RAVER Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 σου απαντησα πιο πανω και για το πληκτρολογιο τραβας προς τα δεξια με το δαχτυλο το ''slide to unlock'' Ναι αυτο το καταλαβα.αλλα για να με βγαλει στην ενδειξη αυτη..τι πρεπει να γινει?? εμενα κλειδωνει η οθονη και μετα το κινητο φαινεται "κλειστο". πρεπει να ερθει μηνυμα..για να το ξεκλειδωσω οπως ειπες. εγω παντως παταω μια το πανω πληκτρο...που ανοιγει το κινητο..για να εχω προσβαση στην οθονη και μετα κανω προς τα δεξια με το δαχτυλο.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Ναι αυτο το καταλαβα.αλλα για να με βγαλει στην ενδειξη αυτη..τι πρεπει να γινει?? εμενα κλειδωνει η οθονη και μετα το κινητο φαινεται "κλειστο". πρεπει να ερθει μηνυμα..για να το ξεκλειδωσω οπως ειπες. εγω παντως παταω μια το πανω πληκτρο...που ανοιγει το κινητο..για να εχω προσβαση στην οθονη και μετα κανω προς τα δεξια με το δαχτυλο.:cool: ακριβως αυτο πρεπει να κανεις .αυτο ισχυει σχεδον σε ολα τα touchscreen κινητα γιατι αν ηταν να ενεργοποιειται η οθονη καθε φορα που την αγγιζουμε καταλαβαινεις οτι η μπαταρια θα αδειαζε γρηγορα.γιαυτο και ενεργοποιειται με το πανω κουμπι Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leflyg Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Να ρωτησω για το ραδιο βαζοντας το hands free δεν την βλεπει σαν κεραια ? Αλλα πρεπει να βγαζουμε την δικη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Να ρωτησω για το ραδιο βαζοντας το hands free δεν την βλεπει σαν κεραια ? Αλλα πρεπει να βγαζουμε την δικη του? φιλε το ραδιο παιζει και χωρις να ανοιξεις την κεραια αυτο ειναι το καλο με τα κινεζικα. Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Να υπενθυμίσω δύο πράγματα: 1. Όπως τονίζεται επανειλλημένως εδώ και 3 μήνες, από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, έχουν απαγορευτεί τα μηνύματα με greeklish και η γραφή τύπου SMS (κομμένες λέξεις). Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Καλό θα ήταν λοιπόν να προσέχετε τον τρόπο γραφής σας, για να μην αναγκαστώ να σας ξανασβήσω μηνύματα. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. 2. Δεν χρειάζεται να γράφετε συνεχόμενα μηνύματα. Στην περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε κάτι στα μηνύματά σας ,να χρησιμοποιείτε το κουμπί της τροποποίησης (http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif). Στην περίπτωση που θέλετε να απαντήσετε σε παραπάνω απο ένα μήνυμα, υπάρχει η πολλαπλή παράθεση (http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_off.gif http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_on.gif). Όποιος έχει περισσότερες απορίες ή ενστάσεις, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου με PM, ώστε να μη χαλάει η ροή της συζήτησης. :) EDIT trackera είπα να μη χαλάσουμε τη ροή της συζήτησης. Θα σου απαντήσω με PM, συνεχίστε εντός θέματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 ενα νεο mini iphone clone με τηλεοραση διπλη σιμ java ελληνικο μενου διαστασεις μετρημενες απο μενα 90χ50χ14mm με 2.4 ιντσες οθονη Οριστε και το βιντεο του http://www.exp-chinashop.com/showproduct.asp?id=195 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfr800jim Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Ειναι η πρωτη φορα που στελνω μηνυμα γι αυτο ζητω την επιεικια σας! Χθες εγινα κατοχος του Κ599. Φαινεται μιας πρωτης ταξεως επιλογη κινητου για 120€. Γιαυτο και δεν παραπονιεμαι για οτιδηποτε αν και δεν το εχω ψαξει αρκετα. Ειμαι στο σταδιο που προσπαθω με το bluetooth να στειλω επαφές. Ενω στελνω την επαφή απο το PC στο κινητο πριν προλαβω να τη σωσω το κινητο μπαινει σε ενα loop με το "Remote Control". Η μόνη λυση για να βγει ειναι η αποζευγοποιηση για να ξεκολλησει! Καμια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 ρε παιδια ενω το κινητο εχει ρυθμιση για επιλογη πενας χρωματος/μεγεθος δεν μπορω να βρω την εφαρμογη που μπορεις να γραψεις :wacko: επισης κατι σχετικα με τον mini opera..οταν εισαι ηδη συνδεμενος και σερφαρεις..πως μπορεις να γραψεις νεα διευθυνση.αυτο δεν μπορεσα να το βρω ακομη..:worry: που πατας??? :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Όπως είπαν τα παιδιά εχθές, το χαρακτηριστικό της αναγνώρισης γραφής ενώ υπήρχε στα πρώτα k599 που κυκλοφόρησαν,στα τελευταία δεν υπάρχει. Για τον mini οpera πατάς πάνω στην γραμμή διευθύνσεων και πας εκεί που λέει insert symbol :) Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Όπως είπαν τα παιδιά εχθές, το χαρακτηριστικό της αναγνώρισης γραφής ενώ υπήρχε στα πρώτα k599 που κυκλοφόρησαν,στα τελευταία δεν υπάρχει. Για τον mini οpera πατάς πάνω στην γραμμή διευθύνσεων και πας εκεί που λέει insert symbol :) οκ! θα το δοκιμασω..:) αλλα μου εκανε εντυπωση που ενω μπορεις να ρυθμισεις την πενα,δεν υπαρχει η εφαρμογη :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 μην πατας enter πατα το οκ πανω δεξια,τωρα για τη μπαταρια τι να σου πω εγω ειμαι ικανοποιημενος αν τη συγκρινω με το htc που ειχα πριν για την οθονη οταν πατας το πανω κουμπι σου βγαζει slide to unlock και το τραβας δεξια με το δαχτυλο σου για το pcsuite θα εχω νεωτερα μεχρι αυριο θα σας ενημερωσω κανενα νεο για συνδεση με το pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 κανενα νεο για συνδεση με το pc λοιπον το λογισμικο λεγεται SoftwareX6 μπορεις να το βρεις με μια απλη αναζητηση,εγω δεν το εχω δοκιμασει γιατι εχω ubuntu,αλλα ειναι δοκιμασμενο σε windows xp και δουλευει κανονικα επιλεγοντας να συνδεσεις το κινητο με τον υπολογιστη σαν θυρα COM και μετα απο τα settings του pcsuite πρεπει να επιλεξεις τη σωστη COM Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 λοιπον το λογισμικο λεγεται SoftwareX6 μπορεις να το βρεις με μια απλη αναζητηση,εγω δεν το εχω δοκιμασει γιατι εχω ubuntu,αλλα ειναι δοκιμασμενο σε windows xp και δουλευει κανονικα επιλεγοντας να συνδεσεις το κινητο με τον υπολογιστη σαν θυρα COM και μετα απο τα settings του pcsuite πρεπει να επιλεξεις τη σωστη COM το δοκιμασα αλλα δεν μπορει να συνδεθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 πασ στα com ports του υπολογιστη βλεπεις σε ποια com ειναι περασμενο το κινητο και μετα πας στο προγραμα και το επιλεγεις,δεν κανουν συγχρονισμο μονο copy-paste Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Εχει καταφερει κανεις να ρυθμισει το mail του?Εγω βαζω οτι ρυθμισεις εβαζα και στα αλλα τηλεφωνα αλλα δεν βλεπω αποτελεσμα. Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999444 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 καλησπερα.. ενώ έχω ηχειάκια στο κάτω μέρος του τηλεφώνου δεν ακούω τίποτα :X ακόμα και με ρυθμίσεις στο εκουαλάιζερ . μήπως έχει πρόβλημα ? και κάτι άλλο αν βάλω ένα πρόγραμμα πως θα βγάλω εικονίδιο στην επιφάνεια ???" αν δεν γίνετε για να το τρέξω, πάντα ξανακάνω install ???? πώς δηλαδή το ξανατρέχω ???? σας ευχαριστώ. Παράθεση samsung is the winner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 καλησπερα.. ενώ έχω ηχειάκια στο κάτω μέρος του τηλεφώνου δεν ακούω τίποτα :X ακόμα και με ρυθμίσεις στο εκουαλάιζερ . μήπως έχει πρόβλημα ? και κάτι άλλο αν βάλω ένα πρόγραμμα πως θα βγάλω εικονίδιο στην επιφάνεια ???" αν δεν γίνετε για να το τρέξω, πάντα ξανακάνω install ???? πώς δηλαδή το ξανατρέχω ???? σας ευχαριστώ. πας στο εικονιδιο java βρισκεις την εγκατεστημενη εφαρμογη και την τρεχεις,οσο για τα ηχειακια στο δικο μου ακουγονται Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 πασ στα com ports του υπολογιστη βλεπεις σε ποια com ειναι περασμενο το κινητο και μετα πας στο προγραμα και το επιλεγεις,δεν κανουν συγχρονισμο μονο copy-paste γiα τiς επαφες το θελω,αλλα δυστυχως δεν το βλεπεi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 πας στο εικονιδιο java βρισκεις την εγκατεστημενη εφαρμογη και την τρεχεις,οσο για τα ηχειακια στο δικο μου ακουγονται Αποκλείεται να ακούγονται :O Σε ευχαριστούμε για την βοήθεια που προσπαθείς να δώσεις,είσαι από τους λίγους που μπαίνουν με σκοπό να βοηθήσουν και όχι να ρωτάνε χιλιοαπαντημένα πράγματα Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999444 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Αποκλείεται να ακούγονται :O Σε ευχαριστούμε για την βοήθεια που προσπαθείς να δώσεις,είσαι από τους λίγους που μπαίνουν με σκοπό να βοηθήσουν και όχι να ρωτάνε χιλιοαπαντημένα πράγματα[/QUOT συγνώμη δεν καταλαβα ??? δεν ακουγονται ??? χιλιοαπαντημενα ???? Παράθεση samsung is the winner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Αποκλείεται να ακούγονται :O Σε ευχαριστούμε για την βοήθεια που προσπαθείς να δώσεις,είσαι από τους λίγους που μπαίνουν με σκοπό να βοηθήσουν και όχι να ρωτάνε χιλιοαπαντημένα πράγματα Να εισαι καλα trackera ,αλλα για τα ηχειακια επιμενω,οταν καλυπτω το πανω ηχειο με το δαχτυλο μου,ενω ακουω μουσικη,ακουω τον ηχο απο τα 2 ηχειακια(σε μικροτερη ενταση βεβαια απο το πανω) Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
husq Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 κανένα καλο πρόγραμμα gps υπάρχει για το k599? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimoya Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Να εισαι καλα trackera ,αλλα για τα ηχειακια επιμενω,οταν καλυπτω το πανω ηχειο με το δαχτυλο μου,ενω ακουω μουσικη,ακουω τον ηχο απο τα 2 ηχειακια(σε μικροτερη ενταση βεβαια απο το πανω) μαλλον δεν εχει ηχεια εκει (το δικο μας) κ εμενα δεν ακουγεται τιποτα απο κατω,μονο απο το ακουστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickhpiracing Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 ρε παιδιά έχουν διαφορές τα κινητά?αν μπορειτε να μας πειτε από που να αγοράσουμε και εμείς για να ξέρουμε ποια είναι αυτά που παίζουν καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasf1 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 απο αυτη τη σελιδα http://www.4shared.com/file/34378866/6b1074df/MT6227.html κατεβαζετε το αρχειο mt6227.zip και εχει μεσα τους drivers για το κινητο και το pcsuite. το κινητο το βαζετε ως θυρα com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts