NetSurfer_g7 Δημοσιεύτηκε March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 7, 2014 Προχθες παρουσιαστηκαν τα 4 υποψηφια τραγουδια για τον ελληνικο τελικο της φετινης eurovision,που θα γινει την ερχομενη Τριτη. Ποιο λετε να κερδισει?Κατα την γνωμη μου τα 2 πρωτα δεν κανουν για eurovision.Η σκηνη eurovision δεν ειναι ουτε κλαμπακι,ουτε beach bar και για'υτο δεν θα ηταν και πολυ καλη ιδεα να παμε με μπιτακι στην eurovision.Το τριτο με την πεταλουδα μου φανηκε τελειως αδιαφορο,υποτονικο, και με ασυναρτητους στοιχους που δεν βγαζουν νοημα.Ετσι πιστευω οτι η καλυτερη επιλογη θα ηταν το κομματι του Μαρτακη.Εχει και αυτο καποια ελατωματα οπως π.χ. οι στοιχοι του οι οπιοι θυμιζουν προηγουμενες συμμετοχες(Αλκαιος,Λουκας Γιωρκας) αλλα εχει αρκετα ξεσηκωτικη και κεφατη μουσικη με την υπογραφη των koza mostra(ο τραγουδιστης του συγκροτηματος εγραψε την μουσικη και τους στοιχους) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Κριμα βρε Κρυσταλλια που πας με την παναγια την παντανασσα.... και με αυτο το φορεμα? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Νομίζω πως το 4 δεν έχει αντίπαλο. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Κατά τη γνώμη μου, χάλια και τα τέσσερα. Δεν μου άρεσε κανένα, ούτε στιχουργικά, ούτε μουσικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Και τελικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) Πάρε το ένα και χτυπά το άλλο είναι φέτος. Νομίζω θα φάει πόρτα νωρίς. Edited March 12, 2014 by D_Angelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Περίμενα να στείλουν τον Μαρτάκη να πω την αλήθεια γιατί πρέπει να περάσει και εκείνος μια φορά στη καριέρα του από τη Eurovision αλλά τελικά όχι. Πόνταρα πολλά και στη Παντάνασσα (ή όπως γράφεται) αλλά δεν με δικαίωσε δυστυχώς :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Περίμενα να στείλουν τον Μαρτάκη να πω την αλήθεια γιατί πρέπει να περάσει και εκείνος μια φορά στη καριέρα του από τη Eurovision αλλά τελικά όχι. Πόνταρα πολλά και στη Παντάνασσα (ή όπως γράφεται) αλλά δεν με δικαίωσε δυστυχώς :( H Καλομοιρα φταιει που εμφανιστηκε στην χθεσινη βραδια και του εφερε γρουσουζια:lol:Μην ξεχνατε οτι το 2008 ειχε χασει απο την Καλομοιρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Κατά τη γνώμη μου, χάλια και τα τέσσερα. Δεν μου άρεσε κανένα, ούτε στιχουργικά, ούτε μουσικά... συμφωνω μαζι σου. δεν μου αρεσε κανενα. δεν βλεπω να περνανε με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 H Καλομοιρα φταιει που εμφανιστηκε στην χθεσινη βραδια και του εφερε γρουσουζια:lol:Μην ξεχνατε οτι το 2008 ειχε χασει απο την Καλομοιρα. :lol::lol: Ναι;; Δεν το θυμόμουν αυτό! Καλομοίρα-Μαρτάκης 2-0 :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 συμφωνω μαζι σου. δεν μου αρεσε κανενα. δεν βλεπω να περνανε με τιποτα. ναι γιατι αλλιως θα περναγαμε με οποιοδηποτε απο τα αλλα:rolleyes: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Α μπα; Έχουμε λεφτά για eurovision ;; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Α μπα; Έχουμε λεφτά για eurovision ;; Νίκο σε παρακαλώ πολύ! Προτιμότερο να πάμε στη Eurovision απ το να διαθέσουμε τα χρήματα για τους πολίτες αυτής της χώρας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Νίκο σε παρακαλώ πολύ! Προτιμότερο να πάμε στη Eurovision απ το να διαθέσουμε τα χρήματα για τους πολίτες αυτής της χώρας!! Ειλικρινά δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό..:mad: Δεν θυμώνω με σένα προσωπικά αλλά με το να δίνουμε λεφτά (όχι λίγα) εκεί που δεν πρέπει.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Ειλικρινά δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό..:mad: Δεν θυμώνω με σένα προσωπικά αλλά με το να δίνουμε λεφτά (όχι λίγα) εκεί που δεν πρέπει.. Φυσικά κατάλαβες νομίζω ότι το σχόλιο μου ήταν ειρωνικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Φυσικά κατάλαβες νομίζω ότι το σχόλιο μου ήταν ειρωνικό! Ρε συ το ξέρω ότι ήταν ειρωνικό αλλά αν το πάρεις από την άλλη μεριά θα είναι η απάντηση που έδωσα, Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ison_ Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Α μπα; Έχουμε λεφτά για eurovision ;; Εδώ και κάποια χρόνια, τα έξοδα της αποστολής καλύπτονται από σπόνσορες. Πλέον, η eurovision φέρνει μόνο έσοδα στην κρατική τηλεόραση. Πέρα από αυτό, έχετε καμιά καλή μαντεψιά να παίξουμε στο στοίχημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Μεχρι τωρα στα στοιχηματα η Αρμενια ειναι το 1ο φαβορι και ακουλουθουν η Σουηδια και η Αγγλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 ωραιος ο πρωτος γυρος του διαγωνισμου.καλα τραγουδακια με μπαλαντες να χουν τη τιμιτικη τους,ασχετα αν αυτο ξενερωνει ακομα σε καπιους..και γενικα εντυπωσιακη εκδηλωση.μαλλον θελουν να το ξαναγυρισουν στις παλιες καλες εποχες.:) Παντως πλεον το αγαπημενο μου ειναι της σουηδιας και αυτο θα ψηφισω γιατι αυτο θελω να βγει πρωτο.Θα ταν καλα να πηγαινε η HELENA ετσι να υπηρχε πιο πολυ αγωνια,αλλα και η τυπισσα τα εσκισε Και ομορφη και καλη μπαλαντα και καλη φωνητικα.. της ελλαδας σορρυ αλλα ΔΕ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...οκ φυσικα ευχομαι να παρει καλη θεση αλλα αυτο το κοματι ΟΧΙ δεν λεει για γιουροβισιον Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Ώπα, έγινε eurovision?? Υπήρξε άνθρωπος που το είδε?? Που ναι οι παλιές εποχές που γίνοταν ντόρος (πριν το ΔΤ, για ΝΕΤ ακόμα).. τώρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.. ούτε στο facebook είδα ανακοίνωση.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Ώπα, έγινε eurovision?? Υπήρξε άνθρωπος που το είδε?? Που ναι οι παλιές εποχές που γίνοταν ντόρος (πριν το ΔΤ, για ΝΕΤ ακόμα).. τώρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.. ούτε στο facebook είδα ανακοίνωση.. Κι όμως έγινε, το πέτυχα για 1-2 λεπτά όπως κοίταγα να δω τι έχει η TV. Απ' ότι κατάλαβα τη Πέμπτη είμαστε εμείς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Κι όμως έγινε, το πέτυχα για 1-2 λεπτά όπως κοίταγα να δω τι έχει η TV. Απ' ότι κατάλαβα τη Πέμπτη είμαστε εμείς.. Άντε να δούμε τι θα πάρουμε φέτος.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 εγω το εμαθα αφοτου εγινε η εκπομπη:lol: οντως που πηγε εκεινος ο ντορος που βλεπαμε καποτε? ουτε το facebook δεν ειχαμε αναγκη τοτε:rolleyes: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Ώπα, έγινε eurovision?? Υπήρξε άνθρωπος που το είδε?? Που ναι οι παλιές εποχές που γίνοταν ντόρος (πριν το ΔΤ, για ΝΕΤ ακόμα).. τώρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.. ούτε στο facebook είδα ανακοίνωση.. Μαλλον δεν βλεπεις και πολυ τηλεοραση,για'υτο δεν πηρες χαμπαρι.To αναφερουν το θεμα της eurovision σε αρκετες εκπομπες π.χ. μελετη,πρωιναδικα αλλα οντως δεν γινεται ο χαμος που γινοταν παλιοτερα αφενος γιατι οι lifestyle εκπομπες ειναι εμφανως λιγοτερες απ'οτι ηταν μεχρι πριν 3-4 χρονια,σοβαρεψε και το δελτιο του star το οποιο ηταν παντα η νουμερο 1 πηγη ενημερωσης για το παρασκηνιο της eurovision,και αφετερου οι συμμετοχες που στελναμε παλιοτερα ηταν αρκετα πιο ενδιαφερουσες και πρωτα ονοματα.Λογικο ειναι οταν στελναμε τον Ρουβα ή την Καλομοιρα τα media να ασχολουνταν αρκετα περισσοτερο με το θεμα απ'οτι τωρα που στελνουμε ενα συγκροτημα που πολλοι δεν γνωριζαν καν την υπαρξη του μεχρι πριν 2 μηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Τελικα προκριθηκαμε και φετος!Οι χωρες που εχουν προκριθει απο τον 2ο ημιτελικο ειναι: Ελβετία Σλοβενία Πολωνία Ρωμανία Νορβηγία Ελλάδα Μάλτα Λευκορωσία Φινλανδία Αυστρία Σε λιγο θα γινει και η κληρωση που θα βγαλει την σειρα εμφανισης στον τελικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts