gsir Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 δείτε ενα ενδιαφέρον βίντεο με QHD screen comparison...lg g3-oppo find 7-galaxy s5 lte-a..https://www.youtube.com/watch?v=4iiF89XErvk το oppo τα παει παρα πολυ καλά και θεωρώ πως έχει καλύτερη οθόνη απο το g3.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Διαβαζοντας στο forum της oppo , παρατηρω πολλα παραπονα παντως... 1)Για την μπαταρια του κινητου (αλλα πολλοι καταφευγουν σε CM αντι για color OS) 2)Για το οτι απο τα 32gb που εχει το κινητο , σου επιτρεπει να χρησιμοποιησεις μονο τα 3gb για εφαρμογες...!!! παρ'ολα τα παραπονα προς την OPPO , δεν παιρνουν ικανοποιητικη απαντηση.... Για τις εφαρμογές και τη μνημη μπορείς να το αλλαξεις ηδη κανοντας μια διαδιακασία στις ρυθμίσεις...αν και θα λυθεί λογικά σε νεο update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 δείτε ενα ενδιαφέρον βίντεο με QHD screen comparison...lg g3-oppo find 7-galaxy s5 lte-a..https://www.youtube.com/watch?v=4iiF89XErvk το oppo τα παει παρα πολυ καλά και θεωρώ πως έχει καλύτερη οθόνη απο το g3.. Τριτο και καταιδρωμενο το G3 στο τεστ της οθονης. S5 και find 7 μπροστα με διαφορά. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 ελληνικό review..https://www.youtube.com/watch?v=nv4WQREMvZ4 ισχύει αυτό για το ακουστικό πως δεν είναι και τόσο δυνατό; τι λέτε οι κάτοχοι; έχετε θεμα με τις συνομιλίες; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 ελληνικό review..https://www.youtube.com/watch?v=nv4WQREMvZ4 ισχύει αυτό για το ακουστικό πως δεν είναι και τόσο δυνατό; τι λέτε οι κάτοχοι; έχετε θεμα με τις συνομιλίες; Με την τελευταια ΟΤΑ update που εδωσαν εχει χαμηλωσει λιγο ο ηχος αλλα θα το φτιαξουν στο επομενο!πριν ηταν μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Με την τελευταια ΟΤΑ update που εδωσαν εχει χαμηλωσει λιγο ο ηχος αλλα θα το φτιαξουν στο επομενο!πριν ηταν μια χαρα! Φιλε μου όταν έκανες το τελευταίο update σου έκανε full wipe ; Έτσι έγινε σε κάποιον φίλο γιαυτο ρωτάω . Εγώ δεν το χω κάνει ακόμα γιαυτον τον λόγο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Ουτε εμένα με απασχολεί, διότι χρησιμοποιώ maximum 70-80 εφαρμογές. Αλλα πράγματα με ενδιαφέρουν κι απ'ότι φαίνεται σ'αυτα με κάλυπτει. Αναφερονται τα 3 gb στα apk οχι στα files αυτων.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Φιλε μου όταν έκανες το τελευταίο update σου έκανε full wipe ; Έτσι έγινε σε κάποιον φίλο γιαυτο ρωτάω . Εγώ δεν το χω κάνει ακόμα γιαυτον τον λόγο ... εχεις αλλαξει recovery η εχεις της oppo?αν εχεις αλλη πρεπει να ξαναπερασεις την επισημη για να κανεις το update και θελει full wipe.αν εχεις δεν εχεις αλλαξει νομιζω οτι δε χρειαζεται!εγω ειχα αλλαξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Αναφερονται τα 3 gb στα apk οχι στα files αυτων.... ok...με καλυψε απολυτως αυτο :) εχω στειλει το πασο μου scanαρισμενο εδω και 4 ημερες και δεν μου εχουν απαντησει ακομα..για να παρω το 10% της εκπτωσης..τι διααααααααααααολο κανουν..... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 εχεις αλλαξει recovery η εχεις της oppo?αν εχεις αλλη πρεπει να ξαναπερασεις την επισημη για να κανεις το update και θελει full wipe.αν εχεις δεν εχεις αλλαξει νομιζω οτι δε χρειαζεται!εγω ειχα αλλαξει! Έχω twrp . Δηλαδή εσύ έκανες wipe μόνος σου ή μετα το update είχε κάνει μόνο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Έχω twrp . Δηλαδή εσύ έκανες wipe μόνος σου ή μετα το update είχε κάνει μόνο του; με την twrp δε μπορεις να περασεις το update..αν δοκιμασεις θα σου γραψει fail.πρεπει να γυρισεις σε stock recovery αλλα μετα το υpdate χανεις το root.οποτε πρεπει να το ξαναγυρισεις στην twrp για να το κανεις!ειναι λιγο μπερδεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 με την twrp δε μπορεις να περασεις το update..αν δοκιμασεις θα σου γραψει fail.πρεπει να γυρισεις σε stock recovery αλλα μετα το υpdate χανεις το root.οποτε πρεπει να το ξαναγυρισεις στην twrp για να το κανεις!ειναι λιγο μπερδεμα! Βρε τα ξέρω αυτά! Αυτό με το wipe θέλω να μού ξεκαθαρίσεις. Το έκανε μόνο του ή εσύ το έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Βρε τα ξέρω αυτά! Αυτό με το wipe θέλω να μού ξεκαθαρίσεις. Το έκανε μόνο του ή εσύ το έκανες; Το εκανε μονο του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Το εκανε μονο του! Σ'ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 ελληνικό review..https://www.youtube.com/watch?v=nv4WQREMvZ4 ισχύει αυτό για το ακουστικό πως δεν είναι και τόσο δυνατό; τι λέτε οι κάτοχοι; έχετε θεμα με τις συνομιλίες; Σήμερα του έβαλα sim. Δεν έχω κάνει το τελευταίο update και το ακουστικό είναι μια χαρά. Επίσης ο συνομιλητής με άκουγε δυνατά και καθαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Μου κανει εντυπωση που απο την oppostyle ουτε στα μηνυματα μου απαντανε και ουτε καποια στοιχεια κινησης οτι εχει φυγει το τηλεφωνο μου εχουν στειλει. Οι αλλοι που το πηρατε απο εκει ειχατε καμια ενημερωση ενδιαμεσα πριν σας το στειλουν? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Μετά από 3 ημέρες χρήσης του oppo find 7, οι εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Άψογο ui αλαγκαριστο, υψηλής ανάλυσης οθόνη με σωστή απεικόνιση χρωμάτων και καλές γωνιές θέασης, πολύ καλός στερεοφωνικός ήχος, απίστευτη ποικιλία gestures και εξαιρετικές επιδόσεις επεξεργαστή. Ξέχασα γρήγορα το s5. Στα μειονεκτήματα του η μπαταρία (30% χειρότερο από το s5) η φωτεινότητα της οθόνης (σε σχέση με το s5) και η ένταση του ακουστικού μετά την τελευταία αναβάθμιση. Το αγόρασα από το oppostyle και το παρέλαβα μέσα σε δύο ημέρες. Θα ανεβάσω screen shots από τα benchmark που έκανα. Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Μετά από 3 ημέρες χρήσης του oppo find 7, οι εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Άψογο ui αλαγκαριστο, υψηλής ανάλυσης οθόνη με σωστή απεικόνιση χρωμάτων και καλές γωνιές θέασης, πολύ καλός στερεοφωνικός ήχος, απίστευτη ποικιλία gestures και εξαιρετικές επιδόσεις επεξεργαστή. Ξέχασα γρήγορα το s5. Στα μειονεκτήματα του η μπαταρία (30% χειρότερο από το s5) η φωτεινότητα της οθόνης (σε σχέση με το s5) και η ένταση του ακουστικού μετά την τελευταία αναβάθμιση. Το αγόρασα από το oppostyle και το παρέλαβα μέσα σε δύο ημέρες. Θα ανεβάσω screen shots από τα benchmark που έκανα. Benchmark oppo find 7 Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Μου κανει εντυπωση που απο την oppostyle ουτε στα μηνυματα μου απαντανε και ουτε καποια στοιχεια κινησης οτι εχει φυγει το τηλεφωνο μου εχουν στειλει. Οι αλλοι που το πηρατε απο εκει ειχατε καμια ενημερωση ενδιαμεσα πριν σας το στειλουν? Στέλνουν email για την αποστολή. Στο information account έχεις όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας. Ποιο χρώμα έχεις παραγγείλει? Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 φωτιες μου αναβεις κι εσυ.....:P και μου ηρθε σημερα το φοιτητικο -10% η μπαταρια (αν και πρεπει να ειναι νωρις ακομα) με χρηση tapatalk,κλησεις 1 ωρα την ημερα , sms ,λιγο browsing κτλ (οχι gaming , ουτε φοβερα πραγματα) σε βγαζει μεχρι το βραδυ;;; το "θεμα" με την ενταση του ακουστικου αφορα την ανοιχτη ακροαση ή το κανονικο ηχειο στην κληση;;; Μετά από 3 ημέρες χρήσης του oppo find 7, οι εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Άψογο ui αλαγκαριστο, υψηλής ανάλυσης οθόνη με σωστή απεικόνιση χρωμάτων και καλές γωνιές θέασης, πολύ καλός στερεοφωνικός ήχος, απίστευτη ποικιλία gestures και εξαιρετικές επιδόσεις επεξεργαστή. Ξέχασα γρήγορα το s5. Στα μειονεκτήματα του η μπαταρία (30% χειρότερο από το s5) η φωτεινότητα της οθόνης (σε σχέση με το s5) και η ένταση του ακουστικού μετά την τελευταία αναβάθμιση. Το αγόρασα από το oppostyle και το παρέλαβα μέσα σε δύο ημέρες. Θα ανεβάσω screen shots από τα benchmark που έκανα. Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Στέλνουν email για την αποστολή. Στο information account έχεις όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας. Ποιο χρώμα έχεις παραγγείλει? Ναι αλλα στο tracking number εχει - (παυλα). 4η μερα σημερα, 5η αυριο απο την παραγγελια. Το Astro black. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Ναι αλλα στο tracking number εχει - (παυλα). 4η μερα σημερα, 5η αυριο απο την παραγγελια. Το Astro black. Έχω την εντύπωση ότι το Astro black είναι not in stock. Πιστεύω για αυτό δεν σου έχουν απαντήσει. Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Έχω την εντύπωση ότι το Astro black είναι not in stock. Πιστεύω για αυτό δεν σου έχουν απαντήσει. Δεν θα επρεπε να το γραφει αυτο? Οταν εκανα την παραγγελια δεν εγραφε κατι τετοιο και εν πασει περιπτωση θα επρεπε να ενημερωνουν σε περιπτωση ελλειψης. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 φωτιες μου αναβεις κι εσυ.....:P και μου ηρθε σημερα το φοιτητικο -10% η μπαταρια (αν και πρεπει να ειναι νωρις ακομα) με χρηση tapatalk,κλησεις 1 ωρα την ημερα , sms ,λιγο browsing κτλ (οχι gaming , ουτε φοβερα πραγματα) σε βγαζει μεχρι το βραδυ;;; το "θεμα" με την ενταση του ακουστικου αφορα την ανοιχτη ακροαση ή το κανονικο ηχειο στην κληση;;; Το έχω εταιρικό και κατά βάση το χρησιμοποιώ για κλήσεις. Μια μέρα με την χρήση που εσύ περιγράφεις, νομίζω ότι άνετα θα σε βγάλει. Η ένταση αφορά το ακουστικό. Δεν είναι τραγικό άλλα επειδή προέρχομαι από το s5 είναι θέμα. Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Δεν θα επρεπε να το γραφει αυτο? Οταν εκανα την παραγγελια δεν εγραφε κατι τετοιο και εν πασει περιπτωση θα επρεπε να ενημερωνουν σε περιπτωση ελλειψης. Δίκιο έχεις!!!! Έχουν ένα πρόβλημα επικοινωνίας. Σε ερώτηση μου αν ισχύει δώρο η original flip cover ακόμα περιμένω απάντηση!!! Btw είναι out of stock και τα δυο χρώματα. Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts