Jump to content

Lenovo A850+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους,

Παρέλαβα ένα Α850+ (rooted) σήμερα από ETOTALK και ενώ όλα είναι καλά ξαφνικά σβήνει, μήπως δεν κάνω κάτι καλά. Έχω εγκαταστήσει , filrefox, flash player, clean master, outlook. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για τη συμπεριφορά του power button.

Αν εγκαταστήσω την stock rom που ανεφέρε ο kostast1 στο post#121 πρέπει να μην επιλέξω τα PRELOADER, MBR και διαλέξω την επιλογή “MOTA SIU Like” στο sp flash tool ;

Με την παραπάνω rom θα είναι rooted, θα έχω recovery ή πρέπει να το εγκαταστήσω μετά το flash της stock rom.

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους,

Παρέλαβα ένα Α850+ (rooted) σήμερα από ETOTALK και ενώ όλα είναι καλά ξαφνικά σβήνει, μήπως δεν κάνω κάτι καλά. Έχω εγκαταστήσει , filrefox, flash player, clean master, outlook. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για τη συμπεριφορά του power button.

Αν εγκαταστήσω την stock rom που ανεφέρε ο kostast1 στο post#121 πρέπει να μην επιλέξω τα PRELOADER, MBR και διαλέξω την επιλογή “MOTA SIU Like” στο sp flash tool ;

Με την παραπάνω rom θα είναι rooted, θα έχω recovery ή πρέπει να το εγκαταστήσω μετά το flash της stock rom.

Ευχαριστώ.

Tι εννοεις σβηνει?Κλεινει τελειως το κντ?Ειναι φπρτισμενο?

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καλα βρε συ,το imei πως χαθηκε?Πιθανοτατα γιατι δεν περαστηκε η rom με την1η φορα.Σε 4 διαφορετικα 850+ δεν ειχα θεμα με το

imei.

Kατα τα αλλα το κντ πως το ειδες?Οθονη-ποιοτητα κατασκευης-μπαταρια-γενικη εμπειρια χρησης?

Και ναι ειναι must ενα πληρες αντιγραφο ασφαλειας της εργοστασιακης ρομ.

@

xristos_metal

Και τιποτα να μην πειραξεις μια χαρα ειναι το κντ οπως θα σου ερθει.

Εαν δεν εισαι και πολυ του σκαλισματος αστο εντελως εργοστασιακο.

1)οσον αφορα την οθονη ενταξει δε μπορει να συγκριθει με κινητα των 400 ευρω και ανω αλλα δεν εχω ιδιαιτερο θεμα με αυτο..ετσι κι αλλιως φαντασου οτι φωτεινοτητα εχω σχεδον στον πατο για να εξοικονομω μπαταρια που για μενα ειναι πιο σημαντικο.

2) η ποιοτητα κατασκευης ειναι παρα πολυ καλη οπως αλλωστε συμβαινει με ολα τα λενοβο που εχω δουλεψει.

3) γενικη εμπειρια χρησης, απιστευτα γρηγορο, καλη μπαταρια και τα δουλευει ολα απροβληματιστα αντιθετα με αλλα κινητα με τον ιδιο επεξεργαστη (βλεπε THL που εχουν ναι μεν καλυτερα χαρακτηρηστικα αλλα παρουσιαζουν θεματα σε διαφορες εφαρμογες)

4)το μονο ισως αρντητικο πανω του ειναι η χαμηλης ποιοτητας φωτογραφικη (που εγω δε σκαω κιολας).αν καποιος θελει κινητο για τη ποιοτητα φωτο τοτε απλα δεν του κανει οπως γενικα ομως πιστευω δεν του κανει και κανενα κινητο κατω απο 400 ευρω.

οσον αφορα τις ρομ τωρα:

το χασιμο IMEI δε νομιζω οτι εχει να κανει με την πρωτη αποτυχημενη προσπαθεια φλασαρισματος αφου μετα εκανα φορματ και περασα τη ρομ παλι απο την αρχη.ασε που με restore της αρχικης ρομ ολα γινονται παλι φυσιολογικα..οπως και να χει θεωρω οτι δε χρειαζεται ενας που δεν το εχει και πολυ με τα φλασαρισματα να αλλαξει ρομ αφου ετσι κι αλλιως ερχεται ρουταριμενο το τηλεφωνο

ολα αυτα που ανεφερα στο προηγουμενο μου post οτι εκανα στο τηλ σαφως και δεν ειναι απαραιτητα σε ενα οκταπυρηνο τηλεφωνο αλλα για μενα ειναι ενεργειες που το καθιστουν πολλα level πιο πανω απο οτι ηδη ειναι..δε συγκρινονται δυο κινητα το ενα εργοστασιακο και το αλλο που τρεχει τα απολυτως απαραιτητα ανα στιγμη

Le max2 6/64 (rr oreo rom)

Tι εννοεις σβηνει?Κλεινει τελειως το κντ?Ειναι φπρτισμενο?

Είναι 100% φορτισμένο, και απενεργοποιήτε, είχα βαλει την sim στη θέση 2 τώρα την άλλαξα και βλέπω βελτίωση και στη φωτεινότητα. Θα το παρατηρήσω να θα τα πούμε ...

Σχετικά με άλλα που ρωτάω...

Ευχαριστώ..

Είναι 100% φορτισμένο, και απενεργοποιήτε, είχα βαλει την sim στη θέση 2 τώρα την άλλαξα και βλέπω βελτίωση και στη φωτεινότητα. Θα το παρατηρήσω να θα τα πούμε ...

Σχετικά με άλλα που ρωτάω...

Ευχαριστώ..

καλα όσο για τη φωτεινότητα ιδέα σου 100 %

Για το οτι σβηνει κάπου διαβασα εδω απο κάποιον που ειχε πει σε ένα έναν άλλον να απενεργοποιήσει την ΄΄γρήγορη εκκίνηση΄΄

δεν ξερω τι έχει γίνει αλλα προπασθω να παραγγείλω με paypal και μου βγαζει συνεχεια το εξής

We're sorry, but we can't send your payment right now

Τοχω κανει 2-3 φορές. Λετε ναμου χρεωθούν πολλά κινητά μαζί μετά?

Γιατι όμως μου το κανει αυτο? αφου εχω κανει comfirm πιστωτική κάρτα και μου εχουν χρεώσει 1.50 ευρω

δεν ξερω τι έχει γίνει αλλα προπασθω να παραγγείλω με paypal και μου βγαζει συνεχεια το εξής

We're sorry, but we can't send your payment right now

Τοχω κανει 2-3 φορές. Λετε ναμου χρεωθούν πολλά κινητά μαζί μετά?

Γιατι όμως μου το κανει αυτο? αφου εχω κανει comfirm πιστωτική κάρτα και μου εχουν χρεώσει 1.50 ευρω

Απο την τραπεζα πηρες τον 4ψηφιο κωδικο για να μπορεσεις να κανεις την συναλαγη?Οπως και να εχει υπαρχει τοπικ με την paypal μπορεις να διαβασεις εκει...

Καλημέρα, πέρασα το recovery που προτείνει ο kostas1, δεν μπορώ να βρω πως μπαίνω σε recovery mode όταν ανοίγω το τηλέφωνο

Επίσεις κάποιος έμπυρος στο κινέζικο flash tool να μας πει τα βήματα για το φλασάρισμα αν γίνετε.....

Edited by pisons
Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

καλα όσο για τη φωτεινότητα ιδέα σου 100 %

Για το οτι σβηνει κάπου διαβασα εδω απο κάποιον που ειχε πει σε ένα έναν άλλον να απενεργοποιήσει την ΄΄γρήγορη εκκίνηση΄΄

Καλήμερα,

Το είχα ενεργοποιημένο από χθες και δεν απενεργοποιήθηκε (από μόνο του) καμία φορά.Όσον αφορά την "γρήγορη εκκίνηση" θα το δω.

Μολις παρελαβα 2 850+ λευκα,το απογευμα υα αναιβασω και ενα video για να τα δειτε.:)

Μολις παρελαβα 2 850+ λευκα,το απογευμα υα αναιβασω και ενα video για να τα δειτε.:)

και εγω σε ασπρο το πηρα!

ειναι πολυ ομορφο αλλα θελω να δω και το μαυρο που ερχεται σε μερικες μερες.

νταξει η εωτυπωσεις μου απο τις 5 ωρες χρησης που το εχω ειναι εξαιρετικες.

Στα sony που έχω όταν θέλω να μπω στο recovery όταν είναι κλειστό το κντ πατάω να ανοίξει και μετά το πλήκτρο της έντασης, αυτό στο A850+ πως μπορώ να το κάνω;; έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα και δεν γίνεται.:(
Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

και εγω σε ασπρο το πηρα!

ειναι πολυ ομορφο αλλα θελω να δω και το μαυρο που ερχεται σε μερικες μερες.

νταξει η εωτυπωσεις μου απο τις 5 ωρες χρησης που το εχω ειναι εξαιρετικες.

Τα εχω και τα 2 δει,σε πρωσοπικο επιπεδο παντα μου αρεσει πιο πολυ το λευκο,ειδικα σε αυτο το μεγεθος συσκευης.:)

ανεβασε βιντεο φιλεεε με το ασπρο γιατι στο youtube δεν υπαρχει πουθεναα...το περιμενω και εμενα να μ ερθειιιι με το καλοοο..!!!!

Ναι περιμενουμε το βιντεακι!!! Και εμενα το λευκο μαρεσει πιο πολυ και αυτο πηρα.

Επισης οι θηκες Nillkin ειναι πολυ ομορφες και καλοφτιαγμενες για την τιμη τους. Αξιζουν νομιζω.

τα πληκτρα αφης στο κατω μερος δεν ειναι φωτιζομενα??!

Ποτε δεν ηταν φιλε μου.Απο καπου πρεπει να γινει οικονομια.......:)