Jump to content

Rea13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Rea13

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Rea13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν εχω εντοπίσει να γράφει invalid imei. οταν τοποθετώ την καρτα και ανοίγω το κινητό, δεν μου ζηταει το pin και το μονο που γραφει στην μπαρα ειναι πως στην άλλη θυρα sim δεν υπάρχει καρτα. Κ οταν παταω *#06# μου εμφανιζει κανονικά τους αριθμούς imei.
  2. Χρόνια πολλά κ ευχαριστώ για την απάντηση!! Γνωρίζεις αν υπάρχει κάποια λύση γι αυτό ή να το στείλω πίσω;;
  3. Γεια σας κ απο μενα. Παρακολουθω καιρο το forum και πηρα την αποφαση ν αγορασω ενα κινεζικο κ εγω. Αγορασα λοιπον το Guophone g9500l. Ολα καλα με το τηλεφωνο κ τα χαρακτηριστικα του πλην ομως οταν τοποθετησα την μικροsim το εικονειδιο του σηματος εχει ενα κλειδακι μπροστα και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω για κλησεις. Εχει παρουσιαστει σε κάποιον το αντιστοιχο προβλημα? Τα φασματα των ελληνικων εταιριων τα καλυπτει το τηλεφωνο. Κλησεις μονο στο 112. Εχω Cosmote.
  4. Γεια σας κ απο μενα.Παρακολουθω καιρο το forum και πηρα την αποφαση ν αγορασω ενα κινεζικο κ εγω.Αγορασα λοιπον το Guophone g9500l.Ολα καλα με το τηλεφωνο κ τα χαρακτηριστικα του πλην ομως οταν τοποθετησα την μικροsim το εικονειδιο του σηματος εχει ενα κλειδακι μπροστα και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω για κλησεις.Υπαρχει περιπτωση καποιος να ειχε το αντιστοιχο προβλημα με το δικο μου?Τα φασματα των ελληνικων εταιριων τα καλυπτει το τηλεφωνο.Κλησεις μονο στο 112.Εχω Cosmote.
  5. καλησπέρα!!!! είμαι ανάμεσα στο Nokia 5230 κ στο LG KU990i....μπορείτε να μου πείτε πιο πιστεύετε πως είναι καλύτερο? Βοηθήστε please.......
×
×
  • Create New...