Mentorasgr Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Παίδες καλημέρα και χρόνια πολλά!έχω ένα σοβαρό θέμα: Φλάσαρα την ρομ του φίλτατου stargreek αλλά δεν μου πάει καλά..Μου κολλάει συνεχώς το κινητό, και θέλει και calibration η οθόνη γιατί οταν την γυρίζω προς τα μένα μου γυρίζει ανάποδα και αντίστροφα!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς γίνεται, οπότε μήπως ξέρετε κάποια άλλη ρομ να εγκαταστήσω για να μου δουλέψει σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 καλησπερα σε ολους εχω ενα κινεζικο smart phone και εδω και καιρο οι μπαταριες του δεν κρατανε καθολου πεφτουν πολυ γρηγορα εχω διαγραψει τα παντα αλλα παλι κανει το ιδιο ακριβος αξιζει λετε να αγορασω καινουρια γνησια μπαταρια η θα εχω την ιδια συμπεριφορα οπως με τις αλλες 4 που ειχε μαζι του?? εχει συμβει σε καποιον αλλο κατι παρομοιο? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Σε αντίστοιχη κινεζιά, βρήκα και ταίριαξα μπαταρία από Nokia τηλέφωνο και η διάρκειά του τηλεφώνου πήγε σχεδόν στο διπλάσιο από ότι με τις φρέσκες κινέζικες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Στο δικό μου δούλευε πολύ καλά. Είχε τα θεματάκια του αλλά δεν είχα τέτοια προβλήματα. Δεν δοκιμάζεις ξανά wipe date kai εγκατάσταση ξανά να δεις τι γίνεται; Ή το έχεις κάνει ήδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Στο δικό μου δούλευε πολύ καλά. Είχε τα θεματάκια του αλλά δεν είχα τέτοια προβλήματα. Δεν δοκιμάζεις ξανά wipe date kai εγκατάσταση ξανά να δεις τι γίνεται; Ή το έχεις κάνει ήδη; Eαν εχεις χρονο βαλε την καινουργια και πες μου εαν ειναι καλυτερη,\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mentorasgr Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Το έκανα 3 ή 4 φορές με τα ίδια αποτελέσματα..Ναι μεν μου βγάζει τις εφαρμογές που έχεις βάλει Γιώργο, αλλά το screen rotation είναι ανάποδα και επιπλέον μου κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις όταν το ξεκλειδώνω..Σχεδόν έχω ξενερώσει.. :( θα δοκιμάσω με την καινούργια να δούμε πως θα πάει και εύχομαι όλα να πάνε καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Συγνωμη αλλα που βρηκες smartphone με 4 μπαταριες στο πακετο?Τις πληρωσες εξτρα ή τις ειχε δωρο?Ποιο μοντελο ειναι? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Ποιο μοντέλο ακριβώς έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Ότι χαλασμένες επιστροφές θα είχε ο έμπορος, μπορεί να τις έστειλε στον Γρηγόρη, για αυτό φαίνεται δεν κρατάει καμια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 ο κωδικος του ειναι ειναι htm a9500 και ειχε μεσα 4 ιδιες μπαταριες που γραφουν ημερομηνια 2013 και ειναι τεσσερις... δεν ειναι μια!! γι αυτο μου κανει εντυπωση το θεμα ειναι οτι οταν φορτιζει γραφει 65% γεματο αν το κλεισω και το ξανα ανοιξω θα φορτιζει απο το 30%... εχει κατσει σε κανενα τετιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Φόρτισέ το κάνοντας κατά διαστήματα reboot για να βλέπεις το πραγματικό ποσοστό της μπαταρίας. Όταν φορτίσει πλήρως και μετά το reboot παραμείνει περίπου 100% αποσύνδεσέ το και δοκίμασε την απόδοση της μπαταρίας. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Σε κάποια mtk κινέζικα η μπαταρία απλώς δεν φορτίζει σωστά πάνω στο κινητό και το σύμπτωμα ειναι αυτό που λες.Μεγάλη διαφορά στο ποσοστό μετά από reboot.Θα έλεγα να δοκιμάσεις να φορτίσεις την μπαταρία σε εξωτερικό φορτιστή μπαταρίας και να δεις πόσο θα κρατήσει.πχ με φορτιστή σαν αυτόν στο ebay κυκλοφορούν πολλά τέτοια μοντέλα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Το έκανα 3 ή 4 φορές με τα ίδια αποτελέσματα..Ναι μεν μου βγάζει τις εφαρμογές που έχεις βάλει Γιώργο, αλλά το screen rotation είναι ανάποδα και επιπλέον μου κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις όταν το ξεκλειδώνω..Σχεδόν έχω ξενερώσει.. :( θα δοκιμάσω με την καινούργια να δούμε πως θα πάει και εύχομαι όλα να πάνε καλά! τι έγινε τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 130 euro είναι καλά για 1 τέτοιο τηλέφωνο ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Το έκανα 3 ή 4 φορές με τα ίδια αποτελέσματα..Ναι μεν μου βγάζει τις εφαρμογές που έχεις βάλει Γιώργο, αλλά το screen rotation είναι ανάποδα και επιπλέον μου κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις όταν το ξεκλειδώνω..Σχεδόν έχω ξενερώσει.. :( θα δοκιμάσω με την καινούργια να δούμε πως θα πάει και εύχομαι όλα να πάνε καλά! Τι εγινε τεκικα σου δουλεψαν ολα ρολοι με την νεα του stargreek ?? 130 euro είναι καλά για 1 τέτοιο τηλέφωνο ? Πολυ καλη τιμη μπραβο απο που το τσιμησες φιλε ??? Σημερα και εγω παρελαβα το νεο (015) Hdc Legend 2 με 2 sim το οποιο ειναι πολυ καλυτερο απο το spark που ειχα!! :p Του περασα recovery του κανω back up την μαμα ρομ και μετα φουλ στησιμο !!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Τι εγινε τεκικα σου δουλεψαν ολα ρολοι με την νεα του stargreek ?? Πολυ καλη τιμη μπραβο απο που το τσιμησες φιλε ??? Σημερα και εγω παρελαβα το νεο (015) Hdc Legend 2 με 2 sim το οποιο ειναι πολυ καλυτερο απο το spark που ειχα!! :p Του περασα recovery του κανω back up την μαμα ρομ και μετα φουλ στησιμο !!! ;) ;) Με την μπαταρία τι έκανες; Έβγαλες συμπέρασμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 (edited) Με την μπαταρία τι έκανες; Έβγαλες συμπέρασμα; Αντρεα η παλια ειχε θεμα η oritzinal που μου εδωσες ειχε μεγαλη διαφορα!! Τωρα με το νεο κινητο που εχω ελπιζω η νεες μπαταριες να κρατανε αρκετα τουλαχιστον μια μερα δηλαδη !!! Να σε ρωτησω μιας και ψηνομαι η μαμα ρομ σε σχεση με της ρομ του strargreek τι διαφορες συν η πλην εχεις δει εσυ ?? Σκεφτομαι να την αλλαξω να βαλω την τελευταια του star αν σε σχεση με την μαμα εχει διαφορα!! Τι λες ?? (σβησε και κανα p.m σου εχει τιγκαρει) ;) ;) Edited December 28, 2013 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Χρόννια πολλα σε ολους.μου ηρθε σημερα το hdc galaxy s4 legend και απο νωρις τα προβληματα.:p Οταν το κινητο φορτιζει τα κουμπια αφης δεξια και αριστερα του home button δεν πατανε.Επισης παλι οταν φορτιζει και το ξεκλειδωνω πατιουνται οι εφαρμογες σχεδον ολες μονες τους.τι να κανω;;;;;:blink: Σας παρακαλω καποιος βοηθεια.:D Η μπαταρια παλι κρατησε 4 ωρες με το ζορι και μετα το φορτισα 6 ωρες για να παει στο 100%.ξερει καποιος γιατι εκανε τοσες πολλες ωρες και κανενα κολπακι για να κραταει η μπαταρια παραπανω. Ευχαριστω πολυ.:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 1) Οταν φορτιζει μην το χρησιμοποιεις, καποιες φορες δεν δουλευει σωστα το touch screen οταν ειναι σε φορτιση. 2) Αν ξαναδιαβασεις το topic εχω πει απειρες φορες, freezαρουμε την εφαρμογη "ρολοι". Για να το κανεις αυτο χρειαζεσαι καποιο tool οπως το rom tooolbox πχ. Εννοειται πως εισαι root ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 οχι φιλε μου δεν ειμαι root χτες μου ηρθε το κινητο.οταν λες freeζαρουμε την εφαρμογη ρολοι τι εννοεις;;;ευχαριστω για τη βοηθεια φιλε μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Ακολουθα τις οδηγιες στο forum για να ροοταρεις 2 λεπτα υποθεση ειναι και μετα εδω ειμαστε. Ποιο κινητο εχεις ακριβως? Ειναι single or dual sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 single sim ειναι hdc galaxy s4 legend universal5410. ναι απο οτι διαβασα ειναι ευκολο να το ροοταρω και θα το κανω.φιλε μου ξερεις μετα αν καποια rom λυνει το προβλημα οταν φορτιζει; και γενικα ποια rom ειναι η καλυτερη με τα λιγοτερα bugs;ευχαριστω παρα πολυ..:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rea13 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Γεια σας κ απο μενα. Παρακολουθω καιρο το forum και πηρα την αποφαση ν αγορασω ενα κινεζικο κ εγω. Αγορασα λοιπον το Guophone g9500l. Ολα καλα με το τηλεφωνο κ τα χαρακτηριστικα του πλην ομως οταν τοποθετησα την μικροsim το εικονειδιο του σηματος εχει ενα κλειδακι μπροστα και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω για κλησεις. Εχει παρουσιαστει σε κάποιον το αντιστοιχο προβλημα? Τα φασματα των ελληνικων εταιριων τα καλυπτει το τηλεφωνο. Κλησεις μονο στο 112. Εχω Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 παιδια μολις ανακαλυψα οτι οταν συνδεω τον φορτιστη με το κινητο νιωθω να με τσιμπαει το ρευμα στο πλαισιο του κινητου αρα ο φορτιστης του ειναι χαλασμενος γιατι με αλλο φορτιστη δεν το κανει... και αυτο χαλασε προφανος και το τηλεφωνο.... δοκιμασα οτι μου ειπατε αλλα δεν ειδα διαφορα παλι με καμια ωρα περιηγηση και λιγο ιντερνετ πηγε τη μπαταρια στο 50.. ευχαριστω παντος για τη βοηθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 (edited) Γεια σας κ απο μενα. Παρακολουθω καιρο το forum και πηρα την αποφαση ν αγορασω ενα κινεζικο κ εγω. Αγορασα λοιπον το Guophone g9500l. Ολα καλα με το τηλεφωνο κ τα χαρακτηριστικα του πλην ομως οταν τοποθετησα την μικροsim το εικονειδιο του σηματος εχει ενα κλειδακι μπροστα και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω για κλησεις. Εχει παρουσιαστει σε κάποιον το αντιστοιχο προβλημα? Τα φασματα των ελληνικων εταιριων τα καλυπτει το τηλεφωνο. Κλησεις μονο στο 112. Εχω Cosmote. Χρονια Πολλα.Αν και εδω γραφουμε για κλωνους του S4 πιστευω οτι εχει προβλημα με το imei το τηλεφωνο σου.Κοιτα να δεις κατεβαζοντας την μπαρα για να δεις τις ειδοποιήσεις γραφει invalid imei k oxi cosmote Edited December 29, 2013 by morfo1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts