olorin1989 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) Οχι ποτε, ουτε κατα διανοια. Ποια ρομ φορας? Εγω εχω την S118 με greenify και wakelock detector, χωρις πολυ συχνα syscs Λογικά έχω την S118 αφού πάω να κάνω το update και μου βγαζει την 119....α γιατί δεν μου κάνει το update;το κατεβάζει κανονικά αλλά δεν μου το εγκαθιστά!!! Edited June 29, 2014 by olorin1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 29, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Μήπως έχεις βάλει custom recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olorin1989 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Μήπως έχεις βάλει custom recovery; Που το βλέπω αυτό;Αν έχεις την καλοσύνη πες μου γιατί δεν τα ξέρω και πολύ καλά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Λογικά έχω την S118 αφού πάω να κάνω το update και μου βγαζει την 119....α γιατί δεν μου κάνει το update;το κατεβάζει κανονικά αλλά δεν μου το εγκαθιστά!!! Και δεν προκειται να σου κανει ποτε φιλε μου,μονο στα Κινεζικα δικτια γινεται αυτο.:) Και σε πολλες αλλες μαρκες το κανει αυτο,π.χ. huawei οποτε δεν υπαρχει καποιο θεμα με το κντ σου. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olorin1989 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Και δεν προκειται να σου κανει ποτε φιλε μου,μονο στα Κινεζικα δικτια γινεται αυτο.:) Και σε πολλες αλλες μαρκες το κανει αυτο,π.χ. huawei οποτε δεν υπαρχει καποιο θεμα με το κντ σου. ΟΚ...Και γιατί τότε ρε παιδιά μου κολλάει...εντάξει η μπαταρία, πάει στο διάολο...αλλά να κολλάει.....κάτι θα οφείλεται γι αυτό όμως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 ΟΚ...Και γιατί τότε ρε παιδιά μου κολλάει...εντάξει η μπαταρία, πάει στο διάολο...αλλά να κολλάει.....κάτι θα οφείλεται γι αυτό όμως.... Φιλε μο κατα 99,9999999% δεν εχει ....κατσει.....καλα η rom,δεν κολλαει το κντ με τπτ,του εχω βγαλει τα ματια,και ποτε δεν εκανε κιχ. Και δεν μλαω για ενα κομματι,αλλα για τουλαχιστον 5 που εχω φερει σε διαφορους φιλους κατα καιρους.Ξαναπερνα την rom,αυτη ειναι η προταση μου,υποθετωντας βεβαια οτι ολα τα παραπανω τα εχεις απο την αρχη,και οχι να παρουσιαστηκαν ξαφνικα,μετα απο το περασμα καποιας εφαρμογης π.χ.,σωστα? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olorin1989 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Φιλε μο κατα 99,9999999% δεν εχει ....κατσει.....καλα η rom,δεν κολλαει το κντ με τπτ,του εχω βγαλει τα ματια,και ποτε δεν εκανε κιχ. Και δεν μλαω για ενα κομματι,αλλα για τουλαχιστον 5 που εχω φερει σε διαφορους φιλους κατα καιρους.Ξαναπερνα την rom,αυτη ειναι η προταση μου,υποθετωντας βεβαια οτι ολα τα παραπανω τα εχεις απο την αρχη,και οχι να παρουσιαστηκαν ξαφνικα,μετα απο το περασμα καποιας εφαρμογης π.χ.,σωστα? Κολλάει από την αρχή το τηλέφωνο...έκανα και factory reset αλλά και πάλι τίποτα....Άρα να ξαναπεράσω τη ROM...μπορείς όμως να με καθοδηγήσεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Κολλάει από την αρχή το τηλέφωνο...έκανα και factory reset αλλά και πάλι τίποτα....Άρα να ξαναπεράσω τη ROM...μπορείς όμως να με καθοδηγήσεις;;; Ριξε ια ματια στο παρων τοπικ,υπαρχουν σχετικες οδηγιες εαν θυμαμαι καλα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olorin1989 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ριξε ια ματια στο παρων τοπικ,υπαρχουν σχετικες οδηγιες εαν θυμαμαι καλα.:) Σ'ευχαριστώ!Κατεβάζω αυτή http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a850-multilanguage/ Ελπίζω να έχει οδηγίες για το πως να τη περάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olorin1989 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ζητάω τη βοήθεια σας άμεσα.... Ακολούθησα τον οδηγό αυτό http://www.androidrookies.com/2014/05/how-flashing-lenovo-a850-with.html όλα καλά μέχρι το 10....απο το 11 και μετά δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω.....Παρακαλώ βοηθείστε με... Το τηλέφωνο τώρα δεν ανοιγει και βγαζει TOOL DL image fail! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ζητάω τη βοήθεια σας άμεσα.... Ακολούθησα τον οδηγό αυτό http://www.androidrookies.com/2014/05/how-flashing-lenovo-a850-with.html όλα καλά μέχρι το 10....απο το 11 και μετά δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω.....Παρακαλώ βοηθείστε με... Το τηλέφωνο τώρα δεν ανοιγει και βγαζει TOOL DL image fail! Μα καλα,αφου την φλασαρες την rom,τι αλλο θες να κανεις?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olorin1989 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Συγγνώμη αλλά είμαι σε σημείο απελπισίας τώρα...δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω...ακολούθησα επακριβώς ότι έλεγε ο οδηγός...Πείτε μου παρακαλώ τι να κάνω για να το διορθώσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Συγγνώμη αλλά είμαι σε σημείο απελπισίας τώρα...δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω...ακολούθησα επακριβώς ότι έλεγε ο οδηγός...Πείτε μου παρακαλώ τι να κάνω για να το διορθώσω! Μα καλα δεν την φλασαρες την rom??Δεν ανοιξε το κντ?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olorin1989 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Όχι δεν ανοίγει...πετάει αυτό το μύνημα που εγραψα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Όχι δεν ανοίγει...πετάει αυτό το μύνημα που εγραψα!!!! Φλασρε αυτην και κοιτα τι γινεται..... http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a850-3/ Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olorin1989 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Να κατεβάσω το Lenovo A850+ ή το update Lenovo A850+ - Update S124; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτη εχει μονο Αγγλικά και κινεζικα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Δες τι γραφει εδω http://e3fi389.wordpress.com/2014/01/27/root-lenovo-a820-installing-cwm-recovery-and-rom/ If first boot say: ‘TOOL DL image Fail! uboot is blocking dl info’: Repeat steps, and don’t forget check DA DL ALL with Check Sum‘… Ή δοκιμασε αλλη εκδοση flashtool Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olorin1989 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Δες τι γραφει εδω http://e3fi389.wordpress.com/2014/01/27/root-lenovo-a820-installing-cwm-recovery-and-rom/ If first boot say: ‘TOOL DL image Fail! uboot is blocking dl info’: Repeat steps, and don’t forget check DA DL ALL with Check Sum‘… Ή δοκιμασε αλλη εκδοση flashtool το διάβασα αυτό...δοκιμασα και με άλλο flashtoοl αλλά πάλι τα ίδια μου κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 το διάβασα αυτό...δοκιμασα και με άλλο flashtoοl αλλά πάλι τα ίδια μου κανει Με τι εισαι στο pc,win 8? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olorin1989 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 windows xp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olorin1989 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παιδιά το πρόβλημα λύθηκε...δεν είχα επιλέξει στο φλασάρισμα την επιλογή για high speed usb...όλα καλά...σας ευχαριστώ! Καποιες παρατηρήσεις: 1) Δεν με αφήνει να αλλάξω ζώνη ώρας ...πετάει σφάλμα ρυθμισης 2) Δεν εγκαθιστά το youtube...πετάει μύνημα Άγνωστος κωδικός σφάλματος κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής :"-24" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_metal Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) Φιλε μου αυτα τα σφαλματα τα εχει η ρομ, τα εχουμε γραψει και εδω, τα γραφει και στα σχολια κατω απο το σιτε που κατεβασες την ρομ. Για την ωρα, βαζεις γλωσσα αγγλικα, ρυθμιζεις την ωρα και μετα ξανα ελληνικα. Για οποιαδηποτε εφαρμογη δεν παιζει (youtube,google maps ktl), βαζεις την προηγουμενη εκδοση της. Καλυτερα να μη τη πειραζετε τη ΡΟΜ ετσι οπως ερχετια ειναι μια χαρα. Edited June 30, 2014 by xristos_metal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 οταν παιζω βαρυ παιχνίδι μετα απο καποιο διάστημα ζεστένεται και το σταματάω. Να ανησυχώ ή είναι φυσιολογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Φυσιολογικό δε σε φαίνεται? Είναι και καλοκαίρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 και εμενα το κινητο μετα απο λιγο αρχιζει και χανει την smooth κινηση του,τι μπορει να φτιαει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts