκτός από τα 3 αυτά πληκτρα που δεν ανταποκρίνονται καθόλου. Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα; Επανεκκινήσεις κάθε πότε σου κάνει? Με ποια rom είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mar_mo Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Επανεκκινήσεις κανει μια φορά στις 15 μέρες, αλλες φορες ζητάει pin και αλλες φορες απλα ανοιγοκλεινει η οθόνη κ επανέρχεται χωρίς να ζητάει pin για τις Sim. Τώρα γθα το ποια ROM έχω δεν ξέρω πως να το βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
membermaryd Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Καλησπέρα και καλό μήνα. 'Εχω το κινητό περίπου 4 μήνες και μέχρι πριν καμιά εβδομάδα περίπου δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ξαφνικά όμως σταμάτησε να εμφανίζει ειδοποιήσεις για τα mail μου ενώ όλες οι ρυθμίσεις και από το yahoo και από το κινητό είναι ενεργοποιημένες και σήμερα για πρώτη φορά χωρίς ιδιαίτερη χρήση η μπαταρία έφτασε στο 15% κατά τις 7 το απόγευμα μετά από φουλ φόρτιση όλη τη νύχτα. Το κινητό μέχρι στιγμής με έβγαζε τουλάχιστον μιάμιση μέρα με κανονική και καμιά φορά βαριά χρήση. Δεν έχω πειράξει κάτι από τότε που το πήρα ούτε έχω αλλάξει ρομ. Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να ελέγξω για να δω τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kiparisis Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Βάλτε την vanila rom και δεν θα έχετε το παραμικρό πρόβλημα.... Ούτε επανεκκίνησεις ούτε τπτ.. Το πως θα το βρείτε στην πρώτη σελίδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Βάλτε την vanila rom και δεν θα έχετε το παραμικρό πρόβλημα.... Ούτε επανεκκίνησεις ούτε τπτ.. Το πως θα το βρείτε στην πρώτη σελίδα... Και εγω vanilla έχω. :lol:Τοχω απο περυσι το καλοκαιρι χωρις να παρουσιασει τίποτα Υπαρχει περιπτωση να βγει η 2.8 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Επανεκκινήσεις κανει μια φορά στις 15 μέρες, αλλες φορες ζητάει pin και αλλες φορες απλα ανοιγοκλεινει η οθόνη κ επανέρχεται χωρίς να ζητάει pin για τις Sim. Τώρα γθα το ποια ROM έχω δεν ξέρω πως να το βρω Ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο (κάπου θα βρείς ένα S118 ή S119 ή S124) αυτό πές μας. Καλησπέρα και καλό μήνα. 'Εχω το κινητό περίπου 4 μήνες και μέχρι πριν καμιά εβδομάδα περίπου δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ξαφνικά όμως σταμάτησε να εμφανίζει ειδοποιήσεις για τα mail μου ενώ όλες οι ρυθμίσεις και από το yahoo και από το κινητό είναι ενεργοποιημένες και σήμερα για πρώτη φορά χωρίς ιδιαίτερη χρήση η μπαταρία έφτασε στο 15% κατά τις 7 το απόγευμα μετά από φουλ φόρτιση όλη τη νύχτα. Το κινητό μέχρι στιγμής με έβγαζε τουλάχιστον μιάμιση μέρα με κανονική και καμιά φορά βαριά χρήση. Δεν έχω πειράξει κάτι από τότε που το πήρα ούτε έχω αλλάξει ρομ. Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να ελέγξω για να δω τι μπορεί να συμβαίνει; Δες και εσύ φίλε με πια rom είσαι. Γενικά, η vanilla (που πρότειναν και τα παιδιά από πάνω) είναι ότι πρέπει για το τηλέφωνο (προσωπική άποψη πάντα!) 4 μέρες μπαταρία με φούλ τηλέφωνα λόγω δουλειάς και αρκετό internet Ακούγονται επίσης καλά λόγια για την S118 και για την S124. Δεν τις έχω δοκιμάσει γιατί έχω τη vanilla από πέρσι το καλοκαίρι χωρίς καμία επανεκκίνηση και κανένα lag.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Αυτό ρε παίδες άλλο είναι? 45.000 Αntutu!!!!! OS 4.4.3 1920Χ1080 CAMERA 13 M ΚΛΠ https://www.youtube.com/watch?v=1HjM4K0haBg Μουφα ειναι ....παρομοιο ειχε φερει ο αδερφος μου , δηθεν lenovo L900 (4Gb ram , 16G , 13mp...) και για να ειναι πειστικοι εχουν πειραγμενη εκδοση του antutu ...αμα του βαλεις ενα quadrant (antutu πιο νεο δεν εγκαθιστα) θα στο βγαλει στην καλυτερη λιγο πανω απο το LG 2X. Eτσι ειχε τυχει σε εμας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteragas Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 (edited) Καλησπέρα!παιδια εχω ένα ''μικρό'' πρόβλημα,τα εκανα μαντάρα δεν ακολουθησα σωστα τις οδηγίες του φίλου pisons ,εκανα wipe τα παντα (ευτυχως στην sd εκανα ενα back up ) αλλα τωρα το ανοιγω και μου εμφανίζει μονο το λογοτυπο της lenovo.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει βήμα βήμα αν είναι αυτο εφικτό να βάλω την rom στο κινητο μου η έστω να επανέλθω στα παλιά γιατι δεν έχω κινητό αυτή την στιγμή :worry: . Y.Γ. Τα καταφερα τελικά συγνώμη για την αναστάτωση. Edited May 5, 2015 by lefteragas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
membermaryd Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο (κάπου θα βρείς ένα S118 ή S119 ή S124) αυτό πές μας. Δες και εσύ φίλε με πια rom είσαι. Γενικά, η vanilla (που πρότειναν και τα παιδιά από πάνω) είναι ότι πρέπει για το τηλέφωνο (προσωπική άποψη πάντα!) 4 μέρες μπαταρία με φούλ τηλέφωνα λόγω δουλειάς και αρκετό internet Ακούγονται επίσης καλά λόγια για την S118 και για την S124. Δεν τις έχω δοκιμάσει γιατί έχω τη vanilla από πέρσι το καλοκαίρι χωρίς καμία επανεκκίνηση και κανένα lag.... Το κινητό ήρθε με S118 που μου είπαν ότι είναι καλή οπότε δεν την πείραξα. Τελικά το θέμα με την μπαταρία ήταν προσωρινό γιατί στην επόμενη φόρτιση όλα ήταν όπως πρώτα αλλά ακόμα δεν έρχονται ειδοποιήσεις για τα mail. Πάντως για τις δικές μου απαιτήσεις το κινητό είναι ότι καλύτερο εκτός από την κάμερα που είναι απογοητευτική . Επι τη ευκαιρία να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι καλύτερο από πλευράς κάμερας εκτός από τα vibe που εκτός του ότι είναι αρκετά ακριβά έχουν ενσωματωμένη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Με τη σειρα μου να συμφωνησω οτι η vanilla ειναι μακραν καλυτερη απο τη 124 που ειχε μεσα.Πολυ πιο γρηγορη , για εμενα πολυ πιο οικειο το περιβαλλον του στοκ λογισμικου και πολυ βολικη η συμβατοτητα αυτου με το gravity box μεταξυ αλλων .Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα , κανενα κολλημα και ολα καλα.Η δε εγκατασταση του , πανευκολη ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Παιδια το κινητο αξιζει? Γενικα εχει κανενα χαζοπροβλημα με τα +30 οπως αλλα lenovo? Γενικα αν το παρω με την ρομ που εχουν τα κινεζομαγαζια τι προβληματα θα εχω με την ρομ? Στα 1.4GHz ειναι οπως γραφει εδω http://www.vickmall.com/lenovo-a850-smartphone-android4-2-mtk6592-octa-core-1-4ghz-5-5-inch-qhd-screen.html ? Edited May 12, 2015 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 (edited) Για εμένα αξίζει αρκετά.Δε θα έλεγα ότι θα έχεις προβλήματα.Μια χαρά είναι .Το μόνο που με χάλασε και του αλλαξα την ρομ εγώ ήταν ότι ξεμενε από ραμ καμία φορά.Τρέχει στο 1.7 και όχι 1.4 . Edited May 13, 2015 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Με χαλανε λιγο τα 5mp αλλα κατα τα αλλα καλα λογια διαβαζω για το κινητο. Ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Ρε παιδιά έχει βρει κανείς καμία λύση να μην βγάζει συνέχεια το παράθυρο που λέει ότι ο contact manager θέλει ενημέρωση? Έχω δοκιμάσει διάφορα firewalls από το play store που μπλοκάρουν την εφαρμογή από το internet αλλά συνεχίζει να το βγάζει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts