Jump to content

Samsung SGH-D500

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ε σιγα σιγα καποιοι θα βγαλουν και free παιχνιδακια για samsung εγω αυτο που με ενδιαφερει ειναι να τρεξω αυριο να δω αν το εφερε το πλαισιο και να το παρω

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

PAIDIA,ΕΙΝΑΙ απιστευτο αυτο πουγινεται παντως...

δουλευω σε πλαισιοκαι φευγουν αερα....

3 σε μιση ωρα χτες...και αλλα 3 ηδη σημερα....

αν θελετε κανενα pm me

Pros fotis74:

einai egkiri i timi 430+fpa dld peripou 507 euro stin TIM,mou to eipe mia ergazomeni apo ta kentrika pou me pire gia tin anavathmisi.Logika tha prepei na pesei sintoma toulaxiston eos ta 475 pou exei sto plaisio.Gia na doume..oloi to perimenoume pos kai pos...ego pantos tha pao mia apo to plaisio na to do apo konta,giati me exei faei i periergeia..!!!

Καλημέρα! Παιδιά, από μια πρώτη εντύπωση πρόκειται για πάρα πολύ καλό τηλέφωνο!! Κατ' αρχάς έχει τα πιο ζωντανά χρώματα στην οθόνη του, πολύ όμορφα. Σε σύγκριση με το SE V800 που είχα καμία σχέση η οθόνη τους! Η πλοήγηση στο μενού είναι απίστευτα γρήγορη!! Δεν το περίμενα! Ακόμη και στην αλλαγή των "θεμάτων" δεν αργεί καθόλου! Δυστυχώς εγώ δεν είχα ποτέ ξανά κινητό Samsung και με δυσκολεύει λίγο το μενού του, αλλά πιστεύω ότι είναι μέχρι να το συνηθίσω. Με μία πρώτη ματιά πάντως, φαίνεται λίγο πολύπλοκο. Πρέπει βέβαια να σημειώσω και κάποιες άσχημες μεταφράσεις που έχουν γίνει στα ελληνικά (π.χ. προεπιλογμένες μελωδίες!). Μιλώντας για μελωδίες, να πω πως είναι εξαιρετικές όσες έχει, και είναι αρκετές! Μου άρεσαν πολύ. Πολλές ήταν επίσης και οι εικόνες, και δεν το περίμενα! Τα παιχνίδια του συμπαθητικά, αν και λίγο αναμενόμενα!

Την κάμερα για να είμαι ειλικρινής δεν πρόλαβα να την χρησιμοποιήσω αρκετά ακόμη για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Με το bluetooth συνέβη το εξής παράδοξο: Ό, τι έχω προσπαθήσει να στείλω έφευγε κανονικά. Όταν προσπάθησα να στείλω από το V800 στο D500 μια εικόνα π.χ. μου έβγαζε συνέχεια μήνυμα δεν βρέθηκαν συσκευές ή αδύνατη η σύνδεση.

Κάτι άλλο: ήταν αρκετές οι φορές που μου έβγαλε ένδειξη ότι ήταν εκτός δικτύου. Αυτό βέβαια μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα καθώς ήμουν σε χώρο με πόρτες και παράθυρα κλειδαμπαρωμένα (!) και μπορεί απλά να ήταν ασθενές το σήμα. Θα το ελέγξω και θα σας πω.

Παράπονο Νο3: Εκτός κι αν δεν το έχω βρει, δεν υπάρχουν τόνοι για τα ελληνικά γράμματα! Μεγάλη παράλειψη νομίζω. Επίσης, υπάρχει το ίδιο πρόβλημα με το V800 της έλλειψης του τελικού ελληνικού ς.

Τέλος, έτσι όπως είναι τοποθετημένο το κεντρικό πλήκτρο πλοήγησης φοβάμαι ότι είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσει κανείς (όχι αδύνατο, αλλά είναι λιγότερο εύχρηστο από τα υπόλοιπα) το πάνω βέλος.

Είμαι και εγώ από σήμερα ένας κάτοχος του d-500. Εδώ και 3 χρόνια έχω αλλάξει περίπου 15 συσκευές nokia και ήρθε ο καιρός να αλλάξω πλεύση. Για πρώτη φορά νιώθω τόσο ευχαριστημένος με την αγορά που έκανα, γιατί παλαιότερα όταν αγόραζα ένα κινητό και δεν έκανε το ένα και το άλλο απογοητευόμουν, αφού δεν με κάλυπτε σε πολλά θέματα

Θετικά

1) Το δουλεύω από εχθές το βράδυ μανιωδώς. Δουλεύει κανονικά με αποστολή και λήψη αρχείων από και προς το pc αλλά και το αντίθετο, επίσης το συνέδεσα με ένα s-700 της Erickson και συνεργάστηκε κανονικά.

2) αντέγραψα ένα ένα της επαφες από το nokia 7250i που είχα στο d-500 χωρίς κανένα πρόβλημα (το όνομα το έκανε επίθετο και το επίθετο όνομα, δηλ αντί για Παπαδόπουλος Ανέστης έγραψε Ανέστης Παπαδόπουλος. Προσπάθησα να το κάνω με το outlook αλλά δεν κατάφερα να το κάνω καθώς δεν βρίσκω καμία κωδικοποίηση εξαγωγής του outlook συμβατή με το d-500. Αν μπορεί να μας πει κανένας πως γίνεται τότε θα με υποχρέωνε.

3) καταπληκτική φωτογραφική μηχανή, το ίδιο ισχύει και για το video καθαρός ήχος ωραίο mp3 κτλ.

4) ημερολόγιο απλά τέλειο, αν και είναι στις εφαρμογές.

Αρνητικά

1)Αν προσπαθήσετε να ανταλλάξετε αρχεία (mp3, jpg κ.α) τα προθέματα να MHN είναι στα ελληνικά γιατί δεν δέχεται αρχεία με ελληνικά ονόματα.

2) Δεν δέχεται WAV αρχεία, η τουλάχιστον εγώ δεν κατάφερα να περάσω wav. Αν το έχει καταφέρει κανείς τότε ας μας πει πως το έκανε.

3) δεν βρίσκω πως γράφουμε τόνους σε ένα φωνήεν.

Για πιο πολλή ανάλυση αύριο.

απο σημερα κατοχος κι εγω λοιπον πρωτες εντυπωσεις.

καταρχην να πω οτι το κινητο δουλευει αψογα και απροβληματιστα δε μου χει κανει κανενα κολλημα το μενου πολυ καλο και με ομορφα εικονιδια κι επισης να πω οτι ειναι απολυτως κατανοητο ακομα και για καποιον που δεν εχει ξαναδουλεψει samsung.

η οθονη του πολυ καλη θα τη προτιμουσα και λιγο πιο φωτεινη αλλα ισως φταινε και καποιες εικονες που χω περασει οποτε no problem photoshop θα δουλεψει για ανοιγμα φωτεινοτητας.

καμερα παρα πολυ καλη ας τρεμουν οι αλλοι.

ποιοτητα κατασκευης πραγματικα αριστη κλασσικα samsung.

συνδεσιμοτητα εκανε με οτιδηποτε συσκευη και συνδεθηκε κανονικοτατα χωρις κανενα προβλημα.

οι ηχοι mp3 παιζουν αψογα.

αυτο που πραγματικα με αφησε αφωνο ηταν η ποιοτητα του ακουστικου οταν μιλαω παραγματικα κουφαινει μου ειχε λειψει αυτο κι εννοω την ποιοτητα ομιλιας.

πληκτρολογιο αψογο αν και λιγο μικρο δεν ειχα κανενα προβλημα.

σε γενικες γραμμες τα αξιζει τα λεφτα του κι ας πουνε καποιοι οτι τσουζει ας προτιμησουν τοτε το 7270 που ειναι μαπα.

περισσοτερα σε λιγες ωρες

τι να πω, μετά απο 3 ώρες συμβίωσης με το κινητό ένα μόνο μπορώ να πω, είναι ΑΨΟΓΟ, χαλάλι τα € και η αναμονή τόσων μηνων ;) Μετέφερα και τις εγγραφές μου από το Ε700 στο D500 μέσω outlook.. και όλα jet!

τι να πω, μετά απο 3 ώρες συμβίωσης με το κινητό ένα μόνο μπορώ να πω, είναι ΑΨΟΓΟ, χαλάλι τα € και η αναμονή τόσων μηνων ;) Μετέφερα και τις εγγραφές μου από το Ε700 στο D500 μέσω outlook.. και όλα jet!

Μπορείς να μας πείς πως το έκανες αυτό? μεσώ outlook εννοώ?

Μπορείς να μας πείς πως το έκανες αυτό? μεσώ outlook εννοώ?

έχω καλώδιο για το Ε700 και το πρόγραμμα διαχείρισής του, έκανα export τις εγγραφές σε CSV αρχείο και μετα import στο outlook, έπειτα έκανα εξομίωση την θύρα bluetooth σε COM5, κατέβασα το easy studio (120MB) για το D500 και έκανα import και upload στο D500. :)

Παιδιά το κινητό με εντυπωσίασε.Του έβγαλα το λάδι πριν την πρώτη φόρτιση, μέχρι εξάντλησης της μπαταρίας.Δόξα το Θεό κανένα κόλλημα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.Η μεταφορά αρχείων από και προς το pc ανεπανάληπτα ταχύτατη με bt.Αρχείο 5,5Mb σε 25 δεύτερα!!!Τα mp3 αρκετά καθαρά και δυνατά.Συχγονισμός με Outlook κατευθείαν μέσω bt, πρώτα επέλλεξα όλες τις επαφές και από το αρχείο δίνει επιλογή αποστολή μέσω bt και τις στέλνει στο κινητό ως αρχελια csf.Ποιότητα κατασκευής άψογη.Ποιότητα ήχου κατά τη συνομιλία, το κάτι άλλο.Προβλήματα επικοινωνίας με άλλα κινητά και pc κανένα.Τα mp3 τα πέρασα κανονικά με ελληνικούς χαρακτήρες και αναγνωρίζονται μια χαρά από το κινητό.Προβλημα με mms,sms στο δίκτυο της voda κανένα.Ειλικρινά έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που εντυπωσιάστηκα τόσο από κάποιο κινητό, και πιστέψτε έχω αλλάξει πάρα πολλά.Το μόνο που θα ήθελα είναι το να έιχε ακόμη μια σκάλα επιπλέον στη φωτεινότητα οθόνης.Γερμανός 489€

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

καλησπερουδια αψογη μεχρι τωρα η συμβιωση μου με το κινητο εχω φαει ομως 2 κολληματακια.

1)πως μπορω να χω στη μνημη της συσκευης τα τηλεφωνα τα χω αντιγραψει κανονικα στη μνημη του κινητου αλλα μου εμφανιζει και της καρτας και του κινητου.

2)εχω στειλει βιντεακια αλλα μου λεει οτι δεν υποστηριζοντε,γιατι?τι ειδους βιντεακια παιζει?

κατα τα αλλα ειναι πολυ απλα αψογο μπραβο στη samsung

καλησπερουδια αψογη μεχρι τωρα η συμβιωση μου με το κινητο εχω φαει ομως 2 κολληματακια.

1)πως μπορω να χω στη μνημη της συσκευης τα τηλεφωνα τα χω αντιγραψει κανονικα στη μνημη του κινητου αλλα μου εμφανιζει και της καρτας και του κινητου.

2)εχω στειλει βιντεακια αλλα μου λεει οτι δεν υποστηριζοντε,γιατι?τι ειδους βιντεακια παιζει?

κατα τα αλλα ειναι πολυ απλα αψογο μπραβο στη samsung

Για το πρώτο νομίζω ότι δεν γίνεται τίποτα, δεν υπάρχει επιλογή μνήμης τηλεφώνου ή κάρτας.Εγώ πάντως έχω τις επαφές όλες στο Outlook και τις περνάω στο κινητό,την κάρτα την έχω κενή.Για το δεύτερο εχω στείλει 3gp και τα παίζει κανονικά.Άλλη μορφή δεν έχω δοκιμάσει.

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

κατσε ρε φιλε καινουριο ειναι ακομα 1 μερα το χουμε ολοι αν και το κοβω να τις πιανει τις 3 μερες στο θεμα αναμονης

φιλε μου 1 μερα το χουμε ολοι μας ακομα δεν εχω κατι να πω για τη μπαταρια αλλα πιστευω οτι μπορει να κραταει και μεχρι 3 μερες

telika poso mnimi exei 96MB? i ligotero?

to BT douleuei sinergazete me kapoio wirelles hands free to dokimase kaneis?

oi uperi8res me alla kinita sunergazonte?

kai pws einai ftiagmeno diladi sas empneei sigouria i kataskeuei tous i einai san pseutiko? (ta ulika diladi pws einai?)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679

Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία

Καλημέρα και από μένα παιδιά

Από σήμερα καινούργιος στο myphone όπως επίσης και κάτοχος του νέου D500 της Samsung. Γρηγορες απαντήσεις στον προλαλήσαντα:

1. Η μνήμη του είναι όντως 96ΜΒ

2. Με το ΒΤ δεν δούλεψα ακόμα.

3. Οι υπέρυθρες συνεργάστηκαν κανονικότατα με το παλιό μου SonyEricsson T610 στέλνοντας μουσικά αρχεία mid.

4. Η ποιότητα κατασκευής είναι απλά άπαικτη, ποιοτικά πλαστικά και άψογη συναρμολόγηση.

Καλημερα σε ολους θα ηθελα μια οσο γινεται αντικειμενικη αποψη για την camera που εχει, γνωριζω οτι ειναι cmos θεωρητικα κατωτερη απο την ccd του s700, ειμαι αναμεσα στα δυο περιμενω την αποψη σας.

Ευχαριστω

D.T

εχει καταφερει να δουλεψει κανεις την δονηση μαζι με την μελωδια? Εγω όταν βαζω δονηση και μελωδια και με παρει καποιος ακουγεται μονο η δονηση. Ειναι μονο στο δικο μου ή εχει και αλλός αυτο το bug?

Ακριβως το ίδιο συμβαίνει και με εμένα.

Επίσης πατώντας το 'μπλε κουμπι' για να συνδεθώ στο δίκτυο μου βγάζει μήνυμα:'Σφάλμα:Μη διαθέσιμο δίκτυο'

Ξέρει κανείς κάτι γι΄αυτό;

αρχισαν τα bugs...

Εντυπωση παντως μου κανει. Τηλεφωνο που κυκλοφορει απο Νοεμβριο, να εχει ακομα παιδικες ασθενιες...

Μολις τώρα το κινητό άρχισε να 'διαμαρτύρεται΄για την μπαταρία.

Χρόνος περίπου 24h με αρκετό πείραγμα,όχι πολλή ομιλία, αλλά με μεταφορές μέσω Bluetooth και Irda. Επίσης δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου το mp3.

εχει καταφερει να δουλεψει κανεις την δονηση μαζι με την μελωδια? Εγω όταν βαζω δονηση και μελωδια και με παρει καποιος ακουγεται μονο η δονηση. Ειναι μονο στο δικο μου ή εχει και αλλός αυτο το bug?

pedia gia sas exw kai egw to d500 exete dokimasi na to afisete arketi wra na xtipisi donisi me melodia giati s'afti tin periptosi h melodia argi ligo na arxisi.

me wap ti ginete egw to pira apo agglia kai otan pataw to mple koympi moy bgazi sfalma!!

• The title was changed to Samsung SGH-D500