xux99 Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Χρησιμοποιώντας τους οδηγούς της Bluesoleil συνδέουμε το κινητό με τον υπολογιστή μέσω bluetooth και ενεργοποιούμε τη σειριακή σύνδεση. http://img506.imageshack.us/img506/6607/a15or.png Ανοίγουμε το PIM & File Manager του Samsung PC Studio και φορτώνουμε τα sms όπως φαίνεται παρακάτω. http://img506.imageshack.us/img506/964/a21pt.png http://img156.imageshack.us/img156/6828/a38ep.png Επιλέγουμε Tool → Import / Export... → Export - Comma Separeted File(*.CSV) → SMS και σώζουμε το αρχείο σε ένα φάκελο. Κατόπιν ανοίγουμε το Excel και επιλέγουμε Δεδομένα → Εισαγωγή εξωτερικών δεδομένων → Εισαγωγή δεδομένων και ανοίγουμε το αρχείο με τα SMS. Οι επιλογές για να εμφανισθούν σωστά στο Excel φαίνονται παρακάτω. http://img151.imageshack.us/img151/6909/a47ru.png http://img151.imageshack.us/img151/2281/a50ji.png Αλλάζουμε τη μορφοποίηση των στηλών από γενική σε κείμενο όπως δείχνει η εικόνα. http://img151.imageshack.us/img151/9271/a66gc.png Παράθεση Ταπετσαρίες για κινητά τηλέφωνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felleas Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Παίδες βοήθεια.... Σήμερα ξύπνησα το πρωί και το μαυρό διαμάντι μου βρέθηκε άρρωστο. Συγκεκριμένα η οθόνη του είναι μπερδεμένη και με δυσκολία μπορώ να δω... Έχει συμβεί σε κάποιον? τι είναι? Πάλι καλά έχω εγγύηση και είμαι κοντά στο Samsung Service του Πειραιά. Να το πάω εκεί??? ή κάπου αλλού? Παράθεση http://users.panafonet.gr/miltosz/alfisti.gr.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enedra Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Φαίνεται πως τα κινητά μας πάσχουν από παρόμοια ασθένεια... Εδώ και 2 μέρες η οθόνη του είναι είτε μπερδεμένη ή σκοτεινή ή τελείως λευκή... Το ανοίγωκλείνω πολλές φορές μέχρι να εμφανιστούν σωστά τα χρώματα... Άπαξ και ανοίξει σωστά δεν τολμώ να το κλείσω γιατί τότε όταν θα πάω να το ξανά ανοίξω πάλι τα χρώματα θα μπερδευτούν. Τι να φταίει άραγε? Κάποιο πρόβλημα στις επαφές του ή κατί άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paraxenos Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Από που μπορώ να μάθω την έκδοση λογοσμικού και αν υπάρχει νέα για upgrade του κινητού;Έχω ένα πρόβλημα με το ΒΤ.Στον ίδιο χώρο δεν βρίσκει τον ίδιο αριθμό συσκευών με άλλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Εδώ και 2 μέρες η οθόνη του είναι είτε μπερδεμένη ή σκοτεινή ή τελείως λευκή...Το ανοίγωκλείνω πολλές φορές μέχρι να εμφανιστούν σωστά τα χρώματα... Τα συμπτώματα μυρίζουν έντονα κομμένη καλωδιοταινία ( το φίλμ που ενώνει το πάνω μέρος με το κάτω) Προφανώς έπαιζες πολύ άνοιγε - κλείσε ε? Πήγαινέ το για αντικατάσταση του φίλμ, δε πρέπει να είναι πολύ ακριβό! @Paraxenos Να δείς αν βρίσκει τις συσκευές με κινητά ίδιου τύπου (Samsung D500), δε νομίζω να είναι πρόβλημα λογισμικού αυτό που αναφέρεις... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enedra Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Τα συμπτώματα μυρίζουν έντονα κομμένη καλωδιοταινία ( το φίλμ που ενώνει το πάνω μέρος με το κάτω) Προφανώς έπαιζες πολύ άνοιγε - κλείσε ε? Πήγαινέ το για αντικατάσταση του φίλμ, δε πρέπει να είναι πολύ ακριβό! Πήγα στον Γερμανό και ρώτησα πόσο κάνει η επισκευή... Μου είπαν ότι θα το στείλουν στη Samsung για να μου αλλάξουν ολόκληρη την οθόνη με κόστος 108 ευρώ !!!! Γιατί να πληρώσω τόσα λεφτά για αλλαγή οθόνης αν το πρόβλημα είναι μόνο μια κομμένη καλωδιοταινία...??? Τι μου προτίνεις να κάνω skatzoxoirε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Εδώ υπάρχει ένα βίντεο με οδηγίες για την αποσυναρμολόγηση του κινητού και την αλλαγή της πρόσοψης. @enedra Φίλε μου sto βιντεακι αυτό που μας έχει δώσει ο φίλος μας, φαίνεται ολοκάθαρα πως η ταινία εχει φίσα και στο πάνω μέρος και στο κάτω, οπότε δε χρειάζεται να αλλάξεις μαζί και την οθόνη όπως παλια στα Ε700... Πήγαινε και αλλού, και δείξε οτι ξέρεις πως το κινητό θέλει αντικάτασταση φίλμ... μην το παίξεις άσχετος, οι άσχετοι είναι το ψωμοτύρι κάποιων επιτήδεων... Φιλικά Κώστας Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felleas Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Παίδες βοήθεια.... Σήμερα ξύπνησα το πρωί και το μαυρό διαμάντι μου βρέθηκε άρρωστο. Συγκεκριμένα η οθόνη του είναι μπερδεμένη και με δυσκολία μπορώ να δω... Έχει συμβεί σε κάποιον? τι είναι? Πάλι καλά έχω εγγύηση και είμαι κοντά στο Samsung Service του Πειραιά. Να το πάω εκεί??? ή κάπου αλλού? Τελικά το πήγα στην Οmnitech στον Πειραία, βρήκαν από το ΙΜΕΙ ότι είμουν στην εγγύηση το επισκευάσαν μέσα σε μισή ώρα!!! Γυρίζοντας σπίτι και ψάχνοντας την απόδειξη να δω πότε λύγει η εγγύηση.... Την επόμενη της επισκευής!!! Αμά σε θέλει..... :lol: Παράθεση http://users.panafonet.gr/miltosz/alfisti.gr.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Πήγα στον Γερμανό και ρώτησα πόσο κάνει η επισκευή... Μου είπαν ότι θα το στείλουν στη Samsung... ... ... Τώρα που το συζήταγα με εναν φίλο... Το ξέρεις πως τα κινητά που πουλάει ο Γερμανός εχουν 2 χρόνια εγγύηση? Απο εκεί το έχεις πάρει? Αν ναι, να απαιτήσεις αντικατάσταση του φίλμ δίχως χρέωση :angry: Δείξε λίγο τα δόντια σου και θα στο φτιάξουν! :angry: Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enedra Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Τώρα που το συζήταγα με εναν φίλο... Το ξέρεις πως τα κινητά που πουλάει ο Γερμανός εχουν 2 χρόνια εγγύηση? Απο εκεί το έχεις πάρει? Αν ναι, να απαιτήσεις αντικατάσταση του φίλμ δίχως χρέωση :angry: Δείξε λίγο τα δόντια σου και θα στο φτιάξουν! :angry: Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν το είχα πάρει από Γερμανό και η εγγύησή του έχει λήξει.... Γνωστός μου όμως μου συνέστησε να το πάω σε ένα κατάστημα με Αράβες στη ν Αθήνα (Ζήνωνος 3, στον πρώτο όροφο) που επισκευάζουν κινητά. Το πήγα λοιπόν και μου είπαν ότι είτε θα μου αλλάξουν οθόνη ή καλωδιοταινία. Το κόστος θα είναι 55 ευρώ και θα είναι έτοιμο την επόμενη μέρα!!!!.... Το κόστος στον "κλεφτη" Γερμανό είναι 108 ευρώ και έτοιμο σε 2 εβδομάδες!! Σε μια μέρα το φτιάξανε και έτσι ξεμπέρδεψα γρήγορα και με με τα μισά λεφτά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamolxis Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Tha ithela na rotiso kati, ean mpori ma mou apantisi kanis Gia ta games kai programata pou thelo na ta peraso sto D500 mou,xrisimopio to uploaderkai to softick PPP v2.21 Episis infrared MA620. Tin proti fora katorthono na peraso to game sto tilefono. Am fortono meta me to uploader to deftero game kai akoloutho tin idia gnosti diadicasia, otan ftano sto simio na perasti sto kinito, afto kolai,kanei reset kai meta mporo na peraso to programa akolouthontas csana tin idia diadicasia.Diladi ti proti fora pernaei to game,ti deyteri fora kolaei, 3i ok, tetarti colaei kai csana reset Giati??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis4x4 Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Καλημερα παιδια...προσφατα αγορασα ενα Bluetooth handsfree της motorola για το D-500 μου.Ενω οι συσκευες συνδεονται κανονικα μεταξυ τους και η συσκευη περναει στις εγκεκριμενες δεν υπαρχει μονιμη συνδεση μεταξυ τους....και εξηγω. Δεχομαι μια κληση η οποια γινεται κανονικα μεσω του handsfree....αμεσως μετα κανω εγω μια κληση ο οποια ομως δεν περναει στο handsfree αλλα παραμενει στο τηλεφωνο.Μηπως καποιος γνωριζει εαν ειναι θεμα συμβατοτητας η εαν χρειαζεται να παω τη συσκευη για αναβαθμιση??? Αν καποιος εχει θετικη γνωμη για καποια Bluetooth απολυτα συμβατα παρακαλω ας με ενημερωσει. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Παιδες γεια σας.Ασχολουμε με αλλο κινητο αλλα για το συγκεκριμενο θα ειθελα καποιες πληροφοριες αν ειναι ευκολο. 1).Σε ξενογλωσση συσκευη,μπορουν να μπουν και τα Ελληνικα με αναβαθμιση? 2).Οπως ξερουμε η Νοκια δεινει εναν κωδικο για τις αλλαγες που θελουμε να κανουμε.Τον "12345". Η Samsung ποιον εχει (αν εχει)? 3).Στην περιπτωση κλειδωμενου φακελλου με κωδικο πχ. εικονες για να μην τις δει ξενο ματι,πως μπορουμε να βγαλουμε τον κωδικο αν δεν τον ξερουμε(και αν δεν ειναι ο 12345)? Γινεται αφαιρεση κωδικου αν γινει αναβαθμιση? Και χανονται και οι φωτος ? Καθε βοηθεια δεκτη. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djepoxy Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Γεια σας.Το δικο μου D500 τώρα τελευταία κάτι έχει πάθει.Συγκεκριμένα,στην οθόνη,όταν παίζει κάποιο video ή όταν χρησιμοποιώ την κάμερα(photo/video) φαίνονται αχνά (στο βάθος) οι ενδείξεις του ρολογιού που βγαίνει όταν σβήνει η οθόνη(κατάσταση αναμονής).Εμφανίζονται όλες οι γραμμές στις οποίες βγαίνει το ρολόι.Μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται?Μπας κ έχει αρχίσει η οθόνη να τα παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felleas Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Πας κι εσύ για καλωδιοταινία-οθόνη.... Παράθεση http://users.panafonet.gr/miltosz/alfisti.gr.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Πας κι εσύ για καλωδιοταινία-οθόνη....Παλιά μας τέχνη κόσκινο με τη samsung.Σχεδόν όλα τα μοντέλα τα ίδια και τα ίδια,από το E700 τουλάχιστον και δώθε...Τα ίδια και με το D500 της κόρης μου:( Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Γεια σας.Το δικο μου D500 τώρα τελευταία κάτι έχει πάθει.Συγκεκριμένα,στην οθόνη,όταν παίζει κάποιο video ή όταν χρησιμοποιώ την κάμερα(photo/video) φαίνονται αχνά (στο βάθος) οι ενδείξεις του ρολογιού που βγαίνει όταν σβήνει η οθόνη(κατάσταση αναμονής).Εμφανίζονται όλες οι γραμμές στις οποίες βγαίνει το ρολόι.Μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται?Μπας κ έχει αρχίσει η οθόνη να τα παίζει? ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ. Η οθόνη κατι κατι παλαβα και καποια στιγμη εδειχνει ασπρόμαυρη ολη την οθονη. Αργοτερα εσβησε τελειως και ξανααναψε κανονικα μετα απο 2 μερες!! Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Βρίσκομαι ανάμεσα στο D500 και στο Ε370. Ποιό μου προτείνετε και γιατί? Με ενδιαφέρει κυρίως το καλό ακουστικό και η ποιότητα ήχου κατά την ομιλία και το βάρος. Άκουσα όμως και πολύ καλές κριτικές για το Ε630 με τα παραπάνω χαρακτηριστικά που ζητάω. Τί λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankon1 Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Λοιπόν παιδιά, αντιμετωπίζω ένα μικρό προβληματάκι με το Samsung SGH-D500. Πήγα μια μέρα να το ενεργοποιήσω μετά από κάποιο καιρό και μου ζητάει κωδικό κλειδώματος, έλα ντε όμως που δε θυμάμαι τον κωδικό που είχα βάλει. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, τι να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souzas Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Παίδες, λέω και'γω να εκθέσω τα μικροπροβλήματα που παρουσιάστηκαν στο D500 μου στη διάρκεια του 1,5 έτους που βρίσκεται στην κατοχή μου. 1) Πάνω στον χρόνο τα έπαιξε το ακουστικό του.(όχι το μικρόφωνο: με άκουγαν αλλά δεν τους άκουγα...) 2) Το "πάνω" πλήκτρο κατεύθυνσης κόλλησε για μια εβδομάδα και μετά ως δια μαγείας ξεκόλλησε... 3) Το ένα ακουστικό από τα δύο του hands-free τα έπαιξε επίσης πάνω στο χρόνο... Αυτά... Κατά άλλα όλα κομπλέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 2) Το "πάνω" πλήκτρο κατεύθυνσης κόλλησε για μια εβδομάδα και μετά ως δια μαγείας ξεκόλλησε... Το ιδιο και εγω μονο που δεν ξεκολλησε κοθολου!!! Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guerriero_Da_Luz Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Ομαδικη βλεπω η αρρωστια! Χθες το βραδυ κι εμενα η οθονη τα ειδε ολα..ασπρα! Μια χαρα δουλευει αλλα απο οθονη γιοκ! Πρωι πρωι πηγα σε εναν τεχνικο και με καμαρι του ειπα: "Καηκε η οθονη!". Το κοιταξε, με κοιταξε κι απαντησε: : "Καλωδιοταινια οθονης. Μετα τις 29 Αυγουστου που ανοιγει η Samsung γιατι δεν εχω ανταλλακτικα. Κοστος 47 ευρω". Το ερωτημα που τιθεται ειναι: Πρεπει επειγοντως να αντιγραφουν ολα τα αρχεια του κινητου σε ενα pc, και ιδιως τα τηλεφωνα!!!! Με απλα λογια και απλες διαδικασιες γιατι ειμαι και tech-ηλιθιος παρακαλειται οποιος μπορει να βοηθησει! Παράθεση Solus Creas... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Να ρωτησω κατι;;; φυσικα!!! Λοιπον θελω να μαθω πως μπορω να περασω τον τηλ.καταλογο του κινητου μου στον υπολογιστή. Μπορει να εχει υποθει αλλα αν καποιος ξερει ας μου πει. Πρεπει να κατεβασω προγραμμα στον υπολογιστή; τι ακριβως κανω; ευχαριστω Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akism_ Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 kalispera.exo to d-500 dyo mines kai me arketi xrisi(peripou 30'' omilia tin imera) i mpataria den vgazei deyteri mera.einai fysiologiko i na zitiso antikatastasi tis mpatarias; eyxaristo Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankon1 Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Λοιπόν παιδιά, αντιμετωπίζω ένα μικρό προβληματάκι με το Samsung SGH-D500. Πήγα μια μέρα να το ενεργοποιήσω μετά από κάποιο καιρό και μου ζητάει κωδικό κλειδώματος, έλα ντε όμως που δε θυμάμαι τον κωδικό που είχα βάλει. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, τι να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Κανείς δεν έχει να μου προτείνει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts