Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εξωτερικά είναι ολόιδιο, δεν καταλαβαινεις διαφορά.

Και η οθόνη του είναι πάρα πολύ καλή και καθαρη.

Γενικως είναι φοβερός κλωνος.

Στο μόνο που υστερεί ειναι στη μπαταρία (αλλά με 22 ευρω του βάζεις γνήσια αν θες) και στις νυχτερινές φώτο.

Δηλαδη δεν εχει καμια σχεση με το s4 clone?γραψε χαρακτηριστικα και πως δουλευει...απο wifi και gps πως παει?

----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτο ειναι με τον mtk 6582 και οχι με τον 6592

Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

Δηλαδη δεν εχει καμια σχεση με το s4 clone?γραψε χαρακτηριστικα και πως δουλευει...απο wifi και gps πως παει?

----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οχι καμια, το καταλαβαινεις απο την πρωτη στιγμη που τα πιανεις στο χερι σου και τα δυο.

Γενικα και το note 3 και το s4 σε κλωνους που εχουν περασει απο τα χερια μου, δεν ηταν σαν αυτο.

Μπορει να υπαρχουν και καλυτερα δεν ξερω. Το σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν και πολυ πολυ χειροτερα.

Το wifi δουλευει μια χαρα. Το gps δεν επιανε και τοσο καλα, αλλα μολις εβαλα το faster gps πιανει μια χαρα τωρα.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Οχι καμια, το καταλαβαινεις απο την πρωτη στιγμη που τα πιανεις στο χερι σου και τα δυο.

Γενικα και το note 3 και το s4 σε κλωνους που εχουν περασει απο τα χερια μου, δεν ηταν σαν αυτο.

Μπορει να υπαρχουν και καλυτερα δεν ξερω. Το σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν και πολυ πολυ χειροτερα.

Το wifi δουλευει μια χαρα. Το gps δεν επιανε και τοσο καλα, αλλα μολις εβαλα το faster gps πιανει μια χαρα τωρα.

μπορεις να βαλεις λινκ του δικου σου φιλε μου?

Λοιπόν το έχω αρκετό καιρό , συμφωνώ απόλυτα οτι δεν έχει καμια σχέση με το S4 , δεν γνωρίζω πολλά , έψαξα διάβασα και συνεχίζω. Το έκανα roοt με μια "κίνηση" με αυτό :Root Genius , απλό και γρήγορο έκανε update τους drivers στον υπολογιστή έχω τα xp και έτοιμο. Ενα βασικό που πρέπει να ξέρετε είναι οτι οι μπαταρίες του είναι 1000mAh το βρήκα με μια εφαρμογή που κατέβασα , έτσι κουβαλάω και τις 2 μαζί μέχρι να έρθει μια που παρήγγειλα . Ξαναλέω οτι έχω το S5 με τον ΜΤΚ 6582 βιάστηκα να το πάρω. Ενα καπάκι μπαταρίας έρχετε μαζί με την μπαταρία, original λέει οτι είναι αλλά νομίζω πλέον το μόνο original απο Κινα είναι οι κλώνοι .

Να μην ξεχάσω να πώ οτι το πρόβλημα με την sim της Vodafone ισχύει ενώ με της cosmote απλά σφαίρα .

Υ.Γ Απο το logo πίσω στο καπάκι έφυγε το S και πλέον είναι AMSUNG μέχρι να έρθει το καινούργιο το original .

:lol::lol:

Edited by andoda

[quote=andoda;5464121 Ξαναλέω οτι έχω το S5 με τον ΜΤΚ 6582 βιάστηκα να το πάρω..

μπορεις να μας εξηγήσεις παραπανω γιατι βιαστικες όπως λες?

και τι θα διάλεγες αν δεν βιαζωσουν τωρα?

μπορεις να μας εξηγήσεις παραπανω γιατι βιαστικες όπως λες?

και τι θα διάλεγες αν δεν βιαζωσουν τωρα?

Αν θέλεις κλώνο , για μένα είναι μονόδρομος το S5 , δεν έχω παράπονο απο το τηλέφωνο , απλά όταν το πήρα δεν είχε πολλές επιλογές 2 εκδόσεις είχε , και όσο περνάει ο καιρός το βελτιώνουν , ούτε απο την rom έχω θέμα άψογη είναι . Θα μπορούσε κανείς να το παραλληλίσει με τα αυτοκίνητα που βγάζουν προβλήματα νεότητας .

Βρηκα αυτό http://www.aliexpress.com/item/Full-1-1-Dustproof-waterproof-S5-G900-Mobile-Phone-Octa-Core-MTK6592-I9600-Android-4-4/1894015775.html?s=p

νομιζω ότι είναι καλυτερο αυτό δε νομιζεις και στα 169?

Δεν νομίζω οτι θα τα έδινα για κλώνο 170, σαν πωλητής έχει κάποιο ρίσκο γιατί έχει λίγες πωλήσεις , βλέπω οτι έχει και OTG functions δεν το έχω ξαναδεί , είναι αυτό που λέω οτι όσο περναει ο καιρός γίνονται καλύτερα , η επιλογή δική σου

Βρηκα αυτό http://www.aliexpress.com/item/Full-1-1-Dustproof-waterproof-S5-G900-Mobile-Phone-Octa-Core-MTK6592-I9600-Android-4-4/1894015775.html?s=p

νομιζω ότι είναι καλυτερο αυτό δε νομιζεις και στα 169?

Φαινεται πολυ καλο.geokostas εσυ ποιο πηρες?υπαρχει δικαρτο βρε παιδια?

Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

Λοιπόν το έχω αρκετό καιρό , συμφωνώ απόλυτα οτι δεν έχει καμια σχέση με το S4 , δεν γνωρίζω πολλά , έψαξα διάβασα και συνεχίζω. Το έκανα roοt με μια "κίνηση" με αυτό :Root Genius , απλό και γρήγορο έκανε update τους drivers στον υπολογιστή έχω τα xp και έτοιμο. Ενα βασικό που πρέπει να ξέρετε είναι οτι οι μπαταρίες του είναι 1000mAh το βρήκα με μια εφαρμογή που κατέβασα , έτσι κουβαλάω και τις 2 μαζί μέχρι να έρθει μια που παρήγγειλα . Ξαναλέω οτι έχω το S5 με τον ΜΤΚ 6582 βιάστηκα να το πάρω. Ενα καπάκι μπαταρίας έρχετε μαζί με την μπαταρία, original λέει οτι είναι αλλά νομίζω πλέον το μόνο original απο Κινα είναι οι κλώνοι .

Να μην ξεχάσω να πώ οτι το πρόβλημα με την sim της Vodafone ισχύει ενώ με της cosmote απλά σφαίρα .

Υ.Γ Απο το logo πίσω στο καπάκι έφυγε το S και πλέον είναι AMSUNG μέχρι να έρθει το καινούργιο το original .

Οντως με τις μπαταρίες έχουν θεμα σχεδόν όλοι οι κλώνοι, αλλα ευτυχώς το θέμα λύνεται με αγορά μιας αλλης καλύτερης μπαταρίας.

Εμενα το μόνο θέμα που είχε το S5 ηταν αυτο. Να σας πω την αλήθεια με χάλασε και τον έκραξα τον Κινέζο.

Αυτος ψαρωσε και μου στελνει δυο μπαταρίες extra δωρεαν πολυ πιο καλες λεει. :lol:

Μολις έρθουν κι αυτες θα ενημερώσω. Στη χειρότερη παίρνω μια γνήσια με 22 ευρω κι εχω ενα κατα 99% S5.

το 99% S5 προκυπτει απο το θα εχεις την γνησια μπαταρια? Παιδια μην αυταπαταστε μια χαρα κανουν τη δουλεια τους οι κλωνοι (εχω φερει σχεδον οτι υπαρχει απο samsung clones) αλλα εχουν τεραστιες διαφορες σε ποιοτητα κατασκευης κι επιδοσεις, μην λεμε οτι να ναι ;)

το 99% S5 προκυπτει απο το θα εχεις την γνησια μπαταρια? Παιδια μην αυταπαταστε μια χαρα κανουν τη δουλεια τους οι κλωνοι (εχω φερει σχεδον οτι υπαρχει απο samsung clones) αλλα εχουν τεραστιες διαφορες σε ποιοτητα κατασκευης κι επιδοσεις, μην λεμε οτι να ναι ;)

Με την εμπειρία που έχεις μπορείς να προτείνεις ένα S5 κλώνο όμως δίκαρτο απαραίτητα.

Δεν εχω φερει δικαρτο s5 και δεν ξερω αν εχει πραγματικα κυκλοφορησει γτ οι κινεζοι πολλες φορες διαφημιζουν κατι χωρις να εχει βγει ακομα. μεχρι πριν 20 μερες παντως που ειχα ασχοληθει να βρω δεν υπηρχε ετοιμοπαραδοτο οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω. Παντως θα βγει σιγουρα 1:1 αλλα θελει υπομονη για να βρεις κατι καλο

Δεν εχω φερει δικαρτο s5 και δεν ξερω αν εχει πραγματικα κυκλοφορησει γτ οι κινεζοι πολλες φορες διαφημιζουν κατι χωρις να εχει βγει ακομα. μεχρι πριν 20 μερες παντως που ειχα ασχοληθει να βρω δεν υπηρχε ετοιμοπαραδοτο οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω. Παντως θα βγει σιγουρα 1:1 αλλα θελει υπομονη για να βρεις κατι καλο

Έχω βρει κάτι όπως στο παρακάτω λινκ, αλλά γενικότερα έχω καταμπερδευτεί. Το δίκαρτο το ονομάζουν τώρα 9092. Έχεις να προτείνεις κάποιο αξιόπιστο μαγαζί;

http://www.aliexpress.com/item/1-1-s5-dual-sim-mtk6592-Octa-core-Real-G9092-phone-5-1-Smart-Mobile-Phoneandroid/1902984696.html

Έχω βρει κάτι όπως στο παρακάτω λινκ, αλλά γενικότερα έχω καταμπερδευτεί. Το δίκαρτο το ονομάζουν τώρα 9092. Έχεις να προτείνεις κάποιο αξιόπιστο μαγαζί;

http://www.aliexpress.com/item/1-1-s5-dual-sim-mtk6592-Octa-core-Real-G9092-phone-5-1-Smart-Mobile-Phoneandroid/1902984696.html

Μία πρόταση είναι αυτή αλλά έχει το δίκαρτο 512 ΡΑΜ

http://www.aliexpress.com/item/Heart-rate-sensor-Perfect-1-1-HDC-S5-I9600-Phone-MTK6582-Quad-Core-Smart-Mobile-Phone/1774246231.html

Μια άλλη είναι αυτή στα 170 και ο προμηθευτής με διαβεβαιώνει ότι όλα τα αναφερόμενα στις προδιαγραφές είναι αληθινά. Του πρότεινα μάλιστα ότι ερχόμενο με DHL αν μου βάλουν φόρο να μη δεχθώ την παραγγελία και αυτή να επιστραφεί και στη συνέχεια να νου σταλεί με το Sweden post και το δέχθηκε.

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-DHL-New-Original-Unlock-Octa-Core-MTK6592-S5-Smart-phone-5-inch-IPS-13mp/1910029025.html

Τρίτη είναι το TEgda για το οποίο έχουν ειπωθεί πολλά παραπάνω και δεν έχει λογότυπα

http://www.ahappymango.com/5-0-quot-android-phones/tengda-s5-smartphone-5-1-inch-fhd-mtk6592-2gb-16gb-android-4-2-gesture-sensing.html

Μια καλή ενδεχομένως επιλογή στα 78€ είναι αυτή με τετραπύρηνο

http://www.aliexpress.com/item/MTK6582-Quad-Core-2GB-RAM-8GB-ROM-HDC-S5-Mobile-Phone-5-1-HD-IPS-Screen/1799317671.html

Μια άλλη αυτή

Μία ακόμη αυτή

http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-New-Octa-Core-MTK6592-HDC-S5-1-1-SM-G900-2GB-16GB-Android-i9600-1920/1876457368.html

Και μια τελευταία αυτή

http://www.aliexpress.com/item/1-1-s5-dual-sim-mtk6592-Octa-core-phone-5-1-Smart-Mobile-Phoneandroid-4-4/1912462833.html

Αυτά συγκέντρωσα και προσπαθώ να βγάλω μια άκρη. Υπάρχει περίπτωση να μπορείς να βοηθήσεις εσύ ή κανένας άλλος φίλος από το φόρουμ; Ελπίζω ίσως και εγώ να βοήθησα και κάποιους άλλους φίλους παραθέτοντας αυτά τα λίνκς

πιστευω πως ολες αυτες οι δηθεν εκδοσεις ειναι το ιδιο 4πυρηνο κινητο με 1gb ram, απλα με πηραγμενο software στο να δειχνει 2gb η 8πυρηνες..

Με 2 sim 1:1 mtk6592 ειναι αυτο αλλα μεχρι τωρα μονο 1γιγα ραμ πραγματικη και το logo οχι μεσα στο γυαλι. http://www.aliexpress.com/item/1-1-Clone-New-mtk6592-Octa-core-5-1-inch-copy-S5-G900F-dual-sim-phone/1890390987.html Ο πωλητης αυτος πωλουσε και τους κλωνους s4 που αγοραζα πιο παλια Edited by stargreek

Με 2 sim 1:1 mtk6592 ειναι αυτο αλλα μεχρι τωρα μονο 1γιγα ραμ πραγματικη και το logo οχι μεσα στο γυαλι. http://www.aliexpress.com/item/1-1-Clone-New-mtk6592-Octa-core-5-1-inch-copy-S5-G900F-dual-sim-phone/1890390987.html Ο πωλητης αυτος πωλουσε και τους κλωνους s4 που αγοραζα πιο παλια

Το χεις παρει?ειναι καλο?

Με 2 sim 1:1 mtk6592 ειναι αυτο αλλα μεχρι τωρα μονο 1γιγα ραμ πραγματικη και το logo οχι μεσα στο γυαλι. http://www.aliexpress.com/item/1-1-Clone-New-mtk6592-Octa-core-5-1-inch-copy-S5-G900F-dual-sim-phone/1890390987.html Ο πωλητης αυτος πωλουσε και τους κλωνους s4 που αγοραζα πιο παλια

φιλε stargreek περιμενουμε τα φωτα σου οπως και αλλων παιδιων αν γνωριζουν.:)

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα.

Καλημέρα

Έχω το HDC Galaxy S4 Spark μου έχει βγάλει μαύρη οθόνη και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Το τηλ, ανοίγει φωτίζεται περιφερειακά η οθόνη και έως εκεί. Το τηλ. κάτω από τη μαύρη οθόνη φαίνεται ότι λειτουργεί όταν το αγγίζω αλλά δεν μπορώ να βάλω κωδικό γιατί δε βλέπω.

Επικοινώνησα με την τεχνική βοήθεια των Κινέζων αλλά δε βγάζω άκρη με αυτούς.

Από την έρευνα που έχω κάνει έως τώρα μάλλον πρέπει να αλλάξω ρομ ή να ξαναβάλω την ίδια. Το πρώτο πρόβλημά μου είναι ότι πρέπει να επικοινωνήσω με το τηλ. μέσω USB χωρίς όμως να επέμβω σε αυτό - γιατί δεν μπορώ, λόγο μαύρης οθόνης - δεν έχω βρει πουθενά τον τρόπο να το κάνω αυτό.

Θα χρειαστώ τη βοήθειά σας εάν κάποιος μπορεί να με πληροφορήσει για το πώς να το κάνω.

Ευχαριστώ

Καποιος που πηρε το οχταπυρηνο με 2 ραμ αληθινα ας μου στηλει πμ η εδς το λινκ να παραγκειλω και εγω ένα θα δοκιμασω άλλη μια φορα κλωνο αυτή τη φορα θα παρω γνησια μπαταρια

Καποιος που πηρε το οχταπυρηνο με 2 ραμ αληθινα ας μου στηλει πμ η εδς το λινκ να παραγκειλω και εγω ένα θα δοκιμασω άλλη μια φορα κλωνο αυτή τη φορα θα παρω γνησια μπαταρια

Το χει παρει νομιζω ο geokostas οποτε περιμενουμε νεα του.

Καλημέρα

Έχω το HDC Galaxy S4 Spark μου έχει βγάλει μαύρη οθόνη και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Το τηλ, ανοίγει φωτίζεται περιφερειακά η οθόνη και έως εκεί. Το τηλ. κάτω από τη μαύρη οθόνη φαίνεται ότι λειτουργεί όταν το αγγίζω αλλά δεν μπορώ να βάλω κωδικό γιατί δε βλέπω.

Επικοινώνησα με την τεχνική βοήθεια των Κινέζων αλλά δε βγάζω άκρη με αυτούς.

Από την έρευνα που έχω κάνει έως τώρα μάλλον πρέπει να αλλάξω ρομ ή να ξαναβάλω την ίδια. Το πρώτο πρόβλημά μου είναι ότι πρέπει να επικοινωνήσω με το τηλ. μέσω USB χωρίς όμως να επέμβω σε αυτό - γιατί δεν μπορώ, λόγο μαύρης οθόνης - δεν έχω βρει πουθενά τον τρόπο να το κάνω αυτό.

Θα χρειαστώ τη βοήθειά σας εάν κάποιος μπορεί να με πληροφορήσει για το πώς να το κάνω.

Ευχαριστώ[/quote

Ρωτησε το stargreek που γραφει εδω μεσα.εχει τρομερες γνωσεις το παιδι.μηπως μπορεσει να σε βοηθησει.

Εγω παντως χωρις να θελω να σας αποτρεψω, δυο κλωνους s4 που πηρα, πολλα προβληματα και οι δυο.

Απο το s5 μονο με την μπαταρια, αλλα αυτο λυνεται ευκολα. Οποτε μην κοιτατε και πολυ τα s4.

• The title was changed to Κινέζικα Clones