kountoura Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή και δε γνωρίζω αν θα διορθωθεί αυτό που θέλεις με το hard reset. Σε άλλα μοντέλα πάντως με αλλαγή του τρόπου κλειδώματος είδαν βελτίωση. Ευχαριστώ και πάλι αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα να δοκιμάσω τίποτα. Του έπεσε με την οθόνη κάτω, από ένα μέτρο και ίσως λίγο παραπάνω σε πλακάκι. Έσπασε το tempered, και η οθόνη έχει δύο μεγάλα "μαύρα ραγιζματα" μέσα. Εξωτερικά με την υφή δεν καταλαβαίνεις ράγισμα η γρατζουνια. Δεν ανταποκρινετε στα πατήματα εννοείται. Άρα πάει για πέταμα και κάποια στιγμή θα μπούμε σε έξοδα! :rolleyes::( Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Καλησπέρα παίδες,που θα βρώ ΑΥΤΗ την θήκη στην Ελλάδα;http://76.my/Malaysia/100-original-spigen-neo-hybrid-galaxy-note-3-neo-n7500-2by2mobile-1407-30-2by2mobile@2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Δεν υπάρχει γενικά. Την έβγαλαν στην αρχή και μετά σταμάτησαν και τον λόγο δεν τον ξέρω. Επικοινώνησα μαζί τους και μου απάντησαν ότι θα το ξανά βγάλουν το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά ένα χρόνο μετά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Παιδιά δεν αναφέρετε, όσοι έχετε περάσει Lollipop πως πάει; Είναι σταθερή η rom; Έχετε βρει προβλήματα; Το θέμα με το κλείδωμα της οθόνης έχει διορθωθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 παιδια καλησπερα με την lolip.5.1 εχω παρατηρήσει οτι εχει χαμηλώσει ο ήχος όταν χτυπάει το κινητό.. εσείς έχετε δει κάποια διαφορα ? Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 οχι ''send from my ****ing tapatalk'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Έσπασε το τζαμακι, το digitiser. H οθόνη δουλεύει κανονικά. Θέλει αλλαγή οθόνη και digitiser μαζί? Ξέρει κανείς κόστος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stauros11 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 καλησπερα..μηπως ξερει καποιος να μου πει γτ δεν μου εχει ερθει αναβαθμιση ουτε καν για kit kat και ειμαι ακονα με 4.3 jb ?? Παράθεση SM-7505 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 καλησπερα..μηπως ξερει καποιος να μου πει γτ δεν μου εχει ερθει αναβαθμιση ουτε καν για kit kat και ειμαι ακονα με 4.3 jb ?? Εισαι με ελληνικο vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stauros11 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 οχι..απλα το κινητο ξερω οτι ειναι αγορασμενο απο εξωτερικο Παράθεση SM-7505 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stauros11 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 (edited) καλησπερα..και συγνωμη που ξανα ρωταω..αν μπορει καποιος να βοηθησει γτ με εχει προβληματισει λιγο το κινητο...ειναι αγορασμενο ως μεταχειρισμενο..δουλευει αψογα..απλα με 4.3 JB μου λεει πως εχει τη τελευταια αναβαθμιση!! Edited June 29, 2016 by Stauros11 Παράθεση SM-7505 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Φαντάζομαι πως δεν έχει δοθεί update, για τη χώρα αγοράς του. Αν ψαχτείς λίγο, μπορείς να το περάσεις μόνος σου με odin. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stauros11 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 προσπαθω μεσω καποιων apps που βρηκα απο εδω να βρω τη χωρα προελευσης αλλα κανενα δεν την αναφερει..μονο με το phone info που ειναι για samsung μου βγαζει οτι ειναι εκτος εγγυησης και το knox ειναι 0x1 Παράθεση SM-7505 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 προσπαθω μεσω καποιων apps που βρηκα απο εδω να βρω τη χωρα προελευσης αλλα κανενα δεν την αναφερει..μονο με το phone info που ειναι για samsung μου βγαζει οτι ειναι εκτος εγγυησης και το knox ειναι 0x1 Ψάξε τη διαδικασία να το περάσεις μέσω Odin, αφού κατεβάσεις την 5.1 από sammobile. Αν είναι ρουταρισμένο, δεν πρόκειται να σου έρθει ota update, ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stauros11 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 ευχαριστω φιλε μου..το εψαξα λιγο και εχει σβησει ο προκατοχος του χωρα προελευσης και ημερομηνια κατασκευης λογω καποιων update...επισης rootαρισμενο δεν εμφανιζεται πουθενα οσα προγραμματα και αν δοκιμασα γτ εκει πηγε το μυαλο μου..ευχαριστω για τη βοηθεια σου!!! Παράθεση SM-7505 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 έχει γράψει ο knox άρα κάποια στιγμή ήταν root απλά πρέπει να έχουν σβήσει το user ''send from my ****ing tapatalk'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stauros11 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 σιγουρα κατι εχουν κανει απο τη στιγμη που εχει γραψει ο knox..απλα δεν ξερω ακριβως τι...ισως ειναι και ο λογος που δεν λαμβανει αναβαθμισεις το κινητο...απλα πλεον η μονη λυση ειναι να το κανω χειροκινητα..γνωριζει καποιος αν εχει σημασια ποιας χωρας firmware θα κατεβασω ? Παράθεση SM-7505 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Δεν παίζει ρόλο. Κατέβασε απλά την τελευταία. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stauros11 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 οκ...ευχαριστω!! Παράθεση SM-7505 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Παιδιά, υπάρχει κάποιο σκούρο θέμα (dark theme) για τις ρυθμίσεις, επαφές κλπ όπως ήταν στην kit kat γιατί αυτό το άσπρο της lollipop είναι πολύ σπαστικό :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Παιδιά, υπάρχει κάποιο σκούρο θέμα (dark theme) για τις ρυθμίσεις, επαφές κλπ όπως ήταν στην kit kat γιατί αυτό το άσπρο της lollipop είναι πολύ σπαστικό :( Είχα βαλει παλιότερα τον ex dialer και ήμουν πολύ ευχαριστημένος: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Είχα βαλει παλιότερα τον ex dialer και ήμουν πολύ ευχαριστημένος: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer Ευχαριστώ για την πληροφορία :) Το δοκίμασα, αρκετά καλό, δεν είναι όμως αυτό που ήθελα, αυτό είναι μόνο για κλήσεις και επαφές. Εγώ ψάχνω για ένα θέμα που να αλλάζει όλη την εικόνα του κινητού, κλήσεις, επαφές, μηνύματα, ρυθμίσεις κλπ. Μου είπε ένας φίλος ότι γράφεσαι στο φόρουμ της Samsung και μπορείς να κατεβάσεις διάφορα θέματα. Τώρα ο φίλος λείπει για διακοπές μόλις γυρίσει θα ασχοληθούμε. Παρεμπιπτόντως με την KitKat σε γενικές γραμμές ήμουν πιο ευχαριστημένος από την Lollipop που μου έχει δημιουργήσει κάποια θεματάκια. Η Lollipop από την μια έχει περισσότερες δυνατότητες, από την άλλη όμως εκτός από τα χρώματα του θέματος έχει κάποια κωλύματα, χάνει τις ρυθμίσεις και τρώει πιο πολύ μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Ευχαριστώ για την πληροφορία :) Το δοκίμασα, αρκετά καλό, δεν είναι όμως αυτό που ήθελα, αυτό είναι μόνο για κλήσεις και επαφές. Εγώ ψάχνω για ένα θέμα που να αλλάζει όλη την εικόνα του κινητού, κλήσεις, επαφές, μηνύματα, ρυθμίσεις κλπ. Μου είπε ένας φίλος ότι γράφεσαι στο φόρουμ της Samsung και μπορείς να κατεβάσεις διάφορα θέματα. Τώρα ο φίλος λείπει για διακοπές μόλις γυρίσει θα ασχοληθούμε. Παρεμπιπτόντως με την KitKat σε γενικές γραμμές ήμουν πιο ευχαριστημένος από την Lollipop που μου έχει δημιουργήσει κάποια θεματάκια. Η Lollipop από την μια έχει περισσότερες δυνατότητες, από την άλλη όμως εκτός από τα χρώματα του θέματος έχει κάποια κωλύματα, χάνει τις ρυθμίσεις και τρώει πιο πολύ μπαταρία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την lollipop και δεν αντιμετωπίζω τα προβλήματα που λες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 φίλε μάλλον γέρασε η μπαταρία σου εμένα στο χρόνο παρέδωσε πνεύμα με την χρήση που κάνω φορτιζω μια φορά το 24ωρο και στο χρόνο πάνω αναγκαζόμουν να φορτίσω 2 φορές τελικά πήρα μια ημιτασιον μπαταρία από το ebay και σώθηκα πολύ καλύτερη και από την μάμα μπαταρία και κρατάει με την ίδια χρήση κοντά 2× 24ωρο μισό να την ποσταρω την έχω 3 μήνες τωρα ''send from my ****ing tapatalk'' ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.ebay.com/itm/PolarCell-Akku-Li-Ion-Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-GT-N7505-EB-BN750BBC-3250mAh-/161863934873?hash=item25afd7a399 ''send from my ****ing tapatalk'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Μου είχε κατέβει αυτόματα από το σύστημα στο κινητό η Lollipop από τον Φεβρουάριο αλλά εγώ επί 5 μήνες δεν την εγκαθιστούσα, ώσπου αρχές Ιουλίου μου την εγκατέστησε από μόνο του!!! (όταν έκανε την αναβάθμιση μου έγραφε ότι έκανε και βελτιστοποίηση σε 280 εφαρμογές!!!) Κάποια στιγμή θα κάνω hard reset και θα τα ξαναστήσω από την αρχή, ίσως έτσι να φτιάξει. Όταν είχα σε αναμονή την αναβάθμιση μου ερχόταν κατά καιρούς ειδοποίηση ότι και άλλη μια ενημέρωση είναι σε αναμονή (για κατέβασμα αυτή) από την στιγμή που εγκαταστάθηκε η Lollipop δεν μου έχει εμφανιστεί ξανά (??) Το κινητό το έχω 1,5 χρόνο και δεν του κάνω μεγάλη χρήση, με την KitKat το φόρτιζα κατά μέσω όρο μια φορά στης 4 μέρες (το βράδυ κλειστό για 6-7 ώρες) με το που αναβαθμίστηκε σε Lollipop αμέσως, από την άλλη μέρα, έπεσε η διάρκεια της μπαταρίας στις 2,5 - 3 μέρες Πέρυσι τον Ιούνιο είχα παραγγείλει μια μπαταρία Link Dream 4700mAh από το ebay.com στα 6,30 ευρώ περίπου αλλά έκαναν λάθος και μου έστειλαν για το κανονικό ΝΟΤΕ 3 !!! μετά έπεσαν τα Καπιταλ Κοντρολ και δεν ξανά ασχολήθηκα, την μπαταρία την έδωσα σε φίλο, φίλου και του έχει βγει καλύτερη από την αυθεντική. μπαταρία Link Dream 4700mAh http://www.ebay.com/itm/Portable-Replace-Battery-for-Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-N7505-N750-4700mah/401141043801?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D35389%26meid%3D464a13d4f98b446ebc02466b5f5f753b%26pid%3D100005%26rk%3D2%26rkt%3D6%26sd%3D400741863997 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts