peter Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 βρηκα αλλο 1 bug ΣΤΟ ν800 οταν παιζει ο music player(ipod) και πατησεις παυση σταματησει και βγεις εξω απτο προγραμμα συνεχιζει το shaker να δουλευει με αποτελεσμα αν κουνησεις δυνατα το κινητο να αρχιζει η μουσικη παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Παιδιά έχω το V800 και έχω πρόβλημα με το bluetooth. Έχω ένα Nokia BH-700 αλλά όταν το συνδέω κάνει πολλά παράσιτα. Ακόμα και αν το έχω ακριβώς δίπλα μου. Σκέφτομαι να πάρω κάτι τέτοιο (http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/handsfree-bluetooth-headset-left-right-ear-use/) Ή κάτι από εδώ (http://www.focalprice.com/goods_98.html) Τί λέτε? Θα βρώ την υγειά μου ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Παιδιά έχω το V800 και έχω πρόβλημα με το bluetooth. Έχω ένα Nokia BH-700 αλλά όταν το συνδέω κάνει πολλά παράσιτα. Ακόμα και αν το έχω ακριβώς δίπλα μου. Σκέφτομαι να πάρω κάτι τέτοιο (http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/handsfree-bluetooth-headset-left-right-ear-use/) Ή κάτι από εδώ (http://www.focalprice.com/goods_98.html) Τί λέτε? Θα βρώ την υγειά μου ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Το bluetooth του κινητού φταίει δυστυχώς..... Το κάνει και σε μένα και σε άλλους απ ότι έχω δει σε άλλα ποστς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 osoi exete problima me ta bluetooth psakste kai breite to bsh-02 (petou)kineziko ftino stereo kai ego dino embeleia toulaxiston 5 metra xoris to paramikro to douleueo me kinezika tilefona Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 το 90% των κινεζικων εχει αυτο το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 κωστα δεν πρπει να φταιει το ακουστικο εγω που ειχα προβλημα και με το jc51 τωρα δεν εχω δεν ευθηνοταν το ακουστικο γιατι το ιδο ακουστικο σε αλλο τηλ κινεζικο κανει παρεμβολες εγω εχω αυτο http://www.focalprice.com/Bluetooth_Stereo_Headphone_Headset_Black_MT036B_7853.html πολυ καλο και τσαμπα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Το θέμα είναι να βρούμε ένα bluetooth που να μην κάνει παραμβολές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 δεν φταει το ακουστικο το bluetooth των κινεζικων συσκευων πρεπει να ειναι το προβλημα ειναι να σου κατσει το τηλ να μην κανει παρασυτα εχω αλλαξει 7 τηλ και μονο τα δυο δουλευουν ικανοποιητικα το bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 osoi exete problima me ta bluetooth psakste kai breite to bsh-02 (petou)kineziko ftino stereo kai ego dino embeleia toulaxiston 5 metra xoris to paramikro to douleueo me kinezika tilefona Φίλε droulis το έχεις δοκιμάσει με το V800? Ψάχνω να δω πόσο έχει και από που να το αγοράσω αλλά τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zv_kostas Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Καλησπερα.Να ρωτησω κατι εδω και μια βδομαδα εχω προβλημα με το κινητο και δεν ξερω τι να κανω.Οταν το συνδεω με το φορτιστη δεν βγαζει ενδειξη για φορτιση καμια.Επισης οταν του βαλω φοτισμενη μπαταρια (δικια του) δεν ανοιγει το κινητο. 1)Ξερει κανενας τι συμβαινει; 2)Υπαρχει μαγαζι στην Αθηνα να το παω για φτιαξιμο γιατι μαλλον χρειαζετε αλλαγη πλακετας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Όσοι έχετε το V800, έχετε παρατηρήσει σκόνη στη κάτω μεριά της οθόνης? Εκεί που είναι τα 4 κουμπιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 παιδια γεια σας ποσα Megapixel ειναι η καμερα του ; ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 1600x1200 (2mp) lene oi filoi pou to exoun parei edo sto forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Όσοι έχετε το V800, έχετε παρατηρήσει σκόνη στη κάτω μεριά της οθόνης? Εκεί που είναι τα 4 κουμπιά? Δεν έχει δει κανένας τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 σκονη φιλε μπαινει σε ολα τα τηλεφωνα εξαρτατε και το περιβαλλον που εισαι πιο πολυ και την δουλεια που κανεις ετσι ν ομιζω εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 σκονη φιλε μπαινει σε ολα τα τηλεφωνα εξαρτατε και το περιβαλλον που εισαι πιο πολυ και την δουλεια που κανεις ετσι ν ομιζω εγω Ναι, συμφωνώ. Αλλά όσοι έχουν το V800 θα έχουν παρατηρήσει ότι μπαίνει σκόνη απο το μοναδικό κουμπί που έχει το κινητό. Και εμφανίζεται έντονα στο κάτω μέρος της οθόνης στα 4 σταθερά κουμπιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Φίλε droulis το έχεις δοκιμάσει με το V800? Ψάχνω να δω πόσο έχει και από που να το αγοράσω αλλά τίποτα! μάθαμε μήπως τίποτα που μπορούμε να βρούμε το εν λόγω bluetooth; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Καλησπερα.Να ρωτησω κατι εδω και μια βδομαδα εχω προβλημα με το κινητο και δεν ξερω τι να κανω.Οταν το συνδεω με το φορτιστη δεν βγαζει ενδειξη για φορτιση καμια.Επισης οταν του βαλω φοτισμενη μπαταρια (δικια του) δεν ανοιγει το κινητο. 1)Ξερει κανενας τι συμβαινει; 2)Υπαρχει μαγαζι στην Αθηνα να το παω για φτιαξιμο γιατι μαλλον χρειαζετε αλλαγη πλακετας. Yπαρχει ενα μαγαζι στην Θεσσαλονικη αλλα δεν ξερω αμα αναλαμβανει v800. Δες εδω : http://www.gps-com.gr/default.asp?sid=1143&LangId=47 Παρε ενα τηλ να ρωτησεις.Αν χρειαζεσαι καποιο ανταλλακτικο πες μου μηπως μπορεσω να σου το βρω απο Κινα .Μην αγοραζεις απο εδω θα σε χρεωσουν πολλα. Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dg900 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα... ενώ μεταφέρω μερικά αρχεία pdf κανονικά στην κάρτα μνήμης κ στο σχετικό directory ebooks, ΔΕΝ μπορώ να τ' ανοίξω! Ξέρει κανείς τι τύπου αρχεία διαβάζει ο reader του ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα... ενώ μεταφέρω μερικά αρχεία pdf κανονικά στην κάρτα μνήμης κ στο σχετικό directory ebooks, ΔΕΝ μπορώ να τ' ανοίξω! Ξέρει κανείς τι τύπου αρχεία διαβάζει ο reader του ??? νομιζω αρχεια .txt μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Ε.. σιγά μην ανοίγουν τα κινέζικα κινητά αρχεία pdf!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Ξέρετε που μπορώ να βρώ μια εξωτερική βάση για να φορτίζω τη δεύτερη μπαταρία ξεχωριστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paks Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Ξέρετε που μπορώ να βρώ μια εξωτερική βάση για να φορτίζω τη δεύτερη μπαταρία ξεχωριστά? Μάλλον θες κάτι τέτοιο : Universal Mobile Cell Phone Battery Charger http://tinyurl.com/mjmwa9 ή http://tinyurl.com/l9d59p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Καλησπερα, μηπως γνωριζετε αν υπαρχει κινεζικος κλωνος του iphone ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΡΑ???? (ξερω δεν ειναι ακριβως κλωνος αυτο που ζηταω...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts