koinos123 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Να συμφωνήσω και εγώ με τον Andrew6. Το κινητό δουλεύει απροβλημάτιστα και με καλή αυτονομία, μία ημέρα άνετα. Μην πω ότι βγάζω και την δεύτερη... Το μόνο παράπονο είναι η κακή ποιότητα των φωτογραφιών. Έπαψα να την χρησιμοποιώ. Μην πω ότι θα βάλω και κανένα αυτοκόλλητο από πάνω για να μην την θυμάμαι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 σήμερα έκλεισε και δεν άνοιγε τίποτα παρά μόνο από το κουμπί του reset. τι στο καλό το γρουσούζεψα χτες :worry: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 μου το εχει κανει 2-3 φορες(!!!). hard reset(βελονα αναμεσα στην σιμ και στην sd, καπου εκει εχει μια τρυπολα). Παράθεση Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrew6 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Για οσους ενδιαφερονται,διάβασα εχθές σε ισπανικό site οτι η lollipop update για το M2 θα "έρθει" τον Οκτωβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 το site μπορεις να το δωσεις σε παρακαλω Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Το τελευταίο update το κάνατε παιδιά; είδατε καμιά διαφορά σε κάτι; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrew6 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Ζητω συγγνωμη που αργησα να απαντησω αλλά δεν μπόρεσα όσο και να προσπαθησα να βρω παλι το site αυτο που αναφερω παραπάνω. Εκείνο που μπορω να πω είναι οτι με τα λιγοστα ισπανικα που καταλαβαίνω ανέφερε ενημέρωση τέλος Σεπτεμβρίου αρχες Οκτωβριου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrew6 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Android 5.1.1 build number 18.6.A.0.175 certified for Xperia M2 (D2303, D2305, D2306), M2 Dual (D2302) and M2 Aqua (D2403, D2406)' http://www.xperiablog.net/2015/09/16/android-5-1-certified-for-xperia-m2-and-m2-aqua-18-6-a-0-175/ http://www.gsmarena.com/newscomm-12525.php https://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=25483 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Μπραβο στην εταιρεια, δεν κρεμαει τη σειρα Μ. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 (edited) Εδώ και μια δύο μέρες που έχανε κάποιες φορές το σήμα το κινητό έλεγε ότι δεν υπάρχει κάρτα το έκλεινα και το άνοιγα και μετά έπαιζε καννονικά, πριν λίγο μου το έκανε πάλι αλλά δεν έφτιαχνε με το άνοιγμα. Πήγα να βγάλω την sim και σκάλωνε και όταν τα κατάφερα βλέπω ότι τα δοντάκια έχουν χαλάσει. Η κάρτα δεν μπαίνει μέσα το έχω 4 μήνες η εγγύηση το καλύπτει γιατί ακούω ότι το service στο Κηφισό είναι για κλάματα και λένε διάφορα. Να το πάω εγώ στο service ή στο media mark που του πήρα και να το στείλουν, είναι το δεύτερο κινητό το πρώτο μου έκαψε καμένο mixel ευτυχώς στην τρίτη ημέρα που το πήρα και μου το αλλάξανε στο media mark. Edited September 27, 2015 by disappointed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrew6 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 29.09.2015 New Sony software upgrade, including Android 5.1 Lollipop, rolls for Xperia M2 and Xperia M2 Aqua. http://blogs.sonymobile.com/2015/09/29/new-sony-software-upgrade-including-android-5-1-lollipop-rolls-for-xperia-m2-and-xperia-m2-aqua Αναμένουμε να έρθει και στην Ελλάδα σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwan Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Το m2 aqua που έχω πήρε την έκδοση λογισμικού Android lollipop 5.1. Όλα λειτουργούν οκ. Πέρα από το μήνυμα που μου έβγαζε όταν τραβουσα και έβγαζα φωτογραφία ότι η εφαρμογή κάμερα έκλεισε. Το μόνο θεματακι που έχω είναι ότι μου έφαγε από την μνήμη (8 gb) περίπου 500 600 mb. Πράγμα που σου αφήνει κάτω από 5gb χώρο αποθήκευσης. Στη συσκευή μου έχει χαλάσει η θύρα Micro SD πόσο κοστίζει η επισκευή ξέρει κανείς;; Παράθεση In God We Trust. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polsaki Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Καλησπέρα. Χθες έκανα και εγώ αναβάθμιση σε lollipop 5.1 το m2 aqua.Όλα λειτουργουν μια χαρά εκτος της κάμερας. η ποιότητα στις φωτογραφίες είναι χάλια (σαν υδατογραφία) και πολύ θόρυβο.Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrew6 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Xperia M2,Αναβάθμισα εχθές το βράδυ και μπορώ να πω ότι όλα εκτός της διάρκειας της μπαταρίας του - την οποία θα καταλάβω εντός των επόμενων ημερών- είναι καλύτερα από πρίν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwan Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Ναι και εγώ παρατήρησα μια τέτοια μείωση να το πω στην ποιότητα της φωτογραφίας και όντως είναι λάσπη τελείως.. Γενικά δεν χρησιμοποιώ την κάμερα συχνά αλλά είναι που είναι η κάμερα επιεικώς κακή τώρα μεγάλωσε το κακό. Η μπαταρία μου φαίνεται καλύτερη αλλά θέλω λίγο χρόνο ακόμα να βγάλω άκρη Παράθεση In God We Trust. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Παιδιά εσείς πως κάνατε την αναβάθμιση ? μέσω Η-Υ η ΟΑ ? Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Μου ήρθε και εμένα ειδοποίηση για αναβάθμιση. Ήθελα να ρωτήσω σε αυτούς που την έκαναν, οι εφαρμογές και τα δεδομένα παραμένουν ως εχουν μετά την αναβάθμιση ή σβήνονται όλα; Ξέρω ότι ένα clean install είναι το καλύτερο, αλλά δεν έχω καμία όρεξη για κάτι τέτοιο αυτήν την περίοδο. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrew6 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Η αναβάθμιση έγινε με Η/Υ και όχι ΟΤΑ, αυτές τις οδηγίες πήρα στο κινητό. Επιπρόσθετα παρατήρησα ότι ενώ έδειχνε στο Google Play κάποιες εφαρμογές (5-6) ότι τις είχα εγκαταστήσει δεν εμφανίζοταν στο κινητό.Αυτό που έκανα ήταν να τις απεγκαταστήσω από το Google Play και να τις εγκαταστήσω από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwan Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Όπως είπε ο Andrew. Εμένα είχε ένα πρόβλημα στην αρχή με το Google play σαν να μην λειτουργούσαν τα Google services διέγραψα τις ενημερώσεις του Playstore και δουλεύει τώρα κανονικά. Σοβαρό θέμα που παρατηρώ είναι αυτό της κάμερας. Παράθεση In God We Trust. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 παιδια τι λετε λοιπον . να την κανω την αναβαθμιση με μη καλη φωτογραφια η να περιμενω μηπως διορθωσουν αυτο το θεμα ? η μπορει και να μην το διορθωσουν . τι λετε ? Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwan Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Ναι θα σου έλεγα αξίζει τον κόπο η αναβάθμιση.. τώρα αν θα διορθωθεί με update δεν γνωρίζω και κρατάω μικρό καλάθι Παράθεση In God We Trust. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos2 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Καλησπέρα και από εμένα.. Έκανα κι εγώ εχθές την αναβάθμιση.. Το lollipop το είχα δουλέψει ήδηλίγο στο tablet άρα ήξερα τί να περιμένω... Το βασικό μου πρόβλημα είναι ο αποθηκευτικός χώρος του κινητού.. Τώρα που το lollipop πιάνει ακόμα περισσότερο χώρο, δεν μένει σχεδόν τίποτα για τα υπόλοιπα... Μου βγάζει συνέχεια μήνυμα ότι ο χώρος εξαντλείται,πράγμα που το έκανε και με το kit kat, χωρίς όμως να μπορώ να μεταφέρω κάτι σημαντικό στην κάρτα sd.. Ακόμα και τώρα που σου δίνει την δυνατότητα μεταφοράς, αυτά που πραγματικά μπορείς να μεταφέρεις είναι πολύ λίγα με αποτέλεσμα να μην αλλάζει κάτι σημαντικά.. Καμία ιδέα για να εξοικονομήσουμε χώρο στο κινητό υπάρχει..;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Καλησπέρα και από εμένα.. Έκανα κι εγώ εχθές την αναβάθμιση.. Το lollipop το είχα δουλέψει ήδηλίγο στο tablet άρα ήξερα τί να περιμένω... Το βασικό μου πρόβλημα είναι ο αποθηκευτικός χώρος του κινητού.. Τώρα που το lollipop πιάνει ακόμα περισσότερο χώρο, δεν μένει σχεδόν τίποτα για τα υπόλοιπα... Μου βγάζει συνέχεια μήνυμα ότι ο χώρος εξαντλείται,πράγμα που το έκανε και με το kit kat, χωρίς όμως να μπορώ να μεταφέρω κάτι σημαντικό στην κάρτα sd.. Ακόμα και τώρα που σου δίνει την δυνατότητα μεταφοράς, αυτά που πραγματικά μπορείς να μεταφέρεις είναι πολύ λίγα με αποτέλεσμα να μην αλλάζει κάτι σημαντικά.. Καμία ιδέα για να εξοικονομήσουμε χώρο στο κινητό υπάρχει..;; Ρουτ και ξυλωμα εφαρμογών φίλε μου. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Ρουτ και ξυλωμα εφαρμογών φίλε μου. Υπάρχει κάποιος αξιόπιστος οδηγός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Υπάρχει κάποιος αξιόπιστος οδηγός; Για τσεκαρε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2791290 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts