agapacki Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μην ανησυχείς...το Neo θα χαλάσει αφότου έχουμε ξεπληρώσει τα εθνικά μας χρέη! :X θα γελάσεις αλλα τη πρώτη τούμπα την έφαγε απο υψος κιολλας.. και δεν έπαθε γρατζουνιά .. λογικο έπεσε πάνω σε γατακι που κοιμόταν κάτω στο κήπο... (να ξεκαθαρίσω οτι δεν έπαθε κατι το γατάκι μάλιστα του έβαλα και 2πλι μερίδα φαγάκι.. αλλα πλέων με κοιτά με μισό μάτι):lol::lol: :lol::lol: Παράθεση Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes: ευα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 θα γελάσεις αλλα τη πρώτη τούμπα την έφαγε απο υψος κιολλας.. και δεν έπαθε γρατζουνιά .. λογικο έπεσε πάνω σε γατακι που κοιμόταν κάτω στο κήπο... (να ξεκαθαρίσω οτι δεν έπαθε κατι το γατάκι μάλιστα του έβαλα και 2πλι μερίδα φαγάκι.. αλλα πλέων με κοιτά με μισό μάτι):lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosprov Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Καλημερα παιδια! εχω το κινητο απο Μαιο, Ευχαριστημμενος οσο δε παει! Και μενα μου εχει κανει 2-3 κουλα ,κλεινει μονο του ενω εχει μπαταρια και στρωνει μονο αν του βγαλω και ξαναβαλω τη μπαταρια! Επισης συχνα μου βγαζει bugg report αρκετα συχνα και ειδικα οταν βρεθω σε χωρο με wifi που εχω ξανασυνδεθει στο παρελθον. ξερει κανεις τι μπορει να φταει; Στο κινητο δεν εχω κανει root, ειναι Γαλλικο και περιμενω την 4.4.2 και εγω. Λετε με την αναβαθμιση να φτιαξουν αυτα τα θεματακια; Αν ηθελα να κανω root υπαρχει πουθενα κανας οδηγος να βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Το χτύπησα και γω χθες και έχω μείνει έκπληκτος πόσο καλό είναι σε αυτή την τιμή. Φρέσκο κομμάτι πήρα όπως είδα ιταλικό Σεπτεμβρίου, τώρα να βγει και η κιτκατ για να γίνει ακόμα καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Παιδια έχει δοκιμασει κανείς ν κανει ρουτ η ανρουτ, το Νεο με kingo root? θελω να το δοκιμασω..... αλλα φοβάμαι μην στείλω το κινητό απο εκει που ρθε.. Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Σε επιτήρηση μας εχει βάλει αυτος o knox...πια... :p Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Κάποια εφαρμογή για αλλαγή του led ΧΩΡΙΣ root? Όσα έχω δει έχουν θέμα με τα samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Πείτε μου ένα λόγο που δεν υπάρχει επιλογή για απενεργοποίηση του ήχου κλείστρου;; :confused: Πως μπορούμε να τον βγάλουμε; :( Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Πείτε μου ένα λόγο που δεν υπάρχει επιλογή για απενεργοποίηση του ήχου κλείστρου;; :confused: Πως μπορούμε να τον βγάλουμε; :(Ειναι Ευρωπαϊκή οδηγία. Μόνο με root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Τελικά το note 3 neo το υποστηρίζει η αντιπροσωπεια για σέρβις? Προφανώς αναφέρομαι για ευρωπαϊκές εισαγωγές χωρίς να χει γραψει Knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Τελικά το note 3 neo το υποστηρίζει η αντιπροσωπεια για σέρβις? Προφανώς αναφέρομαι για ευρωπαϊκές εισαγωγές χωρίς να χει γραψει Knox. Σαφέστατα και το υποστηρίζει εφόσον μιλάμε για ευρωπαικής εισαγωγής απλά αν δεν το εισάγει η Samsung Hellas θα υπάρχει καθυστέρηση σε κάποια ανταλλακτικά που ενδεχομένως θα το στέλνει έξω για επισκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Θα βγει άραγε και Note 4 neo? Αν βγει, ελπίζω να έχει λίγο καλύτερα χαρακτηριστικα αυτή την φορά. Πάντως αυτή η μικρή διαφορά στο μεγεθος με το 3, είναι ικανή για να καταστήσει το κράτημα της συσκευής πολύ πιο ξεκούραστο. Δεν το περίμενα είναι η αλήθεια και ας το έλεγαν στα ξένα reviews. Μου έλειψε το πενάκι και το σκέφτομαι να το ξαναπάρω. Απλά είχε κάποια λαγκακια που με χάλαγανε, αλλά τα προσπερνάς μιας και στο ίντερνετ που με ενδιαφέρει πάει σφαίρα χωρίς το παραμικρό. ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πείτε μου ένα λόγο που δεν υπάρχει επιλογή για απενεργοποίηση του ήχου κλείστρου;; :confused: Πως μπορούμε να τον βγάλουμε; :( Silent camera from playstore και είσαι κομπλέ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 (edited) Τώρα μου την κατεβάζει την kitkat στο ιταλικό Ν3Ν:) Edited October 6, 2014 by rostropol added screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Τώρα μου την κατεβάζει την kitkat στο ιταλικό Ν3Ν:) Ωραίος! Αναμένουμε εντυπώσεις και διαφορές με την 4.3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_note_3_neo Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Μολις μου ηρθε κι εμενα η kitkat στο δικο μου,αλλα λεω να κρατηθω μερικες μερες να δω εντυπωσεις απο αλλα μελη και μετα να προχωρησω.Βασικα καπου πηρε το ματι μου οτι δεν θα μπορω να μεταφερω third party εφαρμογες στην sd card,κατι το οποιο ειναι σημαντικο για μενα.Αν ισχυει,θα κατσω στ'αβγα μου... Παράθεση Don't cry because it's over.Smile because it happened. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 (edited) Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσα να μην κάνω μια τέτοια αναβάθμιση σε kitkat μέσω ΟΤΑ επίσημα,το κινητό πραγματικά είναι πολύ διαφορετικό σε όλα,η όλη αίσθηση είναι εντελώς διαφορετική-ακόμα και η διάταξη πλέγματος των εφαρμογών έχει απλωθεί λίγο και φαίνονται πιο καλά μοιρασμένα στο grid(πριν είχα την αίσθηση πως ήταν σαν πιο στριμωγμένα). Υπάρχει ακόμα το "μετακίνηση σε κάρτα SD" οπότε πιστεύω μεταφέρει έστω και μέρος της/των εφαρμογής/αρχείων στον φάκελο Android που υπάρχει στην κάρτα SD. Είναι πιο σβέλτο και όλα γίνονται πιο γρήγορα αλλά είναι και πιο smooth,ειδικά στον chrome είναι βελούδινο όπως είπε και ο haki,συμφωνώ απόλυτα. Ετσι για πλάκα έκανα και ένα antutu(αν και κάπως ζεστό από την εξερέυνηση) και πήγαμε 37+,μια χαρά αν και δεν με αφορά και ιδιαίτερα διότι εκεί που με έχει πείσει το N3N είναι στην καθημερινότητα μου που τώρα θα είναι ακόμα καλύτερη η χρήση,αυτά είναι...:) Edited October 6, 2014 by rostropol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσα να μην κάνω μια τέτοια αναβάθμιση σε kitkat μέσω ΟΤΑ επίσημα,το κινητό πραγματικά είναι πολύ διαφορετικό σε όλα,η όλη αίσθηση είναι εντελώς διαφορετική-ακόμα και η διάταξη πλέγματος των εφαρμογών έχει απλωθεί λίγο και φαίνονται πιο καλά μοιρασμένα στο grid(πριν είχα την αίσθηση πως ήταν σαν πιο στριμωγμένα). Υπάρχει ακόμα το "μετακίνηση σε κάρτα SD" οπότε πιστεύω μεταφέρει έστω και μέρος της/των εφαρμογής/αρχείων στον φάκελο Android που υπάρχει στην κάρτα SD. Είναι πιο σβέλτο και όλα γίνονται πιο γρήγορα αλλά είναι και πιο smooth,ειδικά στον chrome είναι βελούδινο όπως είπε και ο haki,συμφωνώ απόλυτα. Ετσι για πλάκα έκανα και ένα antutu(αν και κάπως ζεστό από την εξερέυνηση) και πήγαμε 37+,μια χαρά αν και δεν με αφορά και ιδιαίτερα διότι εκεί που με έχει πείσει το N3N είναι στην καθημερινότητα μου που τώρα θα είναι ακόμα καλύτερη η χρήση,αυτά είναι...:) Σε ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση και ενημέρωση. Να δούμε πως θα τα πάει και με την αυτονομία τώρα... Μολις μου ηρθε κι εμενα η kitkat στο δικο μου Τι προέλευσης είναι η συσκευή σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_note_3_neo Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Το τηλεφωνο ειναι ιταλικο. Παράθεση Don't cry because it's over.Smile because it happened. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosprov Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Απο Γαλλια ακομα τιποτα....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Αναβαθμιζόμαστεεεεεε!!!! :D:D:yahoo::yahoo::yahoo: Ιταλικό και το δικό μου... :happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_note_3_neo Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Αναβαθμιζόμαστεεεεεε!!!! :D:D:yahoo::yahoo::yahoo: Ιταλικό και το δικό μου... :happy: Φιλε μου εαν σου ειναι ευκολο τσεκαρε εαν μετα την αναβαθμιση μπορεις να μεταφερεις εφαρμογες(και παιχνιδια) στην micro sd,γιατι διαβαζω σε ξενο forum και εχω μπερδευτει,αλλος λεει ετσι,αλλος αλλιως...Ευχαριστω. Παράθεση Don't cry because it's over.Smile because it happened. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Μπορώ κανονικά.. ;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel123 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 ιταλικό αγορασμένο από καιζερ Αθηνα, το ξεκίνησα θέλει 1 ώρα / 495,41ΜΒ το κάνεις hide και συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά το τηλέφωνο. Παράθεση FIGE ILIE MOU XIONAKI ELA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Και εγώ τελείωσα με την αναβάθμιση....Ιταλός και εμένα...και όλα μια χαρά...προς το παρόν δλδ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 To cf auto root δουλεύει τέλεια. Γράφει ο Knox! http://autoroot.chainfire.eu/ τελικά το έκανα και root και unroot με ''kingo root'' δουλεύει άψογα για το κινητακι όπως και για τα 2 κινεζικά ταμπλετακια που έχω και που ούτε με Vroot δεν γινόταν :D .. Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts