mol Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 εχεις εγκατεστημενο custom recovery; αν ναι, απο κει θα κανεις ολη την διαδικασια οχι με το φλας τουλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 εχεις εγκατεστημενο custom recovery; αν ναι, απο κει θα κανεις ολη την διαδικασια οχι με το φλας τουλ οχι,δεν εχω περασει κατι τετοιο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 info εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2799481 και εδω https://www.youtube.com/watch?v=xnXak2LO4Fg οπως παντα, την ευθυνη των πραξεων του την εχει ο ιδιος ο χρηστης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 info εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2799481 και εδω https://www.youtube.com/watch?v=xnXak2LO4Fg οπως παντα, την ευθυνη των πραξεων του την εχει ο ιδιος ο χρηστης :) και παλι δε βγαζω ουδεμια ακρη. γενικα δυσκολα τα βγαζω περα αν δε μου εξηγησει καποιος βημα βημα τι πρεπει να κανω,κι ολα αυτα εχω να τα κανω απο εποχη nexus 5. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 βρε ταξιδιωτη, βρε ταξιδιωτη :lol: κατεβαζεις το custom recovery στην καρτα μνημης. κατεβαζεις το flashify απ το πλαυστορε. βλεπεις το βιντεο και κανεις τα ιδια! βουαλα! μόλις εγκατέστησες custom recovey στο lenovo! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 βρε ταξιδιωτη, βρε ταξιδιωτη :lol: κατεβαζεις το custom recovery στην καρτα μνημης. κατεβαζεις το flashify απ το πλαυστορε. βλεπεις το βιντεο και κανεις τα ιδια! βουαλα! μόλις εγκατέστησες custom recovey στο lenovo! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk μα δεν εχω root στην συσκευη Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 εισαι σιγουρος??? απ οσο θυμάμαι, ερχοταν rooted απ τα κινεζομαγαζα. ηδη υπάρχει καποιο στον κυκλο μου και είμαι σιγουρος οτι είναι rooted. σιγουρεψε το. αν οχι, το κοιτάμε για ρουτ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 (edited) εισαι σιγουρος??? απ οσο θυμάμαι, ερχοταν rooted απ τα κινεζομαγαζα. ηδη υπάρχει καποιο στον κυκλο μου και είμαι σιγουρος οτι είναι rooted. σιγουρεψε το. αν οχι, το κοιτάμε για ρουτ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk εφαρμογη root δεν εχει μεσα Edited May 2, 2016 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 κατεβασε το root checker. επισης δοκίμασε το adaway να δεις αν κοβει τις διαφημίσεις ;) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Δεν με αφήνει καθόλου,μου πετάει διαφημίσεις,εφαρμογές.... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitcoupe Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Καλησπέρα. Εχει καταφέρει κανείς να απενεργοποιήσει τον ήχο κατά το άναμα και το σβήσιμο του τηλεφώνου? Αυτόν που ακούγεται όταν βγαίνει το σήμα της Lenovo. Δοκίμασα διάφορες εφαρμογές χωρίς αποτέλεσμα. Όταν οι ήχοι είναι απενεργοποιημένοι δεν ακούγεται, αλλά δεν μπορείς να το έχεις συνέχεια στο αθόρυβο. Έχω την 062. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Δεν με αφήνει καθόλου,μου πετάει διαφημίσεις,εφαρμογές.... ετσι οπως το λες, οντως δεν ειναι ρουτ. Καλησπέρα. Εχει καταφέρει κανείς να απενεργοποιήσει τον ήχο κατά το άναμα και το σβήσιμο του τηλεφώνου? Αυτόν που ακούγεται όταν βγαίνει το σήμα της Lenovo. Δοκίμασα διάφορες εφαρμογές χωρίς αποτέλεσμα. Όταν οι ήχοι είναι απενεργοποιημένοι δεν ακούγεται, αλλά δεν μπορείς να το έχεις συνέχεια στο αθόρυβο. Έχω την 062. αν εισαι ρουτ, φανταζομαι οτι μπορεις να διαγραψεις τους ηχους, αν ακολουθησεις το καταλληλο path Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Παίδες, για πείτε μου κάτι. Το τηλέφωνο το έχει εδώ και ένα χρόνο η σύζυγος. Η συσκευή είναι 2 ετών περίπου. Με πήρε τηλ (είναι στο χωριό) και μου είπε πως το τηλέφωνο ενώ δείχνει ότι είναι άδειο από μπαταρία, μόλις το βάλει σε φόρτιση μέσα σε 5-10 λεπτά της λέει 100% Χτες μου είπε έδειχνε 50% μπαταρία και της έσβησε. Πώς το βλέπετε αυτό? Τα 'παιξε η μπαταρία ή φταίει τίποτα στο τηλέφωνο? Της είπα να κάνει ένα restart και να βγάλει την μπαταρία για λίγο από μέσα και να ξαναδοκιμάσει (δεν μου έχει απαντήσει ακόμα) μπας και στρώσει. Τι λέτε ότι φταίει μπας και της δώσουμε μια λύση. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Με μια καινούρια μπαταρία θα είσαι οκ πιστευω Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Ποια εκδοση αντροιντ ειναι η τελευταια που πήρε επισημα? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 παιδια ποια ειναι η πιο προσφατη rom (official ή custom) που εχει ελληνικα και δουλευει απροβληματιστα? Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts