Jump to content

DooGee DG350

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και η DOOGEE δεν βλεπω να κανει τιποτα... συνεχιζει να βγαζει σαν χαζη κινητα χωρις να δινει σημασια στα προβληματικα firmware της...

Μακαρι να ειναι θεμα firmware αφου λυνεται...Το ζητουμενο ειναι να μην ειναι θεμα hardware οποτε βρασε ορυζα (κινεζικα):lol:

Ξερει κανεις τι ειναι αυτο --> Carliv Touch Recovery v2.4

Εδω στο ποστ #76 καποιος ισχυριζεται οτι το εβαλε και δουλευει τοσο το touch οσο και η καμερα σωστα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2700445&page=8

Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

• Απαντήσεις 387
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μακαρι να ειναι θεμα firmware αφου λυνεται...Το ζητουμενο ειναι να μην ειναι θεμα hardware οποτε βρασε ορυζα (κινεζικα):lol:

Ξερει κανεις τι ειναι αυτο --> Carliv Touch Recovery v2.4

Εδω στο ποστ #76 καποιος ισχυριζεται οτι το εβαλε και δουλευει τοσο το touch οσο και η καμερα σωστα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2700445&page=8

Είναι ένας τύπος recovery, όπως το cwm με γραφικό περιβάλλον και touch για εγκατάσταση νέας ROM από το τηλέφωνο.

Η έκδοση που βρίσκει κανείς εύκολα είναι η 2.2 κι όχι η 2.4.

Τώρα πως κατάφερε να λύσει και τα προβλήματα της συσκευής χωρίς να πειράξει τις βιβλιοθήκες είναι απορίας άξιον.

Το πιο πιθανό είναι να είναι η ιδέα του ή να το συνήθισε.

Σταυρο με τον δικο του φορτιστη το φορτισες η με αλλον ???

Παντως οταν του εκανα 5-6 κυκλους απο 0-100 και 100-0 για να στρωσει λιγο πριν το δωσω στην γυναικα μου σε καμμια περιπτωση δεν φορτιζε 0-100 σε δυο ωρες με τον φορτιστη του red rice που ειναι και αυτος 1Α

Eπισης και στο xda τα ιδια προβληματα αναφερουν που λεμε και εδω οπως και την αργη φορτιση...

Ενας γραφει για 5 ωρες φορτιση...Αν δεν ειναι θεμα φορτιστη-καλωδιου ποσο θα βελτιωθει η μπαταρια οταν στρωσει ???

Παντως απο αυτονομια δεν ειναι ασχημο ουτε τιποτα το ιδιαιτερο

1 μερα βγαζει στη γυναικα με 3g και wifi εναλλαξ , viber και αρκετες κλησεις και 2 μερες μονο με κλησεις

Με άλλο φορτιστή το φόρτιζα, απ το THL μου. Δεν ξέρω τι παίζει, πάντως σίγουρα ένα 350 που παρέλαβα στο μαγαζί μου κι ήρθε μ άδεια μπαταρία, φόρτισε σε 2 ωρίτσες πλήρως πριν φύγει. Όσο αφορά την αυτονομία είναι πολύ καλό

Oντως απελπισια ειναι...:(

Με αλλον φορτιστη δοκιμασες ?

Τωρα που θα κατεβω Κρητη οπου βρισκεται το κινητο θα βγαλω και εγω ενα screenshot απο τα στατιστικα της μπαταριας , μηπως βγαλουμε κανενα συμπερασμα.

Αληθεια ποσο καιρο το εχεις ? Ποσες φορες εχεις το φορτισει ?Η αυτονομια σου ?

Διοτι αν και η αυτονομια σου ειναι μικρη , μηπως εχει προβλημα η μπαταρια...

Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

2 εχω, τον μανισιο και εναν Eaxus 1A 5v(δεν ειχα θεμα με προηγουμενα κινητα) . Και με τους 2 αργει το ιδιο.

πρεπει να το εχω καμια 3 βδομαδες τωρα,εχω κανει αρκετους κυκλους και μια φορα το εκανα και calibration αλλα δεν ειδα διαφορα. Η αυτονομια ειναι πολυ καλη, μου βγαζει 2 μερουλες...

Παιδιά ακούστε τι μπορείτε να κάνετε δεν ξέρω Αν δουλεύει και δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχει αρκετές πιθανότητες να δουλεύει αν έχετε κάνει root το κινητό σας μπορείτε να κατεβάσετε από το Google Play την εφαρμογή pimp my rom και να περάσετε διάφορα scriptακια που ίσως λύσουν διάφορα προβλήματα του κινητού.

Η να το χαλάσουμε τελείως...

Τα σκρίπτ αυτά που τα βρίσκεις ??

Υπάρχει περίπτωση πχ να διορθωθεί το θέμα με το touch της οθόνης???

Kαλησπερα παιδες !!! Εχω εδω και εναμισι χρόνο το ΖΤΕ V970 και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος απο την συσκευη οσο καιρο την λειτουργω . Επεσε το μάτι μου στο DOOGEE dg350 μιας και κοιταζα για καινουριο, δινοντας το v970 στην γυναικα μου ..... αφου ελουσε με νερακι το αγαηπμενο της φτωχο πλην τιμιο LG le400 :P .

Θέλω εμπειριες και αν αξιζει το κόπο να ασχοληθω με την συσκευή

Η αληθεια ειναι οτι και η τιμη παίζει ρόλο και απο οτι εχω ψαξει ειναι εξαιρετικα value for money συσκευη

Ευχαριστω εκ 'των προτέρων

ΥΓ. Αν έχετε υποψη σας καποια άλλη συσκευη στην ιδια κατηγορια θα ήθελα να την "ακούσω"

Kαλησπερα παιδες !!! Εχω εδω και εναμισι χρόνο το ΖΤΕ V970 και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος απο την συσκευη οσο καιρο την λειτουργω . Επεσε το μάτι μου στο DOOGEE dg350 μιας και κοιταζα για καινουριο, δινοντας το v970 στην γυναικα μου ..... αφου ελουσε με νερακι το αγαηπμενο της φτωχο πλην τιμιο LG le400 :P .

Θέλω εμπειριες και αν αξιζει το κόπο να ασχοληθω με την συσκευή

Η αληθεια ειναι οτι και η τιμη παίζει ρόλο και απο οτι εχω ψαξει ειναι εξαιρετικα value for money συσκευη

Ευχαριστω εκ 'των προτέρων

ΥΓ. Αν έχετε υποψη σας καποια άλλη συσκευη στην ιδια κατηγορια θα ήθελα να την "ακούσω"

THL T5S μακραν καλύτερο!

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

ενδιαφέρον......... αλλα αν εξαιρεσεις τις καμερες (που προσωπικα δεν με απασχωλει ) το DOOGEE δεν υστερει κάπου ... εκτός αν κανω λάθος

Εδώ γίνονται συζητήσεις μόνο για την συγκεκριμένη συσκευή που αναφέρεται στον τίτλο. Συζητήσεις για προτάσεις νέας συσκευής γίνονται εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

Εδώ γίνονται συζητήσεις μόνο για την συγκεκριμένη συσκευή που αναφέρεται στον τίτλο. Συζητήσεις για προτάσεις νέας συσκευής γίνονται εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

οκ sorry , θα συνεχισω στο link

Το DG350 το έφερα για την κουνιάδα μου πριν μια βδομάδα. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές λαμβάνοντας φυσικά υπόψη και την πολύ χαμηλή τιμή του. Η αφή είχε ένα θέμα με την ακρίβεια της που μάλλον οφείλεται στο κακής ποιότητας screen protector που συνόδευε την συσκευή. Αγοράστηκαν νέες μεμβράνες savvies από το eBay κόστους μόλις 2€ οι 6 και το touch βελτιώθηκε κατά πολύ.

Οι φωτογραφικές του δεν είναι και ότι καλύτερο, απλά επαρκείς θα έλεγα για την κατηγορία τιμής.

To κινητό έγινε πολύ εύκολα root με το framaroot και περάστηκαν τα EPO για γρηγορότερο κλείδωμα στο GPS.

Αντί του aosp keyboard χρησιμοποιεί το Google keyboard με το πολύ καλό swipe και αντί του launcher της doogee περάσαμε τον smart launcher για μεγαλύτερη ευχρηστία.

Η οθόνη του είναι πολύ καλή και σε ευκρίνεια αλλά και σε γωνία θέασης.

Οι εφαρμογές, πλην του YouTube (ασύγχρονος ήχος με εικόνα), δεν έχουν κάποιο πρόβλημα και όσες πέρασε δουλεύουν άψογα.

Διάβαζα για διάφορα προβλήματα στο xda και στο myphone, όμως στο συγκεκριμένο κινητό δεν υπάρχουν ή δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα.

ξερετε γιατι το ιστορικο μπαταριας διαγραφετε με καθε reboot? δε μπορω να βρω τι εχω αλλαξει και γινεται αυτο...

Τα script τα έχει εφαρμογή εσύ αυτό που έχεις να κάνεις ειναι να την κατεβάσεις και να επιλέξεις ποια θέλεις να Περάσεις στην συσκευή σου. Τώρα ρε φίλε δεν ξέρω αν δουλεύει η θα χαλάσεις την συσκευή σου δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου.

Καλησπέρα

Βρήκα ένα firmware για το τηλέφωνο ( http://www.doogeemobile.com/blog/cat/news/post/doogee-pixels-dg350-official-rom/ ) το έχει δοκιμάσει κανείς ;

Ευχαριστώ

@stantis

Στο λινκ είναι το update της official ROM. Το πιθανότερο είναι το τηλέφωνο σου να την φοράει ήδη.

Επειδή δεν έχω το τηλέφωνο μπορεί να μας πει κάποιος αν έχει την rom DOOGEE-PIXELS-DG350-Android 4.2.9 20140424-185539 στο τηλέφωνο του και αν λύνονται κάποια προβλήματα σχετικά με την κάμερα και την οθόνη ;

Ενημερωτικά πάντως, android 4.2.9 δεν έχει υπάρξει, με ότι αυτό συνεπάγεται...

Τίποτα δε συνεπάγεται, απλά η Doogee έχει αλλάξει το νούμερο και δηλώνει ως 4.2.9 κάποιες rethemed ρομ της. 4.2.2 ειναι κανονικά

• Administrators
Τίποτα δε συνεπάγεται, απλά η Doogee έχει αλλάξει το νούμερο και δηλώνει ως 4.2.9 κάποιες rethemed ρομ της. 4.2.2 ειναι κανονικά

Το ίδιο λέμε και εκεί ήθελα να καταλήξω... στο ότι το 4.2.9 είναι "πειραγμένο" νούμερο.

Modpic.gif

Όταν είχα το τηλέφωνο η ρομ ήταν η 20140320-160450 ενώ τώρα αυτή είναι η 20140424-185539 που την έβγαλε τον Μάιο απο ότι μπορεί κανείς να δει στο site.

• 2 weeks later...

Παντως εδω στο ποστ #46 ο Ρωσος γραφει οτι την δοκιμασε και δεν λυνει το προβλημα με την Καμερα η το touch

http://forum.china-iphone.ru/doogee-dg350-smartphone-mtk6582-quad-core-android-4-2-t33370-40.html

To μονο που μαλλον γραφει ειναι οτι πλεον η καμερα δειχνει να ειναι 5MP δηλαδη οσο ειναι κανονικα χωρις το interpolarization

Ρε παιδια να ρωτησω κατι ???

Η γυναικα μου που της εχω παρει το dg350 και δεν μπορει να κανει login στην android εφαρμογη του f2g με τιποτα.

Συνεχως της βγαζει μυνημα οτι ο κωδικος η το username ειναι λαθος.

Κανει διαδικασια να της σταλει νεος (προσωρινος) κωδικος αλλα ουτε παλι μπορει να συνδεθει.

Εχει κανει uninstall και ξανα install την εφαρμογη 2-3 φορες αλλα τζιφος

Την ιδια ωρα εγω συνδεομαι κανονικοτατα με το red rice ειτε με 3g ειτε με wifi οποτε καταληγω οτι κατι παιζει με το κινητο.

Επειδη μεχρι προτινος εμπαινε κανονικα , ψυλλιαζομαι οτι μετα απο το τελευταιο update της εφαρμογης κατι παιζει

Εχει κανεις καμμια ιδεα ???Exει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο/αντιστοιχο προβλημα ???

Edited by kritikos4
Συνεχόμενα μηνύματα