dimitris_MANH-7- Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Kalispera sas exo to nokia 6680 kai pira to handsfree meso bluetooth to HS-21W eno leei oti ipostirizei to 6680,iparxei problima.simfona me tis odigies leei oti ipostirizei to bluetooth 1.0 kai 1.1 eno to 6680 einai 1.2 asxeta pou leei oti ipostirizetai...ti perepei na kano..?? Παράθεση Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. September 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Kalispera sas exo to nokia 6680 kai pira to handsfree meso bluetooth to HS-21W eno leei oti ipostirizei to 6680,iparxei problima.simfona me tis odigies leei oti ipostirizei to bluetooth 1.0 kai 1.1 eno to 6680 einai 1.2 asxeta pou leei oti ipostirizetai...ti perepei na kano..?? Για απορίες σχετικά με το κινητό σου, μπορείς να πας εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 bluetooth gia logous ygeias alla kai anesis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkatsa Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Βασικό θέμα είναι που έχεις το κινητό όταν μιλάς με BT ή με HF. Εαν το έχεις πολύ κοντά σου πάλι δεν κερδίζεις πολλά. Το λέω επειδή βλέπω πολλούς να μιλάνε με HF και έχουν το κινητό στο μπουφάν τους. Ίσως με το BT μπορείς να έχεις τη συσκευή λίγο πιο μακριά σου. Δεν υπάρχει κανένας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ρε παιδιά να μας πει σίγουρα αν το BT και HF έχουν σημαντική ακτινοβολία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Εγω ψηφισα hands free ενσυρματο γιατι αποτι φαινεται ειναι το πιο ασφαλες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Εγω ψηφισα hands free ενσυρματο γιατι αποτι φαινεται ειναι το πιο ασφαλες.... Για ποιον λόγο είναι πιο ασφαλές :confused: ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Για ποιον λόγο είναι πιο ασφαλές :confused: ; Ριξε μια ματια εδω....http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=41424&highlight=bluetooth+%E1%EA%F4%E9%ED%EF%E2%EF%EB%E9%E1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Νεοδημακράτης και εγώ (βλ. «μπλέ δόντι» :p). Ιδίως στο αυτοκίνητο. Να έπαιζε και το ραδιόφωνο μέσω αυτού, δεν θα χρησιμοποιούσα καθόλου τα ενσύρματα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salerosa Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Με handsfree μιλάω αλλά μου την σπάνε τα καλώδια!! πφφφφφφφφφ:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve2810 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Στο σπίτι, λόγω κακής κάλυψης της κινητής χρησιμοποιώ bluetooth (μεγαλύτερη ευελιξία μέσα στο σπίτι). Εκτός σπιτιού χρησιμοποιώ το hands-free διότι με βολεύουν τα multimedia keys που έχει πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 όταν είμαι στο σπίτι χρησιμοποιώ handsfree. όταν βγαίνω έξω τπτ, γιατί μπερδεύονται συνέχεια τα καλώδια! Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 όταν είμαι στο σπίτι χρησιμοποιώ handsfree. όταν βγαίνω έξω τπτ, γιατί μπερδεύονται συνέχεια τα καλώδια! Και εγω τελευταια καπως ετσι το κανω,αν και το bt που εχω εχει και αυτο καλωδιο,αν και πολυ μικρο για να μην μπερδευεται! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_origin Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Bluetooth;) Παράθεση Mobile User: ETEN glofiish X600 - Sony Ericsson T280i - Sony Ericsson K500i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Ενδιαφέρον έχει να δούμε και μια παρόμοια δημοσκόπηση: http://www.galop.gr/index.php?topic=137 Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Oταν ειμαι εκτος σπιτιου χρησιμοποιω bluetooth για λογους ευκολιας και ελλειψεις καλωδιου,εντος του σπιτιτου Handsfree. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις: http://www.iatronet.gr/photos/ygeia/periballon_ygeia/1172.jpg Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 δεν χρησιμοποιώ τίποτα από τα 2 μιλάω κανονικά από το ακουστικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntoukos Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Bluetooth παντού. Handsfree σε καποιες περιπτώσεις μόνο για μουσική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 είχα αγοράσει ένα bluetooth, αλλά τελικά το έχω παρατήσει. δεν με βόλευε στην χρήση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Μέχρι τώρα HF για να ακούω radio/μουσική πιο πολύ. Αν και είναι σπαστικό αυτό με τα καλώδια αλλα συνήθεια είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts