Jump to content

Oppo Find 7

maroubas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειμαι μεταξυ του find 7 και του G3 3gb. Υπαρχει καποιος που να τα εχει δουλεψει και τα δυο να βοηθησει. Το ξερω ειναι δυσκολο γιατι ειναι καινουρια και τα δυο, απλα ρωταω μηπως. Edited by geokostas
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχουν 2-3 βίντεο στο YouTube που συγκρίνουν το find 7 με το G3

Το oppo φαίνεται να χάνει σε μέγεθος, μπαταρία και κατ'άλλους και σε κάμερα (λόγω του later focus του G3)

Ειμαι μεταξυ του find 7 και του G3 3gb. Υπαρχει καποιος που να τα εχει δουλεψει και τα δυο να βοηθησει. Το ξερω ειναι δυσκολο γιατι ειναι καινουρια και τα δυο, απλα ρωταω μηπως.

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Και εκτός Αθήνας...Και το δικό μου find 7a το στείλανε Πέμπτη πρωί..μάλιστα είχα μιλήσει με το support και μου είχανε στείλει και mail ότι θα φύγει..Παρασκευή μεσημέρι με πήρε τηλέφωνο το παλικάρι και το παρέλαβα....Δεν έχω κανένα θέμα με το bt όσον αφορά το ακουστικό αλλά μου κάνει κάτι κουλά ώρες ώρες με το O click του στυλ να είναι στο ένα χέρι το ένα και στο άλλο το άλλο και να βαράει ότι είναι εκτός εμβελειας..αλλά το O click δουλεύει με μη επίσημο filmware μιας και δεν δούλευε με του Ν1 και ακόμη το ψάχνουνε..

Φιλικά Γιώργος

Τσεκάρατε το tracking number για να δείτε την διαδρομή του πακέτου? Κι εμένα σημερα Δεύτερα με ειδοποίησαν μέσω mail ότι στάλθηκε σήμερα αλλά μπένοντας στην DHL είδα πως έφυγε Παρασκευή. Αύριο το πρωί θα το έχω γιατί είναι ήδη Ελλάδα αλλά στην ουσία έφυγε Παρασκευή και όχι Δευτέρα.
One for all, all for one.

Τσεκάρατε το tracking number για να δείτε την διαδρομή του πακέτου? Κι εμένα σημερα Δεύτερα με ειδοποίησαν μέσω mail ότι στάλθηκε σήμερα αλλά μπένοντας στην DHL είδα πως έφυγε Παρασκευή. Αύριο το πρωί θα το έχω γιατί είναι ήδη Ελλάδα αλλά στην ουσία έφυγε Παρασκευή και όχι Δευτέρα.

Κι εμένα έτσι έγινε.28-6 μού έστειλαν email ότι το έστειλαν αλλά όταν το τσέκαρα είδα ότι το είχαν στείλει από τις 26-6.

Έχει και επίσημη cyanogen.. Αντε οι κάτοχοι ανεβάστε καμιά φώτο, εντυπώσεις από μπαταρία, οθόνη

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

απο φωτογραφιες πως παει το κινητο? Επισης, αν καποιος δεν γουσταρει color os τι παιζει με roms και rootαρισματα?

η φωτογραφικη του ειναι κορυφαια!απιστευτα γρηγορη με πολλες επιλογες και πολυ καλη ποιοτητα!το rootarisma ειναι πολυ ευκολο και υπαρχουν αρκετες rom!εγω δουλεψα λιγο την cm αλλα μ'αρεσει και η color os!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει και επίσημη cyanogen.. Αντε οι κάτοχοι ανεβάστε καμιά φώτο, εντυπώσεις από μπαταρία, οθόνη

η οθονη ειναι τελεια!πολυ φωτεινη με ζεστα χρωματα!η μπαταρια με βγαζει μια με μιαμιση μερα με 5 ωρες περιπου ανοιχτη οθονη,μονιμα ανοιχτο wi-fi και φωτεινοτητα πανω απο τη μεση!δεν ανεβαζω φωτο γιατι δεν ειμαι και ο καλυτερος φωτογραφος!:lol:

η φωτογραφικη του ειναι κορυφαια!απιστευτα γρηγορη με πολλες επιλογες και πολυ καλη ποιοτητα!το rootarisma ειναι πολυ ευκολο και υπαρχουν αρκετες rom!εγω δουλεψα λιγο την cm αλλα μ'αρεσει και η color os!

Αυτα ειναι, γιατι η αληθεια ειναι δεν με πολυψήνει το coloros οποτε αααν πηγαινα σε find 7 θα σκεφτομουν το root σιγουρα

Αυτα ειναι, γιατι η αληθεια ειναι δεν με πολυψήνει το coloros οποτε αααν πηγαινα σε find 7 θα σκεφτομουν το root σιγουρα

Την έχεις δοκιμάσει την color και δεν σού άρεσε ή πιστεύεις ότι δεν θα σού αρέσει...έτσι;

Άν την έχεις δοκιμάσει, τί δεν σού άρεσε;

Ρωτάω γιατί εμένα η color μού φαίνεται μια χαρά...Μήπως χάνω κάτι!

Την έχεις δοκιμάσει την color και δεν σού άρεσε ή πιστεύεις ότι δεν θα σού αρέσει...έτσι;

Άν την έχεις δοκιμάσει, τί δεν σού άρεσε;

Ρωτάω γιατί εμένα η color μού φαίνεται μια χαρά...Μήπως χάνω κάτι!

oxi oxi,το απλα "ετσι", απο τα βιντεο που εβλεπα. μου φαινοταν παραγεμισμένο κτλ και θελω πιο απλα πραγματακια. Απλα περισσοτερο ηθελα να ξερω αν υπαρχει υποστήριξη, αν ειναι ευκολο να rootαρεις για να ξερω αν θα εχω την εναλλακτικη σε περιπτωση που επιβεβαιωθούν οι "φοβοι" μου :happy:

oxi oxi,το απλα "ετσι", απο τα βιντεο που εβλεπα. μου φαινοταν παραγεμισμένο κτλ και θελω πιο απλα πραγματακια. Απλα περισσοτερο ηθελα να ξερω αν υπαρχει υποστήριξη, αν ειναι ευκολο να rootαρεις για να ξερω αν θα εχω την εναλλακτικη σε περιπτωση που επιβεβαιωθούν οι "φοβοι" μου :happy:

η colors ειναι μια χαρα!εχεις επισκεφτει καθολου το forum της oppo να δεις τι γινεται;απο υποστηριξη αλλο τιποτα!!!:lol:

η colors ειναι μια χαρα!εχεις επισκεφτει καθολου το forum της oppo να δεις τι γινεται;απο υποστηριξη αλλο τιποτα!!!:lol:

για την colors ή γενικα σε θεματα με roms? στειλε μια link αν μπορεις :)

Oppoforums ψάξε, υπάρχει και στο tapatalk

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

για την colors ή γενικα σε θεματα με roms? στειλε μια link αν μπορεις :)

http://www.oppoforums.com/

Τρομερή η color os..και εγώ έλεγα πως θα αντέξω από το sense αλλά είναι εξαιρετική αν και παραγεμισμενη είναι η αλήθεια..ότι δεν θες το κλείνεις

Φιλικά Γιώργος

και εγώ έτσι έλεγα για coloros αλλά αν την δουλέψεις λίγο θα δεις ότι είναι σούπερ

για να δουμε, μη με ψήνεις και προσπαθώ να αντισταθώ στην αγορά νεου κινητου :O

Διαβαζοντας στο forum της oppo , παρατηρω πολλα παραπονα παντως...

1)Για την μπαταρια του κινητου (αλλα πολλοι καταφευγουν σε CM αντι για color OS)

2)Για το οτι απο τα 32gb που εχει το κινητο , σου επιτρεπει να χρησιμοποιησεις μονο τα 3gb για εφαρμογες...!!!

παρ'ολα τα παραπονα προς την OPPO , δεν παιρνουν ικανοποιητικη απαντηση....

1)Για την μπαταρια του κινητου (αλλα πολλοι καταφευγουν σε CM αντι για color OS)

2)Για το οτι απο τα 32gb που εχει το κινητο , σου επιτρεπει να χρησιμοποιησεις μονο τα 3gb για εφαρμογες...!!!

Η απαντηση της oppo για τα παραπανω:

"Sorry for such issue, we are working on it. We are trying to figure it out. Thank you."

Πιστευω συντομα θα βγαλουν update που θα λυνει τα προβληματα.

ωχ, αληθεια?? ισχυει αυτο το πραγμα?

ναι...ειναι θεμα partition λενε....

3giga εφαρμογές σημαίνει τουλάχιστον 200+εφαρμογές μη πω 400...το πρόβλημα είναι με τα μεγάλα games..είναι πρόβλημα για όσους παίζουν..προσωπικά δεν με απασχολεί..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

3giga εφαρμογές σημαίνει τουλάχιστον 200+εφαρμογές μη πω 400...το πρόβλημα είναι με τα μεγάλα games..είναι πρόβλημα για όσους παίζουν..προσωπικά δεν με απασχολεί..

Ουτε εμένα με απασχολεί, διότι χρησιμοποιώ maximum 70-80 εφαρμογές.

Αλλα πράγματα με ενδιαφέρουν κι απ'ότι φαίνεται σ'αυτα με κάλυπτει.