andoda Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Σήμερα το πρωί ήρθε επιτέλους , πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές , gps ,wi-fi , κλήσεις , όλα άψογα , και 2 μπαταρίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djgiannis Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Σήμερα το πρωί ήρθε επιτέλους , πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές , gps ,wi-fi , κλήσεις , όλα άψογα , και 2 μπαταρίες τα χαρακτηριστικά του είναι αυτά που αναφέρει ο πωλητής?για το τελωνείο συνεννοήθηκες με τον πωλητή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andoda Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 τα χαρακτηριστικά του είναι αυτά που αναφέρει ο πωλητής?για το τελωνείο συνεννοήθηκες με τον πωλητή? Τα χαρακτηριστικά του είναι ίδια , υπάρχει βίντεο του πωλητή :https://www.youtube.com/watch?v=FqJcaOMUXsg και ένα από κάποιον που το πήρε απο αυτούς :https://www.youtube.com/watch?v=ceZZBFOin2Q Η συνεννόηση υπήρξε φυσικά πριν την αποστολή , αλλά νομίζω δεν χρειάζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Γιώργο (Stargreek) γιατί δεν βρίσκω πλέον τη ρομ σου στο needrom.com? Τελικά υπάρχει εκεί η ρομ stargreek? Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gixxerfreak Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) καλησπερα σε ολους...εχω ενα καινουριο κινητο στα χερια μου το οποιο μου το εδωσε μια φιλη και προκειται για εναν κλωνο s4...το προβλημα με το κινητο ειναι οτι κανει επανειλημμένα επανακινησεις σε ακυρες στιγμες και αυτος ειναι και ο λογος που μου το εδωσε μηπως και καταφερω να το φτιαξω....εψαξα οσο μπορουσα να βρω ποιο ακριβως μοντελο ειναι αλλα δεν καταφερα και πολλα και ετσι δεν ηξερα και τι ρομ να κατεβασω...δοκιμαζοντας να φλασαρω μια ρομ καταλαθος με το sp flash tools εκανα και format και μπορω να πω οτι αυτο αποτελειωσε το κινητο και τωρα δεν ανοιγει καθολου...ουτε καν ξεκιναει...μπορει καποιος να βοηθησει μπας και γινει κατι με το κινητο?υπαρχει καμια λυση...?απο κατω θα γραχω οτι εχω βρει για το κινητο μηπως και βοηθησουν Software Version : ALPS.JB3.MP.V1.8 Android Version : 4.2.2 Base Band : MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V4, 2013/08/07 10:44 Model : GT-I9500 Πιθανον χωρις να το λεω με σιγουρια manufacturer ισως ειναι alps. Kατι αλλο δεν μπορεσα να βρω...προσπαθησα να βαλω ρομ απο mk6572 το οποιο ετσι μου το εβαζε απο το sp flash tools αλλα μου ελεγε οτι δν ειναι συμβατο ηθελε αλλη mt65** το οποιο οταν κατεβασα αλλη πατησα και το format και καταστραφηκαν ολα :(:cry: τωρα οτι και να προσπαθησω να περασω με το flash tools μου βγαζει error BROM ERROR: S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032) [EMI]: ENABLE DRAM FAILED HINT: Please check your load matches to your target which is to be downloaded. Παρακαλω οποιος γνωριζει κατι και μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα απιστευτα...ευχαριστω! Edited May 19, 2014 by gixxerfreak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Μετα απο 4 μηνες κατοχης ενος galaxy s4 legend μπορω να πω οτι τα αρνητικα που βλεπω ειναι η μπαταρια που με βγαζει μια μονο μερα ( ειδικα μετα το 50% πεφτει κατακορυφα) και οτι η μνημη με ενα Facebook, ενα messenger, ενα dropbox και δυο ακομα εφαρμογες φτανει στο 96%. Καπακι, μπαταρια που εχω δοκιμασει απο φιλο πανε μια χαρα αλλα δεν ξερω τι αυτονομια εχει. Μηπως εχετε καμια λυση για την μνημη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Αυτο ειναι κλωνος; http://www.dinodirect.com/otium-s5-mtk6582m-quad-core-android-4-4-2-wcdma-phone-5-ips-screen-otg-wifi-gps-agps-p42147227.html . Το ειδα και στο panda, δε βρηκα καμμια αλλη info ομως πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 1) Μπαταρια original με αμεση αυξηση σε αυτονομια 2) Για την μνημη δεν υπαρχουν και πολλα να κανεις εκτος απο greenify κλπ αλλα δεν ειχα παρατηρησει κρασμαρισματα λογω ram. 1 G ram ειναι μια χαρα για jelly bean. Εκτος απο εξεζητημενες περιπτωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) Για μπαταρία original δεν είδα καμια τρελή αύξηση. Για τη ραμ έχει δίκιο ο φίλος παραπάνω. Και εγώ κάνω άδειασμα μνήμης συχνά και αν το ξεχνώ, καμιά φορά κρασάρει. Τις επόμενες μέρες όμως περιμένω να μου έρθει χαλκοταινία αυτοκόλλητη για να κάνω το πείραμα από το xda forum για την κεραία WiFi και τηλεφώνου. Παροτι στα τηλέφωνα δεν έχω κανένα θέμα νομίζω ότι το 3g θα γίνει πιο αποτελεσματικό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46020544&postcount=61 Edited May 20, 2014 by focusinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Αμεση αυξηση θα δει καποιος, οχι βεβαια τεραστια, αλλα εμενα πχ μου εβγαζε και 2 μερες με full χρηση και τις 2 καρτες μαζι. Απο wifi και 3g δεν ειχα ποτε κανενα παραπονο, ουτε αποσυνδεσεις ουτε τπτ. Αναλογα παντα και την αποσταση του router σε σχεση με καποια επωνυμα σιγουρα ηταν πιο αδυναμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παιδια τη βοηθεια σας. Ψαχνω για κλωνο S4. Ποιος ειναι ο καλυτερος 1:1 δοκιμασμενος αυτη τη στιγμη? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Ο hdc legend II Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Ο hdc legend II Η καλυτερη τιμη που το βρισκω ειναι εδω, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο αυτο το μαγαζι. http://hdcmobile.com/hdc-galaxy-s4-legend-dual-simcard.html Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Φιλε geokostas εχεις πμ:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Παιδια λαθος καταλαβατε. Την μνημη ROM εννουσα. Με πεντε εφαρμογες εχει γεμισει το κινητο. Μου βγαζει (Ο εσωτερικος αποθηκευτικος χωρος ειναι ανεπαρκης) . Πως μπορω να διαγραψω καμια εφαρμογη προεγκατεστημενη του κινητου επειδη δεν μεταφερονται στην καρτα. Με την ram χρησιμοποιω το clean master. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Εάν έχεις κάρτα μνήμης μέσα, μπορείς να κάνεις αυτήν να φαίνεται σαν phone storage και την κύρια ως sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) Πως το κανω αυτο; Την εχω επιλεξει να αποθηκευονται ολα εκει στην καρτα sd αλλα καποιες εφαρμογες κανουν εγκατασταση μονο στο κινητο. Νομιζω βρηκα λυση με το link2sd και θα κανω partition 2 στην SD. Edited May 25, 2014 by Sotirisglns Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Σε αυτό το θέμα είσαι, δεν ξέρω τι λύσεις έχεις αλλά έχει πολύ διάβασμα εκεί για το κινητό αυτό. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=361636 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turbogianos Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Σήμερα το πρωί ήρθε επιτέλους , πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές , gps ,wi-fi , κλήσεις , όλα άψογα , και 2 μπαταρίες ..... και 2 μπαταρίες ..... Πώς κι ετσι ????? Ολοι οι αλλοι μας λενε ιστοριες για νομους αερομεταφορων περι επικινδυνων φορτιων .... κλπ .... Παράθεση ThL W7S, ThL W100S, Elephone P10C, Jiayu S3 advance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Εγώ πήρα αυτό :http://www.aliexpress.com/item/HDC-S5-I9600-Phone-Perfect-1-1-MTK6582-Quad-Core-Smart-Mobile-Phone-5-1-HD/1774260830.html Με τον 6582 και ελπίζω μέσα στην βδομάδα να είναι εδώ πως και δεν πηρες τον 6592?πως ειναι το κινητο?πες μας εντυπωσεις... Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Σήμερα το πρωί ήρθε επιτέλους , πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές , gps ,wi-fi , κλήσεις , όλα άψογα , και 2 μπαταρίες τελικα πως ειναι το κινητο??? εχω μεγαλη απορια και ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω. Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Παιδια τη βοηθεια σας. Ψαχνω για κλωνο S4. Ποιος ειναι ο καλυτερος 1:1 δοκιμασμενος αυτη τη στιγμη? Ευχαριστω εκ των προτερων. κι εγω την ιδια απορια και ενδοιασμο εχω...βρηκες ακρη τελικα? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η καλυτερη τιμη που το βρισκω ειναι εδω, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο αυτο το μαγαζι. http://hdcmobile.com/hdc-galaxy-s4-legend-dual-simcard.html βρηκες τελικα ακρη?απο που αποφασισες? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) γιατι να μην παρεις αυτο? που ειναι και 8πυρινο και FHD οθόνη και 2 sim.. http://www.1buy.com/tengda-s5-smartphone-5-1-inch-fhd-mtk6592-2gb-16gb-android-4-2-gesture-sensing.html να ενημερωσω οσους το θελουν οτι δεν ειναι ακριβος σαν το s5 η θυρα για τα ακουστικα ειναι στα αριστερα αντι δεξια που ειναι στο s5. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391792 Edited May 30, 2014 by akatamakata EDITED Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) γιατι να μην παρεις αυτο? που ειναι και 8πυρινο και FHD οθόνη και 2 sim.. http://www.1buy.com/tengda-s5-smartphone-5-1-inch-fhd-mtk6592-2gb-16gb-android-4-2-gesture-sensing.html Αυτό είναι 1:1 κλώνος; Γενικώς ξέρουμε κάποιον καλο κλώνο με τον 6592; Edited May 28, 2014 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 γιατι να μην παρεις αυτο? που ειναι και 8πυρινο και FHD οθόνη και 2 sim.. http://www.1buy.com/tengda-s5-smartphone-5-1-inch-fhd-mtk6592-2gb-16gb-android-4-2-gesture-sensing.html πωπω σουπερ φαινεται και σε πολυ καλη τιμη!!!!!!!!!! εχει και λογοτυπα?????? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό είναι 1:1 κλώνος; Γενικώς ξέρουμε κάποιον καλο κλώνο με τον 6592; και εγω την ιδια ερωτηση εχω.......και σε ικανοποιητικα χρηματα αλλιως παιδια με 180-200 παμε σε επωνυμο π.χ. samsung grand... Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts