geokostas Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Οχι με εναν άλλο τρόπο το είχα κάνει. Το θέμα τώρα είναι πως θα παίρνω τις αναβαθμίσεις ΟΤΑ. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Ναι....... Πρέπει να βάλεις stock. Κατά πάσα πιθανότητα θα σου κάνει wipe με την αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Πρέπει να βάλεις stock. Κατά πάσα πιθανότητα θα σου κάνει wipe με την αναβάθμιση... Με την stock rom είμαι, απλά το εχω ρουταρει. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Με την stock rom είμαι, απλά το εχω ρουταρει. Και με stock rom να είσαι, αν έχεις βάλει custom recovery δεν μπορείς να πάρεις ΟΤΑ update, πρέπει να έχεις stock recovery ακόμα και αν είσαι rooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Και με stock rom να είσαι, αν έχεις βάλει custom recovery δεν μπορείς να πάρεις ΟΤΑ update, πρέπει να έχεις stock recovery ακόμα και αν είσαι rooted. Αααα μάλιστα... και τώρα τι πρέπει να κάνω για να πάρω την ΟΤΑ;;; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Αααα μάλιστα... και τώρα τι πρέπει να κάνω για να πάρω την ΟΤΑ;;; Stock recovery. Αν δεν μπορείς να το βάλεις ξεχωριστά... πρέπει να ξαναπεράσεις τη stock rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Stock recovery. Αν δεν μπορείς να το βάλεις ξεχωριστά... πρέπει να ξαναπεράσεις τη stock rom. Stock recovery πως κάνουμε;; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) διάβασε εδω αλλά να ξέρεις ότι κατά πάσα πιθανότητα θα σου κάνει wipe δοκίμασε κανείς που έχει κάνει root στη 1.2.5 με root genius να περασει την 1.2.6 ? το root παρέμεινε ? του έκανε wipe ? Edited September 4, 2014 by chilavert_gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_dd Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Το έκανα OTA έχασε το root το έκανα ξανά root genius και δούλεψε χωρίς wipe ή άλλο θέμα Παράθεση One for all, all for one. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 διάβασε εδω αλλά να ξέρεις ότι κατά πάσα πιθανότητα θα σου κάνει wipe Δοκιμασα αλλα δεν δουλεψε αυτος ο τροπος. :( Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 πρεπει να κανεις install την coloros 1.2.5 απο εδω και μετα το update και μετα root με το genius να ξέρεις όμως ότι θα σου κάνει full wipe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 πρεπει να κανεις install την coloros 1.2.5 απο εδω και μετα το update και μετα root με το genius να ξέρεις όμως ότι θα σου κάνει full wipe Μα την 1.2.5 εχω, γιατι να την περασω παλι?? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 και σε μένα που είχα twrp στη 1.2.4 δεν μου έκανε install το stock recovery για τα μπορέσω να πάρω το update όποτε έκανα την διαδικασία που σου είπα αλλά με την 1.2.4 . Αν κάνεις backup με titanium τα επαναφέρεις όλα (coloros launcher ,accounts , settings κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Παιδια πηρα backup απο το τηλεφωνο με titanium και δεν μπορω να το επαναφερω. Ξερετε πως γινεται το restore στο titanium;;; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Παιδιά με ενδιαφέρει εδώ και καιρό η συγκεκριμένη συσκευή αλλά από το Ευρωπαϊκό κατάστημα είναι κομματάκι ακριβό . μπορείτε να μου πείτε από ποιο μαγαζί να το πάρω ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Παιδια πηρα backup απο το τηλεφωνο με titanium και δεν μπορω να το επαναφερω. Ξερετε πως γινεται το restore στο titanium;;; Τι προβλημα εχεις δηλαδή ; Σου βγάζει κάποιο μήνυμα ; Είσαι root φαντάζομαι .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Παιδια πηρα backup απο το τηλεφωνο με titanium και δεν μπορω να το επαναφερω. Ξερετε πως γινεται το restore στο titanium;;; πως έκανες το backup? σορρυ για το off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 πως έκανες το backup? σορρυ για το off topic Ανέφερε ήδη... με το titanium backup. Βάλτο και θα δεις πως γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Τι προβλημα εχεις δηλαδή ; Σου βγάζει κάποιο μήνυμα ; Είσαι root φαντάζομαι .... Στο restore στο titanium, δεν μου βλέπει το αντίγραφο που εχω πάρει για να το επαναφέρω. Any way έκατσα και τα πέρασα ολα πάλι απο την αρχή. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Ανέφερε ήδη... με το titanium backup. Βάλτο και θα δεις πως γίνεται. εγώ ξέρω άλλωστε λίγα ποστ πιο πάνω του είπα να πάρει backup με titanium. απλά ήθελα να μας πει ακριβώς τι έκανε μήπως και μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Στο restore στο titanium, δεν μου βλέπει το αντίγραφο που εχω πάρει για να το επαναφέρω. Any way έκατσα και τα πέρασα ολα πάλι απο την αρχή. Που ειναι ο φάκελος που έχει τα backup; Τον επέλεξες απο τις ρυθμίσεις του titanium; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Που ειναι ο φάκελος που έχει τα backup; Τον επέλεξες απο τις ρυθμίσεις του titanium; Δεν γνώριζα πως και τα πέρασα ολα απο την αρχή. Ευχαριστώ. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Παιδιά κυκλοφορεί σε δοκιμαστικό στάδιο η νέα ColorOS με Kitkat για 7α/7....Σύντομα θα διατεθεί προς όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Επειδή θέλω να παραγγείλω το find 7 από το Ευρωπαϊκό κατάστημα της oppo, ξέρουμε πόσο χρόνο θέλει για να έρθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Απ'οτι γνωριζω 5-7 ημερες Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts