xux99 Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Επισυνάπτω έναν αστείο ήχο. Παράθεση Ταπετσαρίες για κινητά τηλέφωνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 @κvasilis Ριξε μια ματια στον φακελο της υπογραφης μου! :D Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 @κvasilis Ριξε μια ματια στον φακελο της υπογραφης μου! :D eriksa alla den mporo na ta katevaso, prospathisa etsi opos perigrafeis alla den. mou apothikevi mono tin selida. ego thelo to arxeio that itan pio efkolo an itan se zip morfi. thank pantos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pilioritis Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Παιδιά επειδή είμαι πολύ μα πολύ αρχάριος στα κινητά, σας παρακαλώ να με βοηθήσετε αν μπορώ να κάνω το εξής: Έχω βρει ενα ρολόϊ για να φαίνεται στην οθόνη του κινητού σε παλιό στυλ και οχι το αριθμητικό που έχει. Έχει δυο αρχειά που λείγουν σε .jad και .jar. Πέστε ρε παιδιά αν γίνεται λίγο αναλυτικά πως γίνεται;; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xux99 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Δες εδώ για αναλυτικές οδηγίες. Παράθεση Ταπετσαρίες για κινητά τηλέφωνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pilioritis Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Δες εδώ για αναλυτικές οδηγίες. Φίλε μου εντάξει μ όλα αυτά αλλά να σε ρωτήσω κάτι. Αυτά ισχύουν για μένα που έχω usb bluetooth (σαν φλασάκι); γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει τίποτα. Και δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεται ο οδηγός μόνο για παιχνίδια. Εγώ θέλω μόνο ν αλλάξω την οθόνη που παρουσιάζεται στο κινητό μου όταν είναι κλειστά τα δυο τμήματα με το λευκό φόντο. Σας κουράζω το ξέρω αλλά τι να κάνω;; το είπα άλλωστε ότι δεν ξέρω και πολλά.... :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 re paidia exeis kaneis ton xarti tis athinas gia to samsung d500; please help me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maox2 Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 geia sas paidia eimai kainourios kai sto site kai sti samsung kai eidika sto D500 apo to opoio eimai apolita ikanopoiimenos alla mipos exoume brei lusi me ta restart pou trwei me to bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdanagno Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Από υποστήριξη ελληνικών πως τα πηγαίνουν τα Samsung? Εγώ θέλω τηλεφωνικό κατάλογο με Ελληνικά. Όχι greeklish, Ελληνικά. Μικρά και με τόνους. Να γράφω "Αναγνωστάκης Κώστας". Και, όταν κάνω αναζήτηση ονόματος, να γράφω "ΑΝΑΓ" και να με πηγαίνει στον Αναγνωστάκη. Μπορώ? Ξέρει κανείς? Μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει και να μου πει? Σκέφτομαι να πάρω το SGH-E860V, αλλά αν δεν μιλάει άψογα Ελληνικά, αποκλείεται από την αρχή!!!! Όποιος μπορεί, ας μου αφήσει και τηλέφωνο στο kdanagno@pathfinder.gr για να τον πάρω, και να μην πάω να αγοράσω το τηλέφωνο άδικα την Τρίτη.... Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Ελληνικους χαρακτηρες εχουν, τονισμο δεν εχουν. Αυτο ισχυει και στα sms και στα mms (ουτε και με το Τ9) και στην καταχωριση ονοματων στον καταλογο. Αυτα για το D500, δε ξερω για υπολοιπα μοντελα... Παντως και απο το Ε800, Ε700, Ε330 που συμβαινει και σε αυτα το ιδιο, πιστευω πως δε πρεπει να περιμενεις κατι παραπανω σε αλλο μοντελο Φιλικα Κωστας Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Πηρα και εγω μεταχειρισμενο εχω ομως προβλημα οταν στελνω αρχεια mp3 λιγο μεγαλα 600ΚΒ παραδειγμα δεν τα δεχεται αλλα πιο μικρα τα δεχεται κανονικα τι παιζει τωρα εδω εχει περιορισμο στο μεγεθος των αρχειων ...?συγνωμη αν εχει απαντηθει :O Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 egw to exw apo persi ton ianouario-english version kai edw irthe febrouario loipon stous 11 mines i apodosi twn ixwn klisewn exei ginei apaisia i kamera leitourgei opote thelei-xwris na simenei oti gia tin katigoria tou den einai ok apla thelw na mou pei kapoios an exei kleisei xrono me to kinito xwris na tou bgalei problima.... elena-number one....http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=6560 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Εμένα μου χάλασε στους 3 μήνες ακριβώς, αλλα μου το έφτιαξαν εντός εγγύησης. Έχω την εντύπωση πως τα slide up κινητά έχουν πρόβλημα στο φιλμάκι που ενώνει το πάνω μέρος του κινητού με το κάτω. Κόβεται η κάνει διακοπές. Εχεις παρατηρήσει αν το κινητό σου παρουσιάζει πρόβλημα όταν δεν είναι ανεπτυγμένο? Δοκίμασε να βάλεις mp3 να παίξει κλειστό, και άνοιξε το. Θα διακοπεί ο ήχος? Επίσης, δοκίμασε να κλείσεις ελαφρά (ενα εκατοστό) ενω έχεις ενεργοποιημένη την κάμερα. Σου κάνει διακοπές? Αν σε κάποια απο τις δύο περιπτώσεις σου κάνει διακοπή, αλλάζεις το φιλμ και είσαι οκ! Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pilioritis Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Εμένα πάντως παιδιά από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιάσει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 re paidia, ksero oti exei pantithi alla den ksero pou akrivos vriskete mesa se toses selides, mporei kapios na mou pei pos allazoume firmware sto d500;; kai an iparxoun diafores leitourgies pou mporeis na allakseis;; please help me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pilioritis Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 re paidia, ksero oti exei pantithi alla den ksero pou akrivos vriskete mesa se toses selides, mporei kapios na mou pei pos allazoume firmware sto d500;; kai an iparxoun diafores leitourgies pou mporeis na allakseis;; please help me http://vomail.net/files/samsungd500/firmwareupgrade.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 mp3 για το κινητο μας που μπορουμε να βρουμε ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 mp3 για το κινητο μας που μπορουμε να βρουμε ξερει κανεις? Aν και έχω καιρό να φτιάξω καινούρια, ρίξε μια ματιά στον φάκελό μου, υπάρχουν πολλά!;) Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 thx και μια αλλη ερωτηση εχω βαλει μεγεθος στην καμερα 1152χ864 και ποιοτητα κανονικη και οταν παταω να βγαλει φωτογραφια μου βγαζει στο κεντρο εναν κοκκινο κυκλο και αργει καποια δευτερολεπτα να τραβηξει ενω σε μικροτερο μεγεθος δεν συμβαινει αυτο..γιατι το κανει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Αυτός ο κύκλος είναι η εστίαση σημείου. Μπορείς να τον απενεργοποιήσεις πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις της κάμερας. Το άλλο που ρωτάς δεν ρυθμίζεται, απλά το κινητό αργεί να τραβήξει φωτογραφίες 1Μp και 1.3Μp λόγω της μεγάλης ανάλυσης. Δεν είναι τίποτα, θα το συνηθίσεις!:D Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Παιδια πηρα το τηλεφωνο δωρο στην κοπελα μου αλλα ως Νοκιακιας χρονια τωρα δεν ξερω που να βρω παιχνδια για το συγκεκριμενο και επισης πως τα εγκαθιστω... Οποιος μπορει ας μου στειλει κανα λινκ με φουλ φρι παιχνιδια καθως επισης και πως εγκαθιστανται στο τηλεφωνο (εχω ΒΤ)... Ευχαριστω για οποια βοηθεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Θα παιδευτείς λίγο με τα παιχνίδια φίλε μου... Τα αρχεία που βάζεις στα ΝΟΚΙΑ, που έχουν κατάληξη .jar τα μετατρέπεις σε .jad και τα παιρνάς στο κινητό. Ψαξε αρκετά πίσω στις δημοσιέυσεις, υπάρχει οδηγός με τα προγράμματα που θα χρειαστείς, και αναλυτικές οδηγίες. Εγω εχω μετατρέψει αρκετά παιχνίδια, αλλα μερικά δεν παίζουν, αλλα και κάποια αλλα δεν "γεμίζουν" την υψηλής ανάλυσης οθόνη Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ronaldo Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 @κvasilis Ριξε μια ματια στον φακελο της υπογραφης μου! :D file mou to pou einai igiala? oeo.....! den iparxei mesa..... mipws to exeis kapou?? Παράθεση Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 kales giortes-2 wallpapers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Setekus Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Xm...kai egv poy caxnv na brv ena software na diaxeirizetai ta sms toy D500 (p.x na svzei ta yparxonta se ena arxeio ston disko sto PC ktl)...ti ua moy peite, oti den yparxei ? :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts