Jump to content

pitcoupe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pitcoupe

  1. Ωραίος, ευχαριστώ, δεν τον είχα βρει αυτό τον οδηγό. Το κατάφερα. Όμως τώρα έχει θέμα με το gps. Δεν πιάνει σήμα πάντα. Ή θα πιάσει πολλούς δορυφόρους και θα κλειδώσει σε χρόνο μηδέν, ή δε θα βλέπει κανέναν. Χρησιμοποιώ το Here, και βλέπω το status με το GPS Status. Οπως ήταν πριν, δε παρατήρησα κάτι, έπιανε συνέχεια, ακόμα και μέσα στο σπίτι. Να φταίει κάτι στη ROM?
  2. Καλημέρα, παρέλαβα σήμερα το 32/3 Mi4c μου από gearbest. Έχει μία multilingual rom μέσα, με ελληνικά, φαίνεται στο συνημενο. Εχω κατεβασει την τελευταια ελληνικη ρομ, αλλα μεχρι εκει, μετα μπερδευτηκα τςλειως. Δεν καταφερα να παλεψω ξεκλειδωμα bootloader, να βάλω twrp recovery, είδα όμως ότι η συσκευη δεν είναι root. Από που να ξεκινησω πρώτα; Ποια είναι η σωστή σειρά; Και αξίζει το κόπο ή η έκδοση που έχω είναι αρκετά καλή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. pitcoupe

    Lenovo S660

    Καλησπέρα. Εχει καταφέρει κανείς να απενεργοποιήσει τον ήχο κατά το άναμα και το σβήσιμο του τηλεφώνου? Αυτόν που ακούγεται όταν βγαίνει το σήμα της Lenovo. Δοκίμασα διάφορες εφαρμογές χωρίς αποτέλεσμα. Όταν οι ήχοι είναι απενεργοποιημένοι δεν ακούγεται, αλλά δεν μπορείς να το έχεις συνέχεια στο αθόρυβο. Έχω την 062.
×
×
  • Create New...