spocky Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Στο build ID λεει JDQ39.I9500ZHUAMDE μεσα στο τηλεφωνο εχει ενα model gt-i9500 σε αυτοκολλητακι samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Στο build ID λεει JDQ39.I9500ZHUAMDE μεσα στο τηλεφωνο εχει ενα model gt-i9500 σε αυτοκολλητακι samsung http://www.needrom.com/download/s4-i9500gt-jdq39-i9500zhuamde-mt6575_01/ Εδώ κάτι θα βρεις ποια σου κανει με κάθε επιφύλαξη όμως. http://www.needrom.com/category/others/gt-i9500-i9502/mt6575/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spocky Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Σε ευχαριστω πολυ.Θα δοκιμασω καποια απο τις 2 κι οτι γινει.Λογικα μπορω να παρω back up την υπαρχουσα , σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Στην πρωτη είναι αυτή που φοράς ενω στην αλλη σελιδα έχει καποιες rom για το επεξεργαστη σου, Θέλει προσοχή ποια κανει να βάλεις γιατί μπορεί να μην ξανά ανοίξει το τηλέφωνο, ρωτά κάποιον άλλον εδώ μέσα που έχει το ίδιο τηλέφωνο αν έχει αλλάξει rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 καλού κακού πάρε πρώτα backup την παλιά ρομ Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 καλησπερα! θελω να παρω εναν κλωνο iphone 6.... ειδα το blackview ultra... ειναι καλο? οι θηκες του iphone ταιριαζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Μόλις το παραλάβω θα σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Μόλις το παραλάβω θα σου πω. σε ευχαριστω! ποτε περιπου παραλαμβανεις? καποιος να μου προτεινει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 σε ευχαριστω! ποτε περιπου παραλαμβανεις? καποιος να μου προτεινει κατι? Υποθέτω σε καμια βδομἀδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisagn Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Αυτό το Dakele 3 big cola είναι πολύ ενδιαφέρον,ακριβουτσικο βέβαια και δεν ξέρω αν είναι συμβατό με τα δίκτυα της Ελλάδας... Παράθεση Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Καλησπέρα Έχω στα χέρια μου ένα κλώνο s5 sm-g900f και είμαι είναι κολ στο logo της Samsung.το μόνο που μπαίνει είναι στην android recovery.Δεν μπορώ να το βάλω ούτε σε download mode ούτε σε fastboot mode.λειτουργεί μόνο ο συνδυασμός vol+ με power και τπτ άλλο.τι μπορώ να κάνω να το ανοίξω ή να περάσω κάποια recovery από υπολογιστή.μάλλον έπαθε soft brick.Υπάρχει γιατρειά ή πέταμα; Επίσης είναι μέσα στην εγγύηση.άραγε αν γράψω στον πωλητή θα το δεχτούν να μου το φτιάξουν και να μου το ξαναστειλουν ή τζάμπα έξοδα; Περιμένω Νέα σας Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazmania21 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 καλημέρα παιδιά, νέο μέλος κι εγώ στην παρέα σας !!! Έχω στην κατοχή μου ένα S5 SM-G900F κλώνο εδώ και 1 χρόνο περίπου και έχω θέμα με την χωρητικότητα του. Αν και έχω κάρτα SD 16GB, δεν μπορώ να αποθηκεύσω εκεί καμία εφαρμογή, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν άδεια και να είμαι με 2-3 εφαρμογές, όσες μπορούν να χωρέσουν στη μνήμη του τηλεφώνου, χωρίς φυσικά να μπορούν να γίνουν update.....Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα ή έχει αντιμετωπίσει το ίδο πρόβλημα, θα βοηθούσε πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hehe Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Καλημέρα φίλε μου, Στο ίδιο τηλέφωνο που έχω πάρει έχω αυξήσει την εσωτερική χωρητικότητα σε 2gb προκειμένου να βάζω όσες εφαρμογές θέλω. Δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχο τοπικ εδώ, ίσως να ξέρει κάποιος άλλος. Αν δεν υπάρχει, googl-αρε το "How To Increase your internal storage using ebrtweak". Πάντως οφείλω να σου πω πως πριν αρχίσεις τα πειράματα, πρέπει να είσαι root στο κινητό και να κάνεις backup την rom πρώτα..!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κλωνο δεν θα επαιρνα και να μου τον εδιναν δωρεαν,οσοι εχουν αγορασει απο το φορουμ το μετανοιωσαν ..Ας μην γινόμαστε απόλυτοι, ειδικά όταν ΔΕΝ ισχύει κάτι τέτοιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazmania21 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Καλημέρα φίλε μου, Στο ίδιο τηλέφωνο που έχω πάρει έχω αυξήσει την εσωτερική χωρητικότητα σε 2gb προκειμένου να βάζω όσες εφαρμογές θέλω. Δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχο τοπικ εδώ, ίσως να ξέρει κάποιος άλλος. Αν δεν υπάρχει, googl-αρε το "How To Increase your internal storage using ebrtweak". Πάντως οφείλω να σου πω πως πριν αρχίσεις τα πειράματα, πρέπει να είσαι root στο κινητό και να κάνεις backup την rom πρώτα..!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ..Ας μην γινόμαστε απόλυτοι, ειδικά όταν ΔΕΝ ισχύει κάτι τέτοιο.. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, αν και θα πρέπει να ξεκινήσω μαθαίνοντας πως να κάνω τα βασικά που αναφέρεις (root,backup....) ,αφού είμαι άσχετος με τέτοια θέματα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hehe Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Καλησπέρα Έχω στα χέρια μου ένα κλώνο s5 sm-g900f και είμαι είναι κολ στο logo της Samsung.το μόνο που μπαίνει είναι στην android recovery.Δεν μπορώ να το βάλω ούτε σε download mode ούτε σε fastboot mode.λειτουργεί μόνο ο συνδυασμός vol+ με power και τπτ άλλο.τι μπορώ να κάνω να το ανοίξω ή να περάσω κάποια recovery από υπολογιστή.μάλλον έπαθε soft brick.Υπάρχει γιατρειά ή πέταμα; Επίσης είναι μέσα στην εγγύηση.άραγε αν γράψω στον πωλητή θα το δεχτούν να μου το φτιάξουν και να μου το ξαναστειλουν ή τζάμπα έξοδα; Περιμένω Νέα σας Ευχαριστώ Αν στο έκανε ξαφνικά και όχι μετά από "πείραγμα", τότε πιθανότατα να είναι θέμα hardware και όχι software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IgliFil Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) καμια καλή rom γιαυτο βγήκε ?? http://oi60.tinypic.com/24xlv5s.jpg Edited October 21, 2015 by IgliFil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Καλησπερα και καλη χρονια!Εχω ενα κλωνο S5-G900 ο οποιος με την ρομ που εχει απο την κινα ειναι απαισιος.Το κινητο ειναι πολυ αργο,εγκαθιστα μονο του κατι σαπιες εφαρμογες,και η μπατατια τελειωνει αμεσως(στο κουτι ειχε 2). Διαβασα αρκετες σελιδες εδω αλλα δεν ειδα καπου να αναφερεται καποια custom ρομ που θα κανει το κινητο πιο υποφερτο :/ Μπορει καποιος να με κατατοπισει μπας και το κρατησω σαν 2η συσκευη? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hehe Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Καλησπερα και καλη χρονια!Εχω ενα κλωνο S5-G900 ο οποιος με την ρομ που εχει απο την κινα ειναι απαισιος.Το κινητο ειναι πολυ αργο,εγκαθιστα μονο του κατι σαπιες εφαρμογες,και η μπατατια τελειωνει αμεσως(στο κουτι ειχε 2). Διαβασα αρκετες σελιδες εδω αλλα δεν ειδα καπου να αναφερεται καποια custom ρομ που θα κανει το κινητο πιο υποφερτο :/ Μπορει καποιος να με κατατοπισει μπας και το κρατησω σαν 2η συσκευη? Ευχαριστω Για το θεμα της μπαταριας, πάρε μια για samsung s5 από μαγαζί και θα είσαι οκ, είναι προφανώς προβληματικές αυτές που σου έστειλαν-κι εγώ είχα θέμα κάποια στιγμή. Για το θέμα της rom, έχεις κάνει factory reset? Ποια rom φοράει το κινητο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ίσως και να μη φταίνε η μπαταρίες. Σε αυτές τις συσκευές (κλώνους) η rom είναι ότι να ναι και λογικό είναι τα προβλήματα να μην έχουν τελειωμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts