truckman Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Υπαρχει εφαρμογή σαν το FaceTime ώστε να μπορώ να κάνω βιντεοκλήση με το iPhone της συζύγου; Καλύτερα να ρωτήσεις στο κατάλληλο θέμα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Καλησπερα παιδια,να ρωτησω ξερετε καποιο προγραμμα που να μπορω να κλειδωνω τις εφαρμογες???εχω το samsung A5 με εκδοση 5.0.2 [ATTACH]63031[/ATTACH] για δοκίμασε αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Καλησπέρα,υπάρχει κάποια εφαρμογή android με την οποία θα ενσωματωνω υπότιτλους .srt σε mp4 βίντεο;(Δε θέλω κάποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής τύπου bsplayer,απλά εφαρμογή καθαρά γι αυτο το σκοπο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Καλησπέρα,υπάρχει κάποια εφαρμογή android με την οποία θα ενσωματωνω υπότιτλους .srt σε mp4 βίντεο;(Δε θέλω κάποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής τύπου bsplayer,απλά εφαρμογή καθαρά γι αυτο το σκοπο) Για δοκιμασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sregg.android.subloader Εχω το pro και μπορω να πω οτι για ταινιες που δεν μπορουσα να βρω υποτιτλους μου τους εβρισκε μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Καλησπέρα,υπάρχει κάποια εφαρμογή android με την οποία θα ενσωματωνω υπότιτλους .srt σε mp4 βίντεο;(Δε θέλω κάποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής τύπου bsplayer,απλά εφαρμογή καθαρά γι αυτο το σκοπο) Εγω παλι χρησιμοποιω την εφαρμογη bsplayer free που το μονο που χρειαζεται ειναι να εχεις στον ιδιο φακελο ταινια και ελληνικο υποτιτλο ακριβως με το ιδιο ονομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Εγω παλι χρησιμοποιω την εφαρμογη bsplayer free που το μονο που χρειαζεται ειναι να εχεις στον ιδιο φακελο ταινια και ελληνικο υποτιτλο ακριβως με το ιδιο ονομα. Η φράση κλειδί (εάν το διατυπώνει σωστά ) είναι ...ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΩ υπότιτλους .srt σε mp4 βίντεο;(Δε θέλω κάποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής τύπου bsplayer,απλά εφαρμογή καθαρά γι αυτο το σκοπο)...θέλει να τους ενσωματώσει.....όχι να κατεβάσει....να παίξει με κάποιο πρόγραμμα. Τέτοιο πρόγραμμα για Android δεν το νομίζω να υπάρχει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Η φράση κλειδί (εάν το διατυπώνει σωστά ) είναι ...ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΩ υπότιτλους .srt σε mp4 βίντεο;(Δε θέλω κάποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής τύπου bsplayer,απλά εφαρμογή καθαρά γι αυτο το σκοπο)...θέλει να τους ενσωματώσει.....όχι να κατεβάσει....να παίξει με κάποιο πρόγραμμα. Τέτοιο πρόγραμμα για Android δεν το νομίζω να υπάρχει ... Σου λεω υπευθυνα οτι δεν υπαρχει γιατι το εψαχνα και γω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Εδώ και δύο εβδομάδες έχω πάρει συσκευή android. Δεν βλέπω να περιλάμβανετε τον Firefox στους καλύτερους στους περιηγητές, ποιος ο λόγος; Θεωρείται βαρύς; Είναι κάτι άλλο; Εμένα με έχει βολεψει πολύ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 +1 αλλα τον θεωρουν βαρυ βλεπεις, οπως το ειπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Γενικά τον θεωρούν βαρύ, αν και με τον Aurora ένα χρόνο τώρα είμαι ΠΟΛΎ ευχαριστημένος Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Αν κάποιος θέλει να μάθει περισσότερα για το Xiaomi Smart home kit και πώς γίνεται μέσω Android να ελέγχουμε όλους τους σενσορες συναγερμού πχ στο σπίτι μας, ας ρίξει μια ματιά στην μινι παρουσίαση που έκανα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=421462 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Graydath Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 (edited) Παιδιά τελικά ποιο app θεωρείται οτι έχει τις ακριβέστερες προβλέψεις καιρού? Στην πρώτη σελίδα είναι το The Weather Channel αλλά στα σχόλια βλέπω οτι αναφέρεται και άλλα όπως το Bright Weather. Για Widget έχω το Android Weather & Clock το οποίο μου αρέσει κυρίως λόγο του συγχρονισμού με το ημερολόγιο(αν έχετε να μου προτείνεται και κάποιο άλλο, παρακαλώ :)) αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι το πόσο ακριβές είναι διότι με έχει πιάσει 2-3 φορές βροχή με το ποδήλατο και δε μετράει...:p Επίσης να πω, το Ez Weather που είναι στην πρώτη σελίδα σε πάει στο Amber Weather for today είναι το ίδιο αλλά άλλαξε όνομα...? Edited October 22, 2015 by Graydath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Για βροχή ΚΑΝΕΝΑ. Επειδή ως κάτοχος Μετεωρολογικού σταθμού έχω ψάξει ότι υπάρχει και ότι δεν υπάρχει κανένα δεν θα σε ικανοποιήσει. Αν είναι για το ποδήλατο, βγες έξω πριν και δεν τον ουρανό. Μία εφαρμογή που πάει κάπως καλύτερα είναι για μένα το wunderground. Όμως να ξέρεις, ότι ειδικά Φθινόπωρο και Άνοιξη, τα καιρικά μοντέλα χάνουν τον μπούσουλα. Για παράδειγμα: Σήμερα κανένα μοντέλο δεν είχε προβλέψει τόσα πολλά μμ. Κάποιο, το Bolam, το έδειξε προχθές, αλλά χθες το άλλαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 (edited) Εγώ θεωρώ κορυφεα εφαρμογή καιρού την yowindow. Την έχω πάνω από ένα χρόνο. Δοκιμάστε την. Μέχρι τώρα είχα την free έκδοση της εφαρμογής Αλλά έβαλε μια μέρα την pro έκδοση δωρεαν το app οf the day και πλέον έχω την pro. Κορυφη Για μένα. Η μόνη διαφορά της δωρεαν έκδοσης από την pro είναι ότι στην δωρεαν έχει κάτω κάτω μια μπάρα με διαφημίσεις. Και στις 2 εκδόσεις έχει widget για την αρχική οθόνη και σου δείχνει και την θερμοκρασία πάνω στην μπάρα των ειδοποιήσεων. Έχω δοκιμάσει πολλές και είναι η πιο αξιόπιστη Edited October 22, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Γιατί δεν βάζεις το app "xwidgets" που έχει πανέμορφα γραφικά και υποστηρίζει καιρό προσεγγιστικά καλό; Εκτός και ζητάς κάτι πολύ εξειδικευμένο... εχω αγορασμένο το "beautiful widgets" (με ενημέρωση από accuweather & weatherunderground) και δεν το χρησιμοποιώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Για βροχή ΚΑΝΕΝΑ. Επειδή ως κάτοχος Μετεωρολογικού σταθμού έχω ψάξει ότι υπάρχει και ότι δεν υπάρχει κανένα δεν θα σε ικανοποιήσει. Αν είναι για το ποδήλατο, βγες έξω πριν και δεν τον ουρανό. Μία εφαρμογή που πάει κάπως καλύτερα είναι για μένα το wunderground. Όμως να ξέρεις, ότι ειδικά Φθινόπωρο και Άνοιξη, τα καιρικά μοντέλα χάνουν τον μπούσουλα. Για παράδειγμα: Σήμερα κανένα μοντέλο δεν είχε προβλέψει τόσα πολλά μμ. Κάποιο, το Bolam, το έδειξε προχθές, αλλά χθες το άλλαξε. Έχεις δοκιμάσει το ewhether hd ; Εμένα με έχει εντυπωσιάσει πολλές φορές με τις προβλέψεις του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Graydath Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Θα τα δοκιμάσω όλα και θα σας πω και την γνώμη μου... Καλό είναι και το poseidon 4.0 αλλά πρέπει να έχεις και ενα άλλο διότι έχει μόνο χάρτες τίποτα άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ το weatherPro χρόνια τώρα, και πέφτει αρκετά συχνά μέσα στις προβλέψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Δοκιμασμενα ολα (ειδικα που ειμαι και επαρχια) ...κατεληξα Weather Pro + Weather Underground τα καλυτερα.. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Για μένα τι weather timeline είναι ότι καλύτερο. Έχει τα πάντα. Από καλές προβλέψεις μέχρι φάσεις της Σελήνης. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Πολύ καλό και το MSN Weather Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) Ποιό είναι κατά τη γνώμη σας το καλύτερο vpn για να βάλω στο τηλέφωνο που να πρόσφερει την καλύτερη ασφάλεια; Edited October 30, 2015 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Ποιό είναι κατά τη γνώμη σας το καλύτερο vpn για να βάλω στο τηλέφωνο που να πρόσφερει την καλύτερη ασφάλεια; TunnelBear https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tunnelbear.android :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 TunnelBear https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tunnelbear.android :ninja: Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp1967 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Για να μεταφέρω video σε smart tv και σε απλή tv χρησιμοποιώντας το app ehome media center που υπάρχει στο XBMC TV android BOX θέτω σε λειτουργία το AIRWIRE που κατέβασα πρόσφατα από το Play store. Είναι τόσο καλό και αξιόπιστο που με στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν μπορώ να το τρέξω και στο pc μου με windows 10 για νε στέλνω και από αυτό στη tv μου videos που έχω στο pc Παράθεση «Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!Βασίλης Μιχαηλίδης (1849-1917) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts