singer Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 δεν αναφερομαι στα τηλεφωνα αλλα στα μηνυματα. Εχω στην sim παλια μηνυματα απο όταν ειχα το Νοκια και θελω να τα δω στο D500 και να τα μεταφερω σε αυτο. Οταν παω μεταφορα την εχει απενεργοποιημενη ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΣΙΓΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝΕ, ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΤΩΡΑ!!! Εσπασαν τα νευρα μου πια... Με καλουνε,θελω να μην ακουγεται ηχος χωρις ν'αποριψω την κληση και δεν ξερω τι νακανω...Δηλαδη ρε παιδες,ειμαι αναγκασμενος ν'ακουω το κουδουνισμα καθε φορα που με καλουν κ δεν θελω ν'απαντησω? Εντωμεταξυ,δε θελω να βαλω κ το τηλ μου στο "μονιμο"αθορυβο... Γινεται?(και στο Τ610 γινοταν αλλα κ στο 6230 που ειχα) ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ!!! ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsolakis Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΣΙΓΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝΕ, ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΤΩΡΑ!!! Εσπασαν τα νευρα μου πια... Με καλουνε,θελω να μην ακουγεται ηχος χωρις ν'αποριψω την κληση και δεν ξερω τι νακανω...Δηλαδη ρε παιδες,ειμαι αναγκασμενος ν'ακουω το κουδουνισμα καθε φορα που με καλουν κ δεν θελω ν'απαντησω? Εντωμεταξυ,δε θελω να βαλω κ το τηλ μου στο "μονιμο"αθορυβο... Γινεται?(και στο Τ610 γινοταν αλλα κ στο 6230 που ειχα) ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ!!! ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!! :O Αυτό είναι γνωστό και απο παλιότερα SAMSUNG. Πατάς παρατεταμένα ενα απο τα πλαϊνά πλήκτρα έντασης ενώ χτυπάει.:) Παράθεση Που είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Αυτό είναι γνωστό και απο παλιότερα SAMSUNG. Πατάς παρατεταμένα ενα απο τα πλαϊνά πλήκτρα έντασης ενώ χτυπάει.:) το εκανα φιλε μου αλλα το μονο που γινεται ειναι να χαμηλωνει σταδιακα η ενταση και οχι να παυει να χτυπαει... Εκτος αν δεν εχω καταλαβει τι ακριβως εννοεις... το συν(+) πατας ή το πλην(-)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Κρατας πατημενο το κατω βελακι και ο ηχος σταματα αμεσως. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Παιδια καθησα και εκοψα μερικα mp3 για ηχους κλησης στα κινητα μας! Οσοι πιστοι δοκιμαστε τα, μερικα εχουν βγει πολυ καλα! Στο briefcase της υπογραφης μου φυσικα! :D Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Κρατας πατημενο το κατω βελακι και ο ηχος σταματα αμεσως. Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ Mixahlid3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 mp3 Στο briefcase της υπογραφης μου φυσικα! :D skatzoxoire elpizo na min se peirazei eriksa ston fakelo sou ena kalo mp3 gia ringtone......... To savas cafe... apo tin diafimisi tis nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 skatzoxoire elpizo na min se peirazei eriksa ston fakelo sou ena kalo mp3 gia ringtone......... To savas cafe... apo tin diafimisi tis nova Οχι φιλε μου, γιατι να με πειραξει? Φασολαδα ειναι? :p Οποιος εχει καμμια καλη ιδεα ποιο τραγουδι θα μπορουσε να γινει καλο mp3 ringtone για τα κινητα μας, ας ριξει καμμια ιδεα! Εχω 8500 mp3 και δε ξερω ποιο να πρωτοφτιαξω! :D Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 για RingTones προτεινω το προγραμμα wavelab. Αφου "κοψεις" το μερος του τραγουδιου, προτεινω να περαστει κι απο εναν καλο κομπρεσορα ωστε να δυναμωσει η ενταση του τραγουδιου προκειμενου ν'ακουγεται δυνατα οταν σας καλουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Χαίρετε!! Το pixmania έχει κατεβάσει πολύ την τιμή... 383 ευρώ με Φ.Π.Α.... Υπάρχει μια σελίδα που μπορεί και συγκρίνει τιμές... Θα τη δώσω αλλά αν δεν πρέπει ας τη σβήσουν οι moderators... h..p://www.skroutz.gr/ Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 δε νομιζω οτι αξιζει να το παρει κανεις απο pixmania,κι εδω θα πεσει η τιμουλα του συντομα πιστευω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Παιδια, πως βαζω τα .Amr αρχεια που μου στελνουν, ως ηχο κλησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Υπαρχει περιπτωση να βαζω ξυπνητηρι και να ακουστει παρολο που θα εχω απενεργοποιημενο το κινητο; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate_7 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Kalimera paidia molis xtes agorasa to ekpliktiko d500, omos exo ena plovlimataki den mou douleuei kala Bluetooth.Gia paradeigma dokimasa arxika na paro kati apo ena K700i vodafone live den douleue ithele kati san kodiko to idio sinevaine me ena T610 me ena P800 . Oute ego mporo na steilo me vriskoun san siskeui alla zitai kapoion kodiko san pin.Episis to dokimsa me ena Nokia 6230 den me vrike katholou kai sto mono pou katafera na steilo mia fora giati meta zitage pali kodiko itan to Nokia 6820.Ti prepei na kano pipos kano tipota lathos , yparxei tropos na fyxei o kodikos? Eyxaristo Poly! A , kai kati pou ksexasa pou mporo na vro kati oste na to sindeso me to pc , exei vgei tipota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 SINGER :το κινητο δεν δεχεται ηχους .amr σαν ηχους κλησης. Τι τους θες ομως οταν μπορεις να βαλεις mp3... :) Ριξε μια ματια στον φακελο της υπογραφης μου, απο οτι βλεπω το mp3 με τον Παπαγιαννοπουλο που φωναζει ζητιεται πολυ! :D SAKAFLIAS: Αφου πας και ρυθμισεις στο μενου των εφαρμογων στην ειδοποιηση την ωρα που θες να χτυπησει το κινητο, πας κατω κατω, μετα την "ειδοποιηση 1" και την "ειδοποιηση 2" και ενεργοποιεις την "αυτοματη ενεργοποιηση" Ετσι το κινητο θα αναβει οταν θα ειναι σβηστο και θα χτυπαει :) GATE_7 : Στο μενου του bluetooth πατα ενεργο στην "εμφανηση του τηλεφωνου μου" για να ειναι ανιχνευσιμο απο αλλα τηλεφωνα. Για τον κωδικο φυσικα θα σε ρωτησει, οπως ρωταει και τον αλλον χρηστη για να γινει "ζευγαρωμα" Στο κινητο μπορεις να στειλεις και να παρεις οτιδηποτε με την χρηση υπερυθρων η ενος usb bluetooth που ειναι και πιο γρηγορο και το συνιστω Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guerriero_Da_Luz Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Συγαυρε Gate_7, στον κωδικο που σου ζηταει βαλε ο,τι θελεις αρκει να βαλει τον ιδιο και το αλλο κινητο (πχ 0 και 0). Για να το συνδεσεις με τον υπολογιστη παρε ενα ΒΤ. Εγω (μετα απο ενημερωση αλλου μελους) πηρα απεναντι απο το Πλαισιο (Future...κατι) ενα με 20 ευρω και κανει τρελη δουλεια! Εχει 22ε, ειναι ενα πρασινομπλε, πες του και οτι το εμαθες απο αλλους σε ενα site στο internet και θα σου κοψει και δυο ευρωπουλα... Παράθεση Solus Creas... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guerriero_Da_Luz Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Οχι φιλε μου, γιατι να με πειραξει? Φασολαδα ειναι? :p Οποιος εχει καμμια καλη ιδεα ποιο τραγουδι θα μπορουσε να γινει καλο mp3 ringtone για τα κινητα μας, ας ριξει καμμια ιδεα! Εχω 8500 mp3 και δε ξερω ποιο να πρωτοφτιαξω! :D Παίδες προβλημα! Φοβερα τα mp3 σας αλλα αδυνατώ να τα κατεβασω! Οταν παταω "Αποθηκευση/εμφανιση" μου ανοιγει το Quick time και αναπαραγει το αρχειο! Μου εχουν σπασει τα νευρα! Δωστε καμια οδηγια για το τι να κανω! Παράθεση Solus Creas... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate_7 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Gia sas kai pali na rotiso kai pou kserei o allos ego ti kodiko evala an einai na valoume ton idio?Ston Germano pou rotisa mou eipan oti prepei na valo 8 midenika . Telika ti xreiazetai? A kai kati allo giati stin anamoni den exei kanena fotaki yparxei kamia rithmisi pou den exo vrei?(giati sxedon se ola ta Samsung pou eixa ypirxe fotaki stin anamoni)! Eyxaristo kai pali! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Παίδες προβλημα! Φοβερα τα mp3 σας αλλα αδυνατώ να τα κατεβασω! Οταν παταω "Αποθηκευση/εμφανιση" μου ανοιγει το Quick time και αναπαραγει το αρχειο! Μου εχουν σπασει τα νευρα! Δωστε καμια οδηγια για το τι να κανω! Σε καλο δρομο εισαι! ;) Αφου το αφησεις να φορτωσει ολο το τραγουδι, πατα απο το μενου του explorer σου απο το "Αρχειο" Αποθηκευση ως... και διαλεξε που θα το αποθηκευσεις. Αν εχεις mozilla, πας παλι "αρχειο", και "αποθηκευση σελιδας" Φιλε GATE 7 ο κωδικος πρεπει να ειναι ιδιος και στα δυο κινητα. Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Πας στην επιλογη Αυτοματη Ενεργοποιηση και τσεκαρεις ΕΝΕΡΓΟ. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilz Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Παιδες εχετε εσεις προβλημα με το ξυπνητηρι; Σε εμενα παντως συμβαινουν τα εξεις : 1)Ενω το εχω παντα στην "αυτοματη ενεργοποιηση" οταν ειναι κλειστο το κινητο πολλες φορες δεν χτυπαει - και δεν το εχω στο αθορυβο. 2) οταν το εχω ανοιχτο και χτυπησει αν του πατησω "αναβολη" τοτε αντι να χτυπησει μετα απο 5 λεπτα απενεργοποιειται το ξυπνητιρι και το εικοννιδιο με την καμπανιτσα εξαφανιζεται (σαν να του πατας ok - δηλαδη με ανοιχτο το κινητο δεν λειτουργει η επαναληψη καθε 5 λεπτα) για δειτε το κι εσεις σας συμβαινει με το δικο σας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 SINGER :το κινητο δεν δεχεται ηχους .amr σαν ηχους κλησης. Τι τους θες ομως οταν μπορεις να βαλεις mp3... :) Ριξε μια ματια στον φακελο της υπογραφης μου, απο οτι βλεπω το mp3 με τον Παπαγιαννοπουλο που φωναζει ζητιεται πολυ! :D Ωχ...τωρα ξενερωσα ασχημα!!! Εγω δεν θελω να βαζω mp3 (μονο) ως ηχο κλησης αλλα κ διαφορες ηχογραφησεις που κανουμε με την παρεα,να λεμε μεταξυ μας διαφορα χαζα και να τα βαζουμε στο επιτοπου ως ηχο κλησης... Μα με το προγραμμα που κατεβασα απο το ιντερνετ (PIM & File Manager)δεν γινεται? Ηξερα πως δεν δεχεται ως ηχο μηνυματων ο,τιδηποτε αλλο εκτος των προκαθορισμενων, αλλα τωρα αν ειναι ετσι οπως μας τα λες με τα .amr...στεναχωρεθηκα πολυ...ρε γ@μωτο...αν ειναι δυνατον!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Πας στην επιλογη Αυτοματη Ενεργοποιηση και τσεκαρεις ΕΝΕΡΓΟ. Οκ...ευχαριστω...το εκανα. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Ωχ...τωρα ξενερωσα ασχημα!!! Εγω δεν θελω να βαζω mp3 (μονο) ως ηχο κλησης αλλα κ διαφορες ηχογραφησεις που κανουμε με την παρεα,να λεμε μεταξυ μας διαφορα χαζα και να τα βαζουμε στο επιτοπου ως ηχο κλησης... Μα με το προγραμμα που κατεβασα απο το ιντερνετ (PIM & File Manager)δεν γινεται? Ηξερα πως δεν δεχεται ως ηχο μηνυματων ο,τιδηποτε αλλο εκτος των προκαθορισμενων, αλλα τωρα αν ειναι ετσι οπως μας τα λες με τα .amr...στεναχωρεθηκα πολυ...ρε γ@μωτο...αν ειναι δυνατον!!! Φιλε μην ξενερωνεις, υπαρχουν προγραμματα με τα οποια μπορεις να γραψεις οτι θες, και να το συμπιεσεις σε μορφη mp3. Εγω εχω φτιαξει ηδη μερικα με την βοηθεια του audiocatalyst για την κωδικοποιηση των .wav αρχειων. Αρχεια wav δημιουργεις πολυ ευκολα στον υπολογιστη σου Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Φιλε μην ξενερωνεις, υπαρχουν προγραμματα με τα οποια μπορεις να γραψεις οτι θες, και να το συμπιεσεις σε μορφη mp3. Εγω εχω φτιαξει ηδη μερικα με την βοηθεια του audiocatalyst για την κωδικοποιηση των .wav αρχειων. Αρχεια wav δημιουργεις πολυ ευκολα στον υπολογιστη σου ARA ουσιαστικα μου λες πως δεν υπαρχει περιπτωσις να παιξει ως ηχο κλησης amr αρχειο παρα μονο εαν το μετατρεψω σε mp3.Καλως λοιπον,απλως ρε φιλε μου, ηθελα να αποφυγω τη χρηση λαπτοπ ή οποιαδηποτε αλλη εξωτηλεφωνικη παρεμβαση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts