Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ, όχι απλά έδωσα pass στο κ668 το βρίσκει to nokia κανονικά, πάω στο nokia κάνω synchronize πάει να ξεκινήσει αλλά τίποτα, τώρα ανακάλυψα ένα software και το κατεβάζω, ποιο είναι άραγε το chipset του k668 ξέρει κανείς;

http://www.china-mobile-phone.com/service/download.htm

Edited by jkarabas

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά έβαλα τις επαφές μέσω προγράμματος αλλά συναντώ το εξής πρόβλημα τώρα φαίνεται στο κινητό πρώτα το όνομα και μετά το επίθετο, το ψάχνω....προσπάθησα να διαγράψω όλες τις επαφές απο το κινητό αλλά μου ζητά password?????????

Τελικά έβαλα τις επαφές μέσω προγράμματος αλλά συναντώ το εξής πρόβλημα τώρα φαίνεται στο κινητό πρώτα το όνομα και μετά το επίθετο, το ψάχνω....προσπάθησα να διαγράψω όλες τις επαφές απο το κινητό αλλά μου ζητά password?????????

0000

ή

1122

ή

1234

ή

1111

Edited by alexnir
Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

Σε ευχαριστώ τελικά είναι το 1122.

Αντιμετωπίζω τα παρακάτω:

-Οι επαφές δεν φαίνονται με Επίθετο-Όνομα όπως στο Outlook, αλλά τις μετέφερε στο κινητό πρώτα το όνομα και μετά "κομένο" το επίθετο. Ίσως να φταίει το Phonesuite V6.0.10 που κατέβασα. Το κακό είναι ότι μου χάλασε και τις επαφές στο Outlook στη δεύτερη προσπάθεια.

-Η πληκτρολόγηση στο κινητό είναι πολύ δύσχρηστη ειδικά όταν είναι να δώσουμε pass ή όταν μπαίνουμε στο internet και θέλουμε να συμπληρώσουμε πεδία. Για να γυρίσω απο τα Ελληνικά στα Αγγλικά χυπάω το δάχτυλο πάνω αριστερά στην οθόνη 15 φορές ή ότνα θέλω να μου εμφανίσει αριθμούς τα ίδια παθαίνω (μήπως κάνω κάτι λάθος;) )

Edited by jkarabas

Καλημερα σε όλους, επικοινώνησα για το θέμα με το site και μου είπανε ότι τα Κινέζικα το έχουν το θέμα αυτό με τις επαφές, έχουν σαν πεδίο μόνο το όνομα το οποίο το παίρνει μαζί με το επίθετο αλλά το μήκος του πεδίου είναι 15 χαρακτήρες, ότι θα πάρει από επίθετο και όνομα το μήκος πρέπει να είναι έως 15 χαρακτήρες, δυστυχώς για μένα μεγάλο μειονέκτημα....:(

Επίσης να αναφέρω μετά από ψάξιμο ότι κινητό το οποίο το παρήγγειλα από το emobilo σαν Κ668 είναι το μοντέλο Phone4 i4Gs+, μάλλον ο καθένας δίνει ότι ονομασία θέλει. Πρόκειται λοιπόν για το Phone4 i4Gs+ και όχι για το Kiphone K668 όπως αναφέρεται.

Είναι ακριβώς αυτό όπως φαίνεται στις φωτογραφίες

http://www.solomobi.com/product-4300.html

Edited by jkarabas

Eβαλα πανω μια 8gb sandisk καρτα microsdhc class4 και το κινητό μου δεν την αναγνωρίζει καν!!!

Τι να κανω?

Καμια ιδέα?

Προφανώς δεν υποστηριζει το HC. Ισως με καποια αναβαθμιση του radio (εξαιρετικα απιθανο). Θα σου προτεινα να παρεις μια απλη SD.

Το kiphone ή αλλιώς k668 δεν έχει καθόλου stock εδώ και καμιά βδομάδα.

Θα υπάρχει ξανά stock μετά τις αργίες των Κινέζων στις 14/02

斯塔夫罗斯 :O

Guest SMYRNIOSL
καλησπερα!ειμαι καινουρια στο φορουμ και εχω ενα κλωνο του iphone 4 και συγκεκριμενα το j8.ολα καλα με το κινητο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη μονο που εχω ενα προβλημα με το wifi.σε οποιο δικτυο και να συνδεθω η συνδεση δεν γινεται με τιποτα.

το ιδιο εχω παθει και με αλλους κλωνους που εχω δοκιμασει.

ξερεις κανεις τι πρεπει να κανω?υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν ξερω?

ευχαριστω[/quoteπηγαινεις στο wifi και πατας search for network βρισκεις το δικτυο και κανεις conect και μετα μπενεις μεσο opera

πιστευω ειναι το j8 για τα λεφτα του αψωγο

Πραγματικά πες μου ένα μοντέλο με τα ίδια χαρακτηριστικά από το οποίο είναι καλύτερο το J8.Κατα την γνώμη μου είναι το χειρότερο wifi+tv+dual sim iphone 4 clone.

Και για να είμαστε σωστοί με όλους,όλοι αυτοί οι κλώνοι του iphone 4 έχουν πολύ πιο ευαίσθητες σε βλάβη οθόνες από τις αντίστοιχες που είχαν οι κλώνοι του iphone 3gs

Επειδή εδώ και μέρες κανένας δεν έχει παρουσιάσει τίποτα καινούριο ας γράψω εγώ για το Χ6 που είναι ένας κλώνος του iphone 4 με capacitive screen +wifi+dual sim+tv.

Αρκετά καλή αφή,γρήγορο κινητό,καλός σχετικά δέκτης τηλεόρασης,άσχημη γραμματοσειρά για τα δικά μου γούστα.Γενικά πάντως δείχνει καλή κατασκευή με μεταλλικό σκαρί.

http://img17.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=imag0001gh.jpg

Αργότερα αν δεν βαριέμαι θα γράψω και άλλες λεπτομέρειες και ίσως και για μερικά ακόμα μοντέλα

αναμεσα x6 kai kiphone τι προτινεις?

επειδη σκεφτομουν σοβαρα το kiphone αλλα μολις ειδα το χ6 που εχει και tv αλλαξα γνωμη και περιμενω.εντωμεταξυ ψαχνω για video για το χ6 και δε κυκλοφορει τιποτα ακομα

Aυτα τα αντιγραφα του Iphone 4 με δεκτη tv,γνωριζετε αν εχουν mpeg4 δεκτη ενσωματομενο η θα παιζουν χαλια οπως οι παλιες μικρες τηλεορασεις που δεν εβλεπες ποτε καθαρη εικονα?:blink:
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Aυτα τα αντιγραφα του Iphone 4 με δεκτη tv,γνωριζετε αν εχουν mpeg4 δεκτη ενσωματομενο η θα παιζουν χαλια οπως οι παλιες μικρες τηλεορασεις που δεν εβλεπες ποτε καθαρη εικονα?:blink:

κανονικο δεκτη εχει απ'οσο ξερω.τηλεοραση θα το ρυθμισεις σε σημειο που εχει καμπα σημα..και θα βλεπεις κανονικα.εγω οταν ειχα κινητο με τηλεοραση σε θεμα σηματος ημουν μια χαρα.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

αναμεσα x6 kai kiphone τι προτινεις?

επειδη σκεφτομουν σοβαρα το kiphone αλλα μολις ειδα το χ6 που εχει και tv αλλαξα γνωμη και περιμενω.εντωμεταξυ ψαχνω για video για το χ6 και δε κυκλοφορει τιποτα ακομα

Ανάλογα τα γούστα.Αν θες με tv πάρε το X6,αν δεν σε ενδιαφέρει πάρε το kiphone.

Πάντως το X6 δείχνει αρκετά γρήγορο κινητό,η tv δεν με ενδιαφέρει καθόλου έτσι κι αλλιώς,αυτό που θέλω εγώ είναι ένα ευκολόχρηστο dual sim κινητό.Οπότε για εμένα και τα 2 είναι μια χαρά

Ψηφιακή tv στην Αττική έχουμε λιγότερο από ένα χρόνο.Τόσα χρόνια έβλεπες tv σε αυτές τις παλιές τηλεοράσεις που δεν πιάνουν ποτέ καθαρή εικόνα :p

Γι αυτό που ρώτησες,δεν υπάρχει ακόμα κινητό με δέκτη mpeg4

Edited by trackera

http://www.lightinthebox.com/DVB-T-W008E-Dual-Camera-Dual-Card-Quad-Band-TV-WIFI-FM-JAVA-Touch-Screen-Cell-Phone-Black-2GB-TF-Card-SZ05610050-_p141432.html

http://www.lightinthebox.com/Hiphone-4-Pro-Dual-Card-DVB-T-Analog-TV-WIFI-2-0-MP-Camera-3-5-Inch-Touch-Screen-Cell-Phone_p161949.html

χωρις να τα εχω χρησιμοποιησει ,λεει οτι εχουν ψηφιακο δεκτη.φιλικα

παιδιά υπάρχει κανένας καλός κλώνος με gps?

Πάρα πολύ καλό κινητό είναι αυτό,αν δεν έχεις πρόβλημα με τα WM 6.5 και ότι έχει μια κάρτα sim τότε προχώρα γι αυτό.

http://www.fastcardtech.com/goods-5137-Ciphone+Q4+OSCAR+S7+35+Inch+Capacitive+Screen+WM65+WIFI+GPS+Quandband+32M+auto+focous+camera+520Mhz+cpu+Dual-2.html

Κανένα από αυτά δεν έχει mpeg4 δέκτη στην tv

Ευχαριστω πολυ γαι τις απαντησεις.

Διαβασα κατι για τα αντιγραφα οτι μερικα εχουν λειτουργικο android.Ισχυει?Και αν ναι μεχρι ποια εκδοση εχουν βαλει?:blink:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

• The title was changed to Κινέζικα Clones