kxkxkx Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Χρησιμοποιείτε την εξοικονόμηση ενέργειας? Έχετε δει διάφορα? Αξίζει η χρήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nells Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Ποια θήκη προτείνετε για το neo 3. Ας είναι και απο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psampa Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Μόλις μου ηρθε updated firmware η 4.4.2 με διάφορες βελτιώσεις (από ότι γράφει) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Μόλις μου ηρθε updated firmware η 4.4.2 με διάφορες βελτιώσεις (από ότι γράφει) . Είχες 4.4.2 και σου ήρθε νέα ενημέρωση? Γιατί εγώ είμαι rooted και δεν μπορώ να κάνω έλεγχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROMAN Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Μόλις μου ηρθε updated firmware η 4.4.2 με διάφορες βελτιώσεις (από ότι γράφει) . Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους, κι εμένα μου ήρθε εχθές και την κατέβασα αλλά δε βλέπω τίποτα το ιδιαίτερο, το μόνο που είδα τρώει περισσότερη μπαταρία. Καλή χρονιά να έχετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psampa Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Ναι είχα και μου ήρθε νεα. Και εγω παρατήρησα οτι τρώει περισσότερη μπαταρία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) To παρηγγειλα κι εγω τελικα σε μαυρο, αναμονη τωρα :D Kοιταω για θηκη τωρα. Το προβλημα με s view και παρομοιες ειναι οτι απ'οτι καταλαβαινω δεν προσφερουν προστασια. Edited December 31, 2014 by ^Deadly_Sin^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nells Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 To παρηγγειλα κι εγω τελικα σε μαυρο, αναμονη τωρα :D Kοιταω για θηκη τωρα. Το προβλημα με s view και παρομοιες ειναι οτι απ'οτι καταλαβαινω δεν προσφερουν προστασια. Κι εγω ψάχνω θήκη αλλα δεν ξέρω ποια να πάρω. Ποια προτείνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Κι εγω ψάχνω θήκη αλλα δεν ξέρω ποια να πάρω. Ποια προτείνεις; Η οριτζιναλ s view λενε οτι ειναι καλη, δουλευει και μια χαρα το κολπακι που οταν ανοιγεις τη θηκη ξεκλειδωνει κτλ, εχεις το s view παραθυρακι αλλά ειναι λιγο ακριβη και δεν ειμαι σιγουρος για τη προστασια μιας και απλα παιρνει τη θεση του πισω καπακιου, δεν καλυπτει πλαϊνα κτλ. Απο εκει και περα μου αρεσε αρκετα αυτη http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=114036 αλλά κανει χρηση του proximity sensor για να καταλαβαινει αν ανοιξες τη θηκη, πραγμα το οποιο πρεπει να ειναι ενεργοβορο. Νομιζω τουλαχιστον, δεν μπορω να ειμαι σιγουρος αλλα ετσι πρεπει να λειτουργει. Η spigen ειχε ενα πολυ ωραιο bumper αλλά δεν το βρισκω πουθενα διαθεσιμο πλεον, ουτε στο ebay ουτε στο αμαζον. Καποια παιδια ειχαν προτεινει μια σε στυλ s view με nfc που φαινοταν καλη εναλλακτικη στην οριτζιναλ αλλά δεν θυμαμαι σε ποιο post ηταν. Στα θετικα οτι ειχε τα πινακια στο πισω μερος αρα δουλευε οπως η οριτζιναλ. Μια nilkin ειχε παρει το ματι μου σε στυλ s view επισης αλλά εφοσον δεν αντικαθιστα το πισω καπακι δεν ειχε τα πινακια για να δουλευει οπως η s view. ...οπως καταλαβες ακομα το ψαχνω κι εγω :lol: Οι ηδη κατοχοι του κινητου νομιζω θα εχουν καλυτερες προτασεις. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bibis259 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) Κάνα 2 φορές παρατήρησα ότι κόλλησε η περιστροφή οθόνης και δεν γυρνούσε η οθόνη ανάλογα με την κίνηση και επίσης δεν έδειχνε και το σύμβολο της περιστροφής. Δούλεψε ξανά με κλείσιμο και άνοιγμα της συσκευής. Έχει συμβεί σε άλλον ? Με μια γρήγορη αναζήτηση είδα ότι αυτό εμφανίστηκε στην kitkat είναι συνηθισμένο bug. Edited December 31, 2014 by Bibis259 Παράθεση HTC Rooted Desire rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol: kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1 radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Κι εγω ψάχνω θήκη αλλα δεν ξέρω ποια να πάρω. Ποια προτείνεις; Δες εδώ και εδώ και εδώ. Ελπίζω να βοήθησα.... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Δες εδώ και εδώ και εδώ. Ελπίζω να βοήθησα.... :D Aυτη η τελευταια μου αρεσε! Και ξερω οτι θα επρεπε να μου αρεσει περισσοτερο η black + black αλλά μια φωνη μεσα μου λεει ink blue + green κι ας δειχνει καρναβαλιστικο με μαυρο κινητο :lol: Επειδη δεν ειδα να το αναφερει, εχει μαγνητακι λογικα για να κουμπωνει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nells Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Εμένα μου άρεσε αυτή: http://www.ebay.com/itm/Nillkin-S-View-Flip-Leather-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-N7505-N7502-/251730908148?pt=AU_MobilePhoneAccessories&var=&hash=item3a9c54d3f4 Τι νομίζετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Εμένα μου άρεσε αυτή: http://www.ebay.com/itm/Nillkin-S-View-Flip-Leather-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-N7505-N7502-/251730908148?pt=AU_MobilePhoneAccessories&var=&hash=item3a9c54d3f4 Τι νομίζετε; Η εφαρμογη που κατεβαζεις ειναι στα κινεζικα μονο? Ωραια δειχνει παντως. Tempered glass καλοσχεδιασμενο προτασεις? Εννοω να δειχνει ομορφο, να πιανει απο ακρη σε ακρη στο πλαϊ και το ανοιγμα για το κεντρικο κουμπι να ειναι ισα ισα. edit σημερινο: Hρθε το κινητο σημερα το πρωι. Πολυ γρηγορη αποστολη και παραδοση, ευτυχως γιατι το πρηγουμενο μου κινητο ειχε σπασει και ημουν με μια μπακατελα. Η αγορα εγινε απο kaizershop, το κουτι με ταινιες ασφαλειας και απο τις 2 μεριες που μπορεις να το ανοιξεις. Πρωτη εντυπωση... η samsung εχει τα πιο αθλια εμφανισιακα κουτια! Στα του κινητου τωρα, δηλωνω εντυπωσιασμενος αν και στην αρχη χαθηκα με τις 500 ρυθμισεις που βαζει η samsung. Ερχομενος απο nexus (4) ειχα μαθει σε πιο απλα μενου, τωρα τα μενου εχουν εξτρα μενου με μενου :P Το μονο "προβλημα" που εχω ειναι πως εχει 4.3 και δεν βρισκει αναβαθμιση για 4.4. Η συσκευη λογικα ειναι απο Βουλγαρια ή τελοσπαντων για καποια χωρα με κυριλλικο αλφαβητο. Εχω να μπλεξω με odin απο εποχες galaxy ace και φανταζομαι θα εχουν αλλαξει πολλα απο τοτε. Θα περιμενω και υποθετω οτι θα ερθει η αναβαθμιση (υπαρχει περιπτωση να μην ερθει?). Μου την σπαει που καθε φορα που εγκαθιστω μια εφαρμογη μου δημιουργει συντομευση στην επιφανεια εργασιας λες και ειμαι βλαμμενος και δεν μπορω να το κανω μονος μου αν θελω. Υπαρχει καποια ρυθμιση που μου διαφευγει για να σταματησει αυτο? :) Edited January 2, 2015 by ^Deadly_Sin^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Η εφαρμογη που κατεβαζεις ειναι στα κινεζικα μονο? Ωραια δειχνει παντως. Tempered glass καλοσχεδιασμενο προτασεις? Εννοω να δειχνει ομορφο, να πιανει απο ακρη σε ακρη στο πλαϊ και το ανοιγμα για το κεντρικο κουμπι να ειναι ισα ισα. edit σημερινο: Hρθε το κινητο σημερα το πρωι. Πολυ γρηγορη αποστολη και παραδοση, ευτυχως γιατι το πρηγουμενο μου κινητο ειχε σπασει και ημουν με μια μπακατελα. Η αγορα εγινε απο kaizershop, το κουτι με ταινιες ασφαλειας και απο τις 2 μεριες που μπορεις να το ανοιξεις. Πρωτη εντυπωση... η samsung εχει τα πιο αθλια εμφανισιακα κουτια! Στα του κινητου τωρα, δηλωνω εντυπωσιασμενος αν και στην αρχη χαθηκα με τις 500 ρυθμισεις που βαζει η samsung. Ερχομενος απο nexus (4) ειχα μαθει σε πιο απλα μενου, τωρα τα μενου εχουν εξτρα μενου με μενου :P Το μονο "προβλημα" που εχω ειναι πως εχει 4.3 και δεν βρισκει αναβαθμιση για 4.4. Η συσκευη λογικα ειναι απο Βουλγαρια ή τελοσπαντων για καποια χωρα με κυριλλικο αλφαβητο. Εχω να μπλεξω με odin απο εποχες galaxy ace και φανταζομαι θα εχουν αλλαξει πολλα απο τοτε. Θα περιμενω και υποθετω οτι θα ερθει η αναβαθμιση (υπαρχει περιπτωση να μην ερθει?). Μου την σπαει που καθε φορα που εγκαθιστω μια εφαρμογη μου δημιουργει συντομευση στην επιφανεια εργασιας λες και ειμαι βλαμμενος και δεν μπορω να το κανω μονος μου αν θελω. Υπαρχει καποια ρυθμιση που μου διαφευγει για να σταματησει αυτο? :) Μπες στις ρυθμίσεις στο playstore και επέλεξε από εκεί να μην δημιουργούνται συντομεύσεις στην αρχική οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nells Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Το δικό μου το πήρα απο kinito.gr και είχε πάνω την 4.4.2. Είναι Ιταλικό μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Μπες στις ρυθμίσεις στο playstore και επέλεξε από εκεί να μην δημιουργούνται συντομεύσεις στην αρχική οθόνη Ευχαριστώ, ούτε που πήγε το μυαλό μου ότι είναι στο play store η ρύθμιση, έψαχνα στις ρυθμίσεις του κινητού :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ας υποθέσουμε ότι κάποιος έχει την διαφορά των 150 ευρώ που έχει το Note 3 με το Neo. Τα αξίζει το Note 3 αυτά τα παραπάνω χρήματα ή όχι; Αν εξαιρέσουμε την φυσική διαφορά της οθόνης σε ίντσες τα 1280χ720 του Neo είναι αρκετά; Τα 2 giga Ram επαρκούν; Τέλος την Lollipop θα την πάρει; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpen Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλημέρα έκανα εγώ αυτήν την αλλαγή πέραν του ότι πλήρωσης περνης καλύτερη κάμερα καλύτερη οθόνη περισσότερους εσθήτηρες και λειτουργίες 3gb ram βασικό αυτό........ για μένα εάν μπορείς να πάρεις το note 3 πόρτο αξίζει τα λεφτα του όχι ότι το neo κακό αλλά είναι μια κατηγορία πιο κάτω και θα εχεις note 3 ουτε neο ουτε lite:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ας υποθέσουμε ότι κάποιος έχει την διαφορά των 150 ευρώ που έχει το Note 3 με το Neo. Τα αξίζει το Note 3 αυτά τα παραπάνω χρήματα ή όχι; Αν εξαιρέσουμε την φυσική διαφορά της οθόνης σε ίντσες τα 1280χ720 του Neo είναι αρκετά; Τα 2 giga Ram επαρκούν; Τέλος την Lollipop θα την πάρει; Το note 3 σαν συσκευη αξιζει τα παραπανω χρηματα μιας και ειναι καλυτερα εξοπλισμενο, το θεμα ειναι αν αξιζει για σενα. Αν τα παραπανω που προσφερει δηλαδη εχουν για σενα καποια αξια. Αν πχ δεν βγαζεις φωτογραφιες τοτε τι να κανεις την πιο καλη καμερα? Για την αναλυση του neo ειχα κι εγω ενα αγχος αλλά στη πραξη δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Το προηγουμενο μου κινητο ειχε ιδια αναλυση στις 4,7" και περιμενα οτι ειναι συμβιβασμος για τις 5,5" αλλά δεν καταλαβα καμια διαφορα. Μην σου πω οτι του neo μου φανηκε να εχει μεγαλυτερη ευκρινεια (που δεν ισχυει κανονικα λογω χαμηλοτερων ppi αλλά θελω να πω οτι "ξεγελαει" η οθονη). Του note 3 φυσικα θα ειναι πιο καλη. Επειδη το πηρα χθες το κινητο δεν μπορω να πω αν ειναι αρκετα τα 2gb μελλοντικα μιας και ειναι σχετικα αδεια η συσκευη τωρα. Μεχρι τωρα δεν ειδα καποιο lag με τα οσα εχω βαλει. Εδω να πω οτι δεν κλεινω ποτε τις εφαρμογες που ανοιγω, απλα βγαινω και αφηνω να κανονιζει μονο του το κινητο τι θα κανει με αυτες, κανενα προβλημα μεχρι τωρα. Σιγουρα τα 3gb ειναι πιο καλα απο τα 2 παντως οπως και να το κανουμε. Για lollipop ειναι καπως συγκεχυμενες οι πληροφοριες η αληθεια ειναι.... Το note 3 σιγουρα θα τη παρει παντως. Αν θες να κρατησεις πολυ καιρο τη συσκευη το note 3 λογικα ειναι πιο καλη επιλογη. Απο εκει και περα ειπαμε, εσυ με βαση τις αναγκες σου αποφασιζεις αν τα παραπανω που προσφερει το note 3 αξιζουν τα παραπανω χρηματα που θα κληθεις να δωσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Αγόρασα σήμερα μία microSDXC 64GB.. Πριν την ανοίξω ξέρετε αν υποστηρίζει το note XC κάρτες;; Ξέχασα να το ψάξω νωρίτερα.. :rolleyes: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Αν σε ενδιαφέρει η υποστήριξη σε ρομ κτλ,το note 3 έχει πολύ περισσότερη. Edited January 5, 2015 by oug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Μετά από ατέλειωτα χρόνια με ios - iphones συσκευές, για οικονομικούς και μόνο λόγους μετοίκισα και εγώ στο Android στρατόπεδο, με το Samsung Galaxy Note 3 Neo. Αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη (από πρώτη ματιά), τα πράγματα μου φάνηκαν πιο εύκολα και πιο ευχάριστα από ότι περίμενα. Ίσως επειδή είμαι καλός και παλαιός πελάτης της Google. Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Ας υποθέσουμε ότι κάποιος έχει την διαφορά των 150 ευρώ που έχει το Note 3 με το Neo. Τα αξίζει το Note 3 αυτά τα παραπάνω χρήματα ή όχι; Αν εξαιρέσουμε την φυσική διαφορά της οθόνης σε ίντσες τα 1280χ720 του Neo είναι αρκετά; Τα 2 giga Ram επαρκούν; Τέλος την Lollipop θα την πάρει; Έχω το Note 3 και φίλος έχει πάρει το Neo. Οι διάφορες τους δεν φαίνονται, παρά μόνο αν το ψάξει κάποιος, (φωτογραφία, οθόνη κλπ) και δεν παρουσιάζει κάποιο lag με τα 2 giga ram. Παίζουμε τα ίδια παιχνίδια και το neo συμπεριφέρεται άψογα. Απλά αν κάποιος έχει σκοπό να κρατήσει το τηλέφωνο αρκετό καιρό τα 3 giga του Note 3 στο μέλλον θα του χρειαστούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Καλησπέρα. Με αρκέτα ελαφριά χρήση πόσο κρατάει η μπαταρία του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts